Electricity saving box Magyarorország, ára, vélemények, használata – hogyan fizessünk kevesebbet az áramért?

By | December 26, 2022

Tabl of Content

Üdv mindenkinek!

Most mindenkit ugyanaz foglalkoztat: HOGYAN KERÜLJÜK EL, HOGY CSŐDBE MENJÜNK A VILLANYSZÁMLÁK MIATT? A díjak ugrásszerűen emelkednek. Az előfizetőim néhány hónapon belül 2-3-szor többet kezdtek el fizetni. Régebben egyszerűen azt ajánlottam nekik, hogy takarékoskodjanak az árammal: használjanak energiatakarékos lámpákat, csak akkor kapcsolják be a mosó- és mosogatógépet, ha tele van… stb. De most ezek a javaslatok már nem működnek, mert az árak egyre csak nőnek. Honfitársaink 90%-ának már december-januárban az összes fizetését a villanyszámlára kell költenie, még akkor is, ha nem kapcsolja fel a villanyt és mindent kézzel mos.

Tudok egy hatékony módszert, amivel felére-negyedére csökkenthetjük a számláinkat. Muszáj megosztanom veletek.

Szakemberként szégyellem, de a szomszédom volt az, aki mesélt nekem erről a módszerről. Neki semmi köze az elektrotechnikához, ahogy nekem sincs semmi közöm a baletthez. Nemrég szóba elegyedtünk, és mesélt nekem egy villamosenergia-takarékossági eszközről, amit 6 hónappal ezelőtt vásárolt. Azt állította, hogy a számlái valóban csökkentek vele. Bárcsak látnátok ti is, hogyan dicsérte! De én szkeptikus vagyok, csak a tényekben hiszek – ezért addig nem hittem neki, míg meg nem mutatta a számlákat, amelyeket az eszköz használata előtt és után kapott. Csak nézzétek meg meg – miután beszerelte, a villanyszámla a felére, sőt több mint a felére csökkent! Ráadásul az energiaválság és a díjemelések közepette! El tudjátok ezt képzelni?

Mire jó a Electricity saving box, használati utasítás, mellékhatásai

Természetesen, mint villanyszerelő, érdeklődni kezdtem, és lérdezősködtem a részletekről. A szomszédom készségesen mesélt róluk. Három gyereke van, így a család nagyon gyakran használ mosó- és mosogatógépet, többfunkciós főzőt és elektromos tűzhelyet. Tekintettel arra, hogy az áramköltség napról napra nő, a költségvetésük jelentős részét a közüzemi számlákra költötték. Az Electricity Saving Box segítségével azonban minden megváltozott. A szomszédom megvásárolta, nem remélve, hogy segíteni fog, és kiderült, hogy jól döntött. Könnyen telepíthető és használható – csak be kell dugni a hálózatba. Ennyi az egész! Még egy kisiskolás is elboldogul vele!

Az Electricity Saving Box abban a pillanatban elkezd működni, amint telepíted. Egy hónappal később örülni fogsz, amikor megkapod a villanyszámlád. Mielőtt telepítették az Electricity Saving Box dobozt, a tipikus villamosenergia-felhasználásuk 639 kW volt havonta, utána feleannyi lett, azaz 258 kW havonta!

A kísérlet megerősítette az Electricity Saving Box hatékonyságát – eredmények, használata, hol lehet venni

Hadd emlékeztesselek titeket, hogy 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Mégsem tudtam elhinni, hogy egy ilyen kis eszköz segíthet ennyi pénzt megtakarítani. Ezért döntöttem úgy, hogy kiderítem, hogyan működik. Elvégre nekem is spórolnom kell.

Elmélyedtem a témában, és megtudtam, hogy a hatékony energiatakarékos technológiát Japánban fejlesztették ki. Széles körben használják az elektromos autókban, köztük a jól ismert Tesla autókban is. Ez a technológia könnyen használható és olcsó. Az emberek sikeresen használják otthon és a munkahelyen az USA-ban, Japánban, Dél-Koreában is egyaránt, és most már Európában is. A lényeg az, hogy legálisan pénzt takaríthatsz meg vele. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod az Electricity Saving Boxot a hálózathoz.

Az én kísérletem. Nemcsak mint villanyszerelőt, hanem mint energiafogyasztó embert is érdekelt. Hogy őszinte legyek, elegem van abból, hogy ennyi pénzt költök számlákra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom az Electricity Saving Boxot. Megrendeltem közvetlenül a gyártótól, és 4 nappal később meg is kaptam a csomagomat.

Electricity saving box eredeti, átverés

A dobozba egy készülék és egy egyszerű használati útmutató volt. Kiderült, hogy annyira felhasználóbarát, hogy bármelyik háziasszony elboldogul vele.

A kezdéshez bedugtam a porszívót a hálózatba, és megnéztem, hogy mennyi energiát fogyaszt (kWh-ban, vagyis, hogy mennyit fizetünk) a mielőtt és miután az Electricity Saving Boxot a hálózatra csatlakoztatom.

Az Electricity Saving Box csatlakoztatása előtt a wattmérő a porszívó névleges teljesítményét, azaz 1053 W-ot mutatott:

Az Electricity Saving Box hálózatra csatlakoztatása után a wattmérő az alábbi értéket mutatta:

Nem hittem a szememnek: az Electricity Saving Box csatlakoztatása után felére csökkent az energiafogyasztás!

Szégyelltem magam, mert bár villanyszerelő vagyok, errről a megoldásról a szomszédomtól értesültem. Amikor kiszámoltam a megtakarítható összeget, megbántam, hogy korábban nem tudtam az Electricity Saving Boxról.

Két hét telt el azóta, hogy elkezdtem használni az Electricity Saving Boxot. Az áramfogyasztás 15 nap alatt 65%-kal csökkent a házamban! Nem próbáltam spórolni, és mindenféle korlátozás nélkül használtam a háztartási készülékeket. Kiszámoltam: 6 hónapon belül annyi pénzt takaríthatok meg, mint a havi fizetésem. Nem rossz, nem igaz? Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy ne költsünk túl sok pénzt az áramra, és azt a pénzt másra költsük. Most már nem félek a villanyszámláktól, mert tudom, hogy spórolhatok a villamos energián. Nem félek az adósságoktól és az áramkimaradásoktól – nem fogom kifizetetlenül hagyni a villanyszámláimat.

Az ítéletem a következő: az Electricity Saving Box tényleg működik. Most pedig jöjjön az ára. Sok honlapot ellenőriztem, és biztosan állíthatom, hogy az Electricity Saving Boxot a hivatalos honlapon árulják a legalacsonyabb áron. Ráadásul most 50%-os kedvezményt kínálnak – így még több pénzt takaríthatunk meg! Ki is szállítják.

Végül annyit szeretnék mondani: ne féljetek a villanyszámláktól, a díjemeléstől és a kifizetetlen számlákból eredő áramkimaradásoktól! Fizethetsz az áramért anélkül is, hogy eladósodnál. Az egész pofonegyszerű az Electricity Saving Boxszal!

Electricity saving box rendelése, ára, hol kapható

Electricity saving box fórum: vélemények, tapasztalatok

Sára

Nemrég in is vettem Electricity Saving Boxot. Saját magam telepítettem, mindenféle gond nélkül. Ennek eredményeként 3 hónap alatt elég sok pénzt spóroltam. Az energiafogyasztásom a felére csökkent, pedig ugyanolyan intenzíven használom az áramot, mint korábban. Király, hogy működik a technológia.

Mihály

Eleinte én is nagyon szkeptikus voltam a Electricity Saving Boxszal kapcsolatban. De meggondoltam magam, amikor megkaptam a villanyszámlát, ami ⅔-al kevesebb volt a szokásosnál. Eléggé műszaki beállítottságú vagyok, kár, hogy korábban nem tudtam erről az eszközről. Ez tényleg király.

András

Nos, igen, nem is rossz, körülbelül 500 Ft havonta a családi költségvetésben, nézd meg magad. Egyetértek a szerzővel – nincs olyan, hogy túl sok megtakarítás!

Pál

Az árak napról napra emelkednek, attól tartok, hogy az egész fizetésemet villanyszámlákra kell majd költenem. Az információid az Electricity Saving Boxról nagyon hasznosak, köszönöm!

Timi

Amikor megvettem az Electricity Saving Boxot, nem voltam biztos a hatékonyságában és biztonságosságában. De alig egy hónappal később minden kétségem elszállt – a villanyszámlám a felére csökkent ennek a kis eszköznek köszönhetően. Mindent összevetve, csak hasonlítsd össze a számlákat, és látni fogod, hogy az Electricity Saving Box valóban működik!

Miki

Egy házban élek, a számlák nagyon magasak. Megrendeltem az Electricity Saving Boxot a gyártó weboldalán, és 50%-os kedvezményben részesültem. Meglátjuk, hogy ez a dolog hogyan fog működni.

Emma

Én és a férjem nemrég jöttünk haza Dél-Koreából. Abban az országban mindenki ezt a megoldást használja! Megkérdeztük róla a helyieket, azt mondták, hogy nehéz lenne az élet e nélkül a készülék nélkül. Kevés a fizetésük. Akár 30-50%-ot is meg tudnak spórolni! Elhoztuk az Electricity Saving Boxot Dél-Koreából, amikor itt még senki sem tudott róla.

Juli

Az Electricity Saving Boxnak hála, elkezdtem 2-2,5-szer kevesebb pénzt fizetni. Itt vannak a bizonyítékok! A megtakarított pénzt inkább magamra költöm, mint közüzemi számlákra! Köszönöm!