Hyperdrops Magyarorország, ára, vélemények, használati utasítás – a 92 éves világbajnok elárulta, hogyan hosszabbította meg az életét, és hogyan szabadult meg a magas vérnyomástól tabletták szedése nélkül

By | December 8, 2021

Tabl of Content

“Azt tervezem, hogy 120 évig fogok élni.”

Sas Pál 2 aranyérmet nyert és világrekordot állított fel úszásban 50 méteres távon a Budapesten rendezett nemzetközi veterán úszóbajnokságon. Sas Pál 92 éves, de ami az állóképességét, aktivitását és egészségét illeti, sok 40 éves úszót maga mögött hagy.

Sas Pál azonban nem volt mindig ilyen egészséges. Amikor elmúlt 50 éves, nagyon beteg lett, 60 évesen súlyos szívrohamot kapott, 68 évesen pedig rokkantnak nyilvánították.

Sas Pálban alig pislákolt az élet, amikor úgy döntött, hogy komolyan veszi az egészségét. Ennek eredményeként 2 év alatt teljesen felépült. És 80 évesen, amikor az orvosok megvizsgálták a nyugdíjas férfit, meglepődtek, hogy milyen egészséges ilyen idős korban: “Még az űrbe is ki lehetne küldeni” (*szóval makkegészséges volt, akárcsak az űrhajósok).

Amikor 92 éves lett, Sas Pál világbajnok lett úszásban: mindezt annak ellenére, hogy Alder úrnak nyugdíjasként Debrencenben kellett megélnie, jövedelme alig volt elég arra, hogy drága doppingszereket vegyen.

Hogyan sikerült megerősítenie az egészségét és meghosszabbítania az életét, hogy világbajnok legyen?

Sas Pál megosztotta tudósítónkkal a hosszú élet titkát.

Sas Pál egy idős polgár, aki a veterán úszás 92. világbajnoka lett.

Tudósító: Sas úr, a legfontosabb kérdésem: hogyan lehetséges, hogy ilyen idős korban is ilyen vidáman, egészségesen és lendületesen éljen, és érmeket nyerjen a versenyeken? Mi a titka?

Nem mindig éltem így. Egész életemben építkezéseken dolgoztam, először felügyelőként, majd később egy debreceni építőipari vállalatnál. Ez a fajta munka nagyon stresszes és kemény. Amikor elmúltam 50, egyre magasabbra emelkedett a vérnyomásom, az elején ritkán, majd egyre gyakrabban, és nem esett vissza alacsonyabb szintre. Szóval ekkor már folyamatosan magas vérnyomással küzdöttem. Korfüggő magas vérnyomást diagnosztizáltak nálam.

Az orvosok vérnyomáscsökkentő gyógyszert írtak fel nekem. Már nem emlékszem a pontos nevére. Segített, de egyszer véletlenül kihagytam egy tablettát, és a vérnyomásom azonnal felment. Tudomásom szerint a magas vérnyomást még mindig ugyanúgy kezelik, 20 év alatt semmi sem változott. Talán csak annyi történt, hogy új fejlesztéseket végeztek a gyógyszereken.

Ugyanakkor továbbra is dolgoztam, bár nagyon öregnek éreztem magam. Egyszer pedig mentő vitt el az építkezésről, mert szívrohamot kaptam. Tulajdonképpen az orvosok hoztak vissza a túlvilágról, és egy hónapot töltöttem a kórházban. Aztán hazaküldtek a kórházból, és időpontot kaptam orvosi ellenőrzésre.

Az orvos még több gyógyszert írt fel a vérnyomásom csökkentésére azokon kívül, amelyeket már szedtem. Tisztán emlékszem, mintha csak tegnap lett volna: gyakorlatilag naponta egy maréknyi tablettát kellett bevennem. Ezek ráadásul rengeteg pénzbe kerültek. Olyan gyakran jártam a gyógyszertárba, mintha csak a közértbe mentem volna.

A tabletták adagját idővel tovább kellett növelni. De így nem gyógyultam ki a betegségből. Ez azokkal a gyógyszerekkel nem is volt lehetséges. 68 évesen rokkantnak nyilvánítottak és kényszernyugdíjaztak.

Gyakorlatilag hazaküldtek, hogy az utolsó 3-4, talán 5 évemet otthon töltsem. Igen, tisztában voltam vele, hogy az életemnek vége. Nem éreztem jól magam. Ha történetesen jól éreztem magam, amikor felébredtem, és nem fájt semmi, úgy éreztem, mintha nyaralnék.

