Get Real Danmark – dyrk din seksualitet, oplev nydelse som aldrig før

By | April 25, 2019

Den invendige struktur immiterer den kvindelige krop. Patenteret specialdesignet materiale intensiverer og forbedrer følelsen.

Oral onaniprodukt

Oplev hyperrealistisk oralsex. Det smarte sextræningslegetøj tilpasser sig perfekt efter din penis, og den bevægelige tunge skaber ekstra stimulering. Ved regelmæssig brug styrkes penisens muskler og dermed sikres en langvarig erektion

Bredde:  11 cm

Længde:  19 cm

Vægt:  1,05 kg

Vandtæthed:  100% vandtæt

Materiale: 

  • Ultrarealistisk Cyber-Skin UR3™
  • Medicinsk Testet Silicone TPR

Anal & vaginal onaniprodukt

Et unikt sextræningslegetøj med to anatomisk korrekte åbninger: En blød vaginal åbning til mild stimulation jævnt fordelt om penis, herunder hovedet, og en smal anal åbning med en indre struktureret tunnel, designet specielt til at træne din udholdenhed. Prøv eksempelvis at onanere i 10 minutter, ad gangen, og træn dig op til længere og bedre sex!

Bredde:  28 x 28 cm

Længde:  14,5 cm

Vægt:  7,3 kg

Vandtæthed:  100% vandtæt

Materiale: 

  • Ultrarealistisk Cyber-Skin UR3 ™
  • Medicinsk Testet Silicone TPR

Innovativt elastisk materiale

  • Forlænger erektionen
  • Forbedrer orgasmer
  • Styrker penismuskulaturen
  • Øger følsomheden

Den patenterede Maxerection™ udformning af det interne stimuleringsmønster sikrer jævn stimulering af penisens muskler. Regelmæssig brughjælper med at styrke musklerne, forbedre erektionerne og øge din penisstørrelse med 1-2 cm.

Det innovative Ultra Realistic Cyber-Skin UR3 ™ materiale sikrer en realistisk følelse og maksimal nydelse under træningen. Opvarm produktet i varmt vand inden brug for mere intens realisme.

Ultrarealistisk Cyber-skin UR3™

Ultra Realistic (UR3™) imiterer menneskehud og føles realistisk at røre ved. Onanilegetøjet er fremstillet i termoplastisk elastomer. Phthalater er erstattet af andre blødgørende stoffer, som er 100% allergivenlige.

I 2022 vil UR3™ materialet blive anvendt til produktion af kunstige lemmer og proteser.

Vi garanterer 100% diskretion

Vi garanterer diskret levering af dit produkt, hele vejen.

Kommentarer

David, 34

Jeg ved ikke hvorfor, men for et par måneder siden begyndte jeg lige pludselig at komme rigtig hurtigt – ti minutter og det var det. Jeg var ikke så glad for tanken med viagra-piller, så jeg begyndte at bruge trænere i stedet for. Øvelserne med onanere har gjort at jeg har lært meget mere om min krop, og om at kontrollere min ophidselse. Nu er det mig, der bestemmer, hvornår kommer og ikke min hjerne og krop. Nu kan jeg blive ved i mindst en halv time!

Alexander, 28

Jeg fangede min kæreste i ay onanere den anden dag. Og hun fortalte mig ligeud at hun havde brug for mere end 20 minutters samleje for at komme! Jeg var lidt chokeret, selvom jeg ikke havde noget imod at gøre det lidt længere. Jeg lærte at træne min udholdenhed gennem konstant brug af onanilegetøjet. To uger senere satte vi rekord, med halvanden times fantastisk sex. Det mest uventede resultat var at min penis blev næsten 2 cm længere! Det ser ud til at muskeltræningen gi’r pote 🙂

Robert, 41

Da min kone var gravid anbefalede lægen at vi undlod at have sex i tredje trimester. Det var rigtig hårdt for os begge, men særligt mig. Min kone tilbød at købe mig sådan et træningslegetøj, og først var jeg nok lidt tilbageholdende overfor det. Men jeg blev rigtig imponeret over kvaliteten og hvor realistisk den føles. Men jeg var især tilfreds med selve materialet, som helt bestemt gjorde ventetiden mere udholdelig.

1380 DKK
690 DKK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =