CardioFort Drops Ελλαδα, τιμη, γνωμες, χρηση – το μυστικό της μακροζωίας του 70-χρονου καρδιολόγου, καθηγητή Hugo A. Katus

By | July 1, 2022

Tabl of Content

«… στην εποχή μας, δεν μπορούν όλοι να επιτρέψουν οικονομικά στον εαυτό τους, ένα ακριβό φάρμακο. Μπορώ να πω με σιγουριά, ότι δεν υπάρχουν ανάλογα αυτού του προϊόντος αυτή τη στιγμή ».

Έχοντας γιορτάσει τα 70α γενέθλιά του με μεγάλη γιορτή, ο καθηγητής Hugo A. Katus μοιράστηκε με τους συντάκτες μας το μυστικό της υγείας και της μακροζωίας του.

Ο καθηγητής Hugo A. Katus, ισχυρίζεται ότι το ανθρώπινο σώμα έχει σχεδιαστεί για 120-150 χρόνια ζωής και μπορούμε να φτάσουμε σε αυτούς τους αριθμούς εάν έχουμε υγιή τα αιμοφόρα αγγεία μας.

-Ρωτήσαμε τον γιατρό Hugo A. Katus, πώς να διατηρήσουμε τα αιμοφόρα αγγεία υγιή μέχρι τα βαθιά γεράματα.

– Τα αγγεία μας είναι υπεύθυνα για την παροχή του αίματος σε όλα τα όργανά μας και τους ιστούς μας. Η καρδιά – είναι ο κινητήρας, και τα αγγεία – είναι « τα κανάλια της ζωής ». Το πόσο καλά τροφοδοτούνται τα όργανά μας, θα καθορίσει πόσο καλά και για πόσο καιρό θα λειτουργούν. Πρέπει να επισημάνουμε, ότι το καρδιαγγειακό σύστημα είναι το πιο σημαντικό σύστημα του σώματός μας. Μια καλή παροχή αίματος εξασφαλίζει, όχι μόνο υγεία, αλλά και ομορφιά. Υψηλής ποιότητας δέρμα, υγιής χροιά, δυνατά μαλλιά, όμορφα πόδια (χωρίς κιρσούς), όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα καλής παροχής του αίματος, όμορφα πόδια χωρίς κιρσούς είναι το αποτέλεσμα καλής παροχής του αίματος.

Κατά την διάρκεια της ζωής, τα αγγεία «βουλώνουν», φράζουν, όπως οι σωλήνες στο μπάνιο σας. Στην αρχή είναι ολοκαίνουργια, το νερό μπαίνει καλά και είναι καθαρό, χωρίς ακαθαρσίες. Αλλά κοιτάξτε τους σωλήνες, μετά από 50 ή 70 χρόνια. Πώς σας φαίνεται η κατάστασή τους; Φανταστείτε ότι το ίδιο συμβαίνει με τα αγγεία σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι ανάβετε το νερό μόνο περιστασιακά και η καρδιά μεταφέρει αίμα στα αγγεία 24 ώρες το 24 ωρο.

– Γιατί τα δικά μας αγγεία βουλώνουν τόσο πολύ και μπορεί με κάποιον τρόπο να αποφευχθεί αυτό;

– Φυσικά, ο τρόπος της ζωής μας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της υγείας των αγγείων μας. Το αλκοόλ, τα τσιγάρα, το πρόχειρο φαγητό, συμβάλλουν σε ένα πολύ γρήγορο φράξιμο των αιμοφόρων αγγείων. Αντίθετα, οι περίπατοι στον καθαρό αέρα, μια σωστά επιλεγμένη διατροφή, τους επιτρέπουν να παραμείνουν υγιείς για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Είστε έτοιμοι να περπατήσετε για μερικές ώρες κάθε μέρα και να εγκαταλείψετε ένα άνετο αυτοκίνητο; Είστε έτοιμοι να ζήσετε χωρίς να επιτρέψετε ποτέ στον εαυτό σας κουλούρι, λουκάνικο ή τυρί; Είστε έτοιμοι να ξεχάσετε τη μεθυστική διασκέδαση για μια ζωή; Λοιπόν, τότε θα θέλετε να πάτε στο νεκροταφείο πριν βουλώσουν τα αγγεία σας (γέλια).

Η διαδικασία συσσώρευσης επιβλαβών εναποθέσεων και ακαθαρσιών στα αγγεία.

– Σε τι οδηγούν τα βρώμικα αγγεία;?

– Θα σας πω τις κύριες ασθένειες, για παράδειγμα, όπως π.χ.

 • Αθηροσκλήρωση – ο σχηματισμός πλάκας στα τοιχώματα των αρτηριών, η οποία μπορεί να οδηγήσει με τη σειρά της σε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεφρική ανεπάρκεια.
 • Στεφανιαία νόσος – μειωμένη ροή του αίματος, η οποία οδηγεί σε δυσλειτουργία της καρδιάς.
 • Εγκεφαλικό – παραβίαση της παροχής του αίματος στον εγκέφαλο, προκαλείται από την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.
 • Κιρσοί –αύξηση του μεγέθους των φλεβών στα πόδια και σε ορισμένα εσωτερικά όργανα.
 • Θρόμβωση (φλεβική και αρτηριακή) – απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων, που συχνά οδηγεί στο θάνατο του ασθενούς.
 • Υπέρταση – αυξημένη αρτηριακή πίεση – λόγω στένωσης του αυλού των αιμοφόρων αγγείων. Οδηγεί σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η διαδικασία συσσώρευσης επιβλαβών εναποθέσεων και ακαθαρσιών στα αγγεία.

– Τι κάνουμε, λοιπόν, με τα αγγεία μας; Πώς καθαρίζονται;

– Το πρόβλημα των καρδιαγγειακών παθήσεων τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ. Μαζί με την πρόοδο, αρχίσαμε να κινούμαστε λιγότερο. Τρώμε γρήγορο φαγητό, το οποίο δεν μαγειρεύουμε πάντα στο σπίτι, πηγαίνουμε με το αυτοκίνητο, σπάνια περπατάμε, δεν κοιμόμαστε πολύ, προσπαθώντας να κάνουμε τα πάντα εγκαίρως. Ως αποτέλεσμα, το άγχος, το καθισιό και το πρόχειρο φαγητό προκαλούν όλο και περισσότερους, νέους ανθρώπους να πεθαίνουν από τις αγγειακές παθήσεις.

Ως εκ τούτου, επιμένω ότι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε διαδικασία καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Διαφορετικά, μέχρι την ηλικία των 50 ετών, τα αιμοφόρα αγγεία σας, για να το θέσουμε ήπια, θα αφήσουν πολλά για ενθύμιο. Επομένως, ήδη από την ηλικία των 30 ετών, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον σας και να φροντίσετε τα αγγεία σας.

– Πώς καταλαβαίνετε ότι έχετε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία;?

– Θα έλεγα έτσι: Εάν είστε 35 ετών και δεν είστε γιόγκι, που ζείτε στο Θιβέτ, τότε έχετε βρώμικα αγγεία. Θα προσθέσω σε αυτό τα κύρια σημάδια, όπως:

 • Η πίεση είναι μεγαλύτερη από 120 έως 80
 • Πονοκέφαλοι
 • Χλωμό δέρμα
 • Δυσκολία στον ύπνο ή στο ξύπνημα
 • Χρόνια κόπωση
 • Παραβίαση της ισχύος στους άνδρες
 • Προβλήματα μνήμης
 • Μειωμένη οπτική οξύτητα
 • Πόνος στις αρθρώσεις

Τα συμπτώματα δεν είναι σπάνια, αλλά όλοι πιστεύουμε ότι “όλοι είναι έτσι” ή ότι “αυτό είναι φυσιολογικό”. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Ακόμα κι αν έχετε τουλάχιστον ένα από τα αναφερόμενα συμπτώματα, αυτό είναι ήδη ένα σήμα ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τα αγγεία. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε την πρόληψη, τόσο το καλύτερο για εσάς.

Έχει αποτελεσματική επίδραση στην καρδιακή ανεπάρκεια – CardioFort Drops τι είναι, οδηγιες, παρενεργειεσ

– Με ποιον τρόπο καθαρίζουν τα αγγεία; Αναφέρατε κάποιες ειδικές διαδικασίες.

– Όχι ακριβώς διαδικασίες, αλλά θεραπεία φυσικών παρασκευασμάτων. Τελευταία συνιστώ στους ασθενείς μου ένα νέο και αποτελεσματικό προϊόν, που ονομάζεται Cardiofort. Το προτείνω, γιατί είναι εντελώς φυσικό και έχει υπέροχη, μοναδική σύνθεση. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε ξεχωριστά το κάθε συστατικό. Το Cardiofort συγκεντρώνει την αρχαία γνώση και τη δύναμη της επιστήμης. Έτσι, τώρα έχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν για τον πλήρη καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων, σε πολύ λογική τιμή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί στις μέρες μας δεν μπορούν όλοι να επιτρέψουν οικονομικά στον εαυτό τους ένα ακριβό φάρμακο. Μπορώ να το πω με σιγουριά δεν υπάρχουν ανάλογα με αυτό το προϊόν αυτή τη στιγμή.

Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν με βάση τα δεδομένα, που συλλέχθηκαν από 2000 εθελοντές έδειξαν τα εξής:

 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης – 97%
 • Βελτίωση της γενικής κατάστασης – 99,5%
 • Ομαλοποίηση του καρδιακού ρυθμού – 100%
 • Χωρίς παρενέργειες – 100%
 • Καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων από τη χοληστερόλη – 98%

Το Cardiofort καθαρίζει πλήρως, ακόμη και τα πιο βουλωμένα αγγεία σε 2 εβδομάδες

– Πού μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν;

– Η εταιρεία – ο κατασκευαστής του Cardiofort καθιστά δυνατή την παραγγελία του προϊόντος, απευθείας στον επίσημο ιστότοπό τους.

Τώρα παρέχεται έκπτωση 50%, γι’αυτό έως θα μπορέσετε να αποκτήσετε το Cardiofort σε ακόμη καλύτερη τιμή.

Περισσοτερα για το πωσ να λαβετε το cardiofort με παραδοση.

Για να παραγγειλετε το cardiofort χρειαζεται:

 • Συμπληρωστε τη φορμα στην επισημη ιστοσελιδα.
 • Ο εκπροσωποσ μασ θα επικοινωνησει μαζι σασ για επιβεβαιωση τησ διευθυνσησ παραδοσησ.
 • Μετα απο 1-3 ημερεσ θα λαβετε το cardiofort με courier.

Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία καθαρισμού των αγγείων κάθε χρόνο, εάν είστε άνω των 30 ετών. Θυμηθείτε ότι, οποιαδήποτε πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε τα αγγεία σας!

– Κύριε Hugo A. Katus, σας ευχαριστώ για τόσο ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Να ζήσετε πολλά χρόνια!

Πριν το τελοσ τησ προσφορασ, οσοι επιθυμουν να παραγγειλουν το αυθεντικο προϊον Cardiofort μεσω επισημου ιστοτοπου με εκπτωση 50%.

98 EUR

49 EUR

CardioFort Drops κριτικες, σχολια, δουλευει

Άννα

Ευχαριστώ τον γιατρό για την τόσο λεπτομερή απάντηση! Έκανα παραγγελία

Χριστίνα

Τώρα τα φάρμακα κοστίζουν μια περιουσία και μηδενικό αποτέλεσμα! Είναι τόσο ωραίο να βρίσκεις ένα φθηνό και φυσικό προϊόν.

Ιωάννης

Είμαι καρδιολόγος και ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός των αγγείων, από πρώτο χέρι. Τελευταία, συνταγογραφώ σε ασθενείς μόνο το Cardiofort.

Σεβαστή

Αυτή την υπέροχη θεραπεία μου την πρότεινε ο γαμπρός μου, είναι επίσης γιατρός. Το προϊόν αυτό, το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και νιώθω πολύ καλύτερα. Νιώθω ένα κύμα δύναμης και επιθυμίας να κάνω κάτι. Η αρτηριακή πίεση επανήλθε στο φυσιολογικό.

Μαρία

Δεν έχω πλέον τη δύναμη να αντέξω αυτές τις αυξήσεις πίεσης. Χαίρομαι που ανακάλυψα την αιτία. Παρήγγειλα 2 συσκευασίες, στον εαυτό μου και στην αδερφή μου. Ελπίζω να επιστρέψω ξανά στη γυμναστική.

Αντρέας

Παίρνω Cardiofort αρκετό καιρό, για να καθαριστούν τα αιμοφόρα αγγεία μου. Κάθε χρόνο κάνω μια πλήρη εξέταση, οι γιατροί εκπλήσσονται από την εξαιρετική κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων μου.

Ελένη

Η παραγγελία ήρθε, όλα είναι καλά συσκευασμένα, περιμέναμε μόνο 2 ημέρες. Ευχαριστώ!

Ειρήνη

Θα πρέπει να παραγγείλουμε αμέσως, εκπτώσεις στο site!

Μαριάννα

Αγόρασα πριν από έξι μήνες, αλλά, δυστυχώς, καμία έκπτωση. Η αρτηριακή πίεση και ο παλμός επέστρεψαν στο φυσιολογικό. Γενικά, η κατάσταση της υγείας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ακόμα και ο σύζυγός μου, παρατήρησε ότι ήμουν πιο όμορφη. Ολόκληρο το σώμα φάνηκε να επανήλθε στο φυσιολογικό. Θα παραγγείλω μερικά τεμάχια με έκπτωση. Επιπλέον, ο σύζυγος θέλει επίσης να αρχίσει τη θεραπεία.

Αντώνης

Πρόσφατα διάβασα πολλά άρθρα για βρώμικα αγγεία. Είναι καλό που υπάρχει μια τέτοια αποτελεσματικό και φυσικό προϊόν. Ας ελπίσουμε ότι με αυτό θα μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο.

Γιάννα

Έκανα παραγγελία, ανυπομονώ!

Χριστίνα

Θα παραγγείλω για την γιαγιά, είναι ήδη 94 ετών. Θέλω να ζήσει πολύ, πολύ!

Νίκος

Μόλις άρχισα να παίρνω το Cardiofort, η “οικεία σφαίρα” έλαμψε με νέα χρώματα. Μπορώ να κάνω τα πάντα τώρα!

Βασιλική

ναι, σίγουρα δεν θα βλάψει όλους μας να καθαρίσουμε τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη. Πάω να παραγγείλω.

Ο 80χρονος Δρ. Κωνσταντίνος Παπουτσής μας λέει: καθαρίστε τα αγγεία σας για να ζήσετε πάνω από εκατό χρόνια

Ο πρώην αγγειοχειρουργός Κωνσταντίνος Παπουτσής, ο οποίος εχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, εξηγεί πώς να ζήσει σε αυτήν την ηλικία

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Παπουτσής, ο οποίος έχει μπεί στον δεύτερο αιώνα της ζωής του, γνωρίζει τα πάντα για τα αιμοφόρα αγγεία διότι είναι η δουλειά του. Μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό των υγιών αιμοφόρων αγγείων και της μακροζωίας.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Παπουτσής έχει εργαστεί ως αγγειοχειρουργός στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Συνέχισε να δουλεύει ακόμη και σε ηλικία 70 ετών. Εκατοντάδες ζωές έχει σώσει. Έχοντας δει από μέσα πώς είναι τα αγγεία και τι τους συμβαίνει με τα χρόνια, ξέρει πώς να διατηρήσει την υγεία τους και να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής τους. Συμφώνησε να συναντηθεί με τον ανταποκριτή μας και να μοιραστεί τις κύριες παρατηρήσεις και τα μυστικά του για τα αιμοφόρα αγγεία.

– Κωνσταντίνε Παπουτσή, τι ρόλο παίζουν τα αιμοφόρα αγγεία στη ζωή μας;?

– Θα έλεγα χωρίς αμφιβολία ότι είναι το πιο βασικό στοιχείο στον άνθρωπο. Τα αγγεία είναι οι αρτηρίες της ζωής μας. Παρέχουν αίμα σε όλα τα όργανα του σώματός μας. Τα αγγεία τρέφουν τον εγκέφαλο, τα πεπτικά όργανα, τα μάτια, το δέρμα.

Εάν τα αγγεία υποφέρουν, τότε όλα τα όργανα του σώματος αρχίζουν να πεθαίνουν αργά ή απότομα (ανάλογα με το βαθμό). Και έτσι αποδεικνύεται, εάν τα αγγεία μας δεν είναι υγιή, τότε το σώμα αρχίζει σιγά σιγά να πεθαίνει. Όλοι έχουν καλά αιμοφόρα αγγεία από τη γέννησή τους.

Είναι καθαρά, δεν έχουν μπουκώσει, και είναι ελαστικά. Με την ηλικία, αρχίζουν να λερώνονται, ο αυλός τους στενεύει και η ελαστικότητα μειώνεται. Λόγω του περιορισμένου αυλού, τα αγγεία μπορούν να μπλοκαριστούν εντελώς. Στη συνέχεια, η κυκλοφορία του αίματος διαταράσσεται εντελώς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αναπηρία ή θάνατο.

Πιστοποιητικό συμμετοχής του Κωνσταντίνου Παπουτσή στον σύλλογο ιατρών από όλο τον κόσμο

– Γιατί λερώνονται και είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να αποφευχθεί αυτή η διαδικασία;

– Έχετε ακούσει για τις λεγόμενες πλάκες χοληστερόλης και γενικά για τη χοληστερόλη; Αυτή η ουσία εναποτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, φράζοντάς τα. Παίρνουμε λίγη χοληστερόλη από τα τρόφιμα. Επιπλέον, όχι μόνο από πρόχειρο φαγητό, όπως μπιφτέκια ή παγωτό. Τα τρόφιμα που παραδοσιακά θεωρούνται υγιεινά όπως οι γαρίδες, το άπαχο κρέας ή το τυρί είναι επίσης υψηλά σε χοληστερόλη. Επιπλέον, εν μέρει η χοληστερόλη παράγεται από το σώμα, ανεξάρτητα από τη διατροφή μας. Ως εκ τούτου, μπορεί να ειπωθεί ότι οι εναποθέσεις χοληστερόλης είναι αναπόφευκτες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελαχιστοποιήσουμε την περιεκτικότητά του σε προϊόντα, να ακολουθήσουμε έναν ενεργό τρόπο ζωής και να καθαρίζουμε περιοδικά τα αιμοφόρα αγγεία.

Οπτικοποίηση της απόφραξης των αγγείων και των αρτηριών μας

– Ποιες είναι οι συνέπειες και πόσο επικίνδυνες είναι;

– Οι αγγειακές παθήσεις είναι μακράν η πιο κοινή αιτία θανάτου από αυτά. Им уступает даже онкология. Ακόμη και η ογκολογία είναι κατώτερη από αυτούς. Επομένως, φυσικά, οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ επώδυνες. Θα μιλήσω εν συντομία για τις κύριες ασθένειες.

 • Η αθηροσκλήρωση είναι ο σχηματισμός πλακών χοληστερόλης στα τοιχώματα των αρτηριών. Μια σχισμένη πλάκα μπορεί να μπλοκάρει εντελώς το αγγείο.
 • Ισχαιμική νόσος – διαταραχές στο έργο της καρδιάς λόγω κακής εργασίας των αιμοφόρων αγγείων.
 • Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι παραβίαση της εγκεφαλικής κυκλοφορίας, που συχνά οδηγεί σε αναπηρία ή θάνατο.
 • Οι κιρσοί είναι διευρυμένες φλέβες στα πόδια και άλλα όργανα. Προκαλεί μεγάλη ενόχληση και μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή.
 • Θρόμβωση (φλεβική και αρτηριακή) – οι αποσπασμένοι θρόμβοι αίματος οδηγούν σε άμεσο θάνατο του ασθενούς.
 • Υπέρταση – υψηλή αρτηριακή πίεση. Μειώνει την ποιότητα ζωής, οδηγεί σε εγκεφαλικά επεισόδια.

Κιρσοί – αύξηση του μεγέθους των αιμοφόρων αγγείων λόγω ακατάλληλης ροής αίματος. Δυσφορία, απειλητική για τη ζωή

– Αναφέρατε τον καθαρισμό των αιμοφόρων. Πώς τα καθαρίζετε;

-Το πρόβλημα των καρδιαγγειακών παθήσεων είναι πλέον πιο επίκαιρο από ποτέ. Μαζί με την πρόοδο, αρχίζουμε να κινούμαστε λιγότερο. Τρώμε γρήγορο φαγητό, γιατί δεν μαγειρεύουμε πάντα στο σπίτι, παντού πηγαίνουμε με το αυτοκίνητο, σπάνια περπατάμε, δεν κοιμόμαστε πολύ, προσπαθώντας να κάνουμε τα πάντα εγκαίρως. Ως αποτέλεσμα, το άγχος, η καθιστική ζωή και το πρόχειρο φαγητό προκαλούν όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να πεθαίνουν από αγγειακές παθήσεις.

Ως εκ τούτου, επιμένω ότι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε διαδικασία καθαρισμού αγγείων. Διαφορετικά, μέχρι την ηλικία των 50 ετών, τα αιμοφόρα αγγεία σας, για να το θέσουμε ήπια, θα αφήσουν πολλά για να είναι επιθυμητά. Επομένως, ήδη από την ηλικία των 30 ετών, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον σας και να φροντίζετε τα αγγεία. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να σκέφτεστε την υγεία σας, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να διατηρήσετε το σφρίγος του σώματος και του νου σας. Έχω δει τόσα πολλά ακάθαρτα αγγεία με τα μάτια μου. Και θα σας πω ότι, δεν πρέπει να το αφήσετε να συμβεί.

– Πώς να καταλάβετε ότι έχετε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία;

– Πολύ συχνά αγνοούμε τα συναισθήματά μας, την κακή μας υγεία. Φαίνεται ότι δεν έχουμε δύναμη επειδή είμαστε κουρασμένοι ή ότι πονάει το κεφάλι μας λόγω της αλλαγής του καιρού και αυτό το θεωρούμε φυσιολογικό. Αγνοούμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, τις ανάγκες μας και το σώμα ανταποκρίνεται ακριβώς με αυτό τον τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δώστε προσοχή στα παρακάτω συμπτώματα και μην τα αγνοείτε.

 • Υψηλή πίεση του αίματος
 • Συχνοί πονοκέφαλοι
 • Διαταραχές ύπνου
 • Ακατανόητοι πόνοι στο σώμα
 • Αίσθηση ζαλαδας, διάσπαρτη προσοχή
 • Ζάλη
 • Συνεχής κόπωση
 • Στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες

Εάν έχετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα σημάδια, πραγματοποιήστε μια τακτική διαδικασία καθαρισμού των αγγείων και σταδιακά αυτά τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν και η υγεία σας θα βελτιωθεί. Όταν έχεις υγιή και καθαρά αιμοφόρα αγγεία, νιώθεις σαν να είσαι 20 χρονών, όταν έχετε δύναμη για τα πάντα – για να αθλείστε, να δουλεύετε και να κάνετε ενεργό τρόπο ζωής. Είμαι γεμάτος ενέργεια 100% και ως εκ τούτου θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους και απλά να ζήσω.

Υγεία της καρδιάς – CardioFort Drops οδηγιεςχρησης, συστατικα, φαρμακειο

– Αναφέρατε τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Τι εννοείτε?

– Μέχρι πρόσφατα, ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων ήταν αδύνατος, δεν υπάρχει ειδική προετοιμασία. Όμως πριν απο λίγο καιρο, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο προϊόν εντελώς φυσικής προέλευσης. Συνδυάζει τη δύναμη της φύσης, την αρχαία γνώση και τα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης. Η πιο πρόσφατη φόρμουλα σας επιτρέπει να καθαρίσετε εντελώς όλα τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη σε μόλις ένα μήνα χρήσης. Αυτό το συμπλήρωμα ονομάζεται Cardiofort και πωλείται σε χαμηλή τιμή, που είναι μια ευχάριστη είδηση. Μελέτες που διεξήχθησαν σε πάνω από 2.000 εθελοντές έδειξαν τα εξής:

 • Το 88% των ατόμων ανέφεραν ότι η αρτηριακή πίεση επανήλθε στο φυσιολογικό
 • Το 84% παρατήρησε ότι αισθάνθηκαν καλύτερα, οι εναποθέσεις στα αγγεία έγιναν λιγότερες
 • Το 93% των εθελοντών επιβεβαίωσε τη βελτίωση της ευημερίας εντελώς στο σώμα και την πλήρη απουσία παρενεργειών

Σε μόλις 3 εβδομάδες το Cardiofort καθαρίζει πλήρως τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη

– Πού πωλείται αυτό το συμπλήρωμα;

– Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή Cardiofort.Τώρα υπάρχει μια προώθηση στον ιστότοπο που σας επιτρέπει να παραγγείλετε αυτό το συμπλήρωμα με έκπτωση 50%. Και προσέξτε τις απομιμήσεις.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο απόκτησης Cardiofort με παράδοση.

Για να παραγγείλετε το Cardiofort, χρειάζεστε να:

 • Συμπληρώσετε τη φόρμα
 • Ο εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη διεύθυνση παράδοσης
 • Σε 1-3 εργάσιμες ημέρες θα λάβετε το Cardiofort μέσω courier.

Κάντε τη διαδικασία καθαρισμού των αγγείων κάθε χρόνο εάν είστε άνω των 30 ετών. Θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε τα αγγεία σας!

– Κύριε Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ για τόσο ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Σας εύχομαι μακροζωία!

50% έκπτωση

98 EUR

49 EUR

CardioFort Drops γνωμες, κριτικες, σχολια

Άννα Φράγγου

Όλοι οι γιατροί θα ήταν σαν τον Δρ Κωνσταντίνο Παπουτσή! Ευχαριστούμε για την εμπειρία σας και τις προτάσεις σας! Σίγουρα θα παραγγείλω το συμπλήρωμα!

Χριστίνα Παπουτσάκη

Το Cardiofort μου έσωσε τα αιμοφόρα αγγεία! Οι γιατροί είπαν ότι είχαν φράξει εντελώς. Πήρα το Cardiofort για ένα μήνα, υποβλήθηκε σε αγγειακό έλεγχο, έγιναν ξανά νέα. Και είμαι ήδη πάνω από 50.

Μάριος Χιώτης

Ο κουνιάδος μου, καρδιολόγος, μου είπε για αυτό το συμπλήρωμα πριν από έξι μήνες. Έχω ήδη καθαρίσει τα αγγεία, το ίδιο και η γυναίκα μου.

Δημήτρης

Ναι, μου το επιβεβαίωσε και ο φίλος γιατρός μου.

Φωτεινή Βαγγελιού

Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω μια παραγγελία ενώ ισχύει η προσφορά. Όταν είσαι συνταξιούχος μετράς το κάθε λεπτό.

Αναστασία Πέτρου

Ναι, είστε τυχεροί, εγώ το παρήγγειλα χωρίς έκπτωση και δεν μετανιώνω

Εύα

Το παρήγγειλα, θα καθαρίζω τα αγγεία κάθε χρόνο. Ο εγγονός μου γεννήθηκε πρόσφατα και θέλω να ζήσω για να δω τα δισέγγονα μου.

Αντρέας Φωτόπουλος

Είχα προβλήματα σε αυτόν ακριβώς τον τομέα. Ποιος θα πίστευε ότι όλα αυτά οφείλονται στα αιμοφόρα αγγεία. Μετά τον καθαρισμό, όλα λειτουργούν όπως όταν ήμουν νέος.

Έλενα

Έλαβε το Cardiofort σήμερα. Το συμπλήρωμα, ήρθε πολύ γρήγορα, σας ευχαριστώ!

Ειρήνη

Είχα προβλήματα σε αυτόν ακριβώς τον τομέα. Ποιος θα πίστευε ότι όλα αυτά οφείλονται στα αγγεία. Μετά τον καθαρισμό, όλα λειτουργούσαν όπως στα νιάτα μου.

Μιχάλης Σταμάτης

Χρησιμοποιώ το Cardiofort πρόσφατα, αλλά η υγεία μου βελτιώθηκε σημαντικά. Έχω περισσότερη δύναμη.

Αντώνης Μαυρομάτης

Είμαι μόλις 31 ετών, αλλά σκέφτομαι ήδη το μέλλον μου και γι ‘αυτό παρήγγειλα το συμπλήρωμα για μένα και τη γυναίκα μου.

Ιωάννα

Κατάφερα να το παραγγείλω και το περιμένω πως και πως!

Χριστίνα

Παρήγγειλα το Cardiofort για τους παππούδες μου! Διότι η πίεσή τους είναι χαμηλή.