Valószínűleg simán meg is haltam volna, ha nem találkozom egy ismerőssel. A bátyja kutatóként dolgozott a Kardiológiai Intézetben. Arról tájékoztatott, hogy ereim el vannak meszesedve és beszűkültek. És ha kitisztítom őket, akkor tovább élhetek. A következőket magyarázta el nekem: az erek olyanok, mint a csövek, csak ezek a csövek az emberi testben helyezkednek el. Ezekben a csövekben áramlik a vér, és a vér ellátja a szerveket tápanyagokkal, és eltávolítja belőlük a salakanyagokat.

Ahogy öregszünk, a koleszterin és más anyagok felhalmozódnak az erekben, mivel gyakran nem táplálkozunk egészségesen, túl sok alkoholt iszunk, dohányzunk, és feleslegesen idegeskedünk. Az erek úgy szennyeződnek, mint a csövek, amikor rozsdásodnak. A koleszterin vastag rétegben rakódik le az erek falán, valamint az erek kanyarulataiban. Ennek következtében az erek térfogata beszűkül, és egyre kevesebb vér áramlik rajtuk keresztül a szervek ellátására. A szervek így kevesebb tápanyaghoz jutnak, és ez megbetegíti őket. Képzelje csak el, milyen lenne, ha a harmadát, ötödét enné annak, mint most. Hihetetlenül fáradt lenne, és ugyanez történne a belső szerveivel is.

A probléma kompenzálása érdekében a szívünk egyre több vért próbál pumpálni. Ennek van egy természetes következménye – megnövekedett artériás nyomás.

Igen, a magas vérnyomás határozottan veszélyes az erekre, mivel azok megrepedhetnek, vagy vérrögök szabadulhatnak fel, ami szívrohamhoz vagy stroke-hoz vezethet. Ezért az orvosok gyógyszereket írnak fel a vérnyomás csökkentésére. A vérnyomás csökkenése azonban azt eredményezi, hogy ismét nem jutunk elegendő tápanyaghoz. Egy végtelen ördögi kör alakul ki így.

A hipertónia mellett sok más betegség is az érszűkület következménye, és az 50-60-70 évesek körében a betegségek több mint 87%-át ez okozza.

Kevesen tudják azonban, hogy más módon is lehet gyógyítani ezt az egészségügyi problémát – meg kell tisztítani az ereket, ha vérnyomást akarunk csökkenteni és helyre akarjuk állítani a keringést a belső szerveinkben. Ez a nagy titok. Amint elkezdtem tisztítani a vénáimat, a keringésem teljesen helyreállt. A szívem ismét megbízható óraművé vált, és a vérnyomásom is visszatért a normális szintre. Ráadásul a belső szerveim is mind helyreálltak.

Többé nem fájt a vesém, és még a korábbi ízületi fájdalmaim is megszűntek a szörnyű fejfájásommal együtt. Vidámnak és erősnek érzem magam. Amikor először tisztítottam az ereimet, akkor kezdtem el sportolni is. Futással kezdtem, majd medencében úszással folytattam. És most már két érmet is nyertem. Ha 50 évesen azt mondták volna, hogy 92 évesen világbajnok leszek úszásban, nem hittem volna el. Úgyhogy azt tervezem, hogy most már legalább 120 évig fogok élni.

Tudósító: Mit gondol, miért beszélnek az orvosok olyan keveset erről a vérnyomáscsökkentő módszerről, holott meghosszabbítja az életet?

Mondja, kinek van szüksége idős emberekre? Az öregek csak terhet jelentenek mindenki számára. Nem használ a gazdaságnak, ha kezelik őket, és meghosszabbítják az életüket, mert minél tovább élünk, annál tovább kell fizetniük a nyugdíjat. Az idős emberek csak holtterhet jelentenek minden gazdaságban. Ezért senkit sem érdekel az életünk meghosszabbítása.

Ráadásul a betegségek (különösen a szívbetegségek) gyógyítása ma már sokmilliós üzlet. Csak adjuk össze, hogy mennyit költünk gyógyszerekre és orvosokra. Aztán gondoljunk bele, hogy hány ilyen beteg van még. És mindegyikük további bevételt jelent. Így a gyógyszergyáraknak nem kifizetődő, ha meg tudják gyógyítani az embereket. Sokkal többet keresnek, ha hatástalan, csak átmenetileg használó gyógyszereket adnak el.

Csak mi akarunk tovább élni, de ez másokat nem érdekel, ezért csak mi gyógyíthatjuk magunkat. Nyilvánvaló, hogy a tabletta szedése nem opció a vérnyomás csökkentésére. Ha sokáig akarsz élni, meg kell tisztítanod az ereidet. Ez az egyetlen lehetséges megoldás.

Tudósító: Meg tudná mondani, hogy pontosan hogyan tisztítsuk meg az ereinket – Hyperdrops mire jó a

“Tulajdonképpen manapság már nagyon könnyű megoldani. Korábban speciális gyógynövényeket kellett rendelni az Alpokból és tinktúrát készíteni belőlük, aztán a tisztítás hónapokig tartott (az én esetemben először majdnem 6 hónapig!). Manapság már nem kell semmivel sem bajlódni, és a tisztítási folyamat mindössze 2 hétig tart!

Van egy nagyon jó tabletta, a Hyperdrops. Kifejezetten az érrendszeri tisztítás elvégzésére fejlesztették ki. Ahhoz, hogy a termék működjön, csak 20 csepp Hyperdrops-ot kell bevenni minden nap. A hatás már az első napoktól kezdve látható lesz, higgye el, én tapasztalt hipertóniás vagyok.

Javaslom, hogy 2-3 évente tisztítsa meg az ereit. Ha ezt megteszi, akkor 80 vagy 100 évig, esetleg 120 évig is élhet. Nem lesz menet közben sem beteg, hanem aktív és vidám életet élhet. Higgye el, ez sokkal jobb, mintha majdnem halott öregemberként próbálna napról napra boldogulni!

Úgy tűnik, a nyugdíjas magyar sportoló módszere hatékonyan működik. Valóban így van ez? Mielőtt ezt a cikket megjelentetnénk olvasóink számára, úgy döntöttünk, hogy konzultálunk egy ismert magyar kardiológussal, Zöld Károllyal, aki a magyar Nemzeti Kardiológiai Intézet Aortabetegségek Sebészeti Kezelési Osztályának főorvosaként dolgozik.

Zöld Károly – magyar kardiológus főorvos, aki életét a szívbetegek kezelésének szentelte. Számos tudományos cikk szerzője az erek és a szív gyógyításáról.

Tudósító: Nagyszerű, Ön szerint az erek tisztításának módszere valóban gyógyítja a szervezetet – Hyperdrops használata

Igen, ez így van. A tiszta erek nagyon fontosak az egészségünk szempontjából. Természetesen Sas Pál laikusként nagyon leegyszerűsítette, hogyan működnek a folyamatok az emberi szervezetben, de a lényeg valóban igaz.

Az erek tisztításának módszereit a Munkáspárt vezető politikusai is alkalmazták – ők rendszeresen tisztíttatták az ereiket a szanatóriumokban. Innen származik eredetileg az erek tisztításáról szóló tudásunk. És ne felejtsük el, hogy Sas Pál ismerőse egy intézet kutatója.

Összességében azt mondhatom, hogy erre a kúrára valóban szükség van. Sőt, egyre több orvos úgy véli, hogy kötelezővé kellene tenni minden 50 év feletti ember számára. Ez a módszer segít meghosszabbítani az életet és megelőzni a magas vérnyomást idős korban. A szűkült erek ugyanis az esetek 96%-ában magas vérnyomást okoznak – ez tudományosan bizonyított tény.

Tudósító: Tudna többet mondani a Hyperdrops nevű étrendkiegészítőről? Milyen étrendkiegészítő az – összetétele, mellékhatásai

A Hyperdrops készítményt helyben gyártják, és a klinikai kardiológiai osztályunk kutatóintézete fejlesztette ki. Ez az ország vezető intézete. Legjobb tudomásom szerint a korábbi korszakban ezt a kiegészítőt a csúcspolitikusok és a magas rangú társaságok kezelésére használt gyógyszerek alapján fejlesztették ki. A formulát természetesen a tudósok nagymértékben továbbfejlesztették, mivel a mai technológiák sokkal fejlettebbek, mint 50-60 évvel ezelőtt. Így a kiegészítés még jobban működik így, bár már régóta rendkívül hatásosnak bizonyult, és úgy tartják, hogy képes “megfiatalítani az embereket”.

