Hypertea Magyarorország, összetétele, ára, tapasztalatok – készítmény, amely támogatja a szívet és az ereket

By | September 17, 2021

A szív egészségének megőrzése a hosszú és aktív élet kulcsa!

 • Támogatja a normál vérnyomást
 • Tonizálja az ereket
 • Megerősíti a szív- és érrendszert

Ellenőrizd! Az alábbi tünetek közül legalább egy jelentkezik nálad?

 • Fej fájás
 • Fekete pöttyök a
 • szemed előtt
 • Apátia, ingerültség, álmosság
 • Homályos látás
 • Verejtékezés
 • Tachycardia
 • Krónikus fáradtság
 • Puffadt arc
 • Gyakori vérnyomásváltozások

Magas vérnyomásod van!

Fontos! A hipertóniás betegek 67%-a nem veszi észre, hogy beteg.

Mennyire veszélyes a magas vérnyomás?

A magas vérnyomás következményei veszélyesebbek, mint a rák és a tuberkulózis együttvéve.

A hipertóniás esetek 89%-a szívizominfarktussal végződik.

Nagy az agyi vérzés és a stroke kockázata.

A legveszélyesebb kiváltó tényezők a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az egészségtelen étrend, a mozgásszegény életmód, a stressz, a magas koleszterinszint. A túlsúlyos embereknél 3-4-szer gyakrabban alakul ki magas vérnyomás, mint a normál testsúlyú embereknél.

Fontos!

Javasoljuk, hogy add hozzá termékünket a napi étrendedhez, hogy optimális egészségi állapotod legyen.

A Hypertea segít kiküszöbölni azokat a fő tényezőket, amelyek magas vérnyomáshoz vezethetnek

 • Idegesség, stressz, álmatlanság. A Hypertea csökkenti a szorongást.
 • Visszér és trombózis. A Hypertea a vénákon keresztül javítja a vérkeringést, feloldja a vérrögöket és megerősíti az érfalakat a természetes komlótoboz (humulus lupulus) kivonatnak köszönhetően.
 • Magas vércukorszint. A Hypertea oregánóval és equistum-kivonattal csökkenti le a vércukorszintet és gátolja meg a cukorbetegséget.
 • Túlsúly. A Hypertea a citromfűkivonat segítségével javítja az anyagcserét és a veseműködést, ezzel támogatva a fogyás folyamatát.

Szakvélemény

Megerősítem!

A Hypertea egy forradalmi étrend-kiegészítő, jól ismert jótékony hatásokkal, különösen magas vérnyomástól történő megszabaduláskor, de az egész szív- és érrendszerre is, amelyet olyan eljárással állítanak elő, amely biztosítja a bioaktív anyagok maximális koncentrációját.

Bár sok kiegészítő van a piacon a szív- és érrendszer védelmére, a kollégáimmal először látok ilyen hatékony formulát. Napi étrendünk nem képes minden szükséges anyagot biztosítani a szív és az erek számára.

Ezért további támogatásként a Hyperteát ajánlom. A szív- és érrendszer normális működéséhez nélkülözhetetlen nyomelemeket tartalmaz.

Fitoterápiás szakember, több mint 20 éves tapasztalattal

A Hypertea sikeresen átjutott a teszt protokollokon – mire jó a

A Hypertea készítményt 2017-ben tesztelték. 300 önkéntes vett részt a teszt protokollban. Mindkét önkéntes csoport étrendje azonos volt. A 28 és 80 év közötti alanyok első csoportja, a Hypertea készítményt szedte étrend-kiegészítőként. A második csoport placebót kapott.

A tanulmány eredményei:

Placebo:

 • Javulás az általános egészségi állapotban 1%
 • nélkülözhetetlen tápanyagok és nyomelemek a szív és az erek számára 0%
 • A szív- és érrendszer védelme 2%

Hypertea:

 • Általános egészségi állapotjavulások 100%
 • nélkülözhetetlen tápanyagok és nyomelemek a szív és az erek számára 90%
 • A szív- és érrendszer védelme 99%

A Hypertea készítményt kipróbáló emberek véleménye

Minél idősebb vagy, annál nagyobb figyelmet fogsz fordítani az egészségedre. Én 5 éve váltottam egy egészségesebb étrend követésére. Ez azonban nem volt elég a szívproblémák elkerülésére, ezért úgy döntöttem, hogy a szívem és a vérereim támogatására elkezdem inni a Hypertea terméket. Sokkal jobban éreztem magam. A vérnyomásom ma már teljesen normális, és tele vagyok energiával! Még pár hónapig inni fogom, hogy biztosan megmaradjon az eredményem.

Mária, 61

2017-ben vérnyomásproblémáim voltak. Azt ajánlották, hogy diétázzak. Nem ettem többé sült krumplit, fűszeres és sós ételeket, édességeket, sőt néhány gyümölcsöt és zöldséget sem. Az étrendem nagyon szegényes és íztelen lett: zabkása, alma, levesek. A tápanyagok hiányának pótlására elkezdtem szedni a Hypertea készítményt, egy étrend-kiegészítőt, amely támogatja a szívet és az ereket. Most nem érzem magam folyamatosan éhesnek, sokkal jobban összpontosítok, és nőtt a teljesítményem. A vérnyomásom helyreállt, már nem ingadozik.

Anna, 47

Róbertnek hívnak. Egy évvel ezelőtt a vérnyomásom ingadozni kezdett. Nem volt komoly, de kissé aggódtam. Beszéltem egy barátommal. Azt mondta nekem, hogy nem a megfelelő ételeket eszem – nem juttattam be elég tápanyagot. Mindannyian hajlamosak vagyunk túl sok húsos- és zsíros levest fogyasztani, ami nem tesz jót az ereknek. Elmentem egy fitoterapeutához, akit ismerek. Arra gondoltam, valami növényi készítményt adhatna nekem. Azt jevasolta, hogy szedjem a Hypertea készítményt. Ez egy növényekből álló keverék, amely átmogatja a szív és az erek egészségét. Kipróbáltam és tetszett. Sokkal jobban érzem magam. Többet tudok dolgozni – gazda vagyok. A nap végén már nem fáj a fejem, és a fülem sem cseng. Utána még elég energiám van a házimunkához és testmozgáshoz. Mindenkinek ajánlom ezt az étrend-kiegészítőt!

Róbert, 51

A Hypertea előnyei

 • Gyors hatás. A Hypertea kezelés minimális időtartama: 25-30 nap
 • Nem okoz hirtelen vérnyomás esést. Szabályozza a szív funkciókat.
 • Gyors felépülés. Megszünteti a szívritmuszavart, a neurózist, javítja a memóriát és hamar helyreállítja azt stroke után!
 • Természetes összetevők. Az összetevők tökéletesen illenek az emberi szervezethez.

Hypertea használati utasítás, használata, mellékhatásai – alkalmazás

– Vegyünk egy kanállal a teából, adjuk hozzá 200 ml vízbe, és forraljuk fel. Szűrjük le az italt.

– Étkezés után napi 3-szor igyunk belőle, cukor nélkül.

– A maximális hatás érdekében 3 hónapig, napi rendszerességgel alkalmazzuk a Hypertea terméket. További részletek a használati utasításokban találhatók.

Hypertea hol kapható, hol lehet venni, eredeti, rendelése, átverés

Sztenderd ár: 28000 Ft

Promóciós ár: 14000 Ft

„150 éves koromig akarok élni” – A magyar idős hölgy felfedte hosszú életének titkát

Kiss Mária egy Szeged melletti kis faluban él. 1930-ban született, túlélte a II. világháborút, valamint számos elnököt és uralkodót látott már az évek során. Életkorából adódóan a Magyar Guinness Rekordok Könyve tiszteletbeli címmel is kitűntette. Március 14-én töltötte be 91. életévét.

Kiss Mária nem csak egykori honfitársainál, egy-két barátja gyermekeinél is tovább élt.

Az egyébként már dédnagyi titulusban is élő nagymama rendszeresen ellenőrizteti egészségügyi állapotát. Minden évben ugyanazt mondják neki, hogy minden teszteredménye tökéletes.

Bár hosszú életet élt, Kiss Mária csupán ritkán hagyta el a falut, és mindig visszautasította az ajánlatot, amikor gyermekei felajánlották, hogy költözzön a városba. A korral nem lehet viccelni – gondolták a gyerekek, de ezt az idős hölgyet egyáltalán nem zavarja saját életkora.

Kiss Mária egy nagy faházban él, amit még néhai férje épített. A hölgy egyedül gondoskodik az egész házról. Emellett van egy 10 000 négyzetméter nagyságú kertje, amelyet állandóan gondoz. Ezzel egy időben Mária még néhány állattal is büszkélkedhet, hogy pontosak legyünk egy tehénnel, néhány kecskével és tyúkokkal. Az idős nőnek mindenre van elég ereje.

Egy interjú erejéig ellátogattunk hozzá, hogy lerántsuk a leplet a legfőbb titokról, hogy hogyan élhet valaki ilyen sokáig anélkül, hogy megbetegedne. A pitével teli asztalok mellett ülve egyértelművé vált, hogy Máriának sok a dolga. Nem akartuk túl sokáig zavarni a kérdéseinkkel, ezért azonnal rátértünk arra, miért is érkeztünk.

Mária asszony, maga nagyon hosszú ideje él! Az átlag emberi életet is meghaladja. Hogyan sikerült mindezt elérnie?

Ezt többször is elmondtam már azoknak, akik erről kérdezősködtek – az újságírók rendszeresen látogatták. Minden az erek tisztaságán múlik. Még Sándor mondta ezt nekem a háború előtt. Ő a falu természetgyógyásza volt. Az egész falu hozzá ment, ha valamilyen rendellenességet tapasztalt magán, sőt, volt, hogy más falvakból is érkeztek emberek. Aztán háborúba ment, hogy katonákat kezelhessen, és soha nem tért vissza. Szomszédok voltunk régen.

Esténként kiültünk az udvarra. Rengeteget beszélgettünk. Elárulta, hogyan kell kezelni a különböző betegségeket. Akkor még élt a testvérem is, akinek egészségügyi problémái voltak. A szüleink kitisztították az ereit, és ettől felépült. Azóta tudjuk mind, hogy az erekről való gondoskodás a legfontosabb. A családunk a mai napig vallja és tiszteletben tartja ezt az elvet. Sajnos a szüleim 1987-ben tragikus módon életüket vesztették. A testvérem sokáig élt, de én őt is leköröztem. Ő 95 évesen halt meg. A gyermekeimet is mindig arra tanítottam, hogy vigyázzanak az ereik egészségére.

Így a hosszú élet titka az erekben rejlik, amit időről időre érdemes mindig megtisztítani. De ezt senki nem teszi, ezért is nem élnek olyan hosszú ideig, mint én. Ez különösen igaz a városokban élő nyugdíjasokra. Ők belenyugodtak a tabletták szedésébe gondolván, azok biztosan segítenek nekik. Amikor egyszer meglátogattam az unokám a városban, nagyon meglepődtem. 60 éves korára már mindenki beteg volt. Így „segítenek” a gyógyszerek. Ezek csak úgy hemzsegnek a kémiai alapanyagoktól. Ha ténylegesen megtisztítanák az ereiket, olyan egészségesek és aktívak lennének, mint én.

Mária asszony, úgy gondolja, ha a rossz egészségügyi állapotban lévő emberek elkezdenék kezelni az ereiket, akkor hosszabb ideig tudnának élni?

Természetesen! Persze, hogy tovább élnének! Gondoljon csak bele! A minden szervet tápláló vér a vérereken keresztül folyik át. Minél jobb az ellátás, annál egészségesebbek a szervek. Testünk egészsége ereink egészségügyi állapotától függ. Az erek az idő előrehaladtával azonban eltömődnek. A vérben szennyeződések és különböző anyagok is kerülhetnek, amelyek nem oldódnak fel és lerakódnak az érfalakon. Teljesen megrekednek. Végül a vérerek rozsdás csövekként hasonlóan eltömődnek. Ilyenkor a vér nem jut el a belső szervekhez, ezért azok nem kapnak elég tápanyagot és megbetegednek. A vese, a gyomor, a máj és húgyhólyag mind a gyenge vérkeringés áldozatává válik. Még az agy is. Képzelje csak el, ha például nem etetném rendesen a tehenet… Azonnal megbetegedne!

Ha javul a vérellátás, a szervek is egészségesek lesznek. Persze, lehet, hogy az illető nem fog annyi ideig élni, mint én, de biztosan tovább bírja. 3, 5 vagy akár 10 évvel is megnövelheti az élettartamát. Az én időmben mindenkit így kezeltek, amikor még nem voltak gyógyszerek, és mindenki egészséges volt.

Most be is ugrott egy történet. Az egyik nap levelet kaptam egy bizonyos Gizellától, aki Budapesten élt. A férje magas vérnyomásban szenvedett. A rokonai már a temetésre készültek, ami arra utalt, hogy nagyon kevés időt jósolhattak neki. Levelében Gizella arra kért, osszam meg vele a hosszú élet titkát. A vérerek megtisztítását és megerősítését ajánlottam neki. Ez tíz éve volt. A férje még mindig él, és minden évben fel szoktak köszönteni a születésnapomon. Rengeteg ilyen történetem van.

Az újságírók is gyakran kérdeznek erről, de mindig ugyanazt mondom nekik. Úgy tűnik, senki nem hallgat rám. Minden hiába! Aki megtisztítja az ereit az sokáig élhet, és ami még ennél is fontosabb, egészséges lehet! Végtére is a hosszú élet nem túl kellemes, ha közben betegek vagyunk.

Az eltömődött erek a test minden rendszerére kihatnak: a szívre, a gyomorra, a belekre, a látásra, a hallásra stb.

Ön hogyan tisztítja meg az ereit? Mit használ? Megosztaná titkát az olvasóinkkal?

Régen saját készítésű termékekkel tisztítottam őket. Különleges gyógynövényeket gyűjtöttem. Régen sokkal több erőm volt erre. A megfelelő időben kimentem az erdőbe és a mezőre, ahonnan felszedtem ezeket a növényeket, majd kiszárítottam és elkészítettem őket. Két évente tisztítottam meg az ereimet. Sűrűbben semmi szükség rá, hiszen az erek ennél gyorsabban nem szoktak eldugulni. Ma már nem én gyűjtöm a növényeket, mivel csak bizonyos időben lehet őket szüretelni az erdőből. Ez roppant kényelmetlen nekem.

Már 15 éve nem csináltam. A lányom Németországban él, ő szokott nekem postán küldeni egy készítményt, amit régen a vérereim kezelésére alkalmaztam. A saját futárom, Anna egészen az ajtómig kézbesíti a csomagot. Ez a gyógynövényes tea sokkal jobb azoknál a gyógynövényeknél, amiket én korábban összegyűjtögettem. Ma már egyébként sincs erőm a tealevelek gyűjtögetésére. Egészséges vagyok, de az időskornak megvannak a maga korlátai. Az életem meg tudom hosszabbítani, de az öregedés elől nincs menekvés.

Mi a neve ennek a terméknek?

Sajnos már nem emlékszem, hogy pontosan mi is volt. Egy kerek, piros tartály volt, amit már kidobtam. Jobb lenne, ha inkább a lányomat kérdeznétek erről. Megadom majd a számát, és felhívhatjátok. Viszont Németországban él, ezért a hívás valószínűleg drága lesz…

Mária asszony sokáig keresgélte a telefonszámot a másik szobában. Aztán egy régi füzettel tért vissza, amibe a telefonszámokat gyűjtötte.

Az engedélye után, felhívtam Németországban élő lányát. Mária lánya nagyon figyel édesanyja egészségére. Rendszeresen szokta küldeni a szív és erek megőrzésére szolgáló készítményt. Ez egy magyar és nem pedig német termék.

A készítmény neve Hypertea, és a gyártó oldaláról vásárolható meg. Megkértem, hogy meséljen nekünk erről a termékről, és ő minden részletet megosztott velünk.

Kiss Mária lánya, Júlia

A Hypertea egy olyan speciális étrend-kiegészítő, amely segít megszüntetni a magas vérnyomásért felelős legfőbb tényezőket. A termék javítja a szív működését, a bioflavonoidok segítségével pedig megtisztítja az ereket a méreganyagoktól. Megerősít az érrendszert, és helyreállítja az erek rugalmasságát.

Az alkalmazás első napjától segít a vérnyomás helyreállításában. Az egészséges életmód mellett a készítmény csökkenti a sztrók és a szívroham kockázatát!

Honnan rendelhető meg a Hypertea?

Fontos: A Hypertea forgalmazója ebben az évben nem fordított pénzt a termékkel kapcsolatos játékra, ezért a tavalyi sorsolásból megmaradt csomagok kerülnek felhasználásra, amíg a készlet kitart. Aki ezzel a termékkel szeretné megtisztítani az ereit, annak érdemes sietnie!

Vigyázat! Óvakodjanak a hamisítványoktól!

Hypertea fórum, vélemények, eredmények

Fehér Tímea

Ezer hálám ezért az érdekes cikkért! Részt vettem a Hypertea sorsoláson, és nagyon olcsón jutottam hozzá.

Kalapos Tamás

Nagyszerű termék! Teljesen egyetértek Önnel! Régen állandó fájdalom gyötört… Amint elkezdtem kitisztítani az ereim a Hypertea termékkel, a legtöbb egészségügyi problémám elmúlt. Mindenkinek ajánlom!

Gál Dániel

Ez a termék kiváló a vérerekre! Főleg 63 évesen, amikor már tényleg időszerű elkezdeni foglalkozni az egészségünkkel. Az egyik barátom mesélt nekem az akcióról. Úgy döntöttem, kipróbálom, és nem bántam meg.

Oláh Viktor

Az eredmények nagyon jók! A Hypertea alkalmazása után sokat javult az egészségügyi állapotom. Csak ajánlani tudom!

Csanádi Mónika

Köszönöm, hogy mindezt felfedték!

Maróti Nóra

Köszönöm! Nagyon érdekes volt! Jókora kedvezményben részesültem. Azt mondták, öt napon belül hozza is a postás. Alig várom!

Ács Péter

Nagyon tetszett a termék, tavaly nyáron egy teljes kezelést csináltam végig, és sokkal jobban érzem magam. Most semmi egészségügyi panaszom nincs. Olyan, mintha újra fiatal lennék!

Magyar Veronika

Elolvastam a termékkel kapcsolatos információkat! Lenyűgöző!

Homoki István

A legjobb termék! Ezt én is igazolni tudom!

Erdős Béla

Én is rendszeresen szoktam megtisztítani az ereim. Most 81 éves vagyok. Erősnek és egészségesnek érzem magam. Nagyon sok barátom nem él már.

Szekeres Margit

Kedvezményt kaptam a Hypertea termékre. Ez a készítmény fantasztikus hatással volt a vérnyomásomra. A terméknek hála nagyszerűen érzem magam. Már nem panaszkodom az egészségemre (egyelőre).

Polgár Ferenc

A szomszédom állandóan panaszkodott a betegségei miatt. A gyomrától kezdve a szívéig. De az elmúlt hónapban nagyon aktív és vidám lett. Azt mondta, próbáljam ki én is a Hypertea terméket. Ő most 72 éves.

Mohácsi Éva

Köszönöm! A férjemnek és magamnak is rendeltem belőle. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatostól, hogy hány csomag maradt. Azt mondta, kevesebb mint 500. Ha akciósan szeretnétek megvenni, siessetek és vegyetek részt a kedvezményen!

Miklós Sára

Köszönöm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − five =