Keto Slim Magyarorország vélemények, használata, ára – hogyan segített egy volt egyetemi áldozat több száz férfinak és nőnek a fogyásban?

By | November 21, 2022

Az, hogy ezen az oldalon találkoztunk, természetesen nem véletlen.

Nem tudom, honnan jöttél, és milyen körülmények között nőttél fel. Nem tudom a neved, de legalább egy dolgot tudok. Azért vagy itt, mert már nem akarod így érezni magad a tükör előtt.

Ismerős érzések?

Ha jelenlegi felépítése elhomályosítja jelenét, és szebb jövőre vágyik, nem engedheti meg magának, hogy lemaradjon arról, amit ma megosztani szeretnék veletek.

De mielőtt folytatnám, lenne egy kérdésem hozzátok…

Szégyelli, hogy a város medencéjébe megy, mert fél attól, hogy régi ismerősökkel találkozik? Ha jobban belegondolunk, régóta fürödtél nyilvánosan. Igaz? Több időt tölt a tengerparton esernyő alatt? Ha igen, akkor biztosan jobban fogja érezni magát, ha néhány kilogrammal kevesebb lesz? Nemde? Ezenkívül minden bizonnyal karcsúbb testben szeretne élni, de talán egy örökkévalóság telt el, és minden erőfeszítése ellenére sem sikerült sikereket elérnie? Ha továbbra is olvassa ezeket a sorokat, minden bizonnyal többet szeretne tudni, és igaza is van, mert igen, számotokra van egy megoldásom, hogy végre búcsút vehessen felesleges kilóitól.

Mielőtt továbblépne erre az oldalra, valószínűleg már kipróbált minden tippet a fogyáshoz.

De hiába…

Én is, mint te, különböző ajánlásokat követtem, hogy lefogyjak ezekről a felesleges kilókról.

De hiába…

Mindenesetre tudd, hogy ha a mai fogyás számodra szenvedéssel jár, akkor nem te vagy a hibás… Azok az emberek, akik számos fogyókúrás módszert kínálnak, nem tudják, milyen nehéz, módszereik csak kevés ember számára hatékonyak. Míg a többség – csak időt, energiát pazarol és kimeríti a testet. Emiatt minden fogyási kísérlettel kevesebb reménye van az eredmények elérésére. Maradj velem, mert elmesélem, hogyan sikerült megtörnöm ezt a szörnyű ördögi kört, amely tönkretette a mindennapi életemet, és ezzel te is kijuthatsz ebből a szörnyű helyzetből. Teljesen elfelejtettem, hogy nem mutatkoztam be. A nevem Jónás Mária, és én is voltam egyszer a te helyzetedben. Tehát, 5 évvel ezelőtt elhíztam. Kövér voltam. Igen, igen, én is pont ilyen voltam. Valóban… (nos, láttad az első fotót, én még rosszabbul néztem ki). A legrosszabb időkben több mint 130 kg voltam. Sokáig szedtem össze a bátorságomat, hogy leleplezzem ezt a fotót, de mégis szeretném megmutatni, honnan indult az utam.

Ez a fotó a múltat uttatja eszembe, ahová már nem szeretnék visszatérni

Képzeld el, milyen megaláztatás ez egy nő számára?

Még jobb, képzeld el, milyen megaláztatás ez, amikor ez a nő nem tudja bekötni a saját fűzőjét a cipőbe?

Féltem emiatt edzőterembe menni.

Így néztem ki gyerekkoromban

A túlsúlyom a gyerekkoromban gyökerezik. Genetikailag úgy történt, hogy mindig nagyobb voltam, mint az osztálytársaim, de egyszer világossá tették számomra, hogy valójában több kilóm van. Sőt, ez mindennap eszembe jutott: úgy böktek az ujjaikkal, mintha én lennék a bűnös a bíróságon, és „nagy disznónak” neveztek. Igen, ez volt a becenevem az egyetemen. Minden nap hallottam ezeket a szavakat az iskolában. Nyilvánvaló, hogy az önbizalmam nem bírta ezt a napi gyűlölet -örvényt. És hamarosan menedéket vettem az ebédlőben. Észre sem vettem, hogy ott léptem először ebbe a félelmetes ördögi körbe.

Akkor nem is gondoltam volna, hogy még 10 évet kell várnom, hogy kilábaljak ebből. Nem meglepő módon a barátkozás nehéz volt… ha nem lehetetlen, és meg kellett szoknom, hogy egyedül eszem a kávézóban. Az 5. osztálytól kezdve a hajmorzsák is mindenapossá váltak, melyeket az osztálytársak dobáltak. A szünetekben én is egyedül voltam. Elbújtam a lépcső mellett a tanárok felületes pillantása és a diákok gúnyolódása elől. Az idő múlásával a mérleg súlya tovább nőtt.

Ritka látogató voltam az edzőteremben

Olyan kövér voltam, hogy az emberek már nem ültek mellettem, hanem inkább álltak… Később rájöttem, hogy a kövér büdös, és emiatt kevesen kommunikálnak velük. Szerencsére, amikor a világ hátat fordít Önnek, mindig számíthat a családra… De nem az én esetemben… “Kövér” lettem még a családban is. A saját anyám azt mondta, hogy legalább egy fogyókúra érdekében fogyókúrázzak, szidta, hogy új dolgokat kell vásárolnom, mert már nem férek bele a régiekbe. És hányszor hívott kövér, disznó, kövér tehénnek, azt mondta, hogy még egy kicsi, és szükség lesz arra, hogy kitágítsam az ajtót… Nehéz elképzelni rosszabb körülményeket egy tinédzser számára, aki megpróbálja megtalálni a helyét a társadalomban… egyedül és útmutató nélkül. Bántott és magányos voltam, és még jobban megragadtam a keserűségemet… ovább csak a depresszió.

Hadd térjek át a tényekre. És elég sok van belőlük.

A WHO / Európa (az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája) rövid statisztikája*:

1980 és 2020 között az elhízottak száma világszerte majdnem megkétszereződött. Az ország adatai szerint 2020 -ban a WHO európai régiójában mind a férfiak, mind a nők több mint 65% -a túlsúlyos volt, a nők megközelítőleg 33% -a és a férfiak 20% -a elhízott.

A legfrissebb adatok szerint az Európai Unióban a felnőttek 45-70% -a túlsúlyos, 10-30% -a elhízott.

Az egyetem végén legalább 30 kg -ot híztam. Mindennek ellenére ez nem akadályozott meg abban, hogy megszerezzem az alapképzést, és nem akadályozta meg a tanulmányaim folytatását. A diploma megszerzése után egy rangos cég vett fel engem. Ha korábban állandóan kellemetlen szavakat hallottam irányomban, akár a buszon, a folyosókon, az osztályteremben vagy a büfében. Hogy a munkában csak görbe tekintetek voltak, de az emberek többsége teljesen közömbös számomra. A munkahelyemen találkoztam egy férfival, aki öntudatlanul felforgatta az életemet.

Camilnak hívták, és hihetetlen ajándéka volt – az a képessége, hogy azonnal együtt érezzen az emberekkel Ez lehetővé tette számomra, hogy hosszú idő óta először találjak rokon lelket. Eleinte nagyon szokatlan volt, hogy vele töltsem az időt, mivel soha nem volt barátnőm. Újévkor mesélt arról, hogy le akar fogyni. Hozzám képest valóban nem volt gondja a plusz kilókkal, de ilyen döntést hozott.

Én azonban a legjobbakat kívántam neki:

Egy kattintás… majd leereszkedés a pokolba

Szavai után lángra lobbantam a fogyás vágyával, ami kísértett és nem hagyott nyugton. Bármire kész voltam, hogy leadjam a kilóimat. Ezért az újév után úgy döntöttem, hogy komoly diétát folytatok, de… haszontalan. E kudarc után elkezdtem követni az első sportprogramot… aztán a másodikat… majd a harmadikat. Sportprogramok, amelyeket neves “webes szakértők” állítottak össze. Ezek tucatjain mentem keresztül… Hiába. Sőt, kicsit túlzok, 3 hónap alatt 8 kg -ot sikerült leadnom… de a következő 6 hónapban visszatértek. Év elején olyan őrült voltam, de a kilencedik hónap végén a gödör alján éreztem magam. Pszichésen teljesen depressziós voltam. Ennyi erőfeszítés, annyi megkötés, és minden a nem létező eredményekért. Minden reményem hirtelen szertefoszlott. Szomorúan vettem észre ezt. Egyszer a tükör előtt álltam, undorodva a tükörképemtől, és emlékszem, hogy magamban azt gondoltam: «A fenébe, mi a fenét csinálok én még a Földön?»

És mégis mindent jól csináltam… Amikor szükség volt arra, hogy korlátozzam magam, korlátoztam. Amikor a program végére kellett mennem, megtettem. De nem, nincs eredmény, de én mindent jól csináltam. A fejemben kérdések merültek fel… Mit csináltam rosszul? Miért én? Mi a probléma?

Ekkor jöttem rá, hogy ha valójában NEM az én hibám, és ha te is hasonló helyzetbe kerültél, akkor értsd meg, hogy NEM a te hibád.

Ezek mind azok, akik kudarcainkkal, szenvedéseinkkel, kétségbeesésünkkel táplálják gyermekeiket. A súlycsökkentő iparág játszik a kellemetlenségeinken azzal, hogy eladja nekünk sportprogramjait, diétáit stb. Az évek során azt is elhitették velem, hogy követnem kell ezt a csodálatos új sportprogramot… És hittem nekik. Ők akadályozzák meg a fogyást, és a szakértők csak kihasználták a katasztrófáinkat… Pénzügyi szempontból ez az ő érdekük.

Amint elkezdtem megérteni, hogy mi az, ami valójában fogyni kényszerít, elkezdtem dolgozni a módszeremen.

És itt tényleg fogyni kezdtem.

Gyorsan… NAGYON gyorsan.

Olvadtam, mint a hó a napon.

Felismer? Ez az új én!

Először nem vettem észre, hogy majdnem 35 kg-ot fogytam, de fokozatosan ez is segített visszanyerni az önbizalmamat.

Egy kis türelem és kiadom a képletet!!!!

Fogalmad sincs, milyen érzés lenne azt érezni, hogy valóban felkelted a jóképű férfiak figyelmét! Ez örökre megváltoztathatja az életét! Leküzdeni az étel- és üdítőfüggőséget, és megtalálni a saját módját a fogyáshoz… ez megváltoztatja az életét. A bőröm ragyogó és energikus vagyok.

De figyelmeztetni akarlak, a saját magam által készített program még mindig valódi problémát okozott nekem…

ÖSSZES ruhatáramat le kellett cserélnem, de nem sajnálom az ilyen pénzt.

Őszinteségek… majd a kérdések. Keto Slim összetétele, használata, mellékhatásai

A sikerhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem.

Ez csak nekem vagy talán másnak segít?

Azt akartam ellenőrizni, hogy a módszerem valóban működik-e, és hogy ez nem csak szerencse. Kísérleti alanyokra volt szükségem. Ezért elkezdtem megosztani a módszeremet másokkal, akik látták a változásaimat, de nem értették, hogyan lehetséges… Értük üzletet kötöttem az ördöggel. Vagy inkább nagy cégekkel. Aztán elkezdték alkalmazni a módszeremet, és megerősítették, hogy működik. Hihetetlen siker volt számomra. Sikerült elérnem a céljaimat és gyökeresen megváltoztatnom az életemet.

Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozom ezt az oldalt, és elkezdtem megosztani a hozzád hasonló férfiakkal és nőkkel egy olyan döntést, amely megváltoztatta az életemet, ami megváltoztathatja őket és az életedet. „Spontán módszer a fogyásra”-nek neveztem el. Tanulmányoztam a különböző fogyókúrás termékek összetételét, tanulmányoztam az összetevők hatásmódját, összeállítottam és teljesen újraterveztem. Évekig tartott a fejlődésem, de sikerült. Ezt az átfogó fogyókúrás megoldást készítettem. A fogyás még soha nem volt ilyen egyszerű, ez a probléma, amely életem több mint 15 évében kísért, kevesebb mint 1 év alatt véget ért.

Ma új ember vagyok, és arra tudok koncentrálni, ami igazán fontos számomra. A súlyom, ami miatt képtelen voltam sok tevékenységre, ma már a múlté. Nemrég meghívtak egy konzultációra. Amint megjelent a feltalált fogyókúrás módszerem, sokan elkezdtek kapcsolatba lépni velem, hogy megvásárolják tőlem az ötletemet. Amit mondani fogok, túl durván tud hangzani. De nem azért találtam ki ezt az eszközt, hogy külföldieknek eladjam. Mi lenne, ha tényleg eladnám ezt az ötletet külföldieknek? Szabadalmaztatni fogják, és a legtöbb ember nem fogja tudni használni az eszközömet. És minden bizonnyal a kozmikus szintre emelték volna a költségeket. Lehet, hogy fiatal vagyok, de nem hülye. Az egyik szakember elmondta, hogy egy ilyen terméknek legalább 1500 euróba kell kerülnie. Hogyan engedheti meg magának egy hétköznapi ember a készítményt 1500 euróért?!

Ezért amikor azt ajánlották, hogy vegyek részt az késztményem feljelsztésében – egyböl elfogadtam az ajánlatot. Nagyon jó szakemberekkel dolgoztunk együtt. Ez nagyon klassz. Most az eszköz már túljutott az előkészítés szükséges szakaszain. Elneveztük Keto Slim-nek.

És ami a legfontosabb, a költsége mindenki számára elérhető. Tanácsokat is adok azoknak, akik rendelkeznek tapasztalattal a termékkel kapcsolatban, és megpróbálnak válaszolni minden kérdésre a megjegyzésekben.

A súlycsökkentés specialistája, Cameron Pritchett az egyik olyan szakember, aki segített a Keto Slim finomításában.

Részletesebben beszélt az új termékről: Keto Slim véleménye

Mária ötlete olyan, mint egy autónavigátor, amely megmutatja a leggyorsabb fogyási módot. És ez a módszer egész életemben működik.

A Keto Slim Mária ötletei alapján jött létre. Azt javasolta, hogy használja a Szinefrin egyedülálló tulajdonságait, amely felgyorsítja a zsírbontást – mobilizálja a zsíranyagcserét, ami többletenergiát eredményez.

A Keto Slim-et 30 napig megszakítás nélkül kell használni. Javasolt napi 2 alkalommal 1 kapszula bevétele. Az utasításokat betartva 10 -szeresére csökkentheti a zsír mennyiségét! Ez a termék felgyorsítja az ásványi anyagok és más anyagok átalakulását. Serkenti az endokrin rendszert, segít csökkenteni az étvágyat. Ez egy igazán természetes termék, amely serkenti a szervezet természetes rendszerét. A zsírégetés a zsíranyagcsere javításával történik.

Ezeket a termékeket soha nem értékesítik gyógyszertárakban! Az egyes csomagok gyártási költsége több euró. Tárgyalások folynak egy magasabb hatósággal. Így a költségek több mint 90%-át meg lehet takarítani annak érdekében, hogy ezt a terméket a helyi lakosság rendelkezésére bocsássák.

Keto Slim eredeti hol kapható, ára, átverés

A szerkesztő megjegyzése:

Figyelem! A nagyszámú megrendelés és az elégtelen termelés miatt a forgalmazó úgy döntött, hogy korlátozza a promóciós időszakot! Az akció végéig a Keto Slim megrendelhető a honlapunkon található űrlap kitöltésével. Ne felejtsd el, hogy 50% kedvezményben részesülsz!

Keto Slim vélemények, eredmények

Natália

Ez elképesztő! A Keto Slimnek köszönhetően 9 kg-ot fogytam, és ugyanakkor megehettem, amit akartam. Fogyok még egy kicsit, és nagyon jó lesz.

Miron

Egyszer láttam egy cikket erről a készítményről. A vélemények nagyon jók voltak, és valószínűleg jó okkal.

Gizella

Hogyan kell megrendelni Keto Slim-et?

Katalin

A fenti megrendelőlap az. Töltse ki, és visszahívják.

Léna

Én is olvastam róla valahol. Valószínűleg ez egy jel, és meg kell rendelnem. Sőt, miközben még akciósan megvehetem.

Márta

Kifizetettem a csomag átvételkor – nagyon kényelmes.

Erzsébet

Azt hittem, soha nem tudok lefogyni, de sikerült! 10 kg -ot fogytam, és ugyanabban a tempóban folytatom. A barátok nagyon meglepődtek az eredményeimen, és úgy döntöttek, hogy éhezek. Nem mondtam nekik semmit, hadd gondolják, hogy keményen dolgoztam :)

Anikó

Nagyon örülök, hogy sikerült kedvezményesen vásárolnom! Alig várom a csomagomat!

Olívia

Volt egy balesetem, ami után sokáig nem tudtam járni. Ez idő alatt 29 kg-ot híztam, és kövér néni lettem. A plusz súly még nehezebbé tette a gyógyulást. Egy barátom ajánlására kipróbáltam a Keto Slim. Változást éreztem a bevétel első napjától: a testem gyorsabban kezdett dolgozni, megemésztette az ételt. Az első héten 5 kg -ot fogytam anélkül, hogy életmódot változtattam volna! Remélhetőleg a maradék 24 kg ugyanolyan gyorsan eltűnik!

Violetta

Elolvastam a megjegyzéseket, és rájöttem, hogy magamnak kell rendelnem, miközben a kedvezmény még mindig érvényes.

Irén

Körülöttem mindenki meglepődik, hogyan sikerült lefogynom, mert előtte 5 plusz kilóval éltem. És mindez a Keto Slim köszönhető.

Mire jó a Keto Slim, véleménye, használati utasítás

Helló mindenkinek! Itt Jimmy Kimmel.

Ma egy olyan történetet hallhatunk, amely minden szempontból meglepő: hogy szoktatta rá a gyorsétterem tulajdonosa vendégeit a rendszeres fogyasztásra … a fogyással becsalogatva őket!

Hamburgerek, pizza és így tovább, abszolút mindenki evett és lefogyott, beleértve Mike-ot is, aki pár évig ott dolgozott. Kivételesen gyorsételekkel táplálkoztak. Mike több tucat kilót fogyott, ahogyan más túlsúlyos vendégek is. Ettek és lefogytak, és sokan voltak. Hogy hogyan is történt ez, azt Mike mesélte el nekünk. A történetét első kézből kaptuk meg.

A gyorsétterem titka, amelytől az emberek lefogynak. Keto Slim hol lehet venni

Üdvözlet mindenkinek, Mike vagyok, és korábban így néztem ki. A gyorsétteremben eltöltött három hónap alatt lefogytam. Nem futottam, nem dolgoztam napokig keményen és nem diétáztam. Azokkal a hamburgerekkel dolgoztam, amelyek miatt fogyni tudtam. Nemrégiben otthagytam a munkámat, és el akarom mondani az igazat az embereknek a titkos összetevőről, amelyet szakácsunk a szószba kevert, hogy az emberek lefogyjanak és visszatérjenek hozzánk.

Amikor még kevés turista volt városunkban, a gyorsétterem sem volt olyan népszerű. Aztán elkezdtek megnyílni az első fánkozók és virslizők. És kiderült, hogy ez jövedelmező. A turisták inkább a gyors és egészségtelen ételeket kedvelik. A főtt ételektől senki sem szokik rá, sem a sárgarépára vagy a kelbimbóra, de a sült krumplira nagyon is.. Miért? Mert ezeket kifejezetten erre a célra hozták létre.

Hamburgerek titkos összetevővel

A főnököm korábban egy étteremben dolgozott és nagyon jól főzött. És úgy döntött, hogy megnyitja saját vállalkozását. De a konkurencia túl nagy volt, és az ételei nem lettek olyan népszerűek, mint várta. Nagyon sok hitelt vett fel a vállalkozásához, és a vállalkozás újjáélesztésének módjaival próbálkozott. Fél évig mínuszban dolgozott, csak azután kezdett hozzá járni egy rendes vendégkör. Egyedül nem is bírta és engem vett fel asszisztensnek.

Sok helybéli ember megszállottja az egészséges életmódnak: sport és egészséges táplálkozás. És hirtelen egyre több ügyfél kezdett hozzá fordulni. És nem csak kövér férfiak, de a karcsú srácok és a fitneszlányok is csak úgy áramlottak. Az álláspontunk népszerűvé vált: Blogokban írnak róla az utcai étkezés témáiban, hozzáadják az útikönyvekhez és a térképekhez, amelyek vonzzák a turistákat.

Az utcai gyorsétterem népszerűbb lett, mint a Michelin éttermek

Honnan hirtelen ez a nagy érdeklődés? Mert a gyorskaja a legátlagosabb volt. Hasábburgonya, különféle hamburgerek és limonádék, különösebb extra nélkül. Kivéve a saját szószt. A receptjét szigorúan bizalmasan őrizték. A séf személyesen főzte, és senkire sem bízta rá. Én magam is rákaptam a sajtburgerekre.

Ha reggel nem ettem meg az adagom, akkor egész nap kedvetlen voltam és nem volt semmi energiám. Féltem, hogy valami tiltott cuccot adtak a mártáshoz, hogy az emberek rászokjanak az ételre. Egyre több volt a rendszeres vásárló. Ismét jöttek hozzánk az emberek, mivel mindenki … lefogyott. Ez az igazság.

25 kg fölös súly volt rajtam. A három hónap munka alatt mind lement rólam. Pedig szinte csak hamburgert és krumplit ettem. Még arra is volt erőm és kedvem, hogy elkezdjek edzőterembe járni. A rendszeres vendégünk volt ott edző és még előfizetéssel is megajándékozott és kidolgozott egy programot a hamburgereinkre való árengedményért cserébe. Nagyon furcsa volt. De nézzék csak meg saját maguk, hogy megváltoztak az állandó vendégeink.

Megijedtem, és elvittem a szószt a laboratóriumba elemzésre. És ez sokkolt! Semmi sem volt tiltott az összetételében. Csak furcsa fűszerkészlet természetes alapanyagokból. De egy általános fűszerezés nem adhatott erőt, nem javíthatta az emésztést és nem segíthetett a fogyásban. Komolyan. Nézzék meg, hogyan néztem ki, mielőtt elkezdtem a gyorsétteremben dolgozni. A munkahelyemen ettem, és rájöttem, hogy egyre karcsúbb vagyok, és sokkal jobban nézek ki. Megszállott lettem, és úgy döntöttem, hogy kiderítem, miért fogynak az emberek. De nem találtam semmit. A zöldségeket és a húst frissen hozták a gazdaságból, a bucit pedig a helyi cukrászda sütötte. És ez aztán megőrjített. Megnyílt a második étterem is. Még hétköznap is állt a sor az utca túloldaláig, az árak nőttek, de az embertömeg nem csökkent. Már hülyeségeket kezdtem kitalálni, amikor hirtelen kiderült számomra az igazság.

Miért fogy mindenki hamburgereket kajálva? Keto Slim rendelése, ára

Amikor a főnökömnek nem ment az üzlet, kockáztatott, azt hittem, mindent elveszít, és mindent feltett egy lapra, a jelzálogot is beleértve, és előállt egy zseniális ötlettel. Kitalált egy gyorséttermi receptet, amellyel az emberek fogyni fognak. Hogyan hogyan csinálta? Vett egy népszerű természetes alapanyagú készítményt, az Keto Slim -et, amelyet színészek, énekesek, politikusok, orvosok, táplálkozási szakemberek, modellek stb. is fogyasztanak, és belekeverte a mártásába. Majd csökkentette az árakat. Őrültség. Veszteségesen dolgozott, és arra várt, hogy megjelennek az emberek. És meg is jelentek! Hamburgert kezdtek vásárolni, és “csoda” történt. Ettek és lefogytak.

Hogyan jöttem erre rá? Véletlenül megláttam a csomagolást, megvizsgáltam kívül-belül, és összehasonlítottam a szósz laboratóriumi elemzésével. És minden a helyére került. Mondtam a főnöknek, hogy tudok az összetevőről, és emelést kértem. A főnököm visszautasított, azt mondván, hogy úgy sem hisznek majd nekem, és hogy örülhetnék annak, hogy egy kövér, türelmes srácból karcsú, jóképű férfivá váltam. Sértettnek éreztem magam. Nemrég még a hét minden napján dolgoztam, és még így is nagyon keveset kaptam.

Felmondtam. És most szeretném elmondani mindenkinek, hogy aki nálunk járt, fogyókúrás hamburgert evett. A mártáshoz adott Keto Slim miatt fogyott. Most már nem kell túlfizetnie magát és gyorskajával tönkretenni a gyomrát. Könnyedén megvásárolhatja az Keto Slim et. Sőt, a gyártónak gyakran vannak kedvezményei és ajándékai is a vásárlók számára. Az Keto Slim egyik mellékhatása, hogy elveszi az étvágyat. Emlékszem a kedvenc vendégeimre, akik hamburgerért jöttek, de nem tudták megenni azt, és majdnem megfulladtak. Mivel attól féltek, hogy ha nem eszik meg, akkor megint meghíznak. Most, remélem, hogy mindenki meg fogja tudni az igazságot, hogy ha hozzáadja ezt a „titkos” összetevőt az ételhez!

Keto Slim fórum, tapasztalatok

Bíró Szandra

Nem semmi, ez aztán a jó hír!

Abigél

Én is hallottam valamit a testvéremtől ezekről a hamburgerekről, de nem hittem neki.

Kapos Gergő

Jómagam is lefogytam ezekkel a burgerekkel. De így nagyon drága volt, és nem volt olyan ízletes, mint szerettem volna. De most már tudom a titkot, és csak megveszem az Keto Slim et, és azt fogok enni, amit akarok, és végre olyan formába hozom magam, amiről mindig is álmodtam.

Evelin

Szerintem meg, most már jól nézel ki, már nem kell fogynod.

Rácz Mária

Hol lehet megvenni az Keto Slim-et? Nagyon sürgős!

Martin Anita

Nincs semmi nehéz az Keto Slim vásárlásában, mindent közvetlenül a gyártótól rendeljen.

Bartos Olívia

Az elsők között vagyok, aki rászokott a karcsúsító gyorsétteremre. Nagyon jól lefogytam vele és megtisztítottam a testem. Észrevettem, hogy jobb a hangulatom, jól aludtam és elkezdtem többet mozogni. Nem haboztam, elmentem az edzőterembe, és felfedeztem azt az oldalamat, amelyről korábban nem is tudtam. Így még gyorsabban kezdtem fogyni. Aztán Mike elmondta, hogy a szósz Keto Slim et tartalmaz. Csak a kelleténél kevesebbet. Megvettem a szert, és normálisan elvégeztem a kúrát.

Kecskeméti Barbara

nagyszerű eredmény!

Dóri

nekem is ki kell próbálni ezt a szert.

Liza

Az Keto Slim természetes és hatékony. Nagyon boldog vagyok. Nekem tényleg segített! Nem csak fogytam 20 kg-ot, hanem sportolni elkezdtem. Olyan alakom van most, amiről korábban soha nem is álmodtam.