Cardiotensive Magyarország, véleménye, használata, ára – egy híres kardiológus mesélt egy egyszerű technikáról

By | June 7, 2023

Az erek megtisztítása után az időseknél megáll a vérnyomás emelkedése, és kilenc állítólag “gyógyíthatatlan” betegség is eltűnik.

Kovács Miklós kardiológus és professzor. Ő arról ismert, hogy tabletták felírása nélkül kezeli az embereket. Ugyanakkor minden általa kezelt beteg meggyógyul. A professzor páciensei között számos ország híres emberei, valamint Észak- és Dél-Amerikából (többek között az Egyesült Államokból, Brazíliából, Argentínából, Peruból stb.) származó betegek is vannak.

Kovács professzor ritkán ad interjút, mivel ideje nagy részét a betegek kezelésével tölti. A csatorna újságírójának azonban szerencséje volt: a híres orvos beleegyezett, hogy válaszoljon néhány kérdésre azoknak a betegeknek, akiknek nincs lehetőségük időpontot kérni a klinikán.

KOVÁCS MIKLÓS TELJESEN BIZTOS ABBAN, HOGY BÁRKI ELVÉGEZHETI AZ EREK GYÓGYÍTÓ TISZTÍTÁSÁT OTTHON, ÉS NAGYMÉRTÉKBEN JAVÍTHATJA EGÉSZSÉGÉT ÉS KÖZÉRZETÉT. Az ilyen tisztítás segít megszabadulni a vérnyomás-kiugrásoktól és gyógyítja a nyugdíjasok kilenc krónikus betegségét.

Az orvos elmondta, hogyan kell elvégezni a gyógyító tisztítókúrát; alább mindent elolvashatsz róla. Ezenkívül ez a cikk foglalkozik a témákkal:

 • 120 éves korig élni tabletták nélkül valóban lehetséges!
 • Miért járnak a gyógyíthatatlan krónikus betegségek az eltömődött erek kéz a kézben?
 • Az eltömődött erek nyilvánvaló és rejtett jelei
 • AZ IDŐSKORI MAGAS VÉRNYOMÁS MODERN KEZELÉSE TABLETTÁK NÉLKÜL

Az eltömődött erek a gyilkosai lehetnek!

Kovács Miklós professzor:

Néhány adatot közlök önökkel, amelyek remélem, elgondolkodtatják önöket.

A leggyakoribb halálozási okot a Földön a KARDIOVASZKULÁRIS BETEGSÉGEK adják. A kor előrehaladtával történő megjelenésének fő oka a KOLESZTERIN. Kiderült, hogy a koleszterin a legveszélyesebb anyag a bolygón. Ez az anyag gyakrabban öli meg az embereket, mint az alkohol, a nikotin és a drogok.

Az esetek 94%-ában, ha valaki nem éli meg a 80. életévét, az azért van, mert a koleszterin megöli.

A koleszterin tönkreteszi az egészséget. Ha nem halmozódna fel az erekben, akkor az ember könnyen élhetne 120 éves koráig.

Hogyan működik a koleszterin és mi az? Itt most nem adok leírást erről az anyagról, hiszen az orvosi szakkönyvekben mindent el lehet olvasni róla. Könnyebb lesz elmagyarázni: Képzeljük el a hideg zsiradékot, ami egy mosatlan serpenyőben maradt ebéd után. Így néz ki a koleszterin.

Ez az anyag, mivel a vérben van, lerakódik az erek falán. Először egy kis plakk (20-25 éves korban), majd a koleszterinréteg gyorsan növekszik (25-40 éves korban), ahogy egyre több részecske tapad a ragadós rétegre. ENNEK EREDMÉNYEKÉNT 40 ÉVES KORÁRA A KOLESZTERIN CSAKNEM A FELÉRE CSÖKKENTI AZ EREKBEN LÉVŐ HELYET. Erre válaszul a szívnek nincs más választása, mint a vérnyomás emelése. Az embernek az életkorral összefüggő vérnyomás-emelkedése és magas vérnyomása van, annak minden következményével együtt. De még ez sem a legveszélyesebb!

Sokkal veszélyesebb az, hogy a koleszterin teljesen eltömíti a kis ereket, amelyek minden szövetben jelen vannak. A károsodott vérellátás következtében kóros folyamatok alakulnak ki a belső szervekben. Ennek hátterében krónikus fájdalom áll.

Először a gyomor fáj, majd a lép, egy idő után pedig a máj és a hasnyálmirigy beszűkül. Általában ilyen esetekben azt mondják, hogy az ember egészsége tönkrement. Ezt a folyamatot leggyakrabban a koleszterin váltja ki.

Koleszterin. Egy ember 50-60 éves korára akár 3,5 kg-ot is felhalmoz ebből a veszélyes anyagból!

Szó szerint minden a test véredényeinek állapotától függ. Ha az erek eltömődnek a lábakban, az visszérbetegséghez, állandó ödémához és örökös nehézkedéshez vezet a lábakban. Ha ez a májban történik, hepatózis és májzsugorodás lép fel. Ha az ízületekben fordul elő, akkor ízületi gyulladás és osteoarthritis vagy fájdalom jelentkezik a gerincben. Ha a szemekben elzáródnak az erek, az illető fokozatosan megvakul.

Az erek elzáródását nem lehet elkerülni! A koleszterin felhalmozódik az egyes emberek vérereiben. Az erek elzáródása a gyors öregedés oka.

A KOLESZTERIN AZ, AMI AZ ÖREGEDÉSI REAKCIÓT KIVÁLTJA A SZERVEZETBEN. És az erek elzáródása az, ami megrövidíti az ember életét, kevesebb időt hagyva neki.

Ahelyett, hogy 120 éves korig élnének (állítólag a szerveink rendelkeznek ezzel a képességgel), az emberek gyakran nem élik túl a 70 évet! Különösen azok, akiknek 40-50 éves korukban időskori magas vérnyomásuk van. Ez egyébként az érelzáródás egyik legnyilvánvalóbb tünete.

Nem csak a koleszterin: ezek az egyéb anyagok is eltömítik az ereket!

Kovács Mihály professzor:

Nem csak a koleszterin; van még két másik anyag, amely felhalmozódik az erekben!

A vérrögök tömege

Ha a koleszterin hasonlít a zsírra, akkor a trombusok (vérrögök) tömege a túróra. A feltolult vérrögök az erek belső falához tapadnak. A vérrögök kialakulásának kockázata még nagyobb a koleszterinnel. BÁRMIKOR LEVÁLHAT EGY VÉRRÖG AZ ÉRFALRÓL, ÉS ELÉRHETI A SZÍVET, SZÍVROHAMOT OKOZVA, VAGY ELÉRHETI AZ AGYAT, STROKE-OT OKOZVA. Mindkét betegség általában halálos kimenetelű, nagyon nagy valószínűséggel halállal vagy rokkantsággal jár.

Minél idősebb az illető, annál nagyobb a kockázata annak, hogy a vérrög kioldódik. Ezért az idősebb emberek gyakran szenvednek agyvérzést vagy szívrohamot.

Kalcium-kristályok

Ezek nehézfémsók, higany és különböző vegyi anyagok, amelyek az életünk során felhalmozódtak. Ha valaki például veszélyes gyártósorokon dolgozott, akkor több ilyen lerakódása van. Bár a jelenlegi ökológiát figyelembe véve a kalciumlerakódások mindenkiben felhalmozódnak. Mint már kiderült, ezek az anyagok KARCINOGÉNEK. Vagyis elősegítik a rendellenes sejtosztódást, ami rákhoz vezet.

A rákos halálesetek közel 98%-ában magas kristályos lerakódások találhatók a vérben. Mindannyian tudjuk, hogy a higany káros. A kalciumkristályok nagymértékű felhalmozódásával maga a vér is káros lesz.

Az ember 50 éves korára az egész testében eltömődnek az erek. Minél jobban eltömődnek, annál több krónikus betegség jelenik meg, annál gyorsabban öregszik az ember, és annál rosszabbul érzi magát.

Teszteld magad! Mi van, ha az érrendszered már eltömődött, és a korai halál veszélye fenyeget?

Kovács Mihály professzor:

Ha még soha nem tisztítottad meg az ereit, és elmúltál 50 éves, akkor az ereid eltömődtek. Ha megtisztítod őket, szinte azonnal jobban fogod érezni magad.

 • Az eltömődött erek tünetei:
 • Duzzadt test reggelente
 • Csengés a fülben
 • Lebegő foltok a szemekben
 • Ízületi fájdalom
 • Szédülés
 • Éjszakai álmatlanság és napközbeni álmosság
 • Állandó fáradtságérzet
 • Homályos látás
 • Memóriazavar
 • Vénás visszerek
 • Dyspnoe
 • Gyakori gyomor-bélrendszeri problémák
 • Túlsúly

Azt mondod, hogy az erek tisztítása meghosszabbíthatja az idősek életét és stabilizálhatja a vérnyomást?

Kovács Mihály professzor:

Kovács professzor: Pontosan. A klinikán ma már minden 50 év feletti (néhányan 40 év feletti) betegnek felírjuk az erek tisztítását. A tisztítás után pedig újra megvizsgáljuk őket. 10 EMBERBŐL KÖRÜLBELÜL 9-NÉL A TISZTÍTÁS UTÁN AZONNAL HELYREÁLL A VÉRNYOMÁS, ÉS NINCS SZÜKSÉGÜK TOVÁBBI KEZELÉSRE.

Más szóval lehetséges, hogy sokan azok közül, akik most naponta kapszulát szednek vérnyomásuk stabilizálására, anélkül is tudnának élni. Mindössze annyit kell tenniük, hogy megtisztítják az ereiket. Még ha a magas vérnyomás nem is múlik el teljesen (és ez is előfordul), akkor is sokkal jobban érzik magukat!

Sajnos a vérnyomás normalizálásának ezt az egyszerű módját a korrupt orvosok és gyógyszergyárak eltitkolják, akik a hosszú és drága kezelésekből profitálnak. Hiszen minél tovább beteg az ember, annál többet költ gyógyszerekre. Ez számukra előnyös. Az erek tisztítása egyszerű, olcsó és gyorsan segít visszanyerni az egészséget.

Mire jó a Cardiotensive, használati utasítás, mellékhatásai

Egy nyugdíjas meggyógyult a magas vérnyomásból az érrendszeri tisztítással. És sokan vannak ugyanebben a helyzetben…

Nagykovácsi Gabriella levelét szeretném megmutatni, aki nyugdíjas. Egy helyi klinika orvosai azt mondták neki, hogy haldoklik. A hozzátartozói úgy döntöttek, hogy nem adják fel. Maga a nyugdíjas nem tudott eljönni hozzánk, ezért a lánya felhívta a klinikánkat, hogy segítséget kérjen. Hogyan tudnánk távolról segíteni neki? Telefonon keresztül még diagnózist sem tudok felállítani. Azt tanácsoltuk neki, hogy tisztítsa meg az ereit.

Három hónap elteltével maga Gabriella írt nekünk! Szeretném megmutatni a levelét.

Nagykovácsi Gabriella 75 éves nyugdíjas, aki magas vérnyomásban és sok más betegségben szenved. Vidéken él.

Nagyon szépen köszönöm, hogy visszaadta az ÉLETemet! Amikor a lányom felhívta Önt, gyakorlatilag eszméletlen voltam, fogalmam sem volt semmiről. Úgy éreztem, mintha köd lenne a fejemben a magas vérnyomásom miatt, ami még a kapszulákkal sem csökkent. Infarktus előtti állapotban voltam; még csak kórházba sem vittek, csak azt mondták a lányomnak, hogy készítsen nekem egy helyet a temetőben. De a lányom úgy döntött, hogy felhívja önt. És akkor elkezdte adni nekem azt a terméket, amit ön küldött nekünk. Hála Istennek, nincs több betegségem. Apránként csökkent a vérnyomásom. Most már egyáltalán nem emelkedik. Szó szerint visszatértem a halálból. Egy héttel ezelőtt vizsgálatokat végeztek rajtam a kórházban. Amikor azt mondták, hogy a koromhoz képest egészséges vagyok, nagyon meglepődtem. Néhány hónappal ezelőtt majdnem halott voltam. Nagyon remélem, hogy tovább fogok élni; teljes lelkemmel szeretem az életet. Nagyon köszönöm a segítségüket és hogy megmentették az életemet.

EZ AZ A CSODA, AMI AZ EREK TISZTÍTÁSA UTÁN TÖRTÉNHET. Bár itt valójában nincs csoda, minden kristálytiszta.

Cardiotensive eredmények: az erek tisztításának módszere nyugdíjasok és magas vérnyomásúak számára.

Kovács Mihály professzor:

A mai napig csak egy olyan termék létezik, amely jól ellátja ezt a feladatot. A neve Cardiotensive. Ezt a gyógyszert az Érrendszeri és Szívgyógyászati Intézet hozta létre. A termék 8 olyan természetes anyagot tartalmaz, amelyek értisztító hatásúak és segítik az egészségük megőrzését a magas vérnyomás megszüntetésével. Ezek az anyagok a galagonya, a fokhagyma, a burgonya, a fekete ribizli, a cseresznye, a retek, az alma és az olajfa leveleinek kivonatai.

A legfontosabb összetevők Cardiotensiveban az úgynevezett BIOFLAVONOIDOK, amelyek képesek “megenni” az erekben felhalmozódó anyagokat. Feloldják a koleszterint, a vérrögöket és a kalciumkristályokat.

A bioflavonoidokat 2007-ben japán tudósok fedezték fel. Az ezen a területen végzett kutatásaikért két japán tudós Nobel-díjat kapott. Ma a bioflavonoidokat aktívan használják a világ gyógyászatában.

Egyébként maguk a japánok 1965-ben kezdtek fokozott figyelmet fordítani a 40-50 éves korúak véredényeinek tisztítására, amikor elfogadták az egészség és a hosszú élet javítását célzó nemzeti programot. E törvény értelmében az erek tisztítása kötelező. És ma már látjuk egy ilyen döntés eredményét. Japán tartja a rekordot a várható élettartam tekintetében. A 100 éves korig tartó életkor a japán emberek számára mindennapos. Korábban a japánok gyógynövényekkel, testmozgással és jógával tisztították meg az ereiket; ma már bioflavanoidokon alapuló speciális termékeket használnak.

Cardiotensive használata, összetétele: mennyi ideig kell szednünk a Cardiotensivet az erek tisztításához?

A kúra átlagosan nem kevesebb, mint 3 hónapig tart. Amikor befejezte, ellenőrizze az egészségi állapotát.

Felsorolom, hogy a Cardiotensive fog tenni a testeddel és az egészségeddel a tisztítókúra alatt, valamint néhány hónapig utána.

Az erek tisztítása és helyreállítása

A bioflavonoidoknak köszönhetően a Cardiotensive feloldja a koleszterinlerakódásokat, a vérrögöket és a kalcium felhalmozódásokat. Továbbá a galagonya kivonatának köszönhetően a termék növeli az erek tónusát és helyreállítja rugalmasságukat. Egy hónapos kúra után, ahogyan azt a kutatási adatok is bizonyítják, az erek olyan tisztává és rugalmassá válnak, mint a 25-30 éveseknél. A kis hajszálerek helyreállnak. Ennek eredményeképpen az ember vérnyomása nem ugrál többé; a gyengeség és az álmosság eltűnik, és a sebek és vágások is jobban gyógyulnak. Ezenkívül több energia jelenik meg. Rengeteg energiád lesz, amit különböző dolgokba fektethetsz.

Helyreállítja a belső szerveket és az ízületeket

Az erek tisztítása után megkezdődik a belső szervek helyreállítása. Szerencsére a természet megajándékozott minket egy tulajdonsággal: a sejtregenerációval. Ennek eredményeképpen sok betegség eltűnik. Ha például a hasnyálmirigyed vagy a léped jelenleg fáj, megszűnik a fájdalma. Nagyon gyakran a gyomor és a nyombél fekélyei az erek tisztítása után gyógyulnak. Ezenkívül az ízületek helyreállnak. A nyak, a hát és az ízületek kipattogzásai eltűnnek. A porcok újra életre kelnek. A térdek és a lábujjak többé nem reagálnak az időjárás változásaira. Az ízületek mozgékonysága visszatér a normális szintre.

Leolvasztja a felesleges zsírt

A túlsúly az, ami 4-5-ször jobban súlyosbítja a magas vérnyomásban szenvedő betegek és az idősek állapotát. Minél nagyobb a súly, annál nagyobb a terhelés az erekre, a szívre és az ízületekre. A súlygyarapodás oka gyakran az erek eltömődése, mivel a glükóz nem tud megfelelő mennyiségben kiválasztódni a szövetekből. A lerakódásoknak az erekből való kitisztítása után a súly automatikusan kezd eltűnni. A Cardiotensive emellett fagyöngy kivonatot is tartalmaz, amely felgyorsítja a zsírbontást. Átlagosan egy hónappal az erek tisztítása után egy személy 8-12 kg-ot veszít.

Helyreállítja a látást és a memóriát

Cardiotensive helyreállítja a szemfenék mikroereit a szemfenéken, aminek következtében a látás fokozatosan normalizálódik. Sokan kezdik távolról látni a buszszámokat, és képesek visszahelyezni a fonalat a tűbe. Megtörténik az erek teljes helyreállítása a szemben. Akiknek megtisztultak az ereik, azok egyáltalán nem szembesülnek vaksággal! Ezt minden szemészorvos tudja. A

A férfiaknál helyreállítja a potenciát!

Az erek tisztításának egyik csodálatos hatása, hogy a férfiaknál újra elkezd termelődni a tesztoszteron hormon. Ennek eredményeként a prosztatagyulladás eltűnik, és a prosztata adenoma csak később jelentkezhet. Ráadásul az erő is visszatér. Ha 70 év alatti vagy, újra szexelhetsz.

Pillangóhatás időseknél és magas vérnyomásban szenvedőknél

A Cardiotensive hasonló a pillangó szárnycsapkodásához, mert a belső szervek egészségének láncreakcióját és a közérzet javulását okozza. Az erek normalizálásával kezdődik, majd a látás és az ízületek helyreállításával végződik.

Az erek tisztítása után 1-3 hónappal úgy fogod érezni, mintha újjászülettél volna. Ugyanakkor a betegek minden héten érezhető javulást tapasztalnak.

Könnyű ébredés

Reggelente könnyen felkelsz az ágyból; nem kell erőltetned magad, hogy felkelj, gyúrd és dörzsöld a lábad, kiroppantsd a hátad és a nyakad. A szervezet már reggeltől kezdve tele van erővel és energiával.

Kiváló a közérzeted és a hangulatod

Ez már reggel elkezdődik és egész nap tart. Jól alszol. Megfiatalodva érzed magad. Nem kell éjszaka többször kimenned a mosdóba. Semmi sem fáj vagy viszket.

Ízletes reggeli

Az ételválaszték jelentősen bővülni fog. Többé nem kell szigorú diétát követned. Ha “valami rosszat” eszel, többé nem lesz tőle gyomorégésed és az oldalad sem fog szúrni.

Fizikai erő

Ha kilépsz a házból, többé nem kell aggódnod a lábad miatt: nem fogod tehernek érezni a gyaloglást, egész nap sétálhatsz, a lábad nem fáradn el és nem dagad meg. Nincs többé légszomjad és nem szédülsz. Képes leszek visszatérni ahhoz, hogy a ház körül és a kertben örömmel végzel majd a munkát.

Abszolút nyugalom

Teljesen megnyugszol és ellazulsz. Nem lesz többé állandó fájdalom, amely felemészt, és megakadályozza, hogy bármi másra koncentrálj. Amikor semmi sem fáj, a megszokott dolgok, a hangok, a szagok új, elfeledett színeket kezdenek kapni.

Tökéletes a látásod

Még a súlyosan sérült látás is fokozatosan kezd helyreállni. Amit korábban homályosnak láttál, az tisztán fog látszani. Újra látod a buszszámot messziről, újra megcsodálhatod a természet szépségeit.

És ami a legfontosabb! MOST MÁR KAPSZULÁK NÉLKÜL IS ÉLHETSZ. Felejtsd el a rémálmot, hogy gyógyszertárakba kell járnod, hogy gyógyszert keress a vérnyomás csökkentésére. Ez már a múlté lesz, hiszen a vérnyomásod nem fog többé ugrálni!

Cardiotensive hol lehet venni, átverés, eredeti: a Cardiotensive hiánycikk a helyi gyógyszertárakban!

Tudomásunk szerint a Cardiotensive gyógyszertárakban való megvásárlása rendkívül nehézkes. Ez a termék ritkán kapható. Így van? És mit tudnál tanácsolni az embereknek?

A Cardiotensivet korlátozott kis tételben gyártják, ezért egyszerűen nem jut el a gyógyszertárakba. Sajnos a legtöbb külföldre kerül, a többit magánklinikák vásárolják meg.

Sajnos nem áll rendelkezésünkre ez a termék elegendő mennyiségben az összes hipertóniás beteg számára hazánkban. Ezért úgy döntöttünk, hogy azoknak adjuk, akik elsőként töltik ki az oldalon található űrlapot.

Cardiotensive rendelése, ára, hol kapható

Ha ezzel az egyedülálló termékkel szeretnéd meggyógyítani magas vérnyomásodat, javaslom, hogy mielőbb rendeld meg, amíg még kapható.

Cardiotensive fórum: vélemények, tapasztalatok

Dányi Anna

Köszönöm szépen, hogy ilyen nagyszerű lehetőséget adnak a nyugdíjasoknak! Elvégeztem egy kezelést a Cardiotensivlel. Régebben borzasztóan megemelkedett a vérnyomásom, most már egyáltalán nem emelkedik. Régebben állandóan fájt a térdem, most már nem. A fejfájásom eltűnt. Eltűnt a keserűség a számban. És még sok más kedvező változás történt velem. Fiatalabbnak érzem magam!

M. Richárd

Megrendeltem a Cardiotensivet. Remélem tényleg működik. Én 64 éves vagyok és kezdek szétesni. Sokat olvastam az erek tisztításáról. Szeretném kipróbálni magam.

S. Ildikó

A CARDIOTENSIVE A LEGJOBB termék AZ ÖSSZES KÖZÜL. Először az Esidrexet szedtem, majd az Erynitet. Tudom, ezek régimódi gyógyszerek. De nem szeretek orvoshoz járni. Néha bevettem néhány tablettát, amikor megemelkedett a vérnyomásom, vagy a szívem zavart. De hirtelen nem hatottak. Akkor elmentem az orvoshoz, és ő azt tanácsolta, hogy próbáljak ki egy új készítményt, a Cardiotensivet. (Az orvos fiatal volt, valószínűleg még mindig úgy gondolja, hogy az orvostudománynak az emberekért kell lennie, nem pedig a pénzért!). A Cardiotensive az első pillanattól kezdve segített: a vérnyomásom azonnal csökkent, de folytattam a kúrát, ahogy az orvos tanácsolta. Három hét után elfelejtettem, mi az a magas vérnyomás. A visszerek, amiktől 10 évig szenvedtem, eltűntek! Nőgyógyászati problémám is volt, és annak sincs nyoma. Csodálatosan érzem magam, mint amikor fiatal voltam!

Rátóti Péter

Engem is kezeltek a Cardiotensivelel. Nekem személy szerint nagyon sokat segített. Az egészségem javult. Minden idős embernek ajánlottam.

P. Andrea

Egyetértek. Ez egy nagyszerű termék. Azelőtt állandóan fájt a fejem éjszaka, elviselhetetlen volt, még a fájdalomcsillapítók sem segítettek. Aztán rájöttem, hogy a fejem a magas vérnyomás miatt fáj. De nem ez a lényeg. Egy szomszéd ajánlotta a Cardiotensivet nekem, és a honlapon feltüntetett kedvezménnyel megrendeltem. Új ember lettem 2 hónap alatt! Rájöttem, hogy addig nem éltem, amíg nem tisztítottam meg az ereimet! A fejfájásom már nem aggaszt, a visszerem eltűnt és a LEGFONTOSABB dolog az, hogy 20 kg-ot fogytam! A súlyom 94 kilóról 74 kilóra csökkent! Ezt jelenti a vérkeringés normalizálása!

Kovács Mária

Egyetértek. Ez egy nagyon hatékony termék a vérnyomásproblémákra! Az enyém most stabilan 120/80.

Kármán Zsanett

Kockáztattam, és nem bántam meg. Ha problémáid vannak az erekkel, ajánlom. Nálam nem jelentkezett mellékhatás, és elégedett voltam az eredménnyel.

W. János

Nagyon köszönöm a termékkel kapcsolatos információkat. Már régóta kerestem valami hasonlót. Alig várom, hogy megkapjam a rendelésemet! Köszönöm!

R. Dani

Magas vérnyomásom volt… többé már nincs és 10 nap alatt mindenem meggyógyult! Köszönöm!

Kereki Jenő

Köszönöm a Cardiotensivet. Kipróbáltam, micsoda megkönnyebbülés. Meglátjuk mi lesz egy hét múlva. De a vérnyomásom már nem ugrál, észre sem veszem. Szóval szerintem minden rendben lesz!

Fánt György

Az orvos igazat mond a Cardiotensiveről. Én is azok közé tartozom, akik már kipróbálták a terméket. Már 7 éve szenvedek magas vérnyomásban. Kész voltam arra, hogy egy életen át szedjem a kapszulákat, de a Cardiotensive szedése után a vérnyomásom egyáltalán nem ugrált már.

Andocs Felícia

Milyen jó termék! Régebben az egész testem fájt. A hátam, a bal oldalam, az ízületeim nem mozogtak jól. A vérnyomásom olyan magas volt, hogy akár meg is halhattam volna. Olyan volt, mintha az élő pokolban lettem volna. Rengeteg tablettát szedtem. Aztán hallottam a Cardiotensiveről és az erek tisztításáról. Három hét után sokkal jobban éreztem magam. Most már az egészségemnek szentelem magam. Talán egy kicsit tovább élek! Köszönöm szépen!

H. István

Egy barátom gyakran nyögött állandóan a különböző panaszai miatt. A gyomrától a szívéig. De az elmúlt hónapban újra aktívnak és boldognak láttam. Azt mondta, hogy szedte a Cardiotensivet. 72 éves.

Homoki Roland

Köszönöm.

Szántó Emília

Srácok! A termék még kapható, de már csak néhány csomag van belőle. Még szerencsétek lehet, ha most jelentkeztek! A megtisztított erek jelentik mindennek az alapját! Mindenkinek jó egészséget és hosszú éveket kívánok!