A Hyperdrops tisztítja a vért és javítja az erek áteresztőképességét. Megszünteti a magas vérnyomás minden tünetét: fejfájás, szétszórtság, fülzúgás, lüktetés a halántékban, szédülés. Valamint a vérnyomás-kiugrásokat, a szorongást, a hányingert és az alvászavarokat.

A Hyperdrops C-vitaminban, illóolajokban, karotinban és fehérjében gazdag, amelyet a szív- és érrendszeri funkciók javítására hoztak létre. Más szóval komplex helyreállító és tisztító hatással van a vérre, az erekre és a szívre.

Ezt a kiegészítőt a Kardiológiai Kutatóintézetben vizsgáltuk, és megállapítottuk, hogy gyakorlatilag 1-2 hetes szedés után nagyon jól tisztítja az ereket. Hadd mutassam meg a vizsgálatok eredményeit. Összesen 300 önkéntes vett részt a kutatásban.

 • A koleszterin és egyéb szennyeződések teljesen eltűntek az erekből – a résztvevők 96%-ánál
 • A rossz koleszterin szintje csökkent – a résztvevők 98%-ánál
 • A vérnyomás normális szintre csökkent – a páciensek 94%-ánál
 • A fejfájás eltűnt – a páciensek 99%-ánál
 • Javult a látás – az alanyok 74%-ánál
 • A krónikus betegségek kezelése hatékonyabbá vált – a résztvevők 99%-ánál

A Hyperdrops hatóanyagai:

 • C-vitamin. Elősegíti az oxigén felhalmozódását a vérben, csökkenti a koleszterinszintet és fokozza az erek rugalmasságát. Javítja a vérkeringést, megelőzi a trombózist és az érelmeszesedést.
 • Karotin. Csökkenti a vér viszkozitását és megakadályozza a vérnyomás-emelkedést. Ellazítja az erek simaizomfalát, növeli azok tónusát és csökkenti a nyomást. Helyreállítja a szívizom bioenergetikai anyagcseréjét, kiegyenlíti a szívritmust.
 • Fehérje. Erősíti a szívizmot. Megakadályozza a “rossz” koleszterin és a plakkok kialakulását, javítja az erek áteresztőképességét.
 • Illóolajok. Megnyugtatja a központi idegrendszert, meghosszabbítja a mélyalvási fázist.

Tehát ez az étrend-kiegészítő nagyon összetett. Célja a szív- és érrendszer általános állapotának javítása az 50 év felettieknél.

Tudósító: Hogyan lehet hozzájutni a Hyperdropshoz és mennyibe kerül – hol kapható, átverés, hol lehet venni, eredeti, rendelése

Sajnos azt kell mondanom, hogy ezzel kapcsolatban vannak bizonyos nehézségek. Kiderült, hogy a gyógyszertárláncok, az orvosok és még a nyugdíjpénztár sem olyan pozitívan nyilatkoztak a kiegészítésről. Így néhányan hazánkban megpróbáltak mindent megtenni (beleértve az illegális módszereket is), hogy eltávolítsák a Hyperdrops készítményt a piacról, és részleges sikert értek el. A Klinikai Kardiológiai Kutatóintézet már kijelentette, hogy nincs energiájuk, idejük és lehetőségük a hatóságokkal való harcra, ezért kijelentették, hogy a következő 2-3 évben nem fognak részt venni a Hyperdrops gyártásában.

Van azonban egy jó hírünk a magyar nyugdíjasok számára: úgy döntöttek, hogy a Klinikai Kardiológiai Kutatóintézet által gyártott Hyperdrops megmaradt készletét kedvezményes áron értékesítik a lakosságnak. Ráadásul a táplálékkiegészítő Magyarország bármely pontjáról megrendelhető, és postai úton fogják kiszállítani.

Lépésről lépésre leírom, hogy mit kell tennie annak, aki Hyperdrops készítményt szeretne vásárolni.

A következőket kell tenni:

 • Vegyél részt az étrend-kiegészítő hivatalos nyereményjátékában.
 • A tanácsadó orvos ezután megkeres, és megkérdezi a szállítási címet.
 • 3-5 napon belül menj el a legközelebbi postahivatalba, ahol átveheted a csomagot.
 • A tablettát nem kell felírni, és a jelentkezők számára érkezési sorrendben postázzák.

Előre szólok, hogy már csak néhány doboz maradt az étrend-kiegészítőből. Tehát ha csak holnap rendeled meg, lehet, hogy addigra már nem lesz raktáron. Ha szeretnéd megtisztítani az ereidet, megszabadulni a magas vérnyomástól és meghosszabbítani az életed, rendeld meg a Hyperdrops készítményt most, amíg még van raktáron. Lehet, hogy erre már nem lesz többé lehetőséged.

Nyertél!

28000 HUF

14000 HUF

Hyperdrops tapasztalatok, eredmények, fórum

Király József

Ez tényleg megér egy próbát! Eddig a Hyperdrops vált be a legjobban a magas vérnyomásomra. Még csak 5 napja szedem, de ma már normális vérnyomással ébredtem. Ráadásul ma a Hyperdrops-on kívül semmilyen más tablettát nem vettem be. Nagyon remélem, hogy tud segíteni abban, hogy teljesen megszabaduljak a magas vérnyomástól!

Vörös Fanni

Köszönöm az érdekes információkat. Elküldtem a rendelésemet. Most azt mondták, hogy egy személy egyszerre maximum 3 dobozzal vásárolhat.

Gábor János

Most rendeltem meg. A Hyperdropsról már hallottam. Akik említették, nagyon dicsérték, de eddig nem tudtam, hogy hol lehet megvenni. Most már tudom. És van kedvezményes ára is!

Farkas Richárd

Köszönöm!

Kéri László

Ez az étrend-kiegészítő valóban csodálatos. Már 10 éve szenvedek magas vérnyomásban. A tüneteim először 42 éves koromban jelentkeztek. Semmi sem segített, a vérnyomásom magas maradt. Amióta a Hyperdrops készítményt használom, elfelejtettem, milyen a magas vérnyomás! Így a szakembereink jó kiegészítőket tudnak készíteni.

Szőlő Krisztina

Két hétig szedtem a tablettát. Mielőtt elkezdtem használni, a koleszterinszintem 7,8 volt, és két hét után lement 4,6-ra. Sokkal egészségesebbnek kezdtem érezni magam. Rendeltem még 2 dobozzal a férjemnek a biztonság kedvéért. Mindenkinek ajánlom!

Fehér Dávid

A szomszédomtól hallottam erről a táplálékkiegészítőről és nagyon dicsérte. Az orvosa azt tanácsolta neki, hogy szedje. Bár ő egy másik weboldalon keresztül rendelte meg, ahol drágább volt. Megmutatom neki ezt az oldalt.

Radó Izabella

A Hyperdrops összetevőinek listája valóban lenyűgöző!

Varró Rebekka

az alábbi tüneteim voltak: vérnyomás-ingadozás, gyengeség, szapora szívverés, állandó szédülés, munkaképtelenség a fejemben lévő zúgás és zümmögés miatt. Kipróbáltam a Hyperdrops kezelést, és minden tünetem megszűnt. Kár, hogy ez a pompás kiegészítő már nem lesz kapható. Mit gondolnak az orvosok!

Szenny Gréta

A koleszterin lerakódott a nyaki ütőeremben. A Hyperdrops sokat segített. Végül nem volt szükségem műtétre. Az orvosom ajánlotta ezt a kiegészítőt. Az elsők között rendeltem meg erről az oldalról.

Fok Vilmos

Köszönöm az információt. Megrendeltem az étrend-kiegészítőt. Azt mondták, hogy már nem sok van raktáron, de még van belőle.

Helyei Gabriella

Én is rendszeresen tisztítom az ereimet. Erősnek és egészségesnek érzem magam. Sokan a korombeliek közül már régen meghaltak.

Fehér Írisz

A Hyperdrops készítményt a megadott oldalon rendeltem. Örökletes magas vérnyomásban szenvedek, már harmadfokú. Folyamatosan kellett szednem a gyógyszert. És a vérnyomásom ritkán ment 180/110 alá. Most azonban teljesen normális, mióta kipróbáltam a Hyperdrops kezelést. Ez tényleg megmentett engem!

Fekete Antal

Az egyik barátom sok betegségre panaszkodott, a hasától a szívéig mindennel gondjai voltak. Az elmúlt hónapban azonban láthatóan vidámabb és aktívabb lett. Azt mondta, hogy a Hyperdropsot szedte. Most 72 éves.

Töltő Andrea

Köszönöm. Sikerült megrendelnem.

Lovag Zsülien

Vedd meg, amíg kedvezményes áron tudod megvenni. Különben még drága áron sem fogod tudni beszerezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =