Hypercaps Magyarorország, ára, tapasztalatok, használati utasítás – normális vérnyomás az első használattól kezdve

By | December 7, 2021

Tartós eredmények!

A betegség okára hat azáltal, hogy nullára csökkenti a stroke és a szívroham kockázatát!

 • Helyreállítja a vérnyomást a vadfokhagymából származó tioszulfinátoknak köszönhetően.
 • 1 kezeléssel helyreállítja az erek tónusát és rugalmasságát
 • Biztonságos minden korosztály számára, hatékony a magas vérnyomás első, második és harmadik stádiumában is

Ellenőrizze egészségi állapotát!

Az alábbi tünetek közül legalább egy van Önnél?

 • Fejfájás
 • Megnövekedett pulzusszám
 • Sötét foltok a látómezőben (lebegés)
 • Krónikus fáradtság
 • Apátia, ingerlékenység, álmosság
 • Arcödéma
 • Homályos látás
 • Zsibbadt és hideg ujjak
 • Túlzott izzadás
 • A vérnyomás hirtelen változása

Magas vérnyomás!

Fontos! Magyarországon a magas vérnyomásban szenvedő betegek 67%-a egyáltalán nem tudja, hogy beteg.

Miért veszélyes a magas vérnyomás?

A magas vérnyomás következményei veszélyesebbek, mint az onkológiai betegségek és a tuberkulózis együttvéve. A magas vérnyomásos esetek 89%-a szívrohamban végződik. Az erekben trombózis lép fel. Nagy a kockázata az agyvérzésnek és a stroke-nak.

A dohányzás, az alkohol, az alultápláltság, a mozgásszegény életmód, a stressz és a magas koleszterinszint különösen veszélyessé teszi a következményeket. A túlsúlyos emberek 3-4-szer gyakrabban szenvednek magas vérnyomásban, mint a normál súlyúak.

Fontos!

A magas vérnyomás gyorsan előrehalad; minden ötödik betegnél fennáll a halál kockázata. Kezdje el azonnal a kezelést, és legyen teljesen egészséges.

A Hypercaps megszünteti a magas vérnyomás 5 alapvető okát – összetétele, mellékhatásai

 • Túlterhelt idegrendszer (stressz, álmatlanság… stb.). A Hypercaps nyugtatja és csökkenti a feszültségérzetet az összetételében lévő magnéziumnak köszönhetően
 • Koleszterin az erekben. A Hypercaps erősíti az ereket és csökkenti a koleszterinszintet az allicinnek – a vadfokhagymából származó aktív tioszulfinátnak – köszönhetően.
 • Visszerek és trombózis. A Hypercapsban található E-vitamin javítja a vénás keringést és feloldja a vérrögöket.
 • Magas vércukorszint. A Hypercaps enyhén csökkenti a vércukorszintet a laktóz-monohidrátnak köszönhetően.
 • Elhízás. A Hypercapsben lévő kiegészítő összetevők javítják az anyagcserét és lehetővé teszik a testsúly normalizálását.

Szakértői vélemény

Megerősítem!

A magas vérnyomás elleni fő harcos az allicin, amely a vadfokhagymában (koszorúhagymában) található. Szinte minden termékhez hozzáadják a szív- és érrendszer támogatására.

De a koncentrációja bennük olyan kicsi, hogy az eredményre akár évekig is várhat.

A legnagyobb mennyiségű allicin a Hypercaps kapszulákban található. Láttam a termék képletét, és elolvastam a független szakértők és befolyásos tudósok véleményét. Ezért ajánlom ezt a táplálékkiegészítőt minden betegnek, és figyelmeztetem őket az öngyógyítás minden veszélyére, mert gyanús gyógyszereket szednek, “amit egy barátjuk tanácsolt”, “amit az interneten találtak” vagy “láttak egy TV-reklámban”.

Ez nem helyes! A magas vérnyomás ellen csak biztonságos módszerekkel szabad küzdeni! Azokkal, amelyekben az orvosok hisznek, és amelyek örökre eltüntetik a betegségét.

Henry Rechart, orvosdoktor

A Hypercaps © hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal bizonyították be – mire jó a

A klinikai teszteket 2011-ben egy debreceni kórházban végezték.

A 25 napig tartó klinikai vizsgálatokban önkéntesek két csoportja vett részt.

Az első csoport – 28-80 év közötti, magas vérnyomásban szenvedő férfiak és nők, akik Hypercaps készítményt szedtek, a második csoport – hasonló állapotú férfiak és nők, akik placebót szedtek.

Kutatási eredmények

Placebo:

 • Az artériás nyomás helyreállása 1%
 • A vénás trombózis eltűnése 0%
 • A ritmuszavar eltűnése 2%

Hypercaps ©:

 • A vénás trombózis eltűnése 100%
 • A vénás trombózis eltávolítása 90%
 • A ritmuszavar eltűnése 99%

A Hypercaps © hatásával elégedett emberek megosztják az észrevételeiket

Rájöttem, hogy a magas vérnyomás iszkémiás stroke-hoz – szívrohamhoz – vezet, miután láttam, hogyan történt ez a nővéremmel. Az orvosok megmentették az életét, de soha nem épült fel teljesen. Amikor először szembesültem ezzel a betegséggel, már ismertem néhány trükköt, és tudtam, hogy növényi készítményeket kell keresnem. Az orvosom, egy bölcs asszony, felírta nekem a Hypercaps készítményt. Hálás vagyok neki. Ennek már 4 éve, és már nincs magas vérnyomásom. Most már teljesen egészséges ember vagyok, aki nem fél a szívrohamtól vagy a stroke-tól. Vigyázzatok az egészségetekre!

Salló Dorottya, 61 éves, Budapest

Néhány évvel ezelőtt Debrecenbe mentem egy kezelésre. Ott kutatást végeztek egy új termékkel kapcsolatban a magas vérnyomás kezelésére. Természetesen megijedtem. De mi mást tehettem volna? Más gyógyszer nem segített rajtam, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Szerencsére egy olyan csoportba kerültem, amelyik Hypercaps készítményt kapott, nem pedig placebót. Két óra múlva a vérnyomásom normalizálódott. Fokozatosan sokkal jobban kezdtem érezni magam! Nagyon örülök, hogy részt vettem ennek a terméknek a kutatásában. A vérnyomásom most már rendben van.

Nádori Júlia, 47 éves, Szeged

51 éves vagyok. Három évvel ezelőtt a kórházunkban magas vérnyomást diagnosztizáltak nálam. Szívzörej és így tovább. Szenvedtem, de semmit sem tettem ellene. Hat hónappal ezelőtt, minden jel szerint mikrosztrókom volt. Akkor pánikba estem, de nem voltam hajlandó bevenni a tablettákat, amiket felírtak nekem. Szerencsére találkoztam egy régi barátommal, aki a Hypercaps készítmény javasolta nekem. Most, mint sejthetitek, SEMMI sem zavar. A vérnyomásom normális, olyan egészséges vagyok, mint a makk!

Márkó Tamás, 51, Kazincbarcika

Hypercaps előnyei ©

 • Gyors segítség A szedést követő első 6 órában helyreáll a vérnyomás!
 • Nem okoz hirtelen változásokat a vérnyomásértékekben. Szabályozza a szív megfelelő működését.
 • Az egészség átfogó javulása. Az angina pectoris, a ritmuszavar, a neurózis eltávolítása, a memória javítása, a beszéd- és mozgásképesség helyreállítása stroke után.
 • Hatékony eredmények mellékhatások nélkül. A növényi összetevők biológiailag kompatibilisek az emberi testtel és nem okoznak negatív reakciókat

Felhasználási mód: Hypercaps használata

Használjon naponta háromszor 1 kapszulát 1 hónapon keresztül. Szükség esetén 14 nap után ismételje meg a kezelést

Hypercaps hol kapható, átverés, hol lehet venni, eredeti, rendelése

Teljes ár: 28000 Ft

Csökkentett ár: 14000 Ft

A kor nem akadály az életedben! Egy 89 éves kardiológus megosztotta hosszú életének és kiváló egészségének titkát

Az ismert magyar kardiológus, Fehér Vilmos 70 évesen ment nyugdíjba, mégis testben és lélekben is egyarátnt fiatal maradt. Már 19 éve nyugdíjas, és a társadalombiztosítási hivatal utálja őt! Jelenleg az akadémikus 89 éves, és úgy érzi magát, mintha 60 éves lenne.

Dr. Fehér azt mondja a hosszú élet titka az erekben rejlik. . Ha azok tiszták és egészségesek, akkor 90 éves korig, sőt még tovább is élhetünk, és teljesen egészségesnek érezhetjük magunkat. A kardiológus teljes mértékben megerősítette ezt az állítást.

Riporterünknek sikerült interjút készítenie Dr. Fehérrel, aki elmagyarázta az erek tisztításának módszerét, amely meghosszabbítja az életet.

Dr. Fehér 89 éves korában kormánytisztviselők elismerését kapta. Dr. Fehér fotója a munkahelyéről.

– Fehér úr, ön azt mondja, hogy a tiszta erek jelentik az egészség alapját. Miért?

– Ez egyszerű. A test szerveinek és rendszereinek működése a vérkeringés minőségétől függ. A vérkeringés az oxigén és a tápanyagok belső szervekbe történő eljuttatását, valamint a szén-dioxid és az anyagcsere-anyagok összegyűjtését jelenti.

Mik azok a “piszkos” erek? Képzeljünk el néhány rozsdával teli csövet. Mi történik? Megnő a víznyomás és a víz íze rossz lesz. Ugyanez történik a véredényekkel is. Amikor koleszterin vagy más anyagok rakódnak le rajtuk, a nyomás megnő. (a szennyezett erek a magas vérnyomás fő okozói!) , a vér szennyeződéseket tartalmaz, a vérkeringés károsodik. Ennek eredményeképpen a test minden szervében és rendszerében változások következnek be. Még a bőr is egy rendszert alkot.

Az emberi test öregszik. Ha vigyázunk és tisztítjuk az ereket, akkor van esélyünk legalább 20 évig élni a szervek és ízületek fájdalma nélkül, és a szervezet tökéletesen fog működni. Más szóval, az erek tisztítása meghosszabbíthatja az életet és megnövelheti az egészséget. És ez nem csak egy elmélet. Ezt a módszert ajánlottam a pácienseimnek, és személyesen is gyakorlom. Mindenki, aki megfogadta a tanácsomat, tovább élt, mint a társai.

Így szennyeződnek el fokozatosan az erek. Ha még soha nem tisztította meg őket, és ön 40 év felett van, az érrendszerében sok szennyeződés található. Ez kihathat az egészségére, vagy már el is kezdődhetett.

Milyen kórképeket okozhatnak a “piszkos” erek?

– Ahogy már említettem, az egész szervezet szenved. Mindenekelőtt a vérkeringéssel közvetlenül összefüggő szervek és rendszerek érintettek, mint például a szív- és érrendszer.

Az erek szennyeződései a következő betegségeket okozhatják:

 • Ateroszklerózis. Az erek működése leáll: a kis erek teljesen elzáródnak, a főerek pedig nagy koleszterinlerakódásokat tartalmaznak.
 • Ischaemiás szívbetegség. A koszorúerek rendszeres vérhiánya miatt következik be, amely az erek szennyeződései miatt alakul ki.
 • Szélütés. Az agyszövet vérellátásának zavarai az idegvégződések elhalását okozzák, ami bizonyos funkciók elvesztéséhez vezet.
 • Magas vérnyomás. Az erek szennyeződései a keresztmetszet szűkülését és a vérnyomás emelkedését okozzák.
 • Visszerek. Ezek a test belsejében jelennek meg, és nem csak a lábakon (ami a nők számára riasztó). Az aranyér a vénatágulat következménye.

Vénás és artériás trombózis. Az erekből származó szennyeződések lerakódásai trombusokat képeznek, és az ér pusztulását okozzák, ami a szervezet egy sejtcsoportjának elhalásához vezethet. Ha a trombus feloldódik és a véráramba kerül, a szívben lévő erek elzáródásához, szívmegálláshoz vezethet, ami az esetek 70%-ában a beteg halálát okozza.

Ezek a képek mutatják, hogy a vérsejtekből származó lerakódások milyen veszélyt jelentenek az egészségre, és mennyire csökkentik az életet.

Ez a helyzet egyre rosszabbodik. A szív- és érrendszeri betegségek 4-szer több halálesetért felelősek, mint más okok. Az orvosok tisztában vannak ezzel, tudják, hogy az erek tisztítása szükséges, de a magyar orvostudomány valamilyen okból kifolyólag elhanyagolja ezt a szempontot. A legtöbb orvos magas vérnyomás esetén vérnyomáscsökkentő gyógyszereket ír fel. Ezek azonban nem gyógyításra szolgálnak, hanem átmeneti hatásuk van. Szükség van az erek tisztítására. Egyébként ezt a módszert az USA-ban és Európában már több mint fél évszázada alkalmazzák minden 35-40 évnél idősebb embernél. Ott minden beteg tudja az erek tisztításának szükségességét. Folyamatosan azon gondolkodtam, hogy miért nem történik ez nálunk is.

Vannak-e olyan tünetek, amelyek felhívhatják a figyelmünket az erekben lévő lerakódások jelenlétére?

– Természetesen vannak. A legfontosabb tünetek a következők:

 • Migrén
 • Memóriakárosodás
 • Krónikus fáradtság
 • Álmatlanság
 • Problémák az intim szférában
 • Látási és hallási zavarok
 • Magas vérnyomás
 • Légzési zavarok és angina pectoris
 • Sápadt bőr a lábakon
 • Izom- és ízületi fájdalom

Akár van ilyen tünete, akár nincs, 30 éves kor után legalább 5 évente egyszer ki kell tisztítani az ereket. Így erős lesz az egészsége.

Az erek képesek szennyeződéseket összegyűjteni, különösen az idősebb emberek esetében. Nem kell állandóan hamburgert vagy sült krumplit enni ahhoz, hogy ez megtörténjen veled. Még egy kolbász vagy egy tükörtojás elfogyasztása után is lerakódik a vérsejtekben egy bizonyos mennyiségű koleszterin, ami idővel növekedni fog.

Elárulná nekünkaz erek tisztításárnak titkát?

– Egészen a közelmúltig több hónapba telt, mire megtisztítottam az ereket. Gyógynövényeket gyűjtöttem, kerestem a piacon vagy rendeltem az interneten, és magam készítettem belőlük főzetet. Most már nem kell ezt tennem, mivel a kollégáim küldik a Hypercaps készítményt. Valójában ez a termék szabályozza a vérnyomást és gyógyítja a magas vérnyomást, az erek tisztításának köszönhetően. Ezért nagyszerű a mi célunkhoz.

Rendszeres alkalmazás esetén a Hypercaps 1-2 hét alatt megtisztítja még az eldugult ereket is.

Fontos, hogy ezek a kapszulák természetes összetevőkből és vitaminokból állnak, amelyek megtisztítják az ereket a koleszterintől, normalizálják a vérnyomást és javítják az általános állapotot. Ezért olyan hasznosak.

A legtöbb beteg még mindig tanácsot kér tőlem az erek tisztításával kapcsolatban. Az utóbbi időben csak ezt a terméket ajánlom nekik. Nagyon hatékony.

A klinikai vizsgálatok hivatalos statisztikái a Szív- és Érrendszeri Betegségek Intézetének honlapján találhatók. Körülbelül 2000 beteg vett részt bennük, és mindannyian ezt használták: Hypercaps

Vizsgálati eredmények:

 • Az artériás vérnyomás normalizálódása 1-2 napon belül – az esetek 99%-ában.
 • A szívritmus normalizálódása a kezelést követően – az esetek 97%-ában
 • Az erek teljes megtisztulása a koleszterintől a kezelés után – a betegek 99%-ánál
 • A krónikus betegségek kezelésének hatékonyságának növelése – a betegek 99%-ánál
 • Az általános egészségi állapot javulása – a betegek 100%-ánál
 • Bármilyen mellékhatás hiánya a kezelés során – a betegek 100%-ánál.

Mennyibe kerül a Hypercaps és hol lehet megvásárolni?

– Tudjuk, hogy Magyarországon a nyugdíjak nem teszik lehetővé a drága gyógyszerek megvásárlását. Nem tudnék ajánlani egy ilyen gyógyszert.

Ez a fő termék az artériás magas vérnyomás elleni küzdelemre. Ennek eredményeképpen bárki megvásárolhatja a Hypercaps készítményt 50%-os kedvezménnyel.

További részletek a Hypercaps beszerzéséről, az ország bármely pontján történő szállítással

A Hypercaps megrendeléséhez, a következőkre van szükség:

 • Töltse ki az űrlapot a hivatalos weboldalon
 • Az ügyvezető felveszi önnel a kapcsolatot a szállítási cím megerősítése érdekében.
 • 2-4 napon belül (szállítási idő), megkapj a Hypercaps készítményt az ajtóig szállítva.

Az erek tisztán tartása érdekében javaslom a kezelés 1-2 évente történő megismétlését. Különösen az idősebbeknek. Segít megerősíteni egészséget és késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését. A tiszta erek jelentik az egészség garanciáját.

Fehér úr, köszönöm, hogy az interjúban feltárta ezeket a fontos részleteket

Fehér úr bevallotta, hogy szeret a kertben dolgozni, és segít a gyermekeinek, akik már nyugdíjasok. Felesége is hosszú életű, ő 87 éves. Mindketten érrendszeri tisztító kezeléseket alkalmaznak. A professzor úgy véli, hogy ez az egyetlen dolog, ami életben tartja őket.

Hypercaps vélemények, fórum, eredmények

Mária Budapest

Köszönöm! A cikk nagyon érdekes. Hypercaps már az orvosi szekrényemben van.

Richárd Miskolc

Már megvettem és kipróbáltam a Hypercaps készítményt. Már 7 éve szenvedek magas vérnyomásban. Nem emlékszem arra az időszakra az életemben, amikor normális vérnyomásom volt. Az orvos javaslatára rájöttem, hogy meg kell tisztítanom a vénáimat. Egy hónapnyi Hypercaps használat után a vérnyomásom visszatért a normális szintre! Már 2 hónapja nincs magas vérnyomásom. Teljesen más életet élek. Ezerszer jobban érzem magam. Mindenkinek ajánlom ezt a remek készítményt, és ezzel a kedvezménnyel szinte ajándékba kapható.

Sándor Kazincbarcika

Én is használtam a Hypercaps készítményt egy hónapig. Egészségesnek és erősebbnek érzem magam. Fiatalabbnak érzem magam.

Melinda Békéscsaba

Köszönöm. Én is megrendeltem. Tetszik, hogy a postán keresztül lehet kapni.

Jázmin Debrecen

A csomag tegnap megérkezett. Minden rendben van. A tisztítókúrát a férjemmel együtt fogom elvégezni. Egy nemrégiben végzett vizsgálat kimutatta, hogy az ereink eltömődtek a koleszterintől.

Anna Szeged

Egy hónappal ezelőtt kezdtem el a Hypercaps szedését. Néha magas volt a vérnyomásom és szabálytalan szívritmusom. Már 2 hete használom. A vérnyomásom visszatért a normális szintre. Teljesen egészségesnek érzem magam.

Lajos Nem Javallott

61 éves vagyok. Az értisztító kezeléseket 5 évvel ezelőtt kezdtem el. Ez segít megőrizni az egészségemet és erőt ad. Nincsenek betegségeim, bár sok kollégám már meghalt. Még mindig vannak intim kapcsolataim, elnézést a kifejezésért. Feltétlenül szükséges az erek tisztítása.

Valéria Győr

Magas vérnyomást kezeltem ezzel a készítrménnyel. Sok éven keresztül szenvedtem tőle. Idővel cukorbetegségem és veseproblémáim lettek. Memória és látászavarok. Rengeteg kezelést kipróbáltam, de eredménytelenül. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Hypercaps készítményt. Most először rendeltem meg valamit online. Kiderült, hogy nagyon egyszerű.

Kata Balmazújváros

Köszönöm! Láttam egy tévéműsort erről a készítményről. Minden orvos ezt ajánlotta. Azt mondták, hogy az erek tisztítása mindenkinek feltétlenül szükséges.

Budapest

Ez a készítmény nagyon hatékony! Megerősítem! Évekig 140/90-es vérnyomásom volt. A kezelés után a vérnyomásom visszatért 125/80-ra. Remekül érzem magam!

Zsani Orosháza

Mindent elolvastam a Hypercaps készítményről a weboldalon . Meglepő és lenyűgöző!

Miki Komárom

Sikerült kihasználni ezt az ajánlatot! Köszönöm!

Márk Veresegyháza

Én is ezt használtam egy hónapig (időszakosan). Jobban érzem magam. Tele vagyok erővel és energiával, megerősödött az immunrendszerem. Úgy érzem magam, mintha 10 évvel fiatalabb lennék. Én 72 éves vagyok.

Patrícia Hajdúszoboszló

Két hónappal ezelőtt én is elvégeztem egy tisztítókúrát, amelyhez a Hypercaps készítményt használtam. Amikor eltömődött erek voltak, mindig nagyon fáradtnak éreztem magam; most nagyon energikus vagyok. Több dolgot tudok elvégezni a nap folyamán. Súlyos fejfájásaim voltak, most már elmúltak. Jobban alszom. Mindenesetre rendeltem még néhány csomagot. Köszönöm!

Normális vérnyomás az első használattól kezdve

 Tartós eredmények!

A betegség okára hat azáltal, hogy nullára csökkenti a stroke és a szívroham kockázatát!

 • Helyreállítja a vérnyomást a vadfokhagymából származó tioszulfinátoknak köszönhetően.
 • 1 kezeléssel helyreállítja az erek tónusát és rugalmasságát
 • Biztonságos minden korosztály számára, hatékony a magas vérnyomás első, második és harmadik stádiumában is

Teljes ár: 28000 Ft

Csökkentett ár: 14000 Ft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + two =