Pont, mint az igazi Magyarország – fejleszd szexuális tudásod, fedezz fel új élvezeteket

By | April 24, 2019

Tabl of Content

A termék belseje a női test tökéletes mása. A forradalmian új anyaggal bíró készülékek fokozzák az izgalmi állapotot.

Orális maszturbátor

Valósághű orális szex. A maszturbátor szorosan illeszkedik a péniszre, a mozgatható nyelv pedig fokozza az izgalmi állapotot. Rendszeres gyakorlás mellett a péniszizmok megerősödnek, amely később hosszabb ideig tartó erekciót biztosít.

Szélesség:  11 cm

Hosszúság:  19 cm

Súly:  1,05 kg

Vízhatlanság:  A termék 100%-osan vízálló

Anyag: 

  • Valósághű cyberbőr (UR3™)
  • Testbarát orvosi szilikon (TPR)

Anális és vaginális maszturbátor

Egy egyedi, automatikusan nyíló kütyü. A pénisszel való gyengéd izgatásra, a művagina óvatosan szétnyílik. A belül domború, bordázott és szűk végbélnyílás kifejezetten az állóképesség edzésére lett kifejlesztve. Amennyiben az eszköz segítségével 10 percesre tudjuk növelni a maszturbáció idejét, az ágyban akár fél óráig is bírhatjuk!

Szélesség:  28 x 28 cm

Hosszúság:  14.5 cm

Súly:  7.3 kg

Vízhatlanság:  A termék 100%-osan vízálló

Anyag: 

  • Valósághű cyberbőr (UR3™)
  • Testbarát orvosi szilikon (TPR)

Forradalmian új elasztikus anyag

  • Hosszantartó erekció
  • Intenzív orgazmus
  • Erős péniszizom
  • Fokozott érzékenység

A Maxerection™ személyreszabott formájú maszturbátorok gyengéden edzik a pénisz izmait. A készítmény rendszeres használatával megerősíthetjük izmainkat és erekciónk, valamint 1-2 cm-rel megnövelhetjük péniszünk.

Az innovatív, valósághű cyberbőr (UR3™) anyag kellemes érzést biztosít a szexuális edzés során. A reálisabb élmény eléréséhez, vízzel melegítsük fel a maszturbátort.

Valósághű Cyberbőr (UR3™)

A valósághű cyberbőr (UR3™) tökéletes utánzata az emberi bőrnek, tapintása is szinte teljesen megegyező. A maszturbátor hőre lágyuló elasztomerből készül. A termék ftalát helyett más, az egészségre teljesen ártalmatlan műanyagból készül.

Terv szerint 2022-ben, a művégtagok és protézisek gyártásához is UR3™ anyagot fognak használni.

100%-os diszkréció

Rendelésed 100%-os biztonsággal kerül kézbesítésre.

Hozzászólások

Dávid, 34

Nem tudom miért, de korábban mindig túl hamar élveztem el. Tíz perc és kész, ennyi. Nem akartam gyógyszereket szedni, így esett a választásom erre a módszerre. A maszturbátorokkal való gyakorlás során, sikerült megismernem saját testem, valamint a készülék a magömlésem kontrollálására is megtanított. Ma már én döntök arról, mikor élvezek el, nem pedig a testem vagy az agyam. Akár egy, egy és fél óráig is bírom!

Alex, 28

Egy nap elcsíptem maszturbálás közben a csajom. Azt mondta, legalább 20 perc kell neki, hogy elélvezzen. Kicsit megdöbbentett az egész, de úgy voltam vele, én sem bánnám, ha tovább tudnánk szeretkezni. Megtudtam, hogy a maszturbátorok rendszeres használatával fejleszthetjük állóképességünket. Két héttel később, újabb rekordot állítottunk fel. Egy és fél óra szex, orgazmus orgazmusok hátán. A legmeglepőbb, hogy a péniszem 2 cm-rel nagyobb lett! Olyan, mintha felpumpáltam volna, vagy ilyesmi. :-)

Róbert, 41

Miután a feleségem teherbe esett, az orvosa azt ajánlotta, hogy a harmadik trimeszterig ne szexeljünk. Ti is pontosan tudjátok, milyen rossz az, ha egy férfi hónapokig nem tud lefeküdni senkivel. A feleségem ajánlotta fel nekem a maszturbátorok kipróbálását. Teljesen ledöbbentem a vagina bemenetének részletessége láttán. A termék cyberbőrből készül. Én kifejezetten elégedett voltam a készülék anyagával. A szexuális aktus elképesztően valóságos volt.

45800 FT.

22900 FT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − seventeen =