Hyaluronic Acid Jelly Magyarország használata, ára, rendelés: krémzselé az egészséges és szép bőrért

By | April 1, 2019

Mire jó a Hyaluronic Acid Jelly krémzselé – összetevői, használati útmutató, hol lehet venni

  • Japán minőség
  • Háromszor hatékonyabb, mint a népszerű bőrápoló termékek
  • Már egyetlen kezelés is látható eredményeket biztosít

Az arcpakolások, krémek és szérumok csak a bőr legfelsőbb rétegeire hatnak. A Hyaluronic Acid Jelly  azonban a szervezeten belül javítja a bőr állapotát!

Egy eredeti japán termék a fiatalság megőrzéséért. Hyaluronic Acid Jelly ránctalanító krém használata

Hialuronsav + C-vitamin + Kollagén peptid

Az öregedés két legfőbb oka:

  1. Az öregedés során a szervezet egyre kevesebb kollagént termel, amely nagyban befolyásolja a kötőszövetek leépülését.
  2. Az öregedés felborítja a bőrben található víz mennyiségének egyensúlyát, amely idővel fokozatosan csökken.

A Hyaluronic Acid Jelly krémzselében található összetevők az alábbi problémákat orvosolják. Hyaluronic Acid Jelly összetétele

Hyaluronic Acid Jelly. Használati utasítás

  • Fogyasszuk el egy tasak tartalmát
  • A praktikus csomagolás lehetővé teszi, hogy táskában hordozzuk. Nincs szükség víz hozzáadására, és az íze is kellemes.
  • A teljes kezelés napokra lebontva:31

Elképesztő hatás! Egyetlen csomag a hibátlan bőrért. Hyaluronic Acid Jelly akció, eredmények, mellékhatásai

Egy hónap is elegendő a látható eredmények eléréséhez!

1-10. NAP

Javítja a bőr állapotát

A termék pótolja a szervezetből hiányzó kollagént, a hialuronsav megszűnteti a bőr szárazságát, és normalizálja a bőrszövetek anyagcseréjét.

Végeredmény

Szép és bársonyos bőr, amely mentes a szárazságtól, zsírosodástól vagy a kiütésektől.

10-20. NAP

Hosszantartó hatás

A bőr stabilan hidratálttá válik, így megszűnik a folyadékhiány. Javul a vérkeringés, és megkezdődik a sejtek helyreállításának folyamata. Visszatér az egészséges bőr, és megszűnik a kipirosodás.

Végeredmény

A bőr sokkal simább és feszesebb lesz, az apróbb ráncok megszűnnek, és az arcbőr ragyogóbbá válik.

20-30. NAP

A kollagénszint helyreállítása elősegíti a bőr gyors fiatalodását

Helyreáll a bőrszövetek minden rétege, a pórusok pedig összeszűkülnek. A kollagén növelésével javul az arc kontúrja, ezáltal egészségesebb és fiatalabb lesz az arcbőr.

Végeredmény

Egészséges és szép arcbőr, amelyen nincsenek ráncok vagy kitágult pórusok.

Egy hónap alatt hibátlan arcbőrünk lehet

Nők ezrei alkalmazták a Hyaluronic Acid Jelly krémzselét az arcbőrük tökéletesítéséhez

Csatlakozzon hozzájuk. Hyaluronic Acid Jelly tapasztalatok, vélemények, kremmania

Hyaluronic Acid Jelly rendelés – ára, hol kapható. Hyaluronic Acid Jelly a gyógyszertárban – átverés

21800 Ft.

10900 Ft.

Hyaluronic Acid Jelly eredeti. Különleges japán zselé a csoda szép bőrért

A japán kozmetikai piac mindig is híres volt nemcsak a BB-krémjeiről, hanem az öregedésgátló arcápoló kezeléséről is. A japánban készített termékek népszerűsége, valamint testápolók, arcápolók, és hajápolók használata minden nappal egyre jobban növekszik. A japán kozmetika sikere nemcsak a legújabb technológiai fejlesztések használatában rejlik, hanem az ősi hagyományokban, a készítmények által tartalmazott szerves anyagokban, és ami a legfontosabb, a hatékonyságukban is!

A japánok a „kortalan társadalom” cím elnyeréséért versengenek. A várható életkor nőknél ebben az országban 85 év. És nagyon nehéz kitalálni csak ránézésre, meg milyen idős egy japán nő. A titok az általuk használt szépészeti készítményekben rejlik.

Vess egy pillantást az alábbi fotókra:

Maszakó Micutani háziasszony 1968-ban született. Két gyermek édesanyja. Az idősebb lánya már majdnem 20 éves Maszakó pedig 51 éves. Melyikük a lány és melyikük az anya? Válasz: a lány a bal oldalon, az anya pedig a jobb oldalon látható.

Az egyik japán talkshow alkalmával Maszakó elismerte, hogy az elmúlt 5 évben egy különleges, bőrfiatalítást célzó készítményt használt – a Hyaluronic Acid Jelly-t. Ez az étrend-kiegészítő nemcsak a krémjét, szérumát és arcpakolását helyettesítette, hanem olyan hatást fejtett ki, hogy alternatívát jelentett a drága kozmetikai eljárásokkal, például a lézeres hámlasztással, sőt még a plasztikai műtéttel szemben is!

Maszakó szerint először csak nehezen volt fellelhető ez a zselé a piacon, nem lehetett gyógyszertárban vagy bárhol máshol megvásárolni. De Micutani férje tudós. Részt vett a Hyaluronic Acid Jelly kifejlesztésében és jó néhány mintát hozott neki a készítményből. Így lehetősége nyílt az elsők között tesztelni ennek a varázslatos készítménynek a hatásait.

Maszakó naponta egy zacskóval fogyasztott belőle. 10 nap elteltével már észrevette az első változásokat. A szárazság eltűnt és a bőre teltebbé vált. Nemcsak a hatását élvezhette, hanem észrevetted milyen finom az íze a Hyaluronic Acid Jelly-nek. Maszakó továbbra is minden nap használta táplálék-kiegészítőt. A bőre pedig minden nappal egyre fiatalabbá vált! A hatása valóban figyelemreméltó volt!

„ 31 nappal azután hogy elkezdte fogyasztani a zselét, 20 évvel fiatalabbnak nézett ki.”

A zselé kifejlesztésén dolgozó tudóscsapat eleinte nem is igazán akarta forgalomba helyezni ezt a készítményt, ám Maszakó tapasztalata bebizonyította, hogy a zselé tovább fejleszthető és értékesítésre bocsátható. Most a Hyaluronic Acid Jelly már Magyarországon is kapható! A készítmény sikeresen megfelelt egy sor rigorózus klinikai teszten, melyek egytől-egyig 100%-ban pozitív eredményt hoztak és a kezelés során az arcon és a testen lévő bőr javulásával jártak.

Dr. Pataki Ágnes – szépségipari szakértő

a Hyaluronic Acid Jelly pozitív eredményeket szállít, ha az arc és a nyak körüli bőr megfiatalításáról van szó. Ezek az eredmények tudományos módszerekkel lettek tesztelve és igazolva. 25 éves kor felett a nők általában észreveszik az első ráncokat a szemük és az ajkuk körül, valamint a mosolyráncaik is jobban láthatóvá válnak. Ez persze nem fokozza a szépségüket. Egyszerűen értelmetlen lenne injekciókat javasolni ebben a korban. Valójában veszélyeztethetik az egészséget, miközben a zselénk varázsütésre képes megszabadulni az ilyen esztétikai problémáktól. Egyetlen 31 napos kezelés elég ahhoz, hogy újra megfiatalodjon a bőrünk és ismét ránctalanok legyünk! Ajánlom ezt a készítményt.

Vörös Margit, okleveles dermatológus és kozmetológus (több mint 12 éves szakmai tapasztalattal)

Kutatólaboratóriumunk nemrégiben egy szokatlan vizsgálatot végzett, melyben 100 35 éves és annál idősebb nő vett részt. Mindnyájan ugyanattól a problémától szenvedtek: a mély mosolybarázdáktól, homlokráncoktól, valamint a szem és ajak körüli szarkalábaktól és a kifakult bőrtől. Egy teljes hónapon át használták a Hyaluronic Acid Jelly-t. Kitűnő eredmények születtek: A tesztalanyok 100%-a arról számolt be, hogy kevésbé láthatóvá váltak a ráncaik, a bőrük kezdett egyre egészségesebben és sugárzóbban kinézni! Nézd meg ezeket a fényképeket és te is láthatod, hogy milyen eredményeket produkált az innovatív Hyaluronic Acid Jelly készítmény.

Sokéves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően állíthatom, hogy ennek a készítménynek a bőrfiatalító hatása valóban meglehetősen lenyűgöző. Mielőtt ez a készítmény megjelent a piacon, plasztikai műtét vagy szuper-injekciók nélkül ezt a hatást szinte lehetetlen lett volna elérni! De ez a japán zselé ugyanazokat az eredményeket produkálja, mint a legdrágább kozmetikai eljárások! Nagyon ajánljuk a Hyaluronic Acid Jelly-t 35 év feletti nőknek bőrük gyógyításához és megfiatalításához.

Dobos Tibor, kozmetológus szakember (több mint 25 éves gyakorlat)

Hosszú időn át sok országban nem voltak elérhetőek a japán kozmetikai készítmények. Viszont most Japán közelebb van mint valaha, mivel ezt a innovatív japán terméket Magyarországon is könnyedén megtalálhatjuk. A Hyaluronic Acid Jelly egy modern készítmény, melynek célja, hogy gyorsan megfiatalítsa az arc és a teljes test körüli bőrt. A zselé erős hatását belsőleg éri el, szemben azokkal kozmetikumokkal, melyek kizárólag külsőleg képesek kifejteni a hatásukat.

Ez a japán szépségformula a hialuronsav, a kollagén peptidek, valamint a C-vitamin kombinációján alapul.

A kollagén-peptid egy rendkívül aktív és könnyen emészthető kollagén formula, mely testünk egyik legfontosabb építőeleme. Segít a testünknek regenerálni a bőr- és csontszöveteket, valamint az ízületeket.

A hialuronsav alapvetően fontos az epidermisz káros környezeti hatásoktól történő megvédéséhez. Segít megőrizni bőrünk víztartalmát, kisimítja a finomabb ráncokat, valamint megszünteti a pigmentfoltokat és a bőrpírt.

A C-vitamin testünk kollagén termelését befolyásolja. Antioxidáns. A C-vitamin beindítja bőrünk immunrendszerét, megvédve testünk sejtjeit a mérgező anyagoktól. A C-vitamin javítja a bőrszínt, megszünteti a nem kívánt pigmentfoltokat, megerősíti az érfalakat, valamint gyulladáscsökkentő és antiallergén hatást fejt ki.

Ráadásul ezt. az étrend-kiegészítő bárki használhatja, mert kizárólag természetes összetevőkből áll és nem okoz allergiát. Rendkívül lenyűgözött a japánok e meglehetősen szokatlan bőrápolásra vonatkozó megközelítése. A zselé kellemes ízű, így a legtöbb hölgynek ízlik. Erősen ajánlom a Hyaluronic Acid Jelly-t. Kortól függetlenül ez minden nő legfontosabb bőrápolási készítménye.

Hyaluronic Acid Jelly Magyarország fórum

Tímea

Helló! Én 45 éves vagyok. Természetesen van pár ráncom. Ki akarom próbálni a zselét, amit itt ajánlgattok. Nagyon tetszett a cikk. Meg akarok szabadulni a ráncaimtól és meg akarom fiatalítani a arcomat, méghozzá egészséges és természetes módon. Köszönöm.

istennő

Az egyik barátnőm adta nekem a terméket hogy próbáljam ki, és az eredmények nagyon lenyűgöztek! Hadd mutassak belőle valamit. Ez itt én vagyok 20 nappal azután, hogy minden nap ezt a zselét ettem.

Marianna

A húgom ügyvédbojtárként állás keresett. Végül egy olyan jogász hölgynél kötött ki, aki 35 éves létére 20-nak nézett ki! A húgom megkérdezte tőle, ez hogyan lehetéséges, ő pedig azt válaszolta, hogy ezt a zselét használja! Nem volt könnyű, de végül megtaláltam és megvettem ezt a zselét. Ha azt mondom, örülök az eredményeknek, nagyon enyhén fejezem ki magam! Már nincs szükségem bőrgyógyászra, vagy kozmetológusra. Abbahagytam a bőrradírok használatát. Nézzétek meg az eredményt:

Erzsébet

Nagyon jó készítmény. Azt hiszem, meg kéne rendelnem. Ami igazán érdekes ezzel a termékkel kapcsolatban, hogy mindenféle bőrtípusra használható. Nekem nagyon érzékeny a bőröm. Ki fogom próbálni, köszönöm!

Balázs Ágnes

Ez a zselé Segített megszabadulni az aknémtól! Azelőtt egyetlen kozmetikai termék sem segített. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel! Minden nőnek legalább egy csomaggal kellene tartania ebből a japán zseléből! :)

Aranka

Nagyon értékelem azt a sok információt, amit a zseléről kaptam, mivel nagyon régóta keresek hasonló terméket. Alig várom, hogy megkapjam a megrendelésemet! Még egyszer köszönöm.

A. Sára

Még mindig nem tudok hozzászokni “új” arcomhoz. Ez a japán bőrfiatalító zselé egy igazi csoda. 30 napig használtam és ez örökre elfejthetem a sötét karikákat és a táskákat a szemem körül, meg a ráncokat az ajkamnál. A japán kozmetikumok a legjobbak. Nem akarok más készítményt használni az arcomon.

Anita

Heló! Csak meg akartam osztani veletek néhány jó hírt: a Hyaluronic Acid Jelly már régóta kifogyott a raktárból, nagyon hamar elkelt, de most újra kapható! Remélem ez a zselé segíteni fog nekem megőriznem a fiatalos megjelenésemet és meg tudok szabadulni a ráncaimtól)))

Lídia

Sziasztok))) Szerintem ez a készítmény nagyszerű ajándék lenne az anyukámnak, meg a nagyimnak))) Köszi a tanácsot!

Andrea

Barátaim! Csak annyit szerettem volna hozzátenni, hogy zselé képes megszüntetni a bőr pigmentációját! Annyira vagány! Mielőtt használtam, kozmetológiai klinikákon próbálkoztam. De semmi sem működött. A bőröm most már tiszta, egyetlen barna pötty sincs rajta! Nagyon ajánlom ezt a terméket!

Hajnalka

Elolvastam az összes hozzászólást és megnéztem a fotóitokat. Hihetetlen, hogy az összes eredmény nem plasztikai műtétből származik! Lehet, hogy igazatok van. A szépségipar állandó átalakuláson megy át. Azt hiszem, jobb lesz, ha most azonnal megrendelem, mint hogy gondolkozzak és még több ránc keletkezzen a homlokomon)))

Reni

Már meg is rendeltem ezt a zselét. Nemsokára férjhez megyek, és elő kell készítenem a bőrömet az esküvőre. A legjobb formámat akarom hozni! Nagyon szépen köszönöm!

Ilona

Nos, ez természetes hogy az ázsiai nőket tartjuk a legszebbnek. Mindig próbál olyan sokáig megőrizni a fiatalos megjelenésüket, ameddig csak lehetséges.

Piroska

Nemrég megrendeltem ezt a készítményt az anyukámnak. Nagyon boldog !!! A japán zselé NAGYON HATÉKONYAN és GYORSAN kezdett el működni a bőrén!

Amélia

Elmesélem, milyen tapasztalatom volt a Hyaluronic Acid Jelly-vel. A nagynéném úgy néz ki, akár egy mozisztár, mióta elkezdte fogyasztani a zselét))) Most már én is eszem ezt az étrend- kiegészítőt. Finom. Kellemes az íze és megdöbbentő hatást gyakorol a bőre. Újra körülzsongnak a férfiak. Kétlem, hogy bármelyikőtök is kipróbált már ehhez hasonlót!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + one =