CytoForte Magyarország alkalmazása, ára, rendelés: elsöprő csapás a hólyagfertőzésre és tüneteire

By | June 27, 2019

Cytoforte a cisztitiszből – alkalmazása, összetétele

Magyarországon évente körülbelül 36-36 millió hólyagfertőzéses esetet jelentenek. A nőknél 30-szor gyakoribb a hólyagfertőzés az anatómiai felépítésük miatt (rövid és széles húgycsövükbe könnyebben bejutnak a kórokozók). A statisztikák alapján négyből egy nő életes során legalább 6-szor találkozik a betegséggel és a nők 32%-a szenved krónikus hólyagfertőzésben.

Az akut hólyagfertőzés tünetei

cytoforte a cisztitiszből
 • gyakori vizelési kényszer
 • kellemetlen érzés a hólyag ürítésekor
 • égő érzés vizeléskor
 • kevés mennyiségű vizelet
 • fájdalmas vizelés
 • zavaros vizelet, eltérő színű vizelet
 • a testhőmérséklet emelkedése

A hólyagfertőzés egy gyulladásos folyamat, mely a hólyag nyálkaburkolatán jelentkezik.

A hólyagfertőzést leggyakrabban bakteriális fertőzés okozza. A hólyagfertőzés legfőbb okozói (az esetek mintegy 80%-ában) az escherichia coli baktériumok – E. coli. A kórokozó baktériumok a húgycsövön át bejutnak a hólyagba a fertőzés alsóbb rétegekben elhelyezkedő melegágyából – a vaginából (különféle etológiájú vulvitisz és vaginitisz) és a bélcsatornából (a nem megfelelően higiénikus magatartás – nem megfelelő belső mosás eredményekképpen).

A női urogenitális rendszer anatómiája hozzájárul a hólyagfertőzéses esetek gyakori előfordulásához. A nők húgycsöve rövidebb és szélesebb, ezért a baktériumok könnyebben feljutnak rajta keresztül.

A hólygafertőzés klinikai tünetei és jelei a nőknél meglehetősen élénk jellemzőkkel bírnak, amikor az akut betegségre kerül sor.

A krónikus hólyagfertőzés tünetei általában homályosak: nem olyan intenzívek, időről-időre megjelennek, majd újra eltűnnek.

A CytoForte semmi extrát nem tartalmaz. Antibiotikum-mentes. Nincsenek benne szintetikus összetevők

cytoforte összetétele
 • Vörösáfonya kivonat: erős hatást fejt ki, elpusztítja az E. coli baktériumokat
 • Kamilla kivonat: segít ellazítani a nefrogodonukt izmokat és gyorsan enyhíti a fájdalmat
 • Cink helyreállítja a fertőzés által megsértett nyálhahártyát és sejtet
 • E-vitamin: megelőzi a gyulladást és helyreállítja a urogenitális rendszert.
 • B-csoport vitaminjai védőanyagokat termelnek, melyek elnyomják a kórokozó baktériumokat

Cyto Forte a kiválasztott összetevők jól kiegyensúlyozott kombinációja

cytoforte vélemény

az összetevők hatásukat kifejtve megszüntetik a húgyúti fertőzések eredeti okát, gyors enyhítik a tüneteket és megelőzik a betegség jövőbeni ismételt előfordulását

A Cytoforte bioaktív formulája gyógyítja a hólyagfertőzést méghozzá 8 lépésben

cytoforte szedése
cytoforte gyógyszertár

Sárközy Károly

Urológus, doktorátusi fokozattal rendelkező orvosdoktor

Azt ajánlom a hólyagfertőzésben szenvedő betegegnek, hogy kerüljék a testük számára kellemetlen szintetikus ruházatot. Másodszor, ha lehetséges, maradjanak ágyban. Harmadszor, és talán ez a legfontosabb: szedjék az étrendkiegészítőt – CytoForte.

Jelenleg ez az egyetlen gyorsaan ható gyógykészítmény, melynek nincsenek mellékhatásai, szemben az antibiotikumokkal. Mindössze 17 percet kell várni a CytoForce beszedése után, hogy a kezelés kifejtse a hatását. A CytoForte magas szintű hatékonyságát a hatóanyagok komplexe adja, mellye szemben a baktériumok – a hólyagfertőzést okozó kórokozók – nem válnak immunissá. A gyógyír hatéákonyan elpusztítja a kórokozó szervezeteket az urogenitálus rendszerben és segít megszabadulni a betegség kellemetlen tüneteitől. az esetek 98%-ában elpusztítja az E. Coli baktériumokat és megelőzi a betegség jövőbeni újbóli megjelenését. .

Egy csomag Cytoforte 20 kapszulát tartalmaz

cytoforte gyógyszertár

Az étrend.kiegészítő akár hosszú időn (1 hónapon) át is szedhető, a kezelés pedig szükség esetén az év során megismételhető, mert a CytoForte növényi eredetű összetvői nem járulnak hozzá az ellenállőképesség kialakulásához és alakul ki velük szemben a baktériumokban ellenállás.

Hogyan szedjük a CytoFortét: használati utasítás

 • 2 kapszula / nap egy hónapnál nem kevesebb ideig UTI* kezelés után antibiotikumokkal
 • 2 kapszula / nap egy hónapnál nem kevesebb ideig az UTI* gyakori újbóli megjelenésekor (> 3 visszaesés egy év alatt)
 • 1 kapszula / nap egy hónapnál nem kevesebb ideig abban az esetben, ha súlyosabb az UTI* kockázata

A kezelések összetevői segítenek fokozni az antimikrobiális védelmet és megelőzik at UTI* további újbóli előfordulását

*UTI = húgyúti fertőzés

cytoforte árak

Az alábbi helyzetekben lehetséges a CytoForte szedése: UTI mikrobiális időszak után, UTI fertőzések gyakori újbóli előfordulása esetén, valamint az UTI fertőzés előnytelen tényezők (szezonális variációk, forró éghajlat, magas vérnyomás, stressz, utazás, nem megfelelő higiéniai körülmények) által befolyásolt kialakulása esetén.

Ők már kipróbálták a Cytofortét: vélemények

A vásárlók 98%-a ajánlja ezt a készítményt

cytoforte használati utasítás
cytoforte összetevői
cytoforte alkalmazása

CytoForte rendelés, árak, gyógyszertár, átverés

Régi ár: 23800 Ft.

Új ár: 11900 Ft.

Hogyan szabadulhatunk meg a húgyhólyaggyulladástól antibiotikumok nélkül. Cytoforte szedése, összetevői

2019. február: Az Egészségügyi Világszervezet szakértői szerint, a húgyhólyaggyulladás a világ egyik leggyakoribb urológiai betegsége.

A női szervezet különleges felépítésének köszönhetően (rövid, széles, baktériumokra fogékony húgycső), a hölgyek 30-szor fogékonyabbak a húgyúti fertőzésre, mint a férfiak. Statisztikailag kimutatható, hogy a nők 20-25%-a (azaz minden 4. nő) életében legalább egyszer találkozik az említett problémával, 15%-uk pedig krónikus húgyhólyagfertőzésben szenved.

Az esetek 80-90%-ában az E. coli, tudományos nevén Escherichia coli okozza a húgyhólyag nyálkahártyájának bakteriális gyulladását. A problémát előidézheti még a staphylococcus aureus, a streptococcus vagy a szexuális gombás fertőzés okozta húgyhólyaggyulladás is.

A hétköznapi húgyhólyaggyulladás veszélyei

Nagyon fontos, hogy minél hamarabb elkezdjük a szóban forgó betegség kezelését, hiszen a húgyhólyaggyulladás egészen a vese szöveteihez is eljuthat, ahol óriási károkat csinálhat. A kezeletlen fertőzés veseelégtelenséghez vezethet, a begyulladt veseszövetek pedig magas lázzal és kellemetlen hátfájdalommal járhatnak.

A megfelelő intézkedések hiányában, a betegség krónikus formát ölthet és akár cystalgiát is okozhat (vizelés közbeni tartós fájdalom). A rendellenesség súlyosbodásának következő lépcsőjén a hétköznapokat megbénító zsugorhólyag áll.

Hogyan szabadulhatunk meg a húgyhólyaggyulladástól – szakértői vélemények

cytoforte ára

Dr. Kovács András Állami Klinikai urológus

A hólyaggyulladás okozta fájdalmat és kellemetlen érzést sokszor egyszerű fűtőberendezésekkel kezelik, ez azonban rendkívül veszélyes! A betegség könnyen krónikussá válhat és a fertőzéshez hasonló komplikációkat vonhat maga után. Az ilyen eseteknél, az antibiotikumok használata sajnos elkerülhetetlen, a gyógyszer szedése mellett pedig az érintett páciensek számos mellékhatással is szembesülhetnek.

vision cytoforte vélemények

Dr. Molnár Anita Húgyúti és ivarszervi megbetegedések szakértője, az “Egészséges Nők” nevű orvosi központ dolgozója

Gyakori, hogy a betegség krónikus súlyosbodásánál homeopátiás kezelésre kényszerítik az embereket. Ezt a fajta kezelési módszert képlékeny, gyenge hatása miatt azonban az orvosok többsége nem fogadja el. A statisztikák szerint, a homeopátiás kezelési módszerek csupán az esetek 17%-ánál hatékonyak.

cytoforte vélemények

Dr. Lajos Árpád PhD. urológus

A hólyaggyulladásban szenvedő betegeimnek elsősorban a feszes, szintetikus anyagokból készült, kényelmetlen fehérnemű viselésének elhagyását szoktam ajánlani, valamint természetesen a pihenést. Végül, de nem utolsó sorban pedig minden érintettnek érdemes lenne kipróbálnia a CytoForte nevű készítményt. Jelenleg ez az egyetlen olyan termék, amely mellékhatások nélkül, gyorsan képes leszámolni a húgyhólyaggyulladással. A betegség kellemetlen tünetei mindössze 17 perccel a CytoForte bevitele után megszűnnek. A termék egyhónapos kezelése mellett a visszaesés is megelőzhető.

A CytoForte kiemelkedő hatékonysága a benne rejlő természetes, aktív összetevőknek köszönhető. A húgyhólyaggyulladást okozó baktériumok elpusztítását segítő alkotóelemek a következők:

 • Tőzegáfonya-kivonat: baktériumölő tulajdonsággal bír és megszabadít a gyulladástól.
 • Cink: regenerálja a gyulladás során sérült sejteket és szöveteket.
 • E-vitamin: megelőzi a szervezetben végbemenő gyulladás folyamatát és helyreállítja a húgyúti rendszer működését.
 • B6-vitamin: a patogén mikroorganizmusok elpusztítására képes antitesteket termel a szervezetben.

Használati utasítások: Étkezéstől függetlenül, napi 1-1 kapszulát kell elfogyasztani a termékből, reggel és este. A hosszantartó eredmények megtartása érdekében, a kezelés 5-10 nap után megismételhető.

cytoforte rendelés

Fantasztikus hír: nem kell elhagynotok az otthonotok ahhoz, hogy megvásároljátok a CytoForte-t!

Nem meglepő, hogy a gyógyszertárak a nagyobb nyereség érdekében, minimum 200%-os haszonkulccsal próbálják eladni a terméket. Az igazi, kedvező áron elérhető terméket csak a készítmény hivatalos oldaláról rendelhetitek meg. Legyetek résen, ne vásároljátok meg ismeretlen oldalról a terméket!

Hogyan szabadulhatsz meg a húgyhólyaggyulladástól antibiotikumok nélkül? CytoForte használata

Angelika

SOS! Szükségem lenne a segítségetekre. Mivel a gyerekem nagyon könnyen elalszik a szabadban, gyakran sétálok vele. Az egyik ilyen kiruccanásunkon megfáztam és hólyaggyulladásom lett. Három napja kínzó fájdalom gyötör, és körülbelül 5 percenként pisilnem kell. Már nagyon elfáradtam. Tudna

Felhasználói válasz:

Zitamama077

Teljesen át tudom érezni a problémádat! A gyenge immunrendszerem miatt, a terhességem alatt húgyhólyaggyulladásom lett. A téli hónapokban sikerült felfáznom… Számtalan gyógyszerrel próbálkoztam, de azok mind csak ideiglenes hatást biztosítottak, ráadásul még emésztési rendellenességeket is okoztak. Úgy döntöttem, ideje valami természetesebbet kipróbálnom. A temérdek lehetőség közül, a CytoForte kipróbálását választottam.

Ez nem egy pocsék ízű, ihatatlan gyógynövényes termék. A készítményben vitaminok, cink, kamilla és tőzegáfonya kivonat található. Azt olvastam, hogy a termékben lévő alkotóelemek tökéletesen megszabadítanak a gyulladástól és a fájdalomtól.

Napi kétszer, 10 napon keresztül szedtem a CytoForte készítményt. A tünetek már a második nap megszűntek, és a gyulladás folyamata is megállt. Egy héttel később, már arra sem emlékeztem, hogy milyen volt, amikor hólyaggyulladásban szenvedtem. Hogy biztosra menjek, egy teljes kezelést végigcsináltam. Két éve nem volt hólyaggyulladásom!

Barbara

Az anyukám készített nekem egy gyógynövényes italt, amire valószínűleg allergiás lehettem, mert amikor sokat ittam belőle, kiütéseim lettek.

Laura

Én is sokáig szenvedtem ettől a betegségtől! Minden problémám a húgyhólyaggyulladásomnak köszönhettem. A tünetek sokszor enyhék, máskor viszont elviselhetetlenek voltak!

Mónika

Én is a CytoForte segítségével szabadultam meg a húgyhólyaggyulladástól. Az orvosom tanácsára próbáltam ki a terméket. Csajok, nem akarom elkiabálni, de már 6 hónapja tünetmentes vagyok!

cytoforte a cisztitiszből

 Tamara

Mindig tartsátok melegen a lábaitokat, valamint kerüljétek a fertőzést! Én a természetes gyógymódokat részesítem előnyben, hiszen a kémiai gyógyszerek csak károsítják a szervezetünket.

Viola

Sokan nem értik, hogy pontosan mi is az a hólyaggyulladás, és különböző gyógyszerekkel nyomják el a betegség kellemetlen tüneteit. Ettől azonban a gyulladás egyre tovább terjed és krónikussá forrja ki magát (a barátnőmmel is ez történt). Lányok, vegyétek komolyan ezt a betegséget!

Viki

Krónikus húgyhólyaggyulladásban szenvedek és attól tartok, soha nem fogok tudni teljesen kigyógyulni a betegségből. Sajnos, nem foglalkoztam az egésszel, amikor kellett volna. Ma már mindent megteszek azért, hogy ne fázzak fel és egészséges maradhassak.

Zsuzsanna

Butaságokat beszélsz! Antibiotikumok nélkül is kigyógyulhatsz a betegségből. Az édesanyám közel 10 évig szenvedett hólyaggyulladásban. Az orvosok tehetetlenek voltak. Az internetről rendeltem meg a CytoForte nevű készítményt. Először még ódzkodott tőle, mert nem igazán hitte, hogy a termék valóban segíteni fog. Pedig tényleg hatásos volt! Ma már 3 éve boldogan és kiegyensúlyozottan él. Nemrég el is ment kivizsgáltatni magát, és semmilyen baktériumot nem találtak a szervezetében. Kivétel nélkül, minden nőnek ajánlom ezt a terméket, akár megelőzésként is!

Katalin

Csajok, már 3 gyógyszertárban voltam, de eddig sehol nem találtam ezt a Cyto Forte nevű készítményt. Honnan lehet megvenni a terméket?

Evelin

Szerintem, csak az interneten, a termék hivatalos weboldalán tudod megrendelni a készítményt. Én is onnan szereztem be, és 2-3 nap alatt meg is érkezett a csomagom! A drogériákban csak olcsó hamisítványokat árulnak. A hivatalos gyártótól rendeljétek meg a terméket!

Fanni

Én egy kapszula segítségével gyógyultam meg, de a nevére sajnos már nem emlékszem. A gyógyszer csodásan működött, csak annyira megterhelte a testem, hogy utána mikroflórát kellett szednem.

Rebeka

Miután elváltunk a férjemmel, a húgyhólyaggyulladásom teljesen megszűnt! Tudtam, hogy ő tehet erről is.

Klára

Nekem is hólyaggyulladásom volt. Az orvosom azt tanácsolta, hogy a betegség legsúlyosabb állapotában csak akkor használjak fűtőkészülékeket (az alhasam területén), ha nem vérzek. A vizeletem fokozása érdekében, minél több folyadékot kellett innom, valamint kerültem a csípős ételeket és a kávét. A betegség súlyosbodása esetén, a szexuális együttlétekről is le kellett mondanom (ezt volt a legnehezebb betartanunk a férjemmel). A tünetek lassan, de biztosan megszűntek. Nem tudom, hogy másoknak is ennyi ideig tart, de nekem egy hónapja semmi bajom nincs.

Petra

Szerencsére, még sosem volt ilyen problémám, de remélem nem is lesz! Mindig melegen öltözöm, télen pedig három zoknit és két bugyit viselek. Rendesen elhasználom a meleg ruháimat a hideg időben.

Zsófia

Ezek szerint nem igazán tudod, hogy mi is az a húgyhólyaggyulladás! A betegség a nem megfelelő táplálkozás vagy a belső szervek kiegyensúlyozatlan működése miatt alakul ki, a meleg ruháknak ehhez semmi köze. Szerinted mi mind meztelenül járkálunk télen?!

Klaudia

Az orvosok egyedül az antibiotikumok használatát ajánlják, de a gyógyszerek nem számolnak le teljesen a problémával. Egy-két héttel a kezelés után, a betegség ismét kialakul. Az egyik barátom végigcsinált egy ilyen antibiotikumos kúrát, de amint leállt a gyógyszerekkel, minden újrakezdődött. Az orvosa végül egy erősebb gyógyszert írt fel neki, de semmi nem változott. Röviden, a tanácsomra megrendelte a CytoForte-t. 3 nappal később, a problémája gyökerestül megszűnt, de már az első napon sokkal jobban érezte magát. Ne mérgezzétek tovább magatokat! Sajnos, az emberek többsége nincs tisztában a lehetőségekkel. Milyen kár!

cytoforte összetétele

Dalma

Hasonló problémával küzdök… Azt is észrevettem, hogy szex és alkoholfogyasztás után még rosszabb a helyzet!

Eszter

Több folyadékot kellene innod! Igyál napi több liter áfonyalét, és egyél sok joghurtot! Próbáld ki a szódás fürdőt, és igyál meg napi 4 kamillateát! Ha betartod ezeket, egy-két nap alatt búcsút inthetsz a kellemetlen tüneteknek.

Mirella

Minek szenvedni ezekkel, amikor véglegesen is megszabadulhatsz a betegségtől? Tudjátok, hogy miért olyan hatékony az áfonyalé? Az említett gyümölcs hemzseg a baktériumölő aminosavakban. A CytoForte egyik alapköve az áfonya kivonat, a készítményben fellelhető cink pedig fokozza a gyümölcs jótékony hatását és megelőzi a betegség ismételt kialakulását. Ne vesztegessétek tovább az időtöket, válasszatok magatoknak olyan kezelési módszert, ami valóban működik!

cytoforte árak

Andrea

Lányok, köszi a tippeket! Már meg is rendeltem a CytoForte-t. Sokat iszom és rendszeres forrófürdőt veszek, ahogy azt ti is tanácsoltátok. Rövidesen, beszámolok az eredményeimről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =