Men’s Defence Ελλαδα τι είναι, τιμη, παραγγελια: επαγγελματική θεραπεία για προστατίτιδα

By | July 5, 2019

Tabl of Content

Τι είναι Men’s Defence για προστατίτιδα

Φυσικό προϊόν που προστατεύει και εξαλείφει το αδένωμα, την χρόνια

Men's Defence για προστατίτιδα
 • και οξεία προστατίτιδα,
 • ανακουφίζει από φλεγμονές και πόνο
 • ρυθμίζει τη λειτουργία της ούρησης και βελτιώνει τη στύση
 • Έχει βιώσιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα
 • Αποτελεσματικό σε οποιαδήποτε ηλικία και σε κάθε στάδιο της ασθένειας

Η προστατίτιδα είναι μια ασθένεια που μπορεί να υπάρχει για πολλά χρόνια χωρίς να το γνωρίζετε καν, ενώ αναπτύσσεται, καταστρέφει την υγεία σας, προκαλεί στυτική δυσλειτουργία, μπορεί ακόμη και να απειλήσει την ζωή σας.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ένας στους δύο άντρες άνω των 30 πάσχει από χρόνια προστατίτιδα.

Πραγματικοί αριθμοί, σύμφωνα με τους ειδικούς: 85% των αντρών άνω των 20 υποφέρει από χρόνια προστατίτιδα.

Προσοχή! Η χρόνια προστατίτιδα συχνά δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα.

Τα βασικά συμπτώματα της προστατίτιδας είναι

 • αίσθηση καψίματος και πόνος κατά τη διάρκεια της ούρησης,
 • αίσθηση ελλιπούς ούρησης,
 • άμεση ανάγκη ούρησης,
 • συχνή ούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας (περισσότερο από μια φορά),
 • απώλεια ούρων μετά την ούρηση.

Άλλα συμπτώματα της προστατίτιδας:

 • Πόνος στην ουρήθρα και στην κάτω κοιλιακή χώρα,
 • απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας,
 • αδύναμες και αργές στύσεις,
 • πόνος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης,
 • πρόωρη εκσπερμάτωση,
 • υψηλή θερμοκρασία (μέχρι 39-40℃).

Men’s Defence: νίκη ενάντια στην προστατίτιδα σε τρία βήματα!

Men's Defence τιμη

Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον πόνο

Μόλις βρεθεί στο σώμα, τα ενεργά συστατικά του αρχίζουν να λειτουργούν αμέσως, εξαλείφοντας πόνους και φλεγμονές σε κυτταρικό επίπεδο, μυϊκούς σπασμούς, θρόμβους και επουλώνοντας τους βλεννογόνους.

Αποκαθιστά τη λειτουργία της ούρησης.

Τα ενεργά συστατικά του σκευάσματος αποκαθιστούν τη στένωση της ουρήθρας. Τακτική και πλήρης κένωση της ουροδόχου κύστης. Τέρμα στις νυχτερινές επισκέψεις στην τουαλέτα, τέρμα στον πόνο και τη δυσφορία.

Σταματά την προστατίτιδα

Τα προσβεβλημένα κύτταρα και όργανα του ουροποιητικού συστήματος ανακτούν τη φυσιολογική τους λειτουργία. Αποκαθίσταται η υγιής κυκλοφορία του αίματος στη λεκάνη. Αποκαθίσταται η σεξουαλική λειτουργία. Τα αποτελέσματα είναι σταθερά.

Γιατί οι ειδικοί συνιστούν το Men’s Defence ως το νούμερο 1 φάρμακο για την προστατίτιδα;

 • Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον πόνο
 • Ανακουφίζει από το πρήξιμο του προστάτη
 • Καταστρέφει τα παθογόνα βακτήρια
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σταματάει την αδράνεια της λεκάνης
 • Αποκαθιστά γρήγορα τα τοιχώματα των αγγείων
 • Καθαρίζει και επανορθώνει τις φλέβες στη λεκάνη
 • Αφαιρεί τους θρόμβους του αίματος, αραιώνει το αίμα
 • Θεραπεύει τους βλεννογόνους του ουρογεννητικού συστήματος
 • Αποκαθιστά τη λίμπιντο, τις στύσεις και τη σεξουαλική διάθεση
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντοχή του οργανισμού στο άγχος

Πώς το Men’s Defence πολεμά την προστατίτιδα

Ιάκωβος Καμπάνης, Ειδικός στην υγεία των ανδρών Προϊστάμενος της Ουρολογικής Κλινικής

Χάρη σε έναν καλά ισορροπημένο συνδυασμό από φαρμακευτικά φυτά, το Men’s Defence είναι αποτελεσματικό ενάντια στις κύριες αιτίες της προστατίτιδας και στα συμπτώματά της.

Χάρη στην αντιβακτηριδιακή και αντισηπτική δράση του, το Men’s Defence καταστρέφει τα παθογόνα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που προκαλούν προστατίτιδα.

Men's Defence παρενεργειες

Δηλαδή, το Men’s Defence εξαλείφει τη βασική αιτία της νόσου. Διαθέτει έντονες αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αγγειοενισχυτικές ιδιότητες Το Men’s Defence προάγει την αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας στους ιστούς του αδένα του προστάτη. Σαν αποτέλεσμα, η υγεία και οι λειτουργίες του οργάνου αποκαθίστανται πλήρως

Χάρη στη διουρητική δράση του Men’s Defence, οι διαταραχές στην ούρηση εξαλείφονται: μειώνεται η συχνότητα της ούρησης, ειδικά τη νύχτα, και αυξάνεται η ροή των ούρων. Η δυσφορία, η αίσθηση καψίματος, η αίσθηση της ατελούς εκκένωσης της ουροδόχου κύστης και άλλες παρόμοιες εξαλείφονται. Η διαδικασία της ούρησης καθίσταται ευκολότερη.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας του προστάτη και η διεύρυνση της ουρήθρας η οποία είχε στενέψει λόγω φλεγμονής και οιδήματος, συνεισφέρουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής σεξουαλικής ζωής και της γονιμότητας .

Η χρήση του Men’s Defence από ηλικιωμένους άνδρες, στους οποίους οι διαταραχές της ούρησης συνδέονται με χρόνια προστατίτιδα ή αδένωμα προστάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους .

Η χρήση του Men’s Defence σε περιπτώσεις χρόνιας προστατίτιδας που περιπλέκεται από σεξουαλικές διαταραχές παρέχει μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία. Μια πλήρης θεραπεία με το Men’s Defence σας επιτρέπει να αποφύγετε την επιδείνωση της προστατίτιδας και των σχετικών σεξουαλικών διαταραχών.

Το Men’s Defence είναι αποτελεσματικό χάρη στην πλήρως οργανική του σύνθεση. Men’s Defence συστατικα

Εκχύλισμα φραγκόσυκου

Αποτρέπει τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης, μειώνει το μέγεθος του προστάτη, έχει αντιφλεγμονώδες και αντισηπτικό αποτέλεσμα.

Εκχύλισμα βλαστού σπαραγγιού

Ενισχύει τη λίμπιντο, βελτιώνει την αντοχή, ενισχύει τα τριχοειδή τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος.

Εκχύλισμα πιπερόριζας

Ανακουφίζει γρήγορα και αποτελεσματικά από την φλεγμονή του προστάτη, μειώνει τον πόνο, εξομαλύνει την εκκένωση της ουροδόχου κύστης, επαναφέρει την κοιλότητα του προστάτη σε υγιή κατάσταση, αφαιρεί τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα απόβλητά τους.

Κιτρικός ψευδάργυρος

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης. Στη χρόνια προστατίτιδα, παρατείνει τη διάρκεια ύφεσης και μειώνει την πιθανότητα υποτροπής.

Εκχύλισμα φύλλων αλόε βέρα

Αραιώνει το αίμα, αποκαθιστά την ελαστικότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αποκαθιστά τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων.

Το Men’s Defence έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εμπειρογνωμόνων

3 Διεθνή βραβεία

Το Men’s Defence πήρε το Βραβείο Φαρμακολογίας το 2016 και το 2017 στις κατηγορίες “Ουρολογική Καινοτομία της Χρονιάς” και “Θεραπεία Χρόνιας Προστατίτιδας”. Το 2017, οι δημιουργοί του φαρμάκου έλαβαν το Κρατικό Βραβείο Ιατρικής.

95 % θετικών κριτικών

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας σε 16.547 ασθενείς που διεξήχθη από την Διεθνή Ουρολογική Ένωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ασθενείς αξιολόγησαν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των φαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν στην θεραπεία χρόνιας και οξείας προστατίτιδας.

Η υψηλή αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί με κλινικές δοκιμές!

Αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Men’s Defence

δεδομένα από μια διπλή τυφλή, τυχαία, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή. Μελετήθηκε ομάδα 2678 ατόμων ηλικίας 18 έως 80 ετών:

Men's Defence γνωμες

Πώς να παίρνετε το Men’s Defence – οδηγιες χρησης

 • Δύο φορές την ημέρα με το γεύμα σας
 • Συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας 30 ημέρες
 • Αν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από 2-3 μήνες

Ο σύμβουλός μας θα συστήσει τη βέλτιστη διάρκεια θεραπείας για εσάς με βάση την ηλικία σας,

το στάδιο της νόσου, τη γενική κατάσταση της υγείας σας και άλλους παράγοντες. Οι ιατρικές μας συμβουλές παρέχονται δωρεάν.

Παραγγείλτε τώρα Men’s Defence Είναι εύκολο

 • Συμπληρώστε μια απλή φόρμα δίνοντας το όνομα και το τηλέφωνό σας
 • Ένας ειδικός μας θα σας πάρει τηλέφωνο και θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας
 • Πληρώνετε αφού λάβετε την παραγγελία σας

Η θεραπεία για την προστατίτιδα δεν πρέπει να αναβάλλεται

Οι προχωρημένες μορφές προστατίτιδας οδηγούν σε μη αναστρέψιμη ανικανότητα, αναπηρία και θάνατο. Ενώ το διαβάζετε αυτό, στην Ελλάδα οι συνέπειες της προστατίτιδας που μένει χωρίς θεραπεία επηρεάζει

Men's Defence αποτελεσματα

Γιατί να διακινδυνεύσετε την υγεία, την ευτυχία και την ευημερία της οικογένειάς σας;

Men’s Defence Ελλαδα – παραγγελια, τιμη. Men’s Defence φαρμακειο, αγορα, skroutz – απατη

98 €

49 €

Γιάννης Βασιλόπουλος: στην ηλικία των 50 ετών η ζωή απλά αρχίζει! Πώς αποκατέστησα τη σεξουαλική μου υγεία και τη νιότη μου! Men’s Defence δουλευει – κριτικες, αποτελεσματα, παρενεργειες

Men's Defence κριτικες

Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία της ζωής μου – ίσως θα σας βοηθήσει να μην κάνετε το ίδιο λάθος που έκανα εγώ και να δώσατε προσοχή στα πραγματικά σημαντικά προβλήματα. Θα σας πω ένα πράγμα, τώρα αισθάνομαι τόσο καλά με τον εαυτό μου όπως ποτέ πριν, είμαι γεμάτος ζωή και σθένος! Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.

Λίγα πράγματα για εμένα

Είμαι 53 ετών. Τελείωσα δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Δούλεψα για πολλά περιοδικά πριν γίνω τελικά ανταποκριτής πολέμου στο Αφγανιστάν. Η σύζυγός μου πέθανε το 2010 σε τροχαίο ατύχημα. Όταν έγινα 50 ετών, παραιτήθηκα και μετακόμισα στην Πάτρα.

Δεν είχαμε παιδιά, οπότε έμενα μόνος μου. Το χόμπι μου ήταν το μόνο πράγμα που με κρατούσε. Μιλώ για τη φωτογραφία. Είχα αρχίσει να ασχολούμαι με αυτό από τότε που ήμουν ανταποκριτής πολέμου. Τώρα το χόμπι μου, έχει γίνει ένα πρόσθετο εισόδημα για μένα – κάνω φωτογραφίσεις εκδηλώσεων, και άλλων δημόσιων γεγονότων.

Παρά την ηλικία μου, αισθανόμουν πολύ καλά, υπήρξαν απλά μερικές μικρές διαταραχές που εμφανιζόντουσαν από καιρό σε καιρό αλλά νόμιζα ότι ήταν λόγω της κακής μου διάθεσης, της αλλαγής του καιρού ή και άλλων λόγων. Σαν αποτέλεσμα, έχασα μια πολύ σημαντική στιγμή – η διαδικασία της ούρησης σταδιακά γινόταν ένα οδυνηρό βασανιστήριο. Είμαι άνδρας, μπορώ να αντέξω προσωρινά προβλήματα, οπότε περίμενα μέχρι να περάσει – αλλά δεν περνούσε! Νόμιζα ότι ήταν επειδή καθόμουν στο πάτωμα όταν ήμουν για ψάρεμα, και ήταν κρύο και υγρό διαρκώς. Με την πάροδο του χρόνου, ο πόνος υποχώρησε, αλλά πρόβλημα στύσης ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά. Δεν είχα πρωινή στύση και όταν έβλεπα ωραίες γυναίκες δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους. «Απλά γερνάω, αυτό είναι όλο» σκεφτόμουν και ήμουν έτοιμος να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι οι μέρες μου θα ήταν από εδώ και πέρα γκρίζες και κάθε μέρα θα ήταν απολύτως όμοια με την άλλη. Παρατηρούσα άλλους ανθρώπους που απολάμβαναν τη ζωή τους και προετοίμαζα τον εαυτό μου για να ζήσω τη ζωή ενός γέρου.

Αλλά δόξα τον Θεό, η ζωή μου άλλαξε εκεί που δεν το περίμενα! Γνώρισα μια κοπέλα… Ήταν τόσο όμορφη που η επιθυμία μου να την κατακτήσω με κυρίευσε κυριολεκτικά.

Και τώρα είμαστε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι!

Την πρώτη φορά που την είδα ήταν σε πάρτι όπου δούλευα ως φωτογράφος. Προς έκπληξή μου, η Ελευθερία έδειξε να ενδιαφέρεται για μένα. Μόλις μετά από 2 εβδομάδες, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας (28 ετών), δίπλα της ένιωθα πραγματικά νέος.

Ωστόσο, ένα πράγμα τα κατέστρεψε όλα…

Όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο κρεβάτι, όλα πήγαν στραβά. Με απλά λόγια, τα θαλάσσωσα, το σεξ κράτησε μόνο 2 λεπτά. Επιπλέον, ήταν απίστευτα οδυνηρό, δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο. Η Ελευθερία ενοχλήθηκε με εμένα. Οι επόμενες κινήσεις της ήταν αρκετά προβλέψιμες, τα χαλάσαμε, μου είπε ότι δεν ήθελε να είναι με έναν γέρο που δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει. Αυτή ήταν μια πραγματική γροθιά στο στομάχι. Άρα, μου έλεγε ψέματα μέσα στο πρόσωπό μου όταν μου έλεγε ότι θα είμαστε πάντα μαζί. Ένιωσα τόσο στενοχωρημένος, ήμουν στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής.

Τότε ήταν που αποφάσισα ότι η ζωή μου πρέπει να αλλάξει. Πήγα στον γιατρό για να με εξετάσει. Η διάγνωση με συγκλόνισε – είχα προστατίτιδα! Αυτή ήταν η εξήγηση για όλα τα συμπτώματα – συχνή επιθυμία για κατούρημα, η έλλειψη στύσης, η αποτυχία στο κρεβάτι με την κοπέλα μου. Ο γιατρός μου ανέφερε δύο επιλογές – ο ένας περιελάμβανε μια τεράστια ποσότητα αντιβιοτικών, ενώ ο άλλος ήταν ασφαλής και φυσικός. Μαντέψτε ποια επέλεξα!

Ήταν μια φυσική θεραπεία το Men`s Defence, το οποίο βασίζεται σε μια συνταγή των αρχαίων Αζτέκων. Αποτελείτε αποκλειστικά από φυσικά συστατικά – εκχυλίσματα από τζίντζερ, αλόη βέρα, φραγκόσυκο, μίσχους σπαραγγιών και ψευδάργυρο. Όπως μου εξήγησε ο γιατρός, αυτή η συνταγή είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια – οι Αζτέκοι θεράπευαν την προστατίτιδα εδώ και πολύ καιρό πριν, και πρόσφατες κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν την υψηλή αποτελεσματικότητα του φαρμάκου στην καταπολέμηση της νόσου.

Men's Defence παραγγελια

Σκέφτηκα «Για το καλύτερο ή το χειρότερο!» – και ξεκίνησα ένα κύκλο θεραπείας με το Men`s Defense. Μια εβδομάδα αργότερα, ένιωσα σημαντική βελτίωση στην κατάστασή μου. Δύο εβδομάδες αργότερα η πρωινή στύση επέστρεψε! Τότε αποφάσισα ότι πρέπει να δράσω – τηλεφώνησα στην Ελευθερία και της ζήτησα να βγούμε. Συμφώνησε, αλλά ήταν προφανές ότι δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη από το τι συνέβαινε. Πήραμε το δείπνο μας, ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί και αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

Όλα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι πίστευα!

Κατάφερα να αντέξω για 2 ώρες. Κύματα ευχαρίστησης συγκλόνισαν το κορμί της Ελευθερίας, και για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια ένιωσα πραγματικός άντρας. Θεέ μου, δεν ήμουν τόσο καλός στο κρεβάτι ακόμα και στα 20! Η Ελευθερία παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν είχε ζήσει κάτι τέτοιο πριν.

Men's Defence σχολια

Συναντηθήκαμε ακόμα κάποιες φορές και κάναμε θυελλώδες, εκπληκτικό σεξ. Συνέχιζα όμως να θυμάμαι ότι η Ελευθερία μου είχε πει ότι δεν ήθελε να είναι μαζί με ένα γέρο… Θυμόμουν ακόμα την προσβολή και τον πόνο που μου προκάλεσε. Στο επόμενο ραντεβού μας, της είπα ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε φίλοι. Μετά το χωρισμό μας, δεν ήθελα να τα παρατήσω, γι’ αυτό γράφτηκα σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Τώρα, συναντώ περιστασιακά κορίτσια, η σεξουαλική μου ζωή βελτιώθηκε πολύ – δεν υπάρχουν πλέον αποτυχίες στο κρεβάτι!

Συνειδητοποίησα ότι η αμέλειά μου σχεδόν μου στέρησε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου – το σεξ! Ως εκ τούτου, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της θεραπείας, πήγα στο γιατρό και έκανα πάλι εξετάσεις, αν και δεν είχα συμπτώματα να με ενοχλούν. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι είμαι τόσο υγιής όσο ποτέ, γεμάτος δύναμη και ενέργεια και τώρα τίποτα δεν επεμβαίνει στη σεξουαλική μου ζωή! Ο γιατρός με συμβούλεψε να επαναλάβω τη θεραπεία σε έξι μήνες για να διασφαλίσω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο, έτσι αμέσως μετά παράγγειλα άλλο ένα κύκλο θεραπείας με το Men’s Defense, στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία μου για το πώς το Men`s Defence άλλαξε τη ζωή μου. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα σημαντικό πράγμα. Παιδιά, στην ηλικία των 50 ετών η ζωή απλά αρχίζει!

Πώς να θεραπεύσεις τη χρόνια προστατίτιδα; Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, τίποτα δεν λειτουργεί! Men’s Defence γνωμες, σχολια

Αλέξης Κωνσταντίνου 

Ειδικός ουρολόγος

Εμπειρία: 8 χρόνια

Συνάδελφοι, χρειάζομαι βοήθεια! Για πρώτη φορά σε 8 χρόνια αντιμετωπίζω αυτό του είδος το προβλήματος. Ο ασθενής μου, ένας άνδρας 43 ετών, πάσχει από χρόνια προστατίτιδα για 6 χρόνια. Δοκιμάσαμε ό, τι μπορούσαμε – αντιβιοτικά, ομοιοπαθητική, θεραπεία και μασάζ. Βοηθάνε μόνο για ένα μήνα, και εν συνεχεία τα συμπτώματα επιστρέφουν. Πώς μπορούμε επιτύχουμε μια σταθερή ύφεση; Τι χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία τόσο περίπλοκων περιπτώσεων; Παρακαλώ μοιραστείτε τα επαγγελματικά μυστικά και τις γνώσεις σας.

Men's Defence ελλαδα

Απαντήσεις

Μαρία Λάμπρου 

Πείτε μου, ο ασθενής σας ακολουθεί κάποια δίαιτα; Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θεραπεία αποδεικνύεται αναποτελεσματική; Είναι σημαντικό να αποφεύγει λιπαρά, πικάντικα και τηγανητά τρόφιμα.

Αλέξης Κωνσταντίνου 

Φυσικά, ήταν το πρώτο πράγμα που συζητήσαμε μαζί του. Ο ασθενής μου ακολουθεί τις συστάσεις όπως θα έπρεπε. Αλλά για κάποιο λόγο, δεν δουλεύουν, δεν αισθάνεται καλύτερα, υποφέρει πραγματικά, είναι στα όρια διαζυγίου…

Θωμάς Αντωνίου M.D. 

Περιπτώσεις όπως αυτή απαιτούν επαγγελματικό μασάζ και κατάλληλη ατομική θεραπεία με τη χρήση των πιο σύγχρονων αντιβιοτικών. Είναι πολύ πιθανό ότι ο ασθενής σας έχει υποθερμία στην περιοχή των πυελικών οργάνων (μερικές φορές αρκεί να καθίσετε σε γυμνό έδαφος το καλοκαίρι για να το πάθετε), γι ‘αυτό η νόσος επανέρχεται.

Γιώργος Παπαθεοδώρου 

Κύριοι συνάδελφοι, η θεραπεία σας είναι ξεπερασμένη. Γιατί να δηλητηριάσετε τους ασθενείς σας με αντιβιοτικά; Αφήστε αυτά τα φάρμακα για ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση και παραμελημένα περιστατικά. Πρόσφατα επέστρεψα από διεθνή διάσκεψη ανδρολόγων, όπου συζητήθηκαν πολύ διεξοδικά τα προβλήματα της προστατίτιδας και οι μέθοδοι θεραπείας της. Ο Αναστάσιος Διονυσίου, δημιουργός ενός μοναδικού προϊόντος με εντελώς φυσική σύνθεση, μας μίλησε. Ανέφερε στοιχεία από κλινικές μελέτες που απέδειξαν υψηλή αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με άλλες θεραπευτικές επιλογές.

Men's Defence συστατικα

Γιάννης Μπούρας 

Γιώργος, ακούγεται τέλειο, μας έδειξες και φωτογραφίες, αυτό είναι υπέροχο – αλλά καμία αναφορά στο όνομα του προϊόντος ή από πού να το αγοράσει κάποιος – γιατί;

Γιώργος Παπαθεοδώρου 

Λυπάμαι, κύριοι συνάδελφοι, το ξέχασα. Το προϊόν ονομάζεται Men`s Defence. Στη συνέδριο, ο δημιουργός του μας αποκάλυψε το μυστικό ότι, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού και των περιορισμών, το φάρμακο δεν θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο λιανικής των φαρμακείων. Μόνο οι ειδικοί θα μπορούν να παραγγείλουν το Men`s Defence, συνεπώς ο κάθε σύνεδρος έλαβε το δικό του σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Κατά την παραγγελία μέσω αυτού του συνδέσμου, το προϊόν παραδίδεται σε οποιαδήποτε περιοχή μέσα σε μια εβδομάδα. Μερικοί από τους ασθενείς μου έχουν ήδη αγοράσει το Men`s Defence και είναι έτοιμοι να το δοκιμάσουν.

Men's Defence χρηση

Ηλίας Κρίτσης 

Ποια είναι η σύσταση του προϊόντος;

Γιώργος Παπαθεοδώρου 

Το προϊόν είναι εντελώς φυσικό και δεν προκαλεί παρενέργειες. Περιέχει συστατικά όπως εκχύλισμα φραγκόσυκου, στελέχους σπαραγγιού, πιπερόριζας, αλόε βέρα και κιτρικό ψευδάργυρο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Men's Defence χρηση

Χάρης Λούρης 

Περιπτώσεις όπως αυτή απαιτούν επαγγελματικό μασάζ και κατάλληλη ατομική θεραπεία με τη χρήση των πιο σύγχρονων αντιβιοτικών. Είναι πολύ πιθανό ότι ο ασθενής σας έχει υποθερμία στην περιοχή των πυελικών οργάνων (μερικές φορές αρκεί να καθίσετε σε γυμνό έδαφος το καλοκαίρι για να το πάθετε), γι ‘αυτό η νόσος επανέρχεται.

Γιώργος Παπαθεοδώρου 

Το Men`s Defence θεωρείται η πλέον προηγμένη μέθοδος θεραπείας και πρόληψης της προστατίτιδας. Η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για ένα μήνα. Επαναλαμβάνετε εάν είναι απαραίτητο κάθε έξι μήνες – αυτό θα βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης του ασθενούς, θα αποτρέψει την επιδείνωση της νόσου και τις περιόδους οξείας φλεγμονής.

Αλέξης Κωνσταντίνου 

Ευχαριστώ, διάβασα για το Men`s Defence, έμαθα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία και τις κριτικές. Όλα είναι καλά, η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλη, θα αρχίσω να το συνταγογραφώ στον ασθενή μου!

Γιώργος Παπαθεοδώρου 

Αλέξη, έχω ήδη δώσει τον σύνδεσμο παραπάνω, αλλά τον παραθέτω εδώ και πάλι – η ιστοσελίδα του κατασκευαστή  Θυμηθείτε, να είστε προσεκτικοί, μην το παραγγείλετε οπουδήποτε, εκτός από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί τόνοι απομιμήσεων, με το ίδιο όνομα. Οι ασθενείς παραπονιούνται ότι δεν βοηθούν. Η συσκευασία είναι επίσης διαφορετική.

Men's Defence οδηγιες

Αλέξης Κωνσταντίνου 

Το βλέπω τώρα, ευχαριστώ! Βοήθησα ένα ασθενή μου να παραγγείλει το Men`s Defence, θα γράψω για τα αποτελέσματα αργότερα.

Αλέξης Κωνσταντίνου 

Λοιπόν, συνάδελφοι, είμαι έτοιμος να μοιραστώ την επιτυχία μου. Με τη βοήθεια του Men`s Defence ο ασθενής μου που έπασχε από χρόνια προστατίτιδα, απαλλάχθηκε από την ασθένεια. Έχουν περάσει δύο μήνες από τη θεραπεία, τίποτα δεν τον ενοχλεί, αισθάνεται υπέροχα, όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλά. Σε 3 μήνες θα επαναλάβουμε τη θεραπεία μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι.

Men's Defence τι είναι

Συνιστώ το Men`s Defence σε όλους τους ασθενείς μου ως μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών μεθόδων.

Γιώργος Παπαθεοδώρου

Χαίρομαι που κατάφερα να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις μια τόσο περίπλοκη υπόθεση. Χρησιμοποιώ και εγώ προσωπικά το Men`s Defense, οι ασθενείς μου είναι ευτυχείς, το φάρμακο είναι 100% αποτελεσματικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + six =