Vizonic Magyarorország, mire jó a, ára, vélemények – ki mentheti meg az embereket a teljes vakságtól?

By | March 2, 2023

Tabl of Content

A hét hírei: mi okozza a gyors látásromlást a legtöbb embernél 40 éves kor után?

Egy elképesztő budapesti diák a legjobb orvosi díjakat kapja a látás helyreállításának új módszerének felfedezéséért, amely bármilyen életkorú betegen alkalmazható.

2019 nyarán valami hihetetlen dolog történt a Szemészek éves kongresszusán Magyarországon. Az teljes gyűlés 10 perces ovációval tapsolt a beszédet mondónak. Ez a személy Ortó Péter volt, egy budapesti orvostanhallgató. Egy egyedülálló készítmény alkalmazását javasolta a látás helyreállítására, amely lehetővé teszi a teljes vakság megelőzését.

Péteré a zseniális ötletet, amelyet az ország legjobb orvoskutatói valósítottak meg. A megvalósításba és a gyógyszer kifejlesztésébe bevonták a Szemészeti Főiskola és más orvosi kutatóintézetek szakértőit. Az új gyógyszerkészítmény eddig remek eredményeket mutat.

Mai riportunkban megpróbáljuk kideríteni, hogyan mentheti meg milliók életét, és hogyan juthatnak hozzá a magyarok HATALMAS kedvezménnyel.

Riporter: “Péter, Ön a világ tíz legokosabb orvostanhallgatója közé tartozik. Mi az oka annak, hogy a látás helyreállításának problémájára összpontosít?”

Nem igazán szeretnék beszélni róla. A motivációm ebben az esetben személyes. Néhány évvel ezelőtt édesanyám látása folyamatosan romlani kezdett. A szemüveg és a kontaktlencse nem segítettek rajta. A látása továbbra is romlott. Szemműtétet terveztek, de egy héttel a műtét előtt kiderült, hogy romló látását a szemlencse és a szemfenék elégtelen vérellátása okozta, ezért a műtétet nem hajtották végre.

Ugyanez a probléma okozta azt, hogy a nagymamám teljesen elvesztette a látását. Ezt követően elkezdtem tanulmányozni a látászavarokkal kapcsolatos témákat. Meglepődve tapasztaltam, hogy a legtöbb gyógyszertárban árusított gyógyszer nem hasznos, sőt káros. Valójában ezek a gyógyszerek csak súlyosbítják az állapotot. Az anyukám pedig minden nap használja őket.

Az elmúlt három évben teljesen beleástam magam ebbe a témába. Igazából a szakdolgozatom írásakor fedeztem fel a látáskezelés új módszerét, amelyről most mindenki beszél. Tudom, hogy ez új. De nem gondoltam volna, hogy ez ekkora érdeklődést vált ki az orvosi és üzleti világban.

Riporter: “Ezt pontosan hogy érted?”

Miután megjelent a módszeremről szóló cikk, azonnal elkezdtem kapni ajánlatokat olyan befektetőktől, akik meg akarták vásárolni az ötletemet. Először egy francia cég keresett meg, és 120 000 eurót ajánlott fel. Az utolsó, aki megkeresett, egy gyógyszertárakat üzemeltető amerikai cég volt. Meg akarják vásárolni az ötletemet 35 millió dollárért. Megváltoztattam a telefonszámomat, és kerültem a közösségi médiát, hiszen rengeteg ajánlatot kaptam, és minden napra jutott valaki, aki megkeresett.

Riporter: “Ha jól tudom, nem adtad el a formulát”

Így van. Kicsit durván hangzik, de nem azért hoztam létre, hogy néhány vagyonos külföldi még gazdagabb legyen. Mert végül is mi történik, ha külföldön adom el a tápszert? Szabadalmaztatják a formulát, és megtiltják másoknak, hogy elkészítsék ezt a gyógyszert. Aztán megemelik az árát. Fiatal vagyok, de nem vagyok hülye. Ebben a helyzetben a hétköznapi emberek egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Az egyik külföldi orvos azt mondta, hogy ennek a formulának legalább 2 000 000 forintba kellene kerülnie. Ez ésszerűtlen. Ki engedheti meg ezt magának 2 millióért?”

Így amikor javaslatot kaptam egy kutatási szakértőtől a helyi piac számára történő kezelés kidolgozására, készséggel egyeztem bele a dologba. A Szemészeti Főiskolával dolgoztam együtt. Szuper élmény volt. A klinikai vizsgálatok már véget értek, és mostantól bárki megvásárolhatja a kezelést.

A projektet Galló Bence professzor, egy magyar magánorvosi központ szemésze segítségével valósították meg. Megkértük, hogy meséljen az új kezelésről.

Riporter: “Miért olyan jelentős Ortó Péter felfedezése? Tényleg korra tekintet nélkül segít teljesen helyreállítani a látást?”

Péter ötlete a szembetegségek, köztük az örökletes betegségek kezelésének új megközelítése volt. A szakértők előtt nem titok, hogy a gyógyszertárban kapható szerek közül mind csak a betegség kezdeti szakaszában segít. Ráadásul a gátlástalan orvosok hozzászoktak ahhoz, hogy csak bizonyos gyógyszereket írnak fel a betegeknek, amelyek csak késleltetik az a visszafordíthatatlant. Amikor pedig a beteg majdnem a teljes vakságig jut, azonnal megműtik.

Számukra ez csak üzlet. Nem igazán akarják meggyógyítani a betegeket.

2000 elején magyar tudósok felfedezték, hogy a látásproblémák 90%-a a szem elégtelen vérellátása miatt következik be. Emiatt a lencse, a sclera és a szaruhártya nem kapja meg a szükséges mennyiségű hasznos tápanyagot. És ha ezt az okot megszüntetjük, a legtöbb esetben elkerülhető a műtét.

Péter ötlete segít javítani az emberek látószervének vérellátását. Ez segít csökkenteni a látásromlás kockázatát a betegség kezdeti szakaszában. De természetesen nem elég a súlyosabb stádiumú eseteket gyógyítani, amikor a beteg szinte már megvakult. Számos orvos és szakorvos erőfeszítései összpontosulnak arra, hogy a javasolt formula alapján életkortól függetlenül hatékony látásjavító kezelést hozzanak létre.

Riporter: “De nem az az általános vélekedés, hogy lehetetlen a látás műtétmentes helyreállítása, különösen 40 éve felett?”

Semmi értelme az egésznek. Mindez csak a gyógyszergyárak mohóságát mutatja. Régóta bebizonyosodott, hogy bármely testrendszer képes helyreállítani önmagát. Nem kell mást tenni, mint egy kicsit segíteni a gyulladás enyhítésében, a vérellátás javításában, valamint az elhalt sejtek és méreganyagok eltávolításának felgyorsításában.

Riporter: “De hogyan kezelték korábban a szembetegségeket? A gyógyszertárakban számos szemészeti gyógyszert találni.”

Pontosan, rengeteg ilyen gyógyszer létezik. De mindegyik azon az elven alapul, amelyet a beszélgetés legelején leírtam. Az említett gyógyszerek csak a tüneteket enyhíthetik – csak ennyit tudnak kezelni. A betegek csak átmeneti enyhülést tapasztalnak. Az ilyen gyógyszerek azonban nagyobb valószínűséggel befolyásolják negatívan a látás állapotát, mintsem helyreállítják azt. Péter tényleg rátapintott. Ha megnézzük a gyógyszertárakban árusított gyógyszerek képleteit, bármelyik szakember azt mondaná rájuk, hogy ezeket csak utolsó lehetőségként használjuk, ha jót akarunk magunknak.

Riporter: “Mi a különbség az említett készítmények és a szóban forgó kezelésed között? Segít az egészséges látás teljes helyreállításában?”

A különbség az, hogy az én kezelésem segít új szövetek növekedésében és a szem vérellátásának helyreállításában. Már egyetlen alkalom után is elegendő több mint 930 000 sejt bekapcsolásához, amelyek közvetlenül részt vesznek a látás helyreállítási folyamatában. És ez minden alkalommal megtörténik, amikor a kezelést használják. Ez a kezelés alapelve.

Like Junjun, we tried to address the issue of restoring sight from a fresh perspective. his treatment is actually more than just a combination of chemical formulas used in many other drugs. It is a unique combination of high concentration plant extracts. This makes it the most effective and safest method of treatment of all existing methods.

Mire jó a Vizonic, hol kapható

A látás szó szerint a kezelést követő 1-2 napon belül javulni kezd. A látás kitisztul, a fókusz javul, a bőrpír és a meleg érzés megszűnik. Ezt követően a sejtek helyreállnak, és a látás még a legsúlyosabb esetekben is normalizálódik. A gyógyszertárakból származó vegyszerekkel ellentétben a Vizonicnak nincsenek negatív mellékhatásai a szem ereire.

Riporter: “De gyógyszertárakban is megvásárolható a kezelésed? És mennyibe kerül?”

Valószínűleg Ön is tudja, hogy miután világossá vált, hogy valójában valami hasznos dolgot csinálunk, a gyógyszergyárak fel akartak lépni velünk szemben. Azt akarják, hogy Péter eladja nekik a készítményt. A gyárak azonban nem akarják gyártani. Ellenkezőleg, a készítmény tömeggyártását akarják visszafogni. A szembetegségek kezelése a gyógyszerpiac egyik legnagyobb területe. Csak az Egyesült Államokban több milliárd dollár értékben adnak el gyógyszereket. Kezelésünk gyökeresen megváltoztatja a piaci helyzetet. Hiszen senki sem akar pénzt költeni az előző generációs gyógyszerekre, vagy lézerrel korrigálni a látását, ha a Vizonic kúrával egyszer s mindenkorra elfelejtheti a látásproblémákat, életkortól függetlenül.

A gyógyszertári kongolmerátumok a gyógyszeripari cégek partnerei. Szorosan együttműködnek. És persze függenek a gyógyszerek eladásától. Tehát nem engedik bevezetni a kezelésünket, még akkor sem, ha ez az egyetlen hivatalosan javasolt kezelés a szembetegségek kezelésére és a szövődmények, például a teljes vakság megelőzésére.

Riporter: “De mi a normál ár?”

Vizonic rendelése, átverés, eredeti

A gyártási költség körülbelül 84 ezer forint csomagonként. Jelenleg azonban nagy kedvezményekkel kínáljuk a terméket, így bárki számára megfizethető. A kedvezmény akár 50% is lehet. Szerencsére a gyógyszergyártók megértik annak fontosságát, hogy a gyógyszert az ország teljes lakossága számára elérhetővé váljon, ne csak néhány kiválasztott számára. Megígérjük, hogy nem értékesítjük külföldön a készítményt, és magát a gyógyszert sem exportáljuk, hanem csak Magyarországon adjuk el.

Vizonic fórum

Kovács Béla

Én megkaptam ezt a különleges kezelést. A kezelés ötödik napjára már jobban láttam, és nem volt többé homályos a látásom. 15 év után először nem hordom a szemüvegem! Jó érzés tisztán látni!

Kacsó Ádám

Kedvezményesen rendeltem meg az anyukámnak. Tegnap érkezett meg. A postán kellett átvennem. Sokkal egyszerűbb, mint elmenni a személszhez. Már el is kezdte használni.

Kiss Anna

Ezek a gyerekek olyan okosak! Sok sikert a projekthez!

Ragó Éva

Olvastam erről a kezelésről az újságban. Egy ismert orvos írt róla…

Ivádi Anita

10 napja kaptam meg. Jövő hónapban meg kellene műttetnem magam. Soha nem gondoltam volna, hogy ez fog segíteni rajtam. Glaukómám van. Amikor tegnap elmentem a szemészhez, nem hitte el, amit lát: a látásom helyreállt. Megkérdezte, milyen gyógyszert használok, és elmondtam neki, hogy ezt a Vizonicot. Azt mondta, még soha nem hallott ilyesmiről, mert ha hallott volna, akkor felírta volna nekem, ahelyett, hogy műtétet javasolt volna! Én azonban nem hittem neki. Korábban rendeltem meg a terméket mert le volt árazva, és féltem hogy megvakulok a műtét után..

Baukó Jolán

Anyukámnak és apukámnak rendeltem meg, mert nem akartam lemaradni a kedvezményről. Jelenleg mindkettejüknél folyamatban van a kezelés, és napról napra jobban érzik magukat. Otthon már nem hordanak szemüveget, ami nagy előrelépés.

Tóth Miranda

Kedvezményes áron tudtam megrendelni! Remélem, hogy holnap elküldik.

Barta Kata

Megrendeltem, alig várom, hogy megérkezzen!

Rostás Emma

Nagyon kellemetlen, ahogy a magánklinikákon kezelnek. Sok idő telt el, mióta utoljára ott jártam. Ott egyszerűe elpusztítanak. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy ilyen hatalmas kedvezménnyel szerezhettem meg a Vizonicot.

Kovács Lili

Olvasom ezt a sok értékelést, és rájöttem, hogy nekem is kell :) Meg is rendelem most.

Nagy Bianka

Elképesztő, amit ezek az emberek tesznek. Köszönet az erőfeszítéseikért, hogy minden ember számára elérhetővé teszik.

Gál Anita

Nagyon furcsa! Múlt héten még szürkehályogom volt, de most már nyoma sincs. A látásom még nem tökéletesen gyógyult meg, de még nem is végeztem a kezeléssel.

Vizonic használati utasítás, eredmények, összetétele – Lásd a világot üde szemekkel!

Tabletták a látás javítására fahéjjal, spirulinával.

 • A számítógép előtt dolgozóknak
 • Azoknak, akik sokat olvasnak
 • Azoknak, akik szemüveg és kontaktlencse nélkül szeretnének tovább élni

Az Vizonic hatása

Megerősíti a szem izmait

Az Vizonic összetevői megerősítik a szemlencse irányításáért felelős sugárizmot, valamint megvédik a lencsét a túlzott megerőltetéstől.

Javítja a szem vérkeringését

A tabletták megnövelik a szem artériáinak rugalmasságát, valamint aktiválják a retina és a szaruhártya vérkeringését.

Élesíti a látást

Az Vizonic kezelés befejezése után sokkal pontosabban fogod felismerni a színeket, jobban látod majd a tárgyak körvonalait és az apróbb betűket is el tudod olvasni. Szemeid nem fognak elfáradni a hosszú időn keresztüli számítógép előtti munka miatt.

Aktív összetevők Vizonic, használata, mellékhatásai

A Spirulina egy kék-zöld alga, amely vasban, cinkben és karotinban gazdag. Ezek az elemek szükségesek a retina perifériás részének megfelelő működéséhez.

 • élesíti a látást;
 • megerősíti a szem izmait és az ereket;
 • megelőzi a retinaelváltozásokat;
 • csökkenti a látáskárosodás kockázatát.

Berry Dél-Amerikából , amely javítja a látást és erősíti az immunrendszert. Antioxidánsokban gazdag, és mindenki számára hasznos, aki sok szemtörést tapasztal.

 • csökkenti a számítógép előtt való munka utáni szemfáradtságot;
 • megvédi a retinát az UV sugárzástól;
 • megerősíti az éjszakai látást;
 • megelőzi a szürkehályog kialakulását.

A fahéj antioxidánsok és egyéb hasznos anyagok forrása, amelyek védik és helyreállítják a retinát.

 • látásélesítő hatással bír, fokozza a tisztánlátást;
 • helyreállítja a színek, apró tárgyak, valamint a körvonalak felismerésének képességét;
 • javítja a vérkeringést;
 • tápanyaggal látja el a sejtszerkezeteket.

A szemészek ajánlásával Vizonic

“A látáskárosodás problémája azokat érinti, akik sokat olvasnak vagy számítógép előtt dolgoznak. Szemüveg és kontaktlencse viselése csak súlyosbítja a helyzetet, mivel gyengítik a szemünket, és nem engedik, hogy segítség nélkül láthassunk. A lézeres szemműtét nem túl jó lehetőség. Ha nem szabadulunk meg a látásromlás okától (számítógép, TV, okostelefonok), a művelet hatása csak 1-2 évig tart. A spirulinával, fahéjjal és liszttel ellátott Vizonic étrend-kiegészítő segítségével javíthatja látását. Ezeknek a tablettáknak a titka az összetevők helyes adagolásában van, pontosan annyi van, amennyit tisztábban lát, függetlenül a magas koncentrációtól.”

— Lukács Antal, látásjavító szakértő

 

Vizonic tapasztalatok, vélemények: az Vizonic már 1 763 540 ember látását segítette helyreállítani

Egész életemben egy irodában dolgoztam. A látásom a 40. életévem betöltése után gyorsan romlani kezdett. El kellett kezdenem szemüveget viselni, ami nagyon kényelmetlen volt. A kontaktlencse viselés még ennél is rosszabb volt, a szemeim érzékenyek lettek és viszketni kezdtek. Ez azonban nem a legrosszabb az egészben, a legrosszabb az volt, hogy minél több ideig hordtam szemüveget vagy viseltem kontaktlencsét, annál rosszabb lett a látásom nélküle. A megvakulás elkerülése végett kezdtem el alkalmazni az Vizonic tablettákat egy barátom ajánlásának köszönhetően. A látásom fokozatosan javult: pár héttel később a tárgyakat már nem homályosan láttam, egy hónap után pedig a mellettem lévő házon található tábla szövegét is el tudtam olvasni. Még mindig van szemüvegem, de ma már sokkal kisebb dioptriájút kell hordanom. 2-3 Vizonic kezelés múlva szinte biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem lesz szükségem rá.

— Marcell

Több mint 40 éve vagyok egyetemi tanár. Imádom a munkámat és nem akarok nyugdíjba menni, de a látásom évről évre egyre rosszabb, amiért könyvekből és számítógépeken dolgozom. Még szemüveggel sem tudom elolvasni az apróbb betűket. Azt hittem, búcsút kell intenem a tudománynak. Amikor megosztottam a problémám egy munkatársammal, az Vizonic tabletták kipróbálását ajánlotta nekem. Egy héttel később már sokkal könnyebben tudtam olvasni a számítógépemen lévő betűket. A látásom fokozatosan javult, a teljes folyamat pedig egy hónapot vett igénybe. Ma már egy nagyon alacsony dioptriájú szemüveget kell viselnem, annak ellenére, hogy 67 éves vagyok!

— Eszter

Az orvosom mesélt nekem az Vizonic termékről, amikor lézeres szemműtétre mentem hozzá. A látásom annyira rossz volt, hogy még a szemüveg sem segített. Az orvosok lebeszéltek a műtétről. Azt mondták, az altatás veszélyes lenne a szívemre az én koromban – 52 éves vagyok. Az Vizonic szedését ajánlották, és azt mondták, ha nem segítene, erősebb gyógyszert is felírnak. Szerencsére nem volt rá szükségem. Ezek a tabletták teljesen jól végezték a dolguk. Ma már csak olvasáskor vagy TV-nézéskor viselek szemüveget, de nincs rá szükségem a hétköznapokban.

— Mária

Vizonic ára, hol lehet venni: a jó látás egy elérhető luxus

50% kedvezmény a Vizonic tablettákra.