Harmonica Linea Magyarország ára, fórum, használata: íme, az én fogyási történetem

By | March 24, 2020

Horváth Imola: Szégyenlős voltam, amikor a férjem előtt kellett levetkőznöm. A szex kész kínzás volt. Mire jó a Harmonica Linea, használati útmutató, összetétele, mellékhatásai, eredmények, fórum, ára, rendelés

Nem olyan régen még kövér voltam és utáltam a testem. Diétákkal kísérleteztem, gyógyszereket szedtem és fogyasztó teákat ittam, de semmi nem segített.

A kövérség régen nem ijesztett meg, és nem éreztem kényelmetlenül magam miatta. A szülés után azonban felszedtem 15 kg-ot. Ekkor szó szerint utálni kezdtem magam, és nem tudtam tükörbe nézni. A zsír egészen a gatyám tetejéig felért, a zsírpárnák ott ültek a hátamon. Egyre nehezebb volt ruhát találnom magamnak, a nadrágok a combomnál tökéletesek voltak, viszont a csípőmnél elképesztően kicsik.

Harmonica Linea adagolás

És ez csak egyre rosszabb lett. A férjem állandóan le akart velem feküdni. Félre kellett tennem a saját testemmel szembeni ellenszenvet, nehogy megcsalásba kergessem őt. Elérkezett az a pont, amikor bizonyos szexpózok fizikailag kellemetlenné váltak. A misszionárius póz idegesített fel a legjobban, minden mozdulatot egy kellemetlen hang kísért, amit az óriási hasam és az ő felső testének összeütközése okozott. Ő ezt nagyon viccesnek találta. Az egyik nap már nem bírtam tovább, és amikor megragadta a zsíros oldalam, zokogni kezdtem.

De nem emiatt kényszerültem rá a fogyásra. Az egyik barátom mutatott magáról néhány partifotót. Ekkor döntöttem úgy, hogy ideje meghúzni a határt.

Harmonica Linea szedése

Először diétázni próbáltam. Szinte minden ételt száműztem az étkezésemből, az édességek és a csokoládé puszta látványától azonban szó szerint remegni kezdtem. A diétát természetesen nem tudtam betartani, és még egy héten keresztül túl is ettem magam. Az utolsó mérésemnél a mérlegem plusz 4 kg-ot mutatott. Kész katasztrófa volt! Rá kellett jönnöm, hogy a diéták egyszerűen nem nekem valók. Nekiálltam a kalóriák számolásának, és lecsökkentettem a napi bevitelem. Két héttel később, ismét kudarcot vallottam. A nagy nehézséggel leadott 3 kg-ot sikeresen visszaszedtem.

Harmonica Linea használata

Kondiba járni nem volt időm, ezért különböző pirulák és fogyasztó teák alkalmazásába kezdtem, de ezek csak emésztési rendellenességet és gyomorfájdalmat okoztak. Kétségbeesésemben készen álltam a zsírleszívásra, amíg az orvos el nem mondta az árát. Teljes lehangoltsággal tértem haza, és semmivel nem foglalkoztam. Útközben belebotlottam egy volt szomszédomba, Alexába. Alexa egész életében küszködött a túlsúly miatt, de akkor úgy nézett ki, mint egy szupermodell. A csípője kicsi és a combjai karcsúak voltak, a testalkata pedig sovány.

Harmonica Linea gyógyszertár

Annyira ideges voltam, hogy a kis beszélgetésünk közepette, az út kellős közepén sírni kezdtem. Alexa rögtön segített, leültetett a legközelebbi padra, és kérdezősködni kezdett a helyzetemről. Miután kiderült, hogy miért is sírok, elmesélt nekem egy történetet.

– Emlékszel még mennyire kövér voltam? Én is elgondolkoztam a zsírleszíváson, de az unokatesóm szerencsére megmentett. Ő mesélt nekem először a Harmonica Linea cseppekről, és megadta a termék linkjét, ahol rendelhettem belőle.

Alexa nekem is megadta a készítmény nevét és a linket, ahonnan ő is megrendelte azt, majd elment. Nem tudtam várni, amíg hazaérek, és nem tudtam kontrollálni magam, azonnal felkerestem a linket. Kiderült, hogy a Harmonica Linea egy olyan fogyasztó csepp, ami trópusi gyümölcsök kivonatából áll. Csak a garcinia cambogia ragadt meg, mivel arról korábban is hallottam. Az olvasottak alapján, a készítmény már az első kezelés befejezése után lecsökkenti az étvágyat. Az anyagcsere felgyorsul, a zsírfelesleg a vártak szerint elég, a narancsbőr pedig gyorsan eltűnik. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak sőt, az oldalon egy 50 %-os kedvezmény is volt, így rögtön kettőt is rendeltem.

Harmonica Linea fórum

Pár nappal később, már a kezeimben is tarthattam a várva várt csomagom. Így kezdődött a karcsú testalkathoz vezető utam. Reggelente és esténként, étkezés előtt ittam egy 20 Harmonica Linea cseppel kiegészített pohár vizet. Az italnak kellemes, bogyós gyümölcs íze volt, így a fogyasztása külön élvezet volt. Néhány nap múlva, az emésztésem sokkal jobb lett és már a gyomrom sem égett. Egy héttel később, a mérlegem mínusz 5 kg-ot mutatott!

Harmonica Linea használati útmutató

Régen a férjem csak akkor akart szexelni, amikor már nagyon szükségét látta, utána viszont sokkal aktívabb lett, sokszor ért hozzám és gyakran dicsért meg. Miután két héttel később, további 4 kg-tól sikerült megszabadulnom, kézen fogott és egy bevásárlóközpontba vitt, hogy új ruhákat vásároljunk. A régi cuccaim már túl nagyok voltak.

Harmonica Linea eredmények

Pár napra rá, egy kéthetes üzleti útra ment. Én közben továbbra is alkalmaztam a Harmonica Linea cseppeket. Le szerettem volna nyűgözni, amikor hazaér, ezért vettem egy szexi fehérneműt.

Amikor hazaért, teljesen ledöbbent. Nem csoda, hiszen az új csipke fehérneműmben álltam előtte. Hosszú ideje először vonzónak, szexinek és kívánatosnak éreztem magam.

Harmonica Linea összetétele

A testsúlyom már 3 hónapja ugyanannyi. A férjem és én most a második nászutunkat éljük, aminek nem tudom, mikor lesz vége. Ez az én kis győzelmem! Tudom, hogy nagyon sok nő szenved túlsúlyban, ezért is akarok segíteni. Itt egy link a gyártó hivatalos oldaláról. Innen lehet megvásárolni az eredeti Harmonica Linea cseppeket. Legyetek óvatosak, ne vásároljátok meg a terméket egy harmadik forrástól, és vigyázzatok az egészségetekre!

Harmonica Linea hol lehet venni, rendelés, ára, gyógyszertár

Harmonica Linea mellékhatásai

Hozzászólások. Harmonica Linea diéta fórum, tapasztalatok, vélemények

Lajos Vanessza

Atyaég! Melyik perverz szereti az úszógumikat? Ha én pasi lennék, tuti nem állna fel.

Fazekas Karolina

Gratulálok! Sikerült összeszedned magad, és lefogytál. Engem is inspiráltál, ezért én is rendeltem a Harmonica Linea termékből. Alig várom, hogy elkezdhessem a kezelést.

Oláh Dóra

Már hallottam a cseppekről, de nem hittem, hogy hatásosak lennének. Nagyszerű eredmények!

Lakatos Mónika

Ezt nevezem én NAGYSZERŰ eredménynek!

Takács Elza

14 kg-ot fogytam a Harmonica Linea segítségével. Az összes zsírfelesleg eltűnt. Most nagyszerűen érzem magam! Csak nézzétek meg a képem!

Harmonica Linea hol lehet venni

Gál Marika

Lenyűgöző Elza! De a fogyás előtt is gyönyörű voltál.

Rostos Amarilla

Szerencséd volt, hogy találkoztál Alexával… Nekem volt zsírleszívásom, rengeteg komplikációval járt, egy éven belül pedig visszaszedtem a régi súlyom. Most az egyedüli megoldást a Harmonica Linea adhatja. Már meg is rendeltem.

Vass Viktória

Jó, hogy nekem nem kell fogynom, viszont a testvéremnek kellett. 3 mérettel kisebb lett, fantasztikus munkát végzett! Csak nézzétek meg, milyen nagyszerű eredményt ért el.

Harmonica Linea fogyáshoz

Dandár Viola

Szent ég! Ez a hatás fantasztikus!

Király Júlia

Horvátországból rendeltem meg a cseppeket. Nagyon királyak, diéta és edzés nélkül segítenek a tökéletesen karcsú alak megőrzésében.

Sas Bernadett

Ezek a cseppek nagyszerűek: természetesek és semmi kémiai anyag nincs bennük. A termék tökéletes a hozzám hasonló, allergiára hajlamos embereknek. 19 kg-tól szabadultam meg!

Kovács Zsolt

Szóval így fogyhatott le az én feleségem is! Azt mondta, hagyományos vitaminokat szed, egy igazi kis ravasz róka. Kíváncsi vagyok, vajon férfiaknak is jó-e.

Gregor Izabella

Kedves Zsolt! Én és a férjem együtt használtuk és fogytunk le a cseppekkel. Ő még sokkal jobb eredményeket ért el.

Fogyási napló: 18 kg, 6 hét alatt. Harmonica Linea fogyáshoz, adagolás, szedése, használata, összetétele, eredmények

Harmonica Linea diéta

1. próbálkozás

Vettem néhány brokkolit, zellert, csirkemellet és joghurtot. Az online tanácsadó utasításainak követése egész egyszerű volt: kimértem az ételadagom, a szükséges fehérje, zsír és szénhidrát mennyiséget, a teljesítendő futótávom, valamint a négyütemű fekvőtámaszok számát. De ezt csak 5 napig tudtam tartani. Az éhgyomorra való futás és a friss zeller lé egyszerűen nem nekem lett kitalálva. Olyan éhes és szomorú voltam, hogy állandóan veszekedtem a családommal, a kollégáimmal és még egy autóbalesetem is lett. Végig a négysajtos pizza járt a fejemben.

mire jó a Harmonica Linea

2. próbálkozás

A blogon való beszámolóm megírása után, sok hozzám hasonló gondolkodású nővel ismerkedtem meg. Ezek a hölgyek a világ különböző tájairól próbáltak segíteni, és megkértek, hogy csatlakozzak egy online fogyási kihíváshoz. Rögtön kiemelték, hogy ez a kihívás nagyon egyedi és biztosan szeretni fogom.

Egy fogyasztó módszer, ami mellett nem kell diétázni vagy edzeni. Nem kellett mást tennem, mint alkalmazni egy Harmonica Linea nevű fogyasztó terméket.

Harmonica Linea magyarország

Nehéz volt igent mondani a kihívásra. Tele voltam kétségekkel, de a többi nő olyan inspiráló volt, hogy én is csatlakoztam.

Életem egyik legjobb döntését hoztam meg akkor!

A hat hetes kihívás nagyon gyorsan elrepült, és ami a legfontosabb, nagyon hasznos volt számomra! Tényleg megéri kipróbálni!

Kiindulópont

Súly, kg: 80.300

Méretek, cm: 110/89/117

1. hét

A hét a megszokott módon telt. Otthon, munkahelyen, otthon, munkahelyen. Az egyetlen újdonság a Harmonica Linea rendszeres alkalmazása volt. Még nem voltak látható eredmények, de máshogy éreztem magam. Nem sóvárogtam állandóan egy kis nasi, egy pohár kávé vagy croissant után. Többé nem ettem túl magam. Az adagom felénél már úgy éreztem, tele vagyok.

Harmonica Linea ára

Súly, kg: 79.600

Méretek, cm: 110/89/117

2. hét

HŰHA! Semmi futás, semmi zeller, semmi brokkoli, mégis fogyok. Tele vagyok lelkesedéssel és örömmel! Az álmatlanság, a fejfájás és az ingerlékenységem eltűnt. Már nem zabálok úgy, mint egy malac, mégsem vagyok éhes. Nem gondoltam, hogy ez lehetséges lesz.

Eddig 4 kg-ot fogytam. A testemen alig lehet látni valami változást, az arcom viszont határozottan karcsúbban fest.

Harmonica Linea adagolás

Súly, kg: 77.800

Méretek, cm: 108/88/117

3. hét

Ha azt mondom, meglepődtem, semmit nem mondok. 3 hét alatt, 5 cm-rel lett kisebb a derekam!

Nagyszerűen vagyok, semmi levertség vagy fáradtság. Mindenre van elég energiám. Otthon és munkában egyaránt.

Harmonica Linea használata

Súly, kg: 74.400

Méretek, cm: 104/84/114

4. hét

A hathetes kihívás felén túl vagyok. Az idő múlását szinte észre sem vettem, a testem változása viszont feltűnő. Őrült gyorsaságban fogyok. A korábban túl kicsi ruhák most tökéletesen passzolnak. Nagyszerű érzés! :)

A kollégáim, barátaim és minden ismerősöm megállás nélkül csak dicsér. Kicsit kínosan is érzem magam miatta, de ez egyértelműen arra utal, hogy jó úton haladok. Alig várom, mi lesz a kihívás végén. Tudni akarom, hogy összesen mennyi kilótól fogok megszabadulni.

Harmonica Linea gyógyszertár

Súly, kg: 68.200

Méretek, cm: 97/80/107

5. hét

A barátaim boszorkánynak hívnak, amiért ugyanannyit eszek mint ők, mégis tovább fogyok. Még nem meséltem nekik a Harmonica Linea melletti kihívásról. Minden nagyszerű, az egyetlen problémám, hogy most új ruhákat kell vennem. Minden ruha nagy rám! A munkahelyen öltözködési szabályok kötnek. Tavaly még XL-es ruhát viseltem, tegnap M-eset vettem.

Harmonica Linea fórum

Súly, kg: 65.300

Méretek, cm: 94/78/99

6. hét

Ha a tükörbe nézek, egy gyönyörű nőt látok. Mindössze hat héttel ezelőtt, egy óriási, kövér tehén tekintett vissza rám. Ma már csak a régi ruháim emlékeztetnek rá, milyen kövér disznó voltam!

És most, a legfontosabb dolog: 18 kg-ot adtam le! 23 cm-rel karcsúbb a csípőm, valamint 15 cm-t adtam le a derekamból és 20-at a mellkasomból. A mellméretem azonban változatlan maradt. A hátamon lévő zsír és a melltartóm feletti és alatti bőrredők eltűntek. És még csak nem is kellett diétákhoz, koplaláshoz vagy edzéshez ragaszkodnom.

Harmonica Linea tapasztalatok

Súly, kg: 62.400

Méretek, cm: 91/74/94

Sztárnak érzem magam. Akik ismernek, mind csodálnak.

Harmonica Linea rendelés, ára

FRISSÍTVE:

Sziasztok lányok! Naponta többszáz üzenetet kapok tőletek. Mind a Harmonica Linea termékről és annak pontos beszerzési helyéről kérdezősködtök. Olyan sokan vagytok, hogy nem tudok mindenkinek közvetlen üzenetben válaszolni. Engedjétek meg, hogy itt adjak egy kis ismertetőt a Harmonica Linea készítményről.

Ez egy olyan cseppek formájában elérhető termék, amely edzés nélkül indítja be a zsírégetést. A készítmény csak teljesen természetes kivonatokból áll, így vény nélkül kapható. Nem kell mást tennünk, mint 20 csepp Harmonica Linea készítményt eloszlatni egy pohár vízben és reggelenként, valamint esténként, étkezés előtt elfogyasztani azt.

A táplálékkiegészítőt a termék hivatalos oldaláról tudjátok megrendelni. Itt garantáltan az eredeti készítményhez juthattok hozzá, nem holmi utánzathoz.

Harmonica Linea rendelés

Harmonica Linea véleménye, tapasztalatok

 Júlia222

Azt hittem, már kitörölted a blogod. Nagyon örülök neked!

1111viktória

Hűha! Gyanús, hogy hamarosan meg fogsz házasodni!

Krisztina1234

Általában télen mindig felszedek 5 kilót. Ebben az évben tízet sikerült! Azonnal megrendelem ezt a táplálékkiegészítőt. A fitnesz kihívások mind kész kínzások! Még csak meg sem próbálom őket!

99kincső99

Nem lenne egyszerűbb zsírleszívásra menni és végleg megoldani a szenvedést? Én tavaly voltam, és most nagyon boldog vagyok. Természetesen, ez az eljárás nem túl olcsó.

Helga

Elég nehéz elhinni, hogy hogyan lehet edzés és diéta nélkül, egy hónap alatt ennyit fogyni.

Momo4

Minél idősebb az ember, annál nehezebb lefogynia. A diétás szabályozások egyszerűen nem nekem valók. Állandóan cukros ételek után sóvárgok! Úgy döntöttem, én is kipróbálom ezt a biológiailag aktív táplálékkiegészítőt. Otthon és a munkahelyen is nagyon egyszerű alkalmazni. Azonnali étvágycsökkentő hatással bír. Már most látom az eredményeket. A súlyom lassan csökken. 6 hét alatt, 9 kg-ot fogytam. Nézzétek meg a képem:

Harmonica Linea vélemények

kovacs.rebi

Üdv, nekem tegnap érkezett meg a csomagom. Már most tudok pár szót szólni a termékről. Tökéletes az étvágycsökkentésben! Tegnap és ma is sokkal kevesebbet ettem, mivel hamar tele voltam. És úgy aludtam, mint egy kisgyerek. Ez nagyon fontos volt számomra, hiszen más gyógyszerek mellett álmatlanságban szenvedtem.

Harmonica Linea használati útmutató

Nikikee

Nagyon gyorsan el tudok hízni. Egy kis croissant és egy kevés csokoládé, és másnap már kövérebb is vagyok. Ezt követően csak egy hét koplalás után tudtam visszanyerni az alakom. De ez régen volt. Ma már egyáltalán nem diétázom. A Harmonica Linea alkalmazása mellett szinte nem is vagyok éhes. Most 56 kg vagyok és a súlyom is beállt így.

VirágLove

A zsírleszívás az egyik legveszélyesebb beavatkozás. Egyáltalán nem megbízható. Az egyik barátomnak volt, és 3 évente meg kell ismételnie. Ez azért van, mivel minél több zsírt veszítesz, annál többet fogsz visszaszedni.

Vilma

Ellátogattam a weboldalra, hogy még többet megtudhassak erről a diétás táplálékkiegészítőről. Mivel csak természetes összetevőkből áll, úgy döntöttem, én is kipróbálom. Tudjátok, a legtöbb fogyasztó termék szintetikus kémiai összetevőkből áll. Korábban én is ilyen pirulákat szedtem, és a gyomrom teljesen tönkrement. Remélem, a Harmonica Linea készítménynek nem lesz mellékhatása.

Netti

Van egy kollégám a munkahelyen, aki ebéd után mindig ezt a táplálékkiegészítőt használja. Rengeteget fogyott vele. A változást látván most a kollégáim többsége is használni kezdte. Ők is folyamatosan fogynak. Úgy gondolom, én is venni fogok egyet.

11Kati11

A Harmonica Linea tényleg működik! 6 hónapja fedeztem fel. Ma már nem szenvedek súlyfeleslegben, de előtte 79 kg voltam! Ez a termék tökéletes azok számára, akik belefáradtak a túlsúlyba és végre vékonyak akarnak lenni. Semmilyen negatív hatással nincs az egészségemre. A hormonjaimnak és az emésztő rendszeremnek semmi baja.

Harmonica Linea eredmények

LadyNóra

Köszi az ajánlást. Különböző módszereket próbáltam már, de mindegy, mit csinálok, sehogy sem tudok fogyni. Remélem, ez a termék segíteni fog rajtam.

Gabi

Nem láttam még ezt a terméket boltokban vagy gyógyszertárakban. Valószínűleg nem is elérhető a városban.

Gizi

Milyen gyógyszertárakról beszélsz? A cikk írója azt mondta, csak a hivatalos oldalról lehet megvásárolni. A gyógyszertárak valószínűleg a Harmonica Linea utánzatát árulják. Nekem már meg is érkezett a csomagom, és el is kezdtem alkalmazni a terméket. Egy hét alatt, 3 kg-ot adtam le. Kezdésnek nagyszerű.

dora_kovacs

Egy hétig csak joghurtot ettem. Ez alatt az idő alatt borzalmasan éreztem magam. Több óráról is kimaradtam az egyetemen. Néha még hánytam is, de a szenvedésemnek hála, 7 kg-ot adtam le.

boldog_vilag88

Micsoda fordulat. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit lehet fogyni. De mivel ez a táplálékkiegészítő már létezik… Mindenkinek a saját döntése alkalmazni. Ha tényleg teljesen természetes, az egy fantasztikus előny!

fincsi.vancsi

Egy héten egy nap koplalok. Ezzel formában tudom tartani magam. 43 éves vagyok, és 59 kg a testsúlyom. Talán ez az információ nektek is segíthet. Ezek a buta diéták mind értelmetlenek. A diéták befejezése után, még több kilót visszaszedünk.

ella90

Csodás érzés vékonynak lenni! Amikor visszagondolok a régi testsúlyomra, rosszul érzem magam. Nagyon sebezhető voltam. Nem tudtam az emberek szemébe nézni. Elképesztően alacsony volt az önbizalmam, amikor a többi kolléga közelében kellett lennem. Bankban dolgozom, ahol öltözködési szabályok vonatkoznak ránk. Mindenki S-es méretű ruhákat hord, egyedül én voltam az, akinek XL-es a mérete. Egy teljes kezelés után, 27 kg-ot fogytam! A testsúlyom a kétszeresére csökkent, most pedig új ruhákat kell vásárolnom magamnak. Csak ajánlani tudom a Harmonica Linea nevű készítményt!

Harmonica Linea összetétele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =