Afrodizo Magyarország mi az, ára, rendelés: keltsd fel magadban az istmennőt

By | March 4, 2019

Mi az Afrodizo ital a nők számára – gyakori kérdések, használata, eredmények, akció, hol lehet venni

  • Felébreszti a belső en-ergiádat!
  • Gyógyító hatással bír a szervezetre!
  • Ellazítja a testet és feloldja annak gátlá-sait!
  • Erőd és energiát ad!

Mitől különleges az “Afrodizo”?

afrodizo rendelés

Minden embert (s szervezetét) egy biomágnes mező vesz körül, mely megvédi őt a környezetünk kártékony hatásaitól. De a modern életvitel, az állandó stresszes élethelyzetek, kiegyensúlyozatlan étkezési szokások és szennyezett környezet, a védőburok – ami ugye a biomágnes mező maga – elgyengüléséhez vezetnek. Ennek eredményeként a szervezet biológiai struktúrái energetikai elgyengülésben szenvednek. Ez a szervezet idő előtti elhasználódásához vezet és a sejtek általi termelt létszükséges energia nem elégséges előállításához. Mint ahogy mindannyian megértjük, a biomágneses mező regenerálódása valami pirulákkal egyszerűen lehetetlen, hisz itt gyökeresen más megközelítésre van szükség. És ez a megközelítés létezik. Sőt! Abszolúte mindenki számára elérhető:

Az “Afrodizo” hatékony összetevői

afrodizo ára

Az “Afrodizo” ital — a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás, hogy megvédjük szervezetünket a pusztulástól: öregedéstől, betegségektől és súlyfeleslegtől.

Mindez azért, mert az alábbiakat tartalmazza:

Természetes ásványi anyagok – melyek képesek elnyelni a káros mikrohullámokat, melyek a stressz és a betegségek legfőbb kiváltó okai.

A legjobb természetes felszívó abszorbens – anyagokat melyek magukba szívják a szervezet salak és méreganyagait

Levédett technológia! Színezékek és tartósítószerek nélkül!

Hogyan javasolt a termék fogyasztása “Afrodizo” egészségügyi ital: használati útmutató

afrodizo fórum

A szakorvos véleménye

Az összetételét tekintve az Afrodizio ital nagyon hasonlít a vörös borra. Köztudott, hogy napi egy pohár vörös bor képes akár 5 évvel meghosszabbítani egy férfi életét, ezt ki is számolták a holland tudósok, megjelenítve a tanulmányt a híres „Public health and epidemiology journal” kiadványban. A felfedezésüket a tudósok 1.373 fő 50 év körüli megkérdezett tanulmányozásán alapozzák, melyet az 1960-2000 évek közötti időszakban végeztek.

Továbbá kiderült, hogy az italt alkotó összetevők segítenek szinten tartani az izomzatot és elősegítik a zsír égetését. Gerald Weissmann a FASEB folyóirat főszerkesztője mindazon a milliónyi embernek javasolja a borfogyasztást, akik ülő életmódra kényszerültek.

Dr. Gesztenyési Balázs

Dietetikus

Visszajelzések. Afrodizo fórum – vélemények, tapasztalatok

afrodizo eredmények

Oszódy Borbála, 25 éves

A fogamzásgátló tabletta szedése után valahogy eltűnt a szex iránti vágy, minden elfakult. Sok készítményt és különböző módszert kipróbáltam hátha segít javítani a libidómon, de sajnos semmi sem segített érdemben.

Abszolúte véletlenül gondoltam s rendeltem egy üvegnyi Afrodizio italt. Az internet áruházban megláttam a reklámot és úgy döntöttem hogy rendelek egyet.

Azután ahogy megkaptam a csomagot, jó sokáig nem mertem kipróbálni – azt gondoltam, hogy ez egy újabb balgaság. De a félelmeim megalapozatlanok voltak.

A készítmény hatása nem azonnal kezdődik azért, de egyértelműen hat. Ilyen izgalmat már rég nem éreztem! Az orgazmusról nem is beszéljünk – ilyen még sohasem volt nekem. Minden érzés megsokszorisodik. Egyszerűen nem is gondoltam, hogy ilyen lehetséges.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne színesebbé tenni szexuális életét vagy újat hozni a kapcsolatába!

afrodizo tapasztalatok

Faragó Katalin, 32 éves

riA barátomnak nem tetszett, hogyan viselkedtem szex közben, és emiatt a kapcsolatunk zátonyra futott. De azért jelezte, hogy szeretne, ha megpróbálnánk együtt maradni. Én vettem kipróbálásra egy üveg Afrodizo-t. Az első két napon nem volt számottevő változás. De most már minden rendben van! Péter azt mondja hogy sokkal feloldottabb lettem, és ez őt kifejezetten felizgatja!ght”

afrodizo eredeti

Prót Zsuzsanna, 35 éves

nálam a férfiakkal való társalkodás mindig gondot okozott – egyszerűen lefagytam. És bár telefonon minden ok-san megy, de ahogy találkozunk élőben – kész! egy rémálom! de most minden megváltozott! Az Afrodizo ital erőt és bátorságot kölcsönöz nekem! Mint egy varázslatra átalakulok! Az elején alig vettem észre a hatást, de már egy hét múlva nem csak én, hanem a körülöttem lévők is észrevették a jó változást a viselkedésében. Azonnal vettem 10 üveggel!

Afrodizo eredeti rendelés – hol kapható, ára. Afrodizo gyógyszertár – átverés

16000 FT 8000 FT

+ SZÁLLÍTÁS 1000 FT

TOTAL 9000 FT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =