Pain Relief Magyarország mi az, ára, rendelése: kínai bölcsesség, modern technológia

By | May 13, 2019

Mi az Pain Relief fájdalomcsillapító tapaszok – gyakori kérdések, használati utasítás, eredmények, mellékhatásai

 • Hagyományos formula
 • Aktiválja a mikrovaszkuláris perfúziót
 • Közvetlen hatás
 • Nem kell mindennap váltani
 • Gyors fájdalomcsillapítás
 • 100 % hatékonyság és biztonság

Tény, hogy az emberek 80 %-a közd hátfájdalmakkal.

pain relief eredeti

A cont- izomrendszer rendellenességei elsődleges problémák az idős emberek számára, mivel jelentősen hatással vannak az életminőségre.

Minden évben fiatalok is szembesülnek azonban a gerincproblémákkal, amelyek megakadályozzák őket a fizikai munka végzésében.

Ugyanilyen gerincproblémák fenyegetik a 25-49 éves embereket akik kemények dolgoznak, sokat vezetnek, fizikai munkát végeznek vagy profi sportolók.

A legnagyobb veszélyeztett csoport azonban az ülőmunkát végző emberek és a túlsúlyos egyének.

Jelezze, ha önnél is vannak ilyen tünetek.

 • Érzéketlenség, zsibbadás, nyaki fájdalom
 • légszomj, vállövi kellemetlen érzés, mellkasi fájdalom
 • fejfájás, szédülés
 • elnehezülő alsó hát, láb zsibbadása, görcsölő vádlik

“Ha ön legalább 1-et tapasztal magán e panaszok közül, nagy eséllyel gerincproblémái vannak és ez következményekkel járhat.

A “Pain Relief” tapasz alkalmazásai. Mire jó a Pain Relief

pain relief hol kapható

“Pain Relief” érzéstelenítő gyógynövény tapaszok

Először a taoisták állították, hogy a gerinc az emberi test fő energiacsatornája, ami egységes rendszerként működteti a testet.

Ennek bármely rendellenessége vagy sérülése bizonyos testrészek állapotát érinti, olyan betegségeket okozva, amelyek nem függenek össze a gerinccel: szexuális alkalmatlanság, emlőmirigy betegsége, hipertenzió, fejfájások, krónikus fáradtság és sok egyéb.

A taoista szerzetesek és a kínai hagyományos orvoslás szerint a testen átáramló negatív energia felgyülemlik az ízületekben és megállhat a gerinc mentén. Ez akkor történik, ha az ízületek és a gerinc inaktív, deformált és sérült.

“Egészséges gerinc, egészséges elme”

Sun Xu Ming

A tapasz gyógyító hatásai. Pain Relief használati útmutató

 • a mikrovaszkuláris perfúzió aktiválása a bőrben és a bőr alatti szövetben
 • A gyógyítás modern módszere a gyulladt területen.
 • A fájdalom csökkentése.
 • Izmok újraaktiválása.
 • Az ízületek működésének visszaállítása.
 • A belső szervek reflexiós hatása.

“Pain Relief” formula:

A tapasz több, mint 9 gyógynövényt tartalmaz és évszázadokon át tartó hagyományos gyógyítók tanulmányai szerint működik.

Az érzéstelenítő tapasz a modern technológiák figyelembevételével készül és megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak. A “PAIN RELIEF” mentes minden káros vegyi és mérgező anyagtól, biztonságos, és nem káros az emésztőrendszerre és májra.

pain relief fájdalomcsillapító tapaszok

картинка

A “Pain Relief” segít a következőkön:

fájdalmas területek

 • arthritis
 • arthrosis
 • időjárásézékenységi fájdalmak
 • alsó hát és láb fájdalmai
 • izomgörcsök és húzódások
 • scapulohumeral és ulnaris periarthritis
 • csontnyúlványok
 • radiculitis és gerincelváltozások
 • reumás betegésgek
 • sciatica

Így vélekednek az orvosok a “Pain Relief” érzéstelenítú gyógynövénye tapaszról

pain relief eredeti

A kezelés fő része a fájdalom és a gyulladás megszüntetése. Régen az orvosok több gyógyszert írtak fel egyszerre, egyet a fájdalomcsillapításra és egyet a betegségre. Ez pedig rossz hatással volt a betegek bélrendszerére és májára. Manapság a tabletták használata már gyakran nem szükséges.

A PAIN RELIEF tapasz könnyedén csökkenti a fájdalmat és gyógyít, a természetes összetvők helyi hatásának köszönhetőan a bőr mélyebb rétegeiben, kapillárisokban és sérült szövetekben. Ezért a profi sportolók is használhatják a tapaszt érzéstelenítéses gyógyításra.

Miután elkezdtem betegeimnek ajánlani a tapaszt, sokkal kevesebben jöttek hozzám vissza. A tapaszok használhatósága és magasfokú hatékonysága a gerinccel és ízületekkel összefűggő betegségek legjobb gyógymódjává teszik.

Hankiss Józseff

Ortopédorvos

Pain Relief vélemények fórum: vásárlóink véleménye, tapasztalatok

Niki, 49

Üdv! Édesanyám 79 éves és nagoyn szenved a hátfájdalomtól és gerincpanaszoktól. 6 gyógynövény tapaszt vettem és működtek! A tapasz könnyen használható, csak fel kell tenni a problémás területre. Nem csak a fájdalmat szüntetik meg, hanem gyógyítanmak is. Még többet rendeltem a weboldalon. Köszönet ezért a csodás termékért!

pain relief hol kapható

Gergely, 53

Megjegyezném, milyen sokféleképp használható a tapasz és mennyire jó áron van. Nyaki degeneratív gerincbetegségem van és ősszel sokkal rosszabb, tavasszal pedig sokat szenvedek. Több különféle módszer kipróbálása után hallottam a PAIN RELIEF. Kipróbáltam, mivel csak természetes gyógynövényeket tartalmaz. Már az első kezelés után éreztem az eredményét. Végre fájdalommentes vagyok, még tavasszal és ősszel is! Mostmár mindig van ilyen tapasz a gyógyszeresfiókomban.

Anna, 34

Mióta kipróbáltam a tapaszt, fájdalommentesen élek. Edzésen sérült meg régebben a gerincem, és azóta számos érzéstelenítő tablettát használtam, amik miatt gyomoproblémáim keletkeztek. A fájdalom már az életem része volt, de tablettákat nem tudtam szedni. Aztán rátaláltam erre a tapaszra. Mivel már sok mindent kipróbáltam, rájöttem, mennyire tényleg a legjobb gyógymód ez a tapasz. Végre fájdalom és tabletták nélkül életk!

A “Pain Relief” tapasz használata

pain relief eredmények

Pain Relief eredeti – hol kapható, ára, hol lehet venni, rendelése. Pain Relief gyógyszertár – átverés

23800 Ft.

Ár 11900 Ft.

Mitől olyan hatékonyak a gyógynövényes PAIN RELIEF tapaszok az osteochondritis, az ízületi gyulladás, a radiculitis, a reuma, az artózis, valamint más gerinc- és ízületi betegségekkel szemben? – szakorvosi vélemény

Magazinunk szerkesztősége rengeteg levelet és e-mailt kapott az úgynevezett “PAIN RELIEF” kínai tapaszokkal kapcsolatban. Kiderült, hogy számtalan olvasónk szabadult már meg hát és ízületi problémáitól az említett termék segítségével. A Pain Relief tapaszok a sarkantyútól az ízületi gyulladáson és az isiászon át, számtalan betegség kezelésére képesek. Sokan szeretnék egy kicsit közelebbről is megismerni a készítményt, és többen tudni akarják, hogy biztonsággal alkalmazhatók-e a tapaszok. Mitől ennyire hatékony a termék? Milyen gyakran érdemes használni? A kínai fájdalomcsillapító tapaszokkal kapcsolatos kérdésekre Dr. Rácz Sándor, ortopéd és neurológus szakorvos fog választ adni.

“Ez az egyetlen termék, amelyet mindenkinek ajánlok”

2 évvel ezelőtt, még senki nem tudott a tapaszok létezéséről. Természetesen, akkoriban is voltak hasonló termékek a piacon, de eredménytelenségük és csekély fájdalomcsillapító hatásuk miatt, a népi módszerekhez hasonlóan, nem igazán voltak népszerűek. A PAIN RELIEF az első olyan gyógynövényeket tartalmazó, fájdalomcsillapító tapasz , amely az orvosok és a páciensek figyelmét is egyaránt felkeltette. Az elvégzett vizsgálatok alapján és az elégedett vásárlói véleményekből kiderült, hogy a termék kiemelkedően hatékony a gerinc és ízületi betegségek kezelésére. Bizonyos esetekben, a készítmény még az antibiotikumoknál, a kenőcsöknél és a hagyományos gyógyszereknél is eredményesebbnek bizonyult! A kémiai alkotóelemekben hemzsegő gyógyszerekkel ellentétben, a tapaszok használata nem okoz kárt sőt, jótékonyan hat az egészségre. De mitől is olyan hatékony ez a készítmény?

Innovatív technológia

A PAIN RELIEF tapaszok innovatív nanotechnológia segítségével kerülnek elkészítésre. A termékben csak nagyon kevés gyógyszerszármazék található. Ezek az igen apró elemek fantasztikus tulajdonságokkal bírnak, könnyedén be tudnak hatolni a bőr legmélyebb rétegeibe, közvetlenül az érintett területhez és rövid időn belül megkezdik a terápiás kezelést.

A PAIN RELIEF tapaszokban található gyógyszerszármazékok közel 100%-a eredményesen felszívódik a szervezetben. Más tapaszok aktív alkotóelemeinek többsége csupán a bőr felsőbb rétegeibe képes bekerülni, 10% jut csak a mélyebb rétegekig. A PAIN RELIEF hatékonyságát a páciensek elképesztően gyors felépülési ideje is bizonyítja.

Mióta a pácienseimnek is elkezdtem ajánlani a PAIN RELIEF növényi tapaszok használatát, sokkal hamarabb tudnak búcsút inteni az őket gyötrő betegségektől. A rendszeres és az akut fájdalmak már a tapasz felhelyezését követő fél órában enyhülni kezdenek. Az ízületi és gerincbetegség korai szakaszában, 1-2 kezelés után, előrehaladott esetekben pedig már az első naptól érezhető a javulás. Sok esetben, egyedül a PAIN RELIEF tapaszok tudnak segíteni a betegeken. Az egészségügyi javulás szinte azonnal észrevehető.

Pontosan miből vannak a fájdalomcsillapító hatású, gyógynövényes tapaszok?

A terápiás hatású tapaszok 9 gondosan összeválogatott gyógynövényből állnak. Az összetevők külön-külön is jótékonyan hatnak a gerincre, a csontokra és az ízületekre, de csak együtt igazán erősek. A formula következő alkotóelemekből áll: homalomena occulta, notopterygium incisum, medvetalp, sáfrányos szeklice, lilaakác, kereklevelű kapotnyak, cistanche salsa, álginzeng, bajkáli csucsóka.

Köztudott, hogy gyógynövényes tapaszokat először a tibeti szerzetesek használták a múlt században. Rövid időn belül, egész Kínában elterjedt ez a kivételes technika. A tibeti tapaszok csodatévő tulajdonságukról váltak olyan híressé. Ez az elnevezés nem is állt olyan messze a valóságtól… A kínai PAIN RELIEF gyógynövényes tapaszok most is óriási népszerűségnek örvendenek, és szerencsére ma már a világ bármely pontjáról beszerezhetők.

Hogyan érdemes használni a tapaszokat? Van bármilyen ellenjavallatuk?

A gyógynövényes fájdalomcsillapító tapaszokat az érintett területre kell felhelyezned. A test hőmérsékletétől, a készítményben található gyógyszerszármazékok elolvadnak, majd könnyedén felszívódnak. Egy terméket 8-12 óráig lehet használni (ez napi 1-2 tapaszt jelent). A teljes kezelés 5 tapaszból áll.

Mivel a termék közvetlenül fejti ki hatását, a szájon át bevehető gyógyszerekkel ellentétben, semmilyen negatív hatással nincs a szervezetre. A tapaszok nem okoznak gyomor-, máj- és veseelégtelenségeket. A készítményt a gyermekeken és a várandós nőkön kívül, bárki használhatja. Allergiás reakció egyedül a termékben található aktív alkotóelemekre való intolerancia során alakulhat ki. Ez azonban nagyon ritka. A pácienseim közül, 2 év alatt eddig még csak egyszer fordult elő, hogy a tapasz kipirosította a beteg bőrfelületét.

A PAIN RELIEF gyógynövényes tapaszok a létező gerinc és ízületi betegségekre szakosodott módszerek közül messze a leghatékonyabb. Komolyan! Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy csak az eredeti PAIN RELIEF tapaszok rendelkeznek ilyen kiemelkedő hatással. Mostanában rengeteg hamisítvánnyal találkozhat az ember…

Az olcsó másolatok nem nanotechnológiával készülnek és más alkotóelemeket is tartalmaznak, mint az eredeti termék. Az ilyen utánzatok nem csak haszontalanok, károsak is az egészségre. A hamisítványok elkerülése érdekében, a pácienseimnek és nektek is azt ajánlom, hogy a termék hivatalos oldaláról vásároljátok meg a kínai PAIN RELIEF gyógytapaszokat. A weboldalon most akciósan, viszonylag olcsó áron tudjátok megrendelni a készítményt.

pain relief rendelése

“Ma ez a leghatékonyabb módja a gerincet és ízületeket érintő problémák helyrehozásának. Semmi analóg technika!”

pain relief gyakori kérdések

A képen: Han Professzor megnyeri a Nobel díjat azon felfedezéséért, ami a csont-izomrendszeri terápia áttöréséhez vezetett.

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Hogy van professzor? Örülönk, hogy látjuk. Mondja, igaz, hogy Kínában egy különös titok övezi az ízület-gyógyítás mikéntjét?

Puk Professzor: Üdvözletem! Magyarországon az ízületproblémák nagyon gyakoriak. Minden negyedik ember szenved valamilyen, a hátát, térdét, könyökét érintő problémától, illetve a sérv vagy az ízületi gyulladás valamely stádiumától. Igazán sajnálatos ez, mivel az ízületi megbetegedések szörnyű dolgok és nagyon rossz végük lehet. Kínában sikeresen megoldottuk ezt a problémát, így örömmel osztom meg sikerünket.

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Mi a titka a kínai egészségnek és hosszú életnek? A táplálkozás?

Puk Professzor: Senki sem tudja, mivel nem mindenki engedheti meg magának a tenger gyümölcseit, szóval a fő étel általában a rizs. A titok az ősi kínai orvoslásban rejlik. Az emberi test nagyon kifinomult eszköz, és el sem tudná képzelni milyen jól hangolható!

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Sok országban a fájó ízületeket az öregedéssel azonosítják?

Puk Professzor: Kínában bebizonyítottuk, hogy az ízületek teljesen gyógyíthatók, ÉS ÖN IS KÉPES ÉS MEG IS KELL GYÓGYÍTANIA ŐKET. . A fő aggodalmat az elváltozások jelentik. Az ízületeket folyamatos terhelés éri, így a porcszövet veszít rugalmasságából, elvékonyodik és elhasználódik. Így jönnek létre a recsegő ízületek, fájdalmak, tumorok (sérvek) és csontelváltozások. 60 éves korukra az emberek porcszövete 45-50%-os mértékben elhasználódik. Hogyan gyógyítsunk valamit, ami nem létezik? Növeszthető az ízület? Igen!

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Hogyan?

Puk Professzor: Testünk különleges mértékben képes a regenerációra. Elég csak megnézni, milyen gyorsan regenerálódik a megvágott bőr, és a test minden szövete ugyanilyen mértékben regenerálható. A kérdés az, hogy miylen gyorsan és aktívan megy végbe a folyamat: bizonyos szervek önállóan képesek a teljes gyógyulásra, míg másoknak segítség kell. Használnunk kell testünk rejtett erőforrásait, és olyan egészségesnek érzi majd magát, mint még soha!

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Kérjük, meséljen többet erről.

Puk Professzor: Az ízületek gyógyításának módszere Tibetben már 2000 éve jól ismert. A módszer természetes összetevőket tartalmaz, ami aktiválja a porcszövetek osztódását és növekedését. Először a gézt áztattuk bele a készítménybe és a problémás területre helyeztük. Később, a készítményt fejleszettük és tapasztkén alkalmaztuk – kényelmesebb a müdszer, mivel rögzíthető a problémás területre. A lényeg, hogy tudományos eredményeinkek köszönhetően ma ez a tibeti recept az egész világ számára elérhető. Részt vettem a kidolgozásában, így tisztában vagyok összetételével és működésével.

mire jó a pain relief

Az elv egyszerű: a tapasz gyógyhatású összetevő közvetlenül és szinte azonnal a porcszövetbe jutnak. Noha 8-12 órán keresztül kell viselni, a fájdalom szinte azonnal megszűnik, míg a teljes gyógyuláshoz egy teljes kezelésre van szükség. Csak gondoljon bele – az ízületek teljes gyógyítása! Valóban lehetésges elkerülni a műtétet!

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Mi a gyógyítás folyamata?

Puk Professzor: Bizonyított, hogy a porcszövetek egészségéért és növekedéséért felelős sejtek magában a szövetben találhatók. A tapaszokban lévő anyagok nem csupán a duzzanatot, fájdalmat és a gyulladást szüntetik meg, hanem közvetlenül sejteken fejtik ki hatásukat és aktiválják osztódásukat. Más szavakkal, a készítmény egy alvó mechanizmust indít be, amivel gyorsabban hat.A tapaszok fokozzák a vérkeringést a környező szövetben, ami folyadéktermelést eredményez az artikuláris kapszulában. Ez fokozza az ízület mobilitását és lehetővé teszi a porcszüvet gyorsabb növekedését. A csont-izomrendszer sérvjeit és jóindulatú daganatait tekintve, a készítmény hatása alatt ezek fokozatosan felpuhulnak, majd a véren keresztül, a hagyományos úton, a bélbe felszívódva hagyják el a testet.

pain relief magyarország

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Hogyan kell használni a terméket?

Puk Professzor: A terméket olyan megbetegedésekre fejlesztettük ki, mint az ízületi gyulladás, arthrosis, osteochondrosis, isiász, csigolyközi sérv, csigolyaközi porckorong elmozdulás. Emellett fájdalom, érzéketlen végtagok, izomgörcsök és húzódások, duzzanatok, zúzódások, sérülések esetén is alkalmazható. Kínában főként megelőzés céljából alkalmazzuk, így nem is betegszünk meg. Számunkra olyan ez, mint a magyaroknak a fokhagyma, a hagyma, a tea és az málnalekvár. Sokan még mindig maguknak készítik, a hagyományos módon, otthon, de nem mindig lehetséges a megfelelő összetvők kiválasztása vagy azok adagolásának kiszámítása, de persze a végleges termékben nincsenek ilyen problémák.

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Hol szerezhetők be a tapaszok?

Puk Professzor: Sajnos még nem tudtunk betörni a magyar gyógyászati piacra. Egyszerűen nem engedélyezték a terméket, így a tapaszok nem kaphatók gyógyszertárban és online, hanem kizárólag a hivatalos weboldalon rendelhetők meg 50 %-os engedménnyel. Leadja a rendelést, a legközelebbi postára megkapja a csomagot, ellenőrzi, majd leszállításkor fizet. Sehol máshol nem találkoztunk ilyen problémákkal a világon, Kínában a gyógyszertárakban is kapható a termék. Meg is érte. Ha az emberek egészségesek, miből lesz pénz?

Ortopédiai és Traumatológiai kutatóintézet: Köszönjük Professzor úr az érdekes interjút, és a megtekintők kérésére a hivatalos weboldal címét az alábbiakban közöljük.

pain relief ára

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =