Binatex Magyarország mi az, regisztráció, vélemény: hogyan gombolt le 453 488 370 ft-ot egy 22 éves milliomos

By | August 1, 2019

Mi az a Binatex Hungary bináris opció kereskedés vélemények, gyakori kérdések, használata. Mennyire megbízható a Binatex? Binatex befizetés, átverés

binatex bejelentkezés

Egy óriási botrány kering az interneten. Kiderült, hogy a híres milliomos, üzleti tanácsadó, luxus életével dicsekvő, pozitív gondolkodást és önbizalmat aktívan támogató Magyar Péter csak egy, a sok szélhámos közül! Péter 2018. februárja óta összesen 453 488 370 Ft-ot akasztott le a gyanútlan emberekről.

binatex belépés

A közösségi oldalakon jachtos, magángépes, elnöki lakosztályos képek tömkelegével dicsekvő Péter a világ legfiatalabb milliomosaként tekint magára, vagyonát pedig mindössze 2 év alatt sikerült felhalmoznia. A feltevések szerint, a férfi egy több millió dolláros nemzetközi vállalat tulajdonosa. Péter lelki és üzleti fejlődést segítő workshopokat tart, amelyeken mindig megígéri, hogy még a legbutább embereket is megtanítja pénzt keresni.

binatex tapasztalatok

A múlt héten azonban fény derült az igazságra, a 22 éves milliomos egy erkölcstelen csalónak bizonyult. Kiderült, hogy Péter agyonajnározott vállalata nem igazi. Drága online workshopjai alatt, Magyar Péter egyszerűen csak közvetítette, hogyan kereskedik a bináris opciókkal. Igazából így kereste meg a milliókat a kereskedéssel.

binatex vélemények

“Ez a gazember 676 670 Ft-ot gombolt le rólam!” – nyilatkozta Péter egyik áldozata, aki névtelenül szeretett volna maradni. “Miután megszerezte a pénzem, küldött egy linket az online workshopjához. Azt ígérte, megtanít a semmiből felépíteni egy vállalkozást, de helyette végig bináris opciókkal való kereskedést közvetített. Nem akarta visszaadni a pénzem, feketelistára tett, majd teljesen felszívódott! Az ő segítsége nélkül is pontosan tudom, hogyan kell kereskedni. A 676 670 Ft nem olyan sok pénz, igazából egy hét kereskedéssel kerestem meg. Az viszont még mindig nyugtalanít, hogy ez a kis… nem csinált semmit, és mégis megszerezte a pénzem!”

Pontosan hogyan kereste meg a millióit Magyar Péter. Binatex kifizetések, bejelentkezés, regisztráció, demo számla, oktatás, kifizetés, stratégia, belépés

Egy másik ember, aki szintén bedőlt Magyar Péter csapdájának, képernyőmentést készített a Péter tanácsait is tartalmazó közvetítésről:

Hozz létre egy számlát. Teljesen ingyenes. Látogass el a Binatex weboldalára úgy, hogy ide kattintasz.A weboldal egy új ablak vagy fül alatt fog megnyílni. A lépések követéséhez váltogathatod a nézetet az ablakok vagy a fülek között. Először ezt fogod látni:

binatex velemenyek

Kattints az “Kipróbálni” feliratú kék gombra. Írd be az email címed. Gratulálok, létrejött a számlád!

Látni fogsz egy oktatóanyagot, amelyben elmagyarázzák mi a bináris opció. Azt javaslom, csináld végig, nem olyan hosszú. Megmutatja, mit kell tenned ahhoz, hogy pénzt kereshess.

Az oktatóanyag után látni fogod a számládat. Ha ingyenes számlára regisztrálsz 1000 dollár demóletétet helyeznek el a számládon. Ezt a képernyő tetején láthatod:

binatex használata

Ennek a demópénznek a segítségével próbálhatod ki, milyen a kereskedés. Teljesen INGYENESEN! Ne aggódj, semmit sem kell ezért fizetned!

A további lépések nagyon egyszerűek:

binatex magyarul
  • Válassz ki egy devizapárt. Például ahhoz, hogy a (a képen is látható) EUR/USD devizapárt kiválaszd, kattints rá az EUR/USD-re.
  • Helyezz el befektetést. A minimális befektetés 1 dollár lehet.
  • Válaszd ki a lejárati időt. A lejárati idő az az időkorlát, amíg az előrejelzésednek meg kell valósulnia ahhoz, hogy profitra tegyél szert. A minimális lejárati idő 1 perc. Én általában 1 vagy 5 percet szoktam választani.
  • Tedd meg az előrejelzésedet és klikkelj rá a FEL vagy LE gombra. Az ügylet azután nyílik meg, miután rákattintottál az egyik gombra.

Várd ki, míg letelik az az időt, amit lejárati időnek választottál. Ha az előrejelzésed megvalósul, akkor egy ablak fog megjelenni:

mi az a binatex

Gratulálok! 10 dollárból egy perc alatt 19 dollárt csináltál. Megmondtam – nagyon egyszerű!

Íme, egy képernyőkép az egyik pénzkiutalásra használt internetes pénztárcámról:

binatex demo számla

A bináris opciókkal való meggazdagodással kapcsolatos információkat Magyar Péter exbarátnője is megerősítette. “Milyen nemzetközi vállalatról beszéltek? Péter teljesen csóró volt! 145 348 Ft-ot kért kölcsön a nagymamámtól, amiből 130 813 Ft-ot kajára költött, a maradék pénzt pedig feltöltötte bináris opciós fiókjára! Fogalma sincs arról, hogyan kell elindítani egy vállalkozást! A teljes vagyonát egy helyben ülve, gombok nyomogatásával, bináris opciókkal kereste. Szerintetek ahhoz kell bármennyi ész is?! Most Péter már jachtokkal jár, de egy fillért sem fizetett vissza a nagymamámnak.”

binatex fórum

Magyar Péter nem akart semmit hozzáfűzni a történtekhez, és minden interjút visszautasított. Az őt ért vádakra való válaszként képet posztolt új jachtjáról a következő megjegyzéssel: “Egy oroszlán nem fárasztja magát a birkák véleményével!”

Binatex magyarul bináris opció stratégiák vélemények, fórum, tapasztalatok

Alex

Milyen sunyi kis…! Én majd visszaadom helyette a nagyi pénzét!

János

Semmilyen pénzvisszatérítést nem sikerült kicsikarnom a pasiból, de választ sem kaptam. Írtam egy e-mailt, amiben megkértem, hogy magyarázza el, miért tette ezt az egészet. 3 nap telt el azóta… Semmi válasz, senkitől…

Krisztián

Micsoda történet! Teljesen egyetértek az exbarátnővel, miszerint a Binatex-hez semmi ész nem szükséges. Én is csak kattintgatok, és már 6 hónapja napi 72 674 Ft-ot keresek. LOL!

Dániel

Köszi a cikket. Kicsit kételkedtem a módszer eredményességével kapcsolatban, mivel olyan könnyűnek tűnt az egész, de biztos vagyok abban, hogy rengeteg olyan naiv ember van a világon, aki bedőlt neki.

Kamilla

A pokol legsötétebb bugyrai a milliomosok többségére vár…

Patrik

Szerintem az exbarátnő csak féltékeny volt, amiért Péter szakított vele. Nem hinném, hogy a bináris opciókkal való kereskedéssel ilyen könnyű lenne pénzt keresni.

József

Kedves @Patrik! Biztos vagy ebben tesókám? A feleségem napi 14 535 Ft-ot keres a Binatex fiókjával. Ha megkérdeznéd, ő is azt mondaná, hogy fogalma sincs arról, mit is csinál!

Patrik

Kedves @József! Napi 14 535 Ft?! Péter milliomos! Majd hívj, ha a feleséged is megkeresi az első millióját!

József

Kedves @Patrik! Én napi 1 453 490 Ft-ot keresek, és csak 3 órát dolgozom! Péternek két év kellett ahhoz, hogy milliomos legyen, és legalább napi 6 órát dolgozott! Add hozzá az emberektől ellopott pénzeket, és rögtön kijönnek a milliók.

Gizella

Minden igaz, amit olvastatok! Múlt hónapban elhatároztam, hogy kocsira fogok gyűjteni, ezért kereskedni kezdtem. Néhány apróbb veszteség után, 993 313 Ft-ot kerestem ezen a bróker oldalon.

Kinga

Kétségek gyötörtek, ezért Google-n utánanéztem az elhangzott információknak. Kiderült, hogy az említett bináris opciókkal való kereskedésre szolgáló oldal teljesen megbízható. A Google első találata a hivatalos weboldal címe volt, ezért bárki más is könnyen megtalálhatja azt. Az oldal pontos címe: www.binatex.com/hu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =