Opticor Κυπρος, οδηγιες χρησης, γνωμες, τιμη – βοηθά στην αποκατάσταση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης από την πρώτη λήψη

By | January 27, 2023

Tabl of Content

 • Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση κατα τις πρώτες 6 ώρες λόγω των βιοφλαβονοειδών.
 • Αποκαθιστά τον τόνο και την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων σε μία θεραπεία.
 • Ασφαλές για όλες τις ηλικίες. Αποτελεσματική στα στάδια I, II και III υπέρτασης.

Δοκιμάστε το!

Έχετε τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα;

 • Πονοκέφαλο
 • Ταχυκαρδία
 • Κυμαινόμενες αδιαφάνειες στα μάτια ( Μυοψία και Φωταψία)
 • Χρόνια κόπωση
 • Απάθεια, ερεθισμός, υπνηλία
 • Οίδημα του προσώπου
 • Θολή όραση
 • Μούδιασμα και παγωμένα άκρα
 • Υπεριδρωσία
 • Αυξημένη πίεση του αίματος

Εάν έχετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, εχετε υπερταση

Σημαντικό!

Το 67% των υπερτασικών ασθενών στην Ελλάδα δεν υποψιάζονται καν ότι νοσούν.

Γιατί η υπέρταση είναι επικίνδυνη;

Οι συνέπειες της υψηλής αρτηριακής πίεσης είναι πιο επικίνδυνες από τον καρκίνο και την φυματίωση. Το 89% των περιπτώσεων της υπέρτασης καταλήγουν σε καρδιακή προσβολή. Στα αιμοφόρα αγγεία αναπτύσσεται θρόμβος. Υψηλός κίνδυνος της εγκεφαλικής αιμορραγίας και του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ιδιαίτερα επικίνδυνες συνέπειες προκαλούν: το κάπνισμα, η κατανάλωση του αλκοόλ, ο υποσιτισμός, ο καθιστικός τρόπος ζωής, το άγχος και τα υψηλά επίπεδα της χοληστερίνης.

Τα άτομα με παχυσαρκία πάσχουν από την υπέρταση 3-4 φορές πιο συχνά.

Σημαντικο!

Η υπέρταση εξελίσσεται γρήγορα, ο κάθε 5ος ασθενής κινδυνεύει να πεθάνει. Ξεκινήστε τη θεραπεία σας τώρα και αποκαταστήστε την υγεία σας.

Αυτή η ανακάλυψη επιστημόνων προαναγγέλλει μια νέα εποχή

Βρετανοί επιστήμονες στο Εθνικό Κέντρο Φλεβολογίας χρειάστηκαν 8 χρόνια για να αναπτύξουν αυτό το προληπτικό θεραπευτικό συμπλήρωμα.

Το Discovery of the Year ήταν υποψήφιο για το Διεθνές Βραβείο Geirdner Foundation.

Οι δοκιμές πολλαπλών σταδίων απέδειξαν την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος, το οποίο παρείχε στους ερευνητές όλες τις απαραίτητες άδειες, πιστοποιητικά ποιότητας και κυβερνητική υποστήριξη.

Το Opticor εξαλείφει 5 κύριες αιτίες της υπέρτασης – συστατικα, παρενεργειεσ

 • Υπερφορτωμένο νευρικό σύστημα (άγχος, αϋπνία κ.λπ.). Χάρη στη ρίζα της βαλεριάνας, που περιέχεται στα συστατικά του Opticor, ανακουφίζει από το άγχος.
 • Τοξίνες στα αιμοφόρα αγγεία. Χάρη στα βιοφλαβονοειδή του λυκίσκου, που περιέχονται στα συστατικά του Optikor, βελτιώνει την καρδιακή δραστηριότητα, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τις τοξίνες.
 • Κιρσοί και Φλεβική θρόμβωση. Χάρη στο λυκίσκο (Humulus lupus), συμπυκνωμένο κώνο λουλουδιού, που περιέχεται στα συστατικά του Opticor, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει τους θρόμβους και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
 • Μειωμένο σάκχαρο στο αίμα. Χάρη στο εκχύλισμα ιππουρίδας ή αλογοουράς (Equisetum arvense) και της ρίγανης, που περιέχεται στα συστατικά του Opticor, μειώνεται το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, αποτρέποντας την εμφάνιση του διαβήτη.
 • Παχυσαρκία. Χάρη στο εκχύλισμα κουμκουάτ (Fortunella), που περιέχεται στα συστατικά του Opticor, διεγείρει την απώλεια του βάρους, τον μεταβολισμό και τη λειτουργία των νεφρών.

Γνώμη ειδικού

Σας διαβεβαιώνω!

Τα βιοφλαβονοειδή, που περιέχονται στον λυκίσκο είναι η κύρια θεραπεία για την υπέρταση. Περιέχονται επίσης σε σχεδόν όλα τα φάρμακα για την υπέρταση.

Αλλά! Η συγκέντρωσή τους στα περισσότερα προϊόντα είναι αμελητέα!

Ξέρω σίγουρα ότι η μόνη θεραπεία με την μεγαλύτερη ποσότητα των βιοφλαβονοειδών είναι το Opticor. Είδα τον τύπο του και τα συμπεράσματα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων και διακεκριμένων προσώπων. Προτείνω αυτό το συμπλήρωμα στους ασθενείς και τους κάνω αυστηρές παρατηρήσεις εάν αρχίσουν τις αυτοθεραπείες και με δικαιολογίες του τύπου «το πρότεινε κάποιος φίλος», « το διάβασαν στο Διαδίκτυο», «άκουσαν στην τηλεόραση».

Δεν είναι σωστό! Πρέπει να καταπολεμήσετε την υπέρταση μόνο με ασφαλείς μεθόδους! Εμπιστευτείτε τους γιατρούς που θα κάνουν την ασθένειά σας να εξαφανιστεί για πάντα.

Robert Schеndlbаck, Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών

Η αποτελεσματικότητα του Opticor© επιβεβαιώνεται από κλινικές δοκιμές.

Η κλινική έγκριση ελήφθη στο Νοσοκομείο του Μπράιτον το 2022.

Δύο ομάδες εθελοντών συμμετείχαν σε μια κλινική δοκιμή που διήρκεσε 25 ημέρες.

1η ομάδα, αποτελούμενη από άνδρες και γυναίκες ηλικίας 28 έως 80 ετών, με υπερτασικές διαταραχές, οι οποίοι έλαβαν Opticor. Ομάδα 2, αποτελούμενη από άνδρες και γυναίκες με παρόμοια συμπτώματα, που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Αποτελέσματα έρευνας

Placebo

 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης 1%
 • Εξάλειψη της φλεβικής θρόμβωσης 0%
 • Εξάλειψη της αρρυθμίας 2%

Opticor©

 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης 100%
 • Εξάλειψη της φλεβικής θρόμβωσης 90%
 • Εξάλειψη της αρρυθμίας 99%

Σχόλια ατόμων που χρησιμοποίησαν ή χρησιμοποιούν το Opticor

Έμαθα, ότι η χαμηλή αρτηριακή πίεση, που προκαλεί ισχαιμία και έμφραγμα στον εγκέφαλο – το έχει πάθει η αδερφή μου. Οι γιατροί της έσωσαν τη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν έγινε η πλήρης ανάρρωση. Όταν εγώ διαπίστωσα ότι έχω την ίδια ασθένεια, ήξερα πως έπρεπε να ψάξω για φυτικά προϊόντα. Η γιατρός μου, μια πολύ σοφή γυναίκα, μου συνταγογράφησε το Opticor. Της είμαι ευγνώμων, δεν υποφέρω από την υπέρταση και έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια. Είμαι απόλυτα υγιής και δεν φοβάμαι πλέον την καρδιακή προσβολή ή το εγκεφαλικό επεισόδιο. Προσέξτε την υγεία σας!

Άννα, 39 ετών, Καλαμάτα

Πριν από αρκετά χρόνια, στην Γερμανία, δοκίμαζαν ένα νέο προϊόν για την υπέρταση. Χωρίς αμφιβολία, φοβόμουν, αλλά είχα ήδη δοκιμάσει πολλές μεθόδους θεραπείας και τίποτα δεν με βοήθησε. Αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το προϊόν Opticor. Ευτυχώς, ήμουν τυχερός και μπήκα στην ομάδα δοκιμής, που έκανε την θεραπεία με το αυθεντικό προϊόν (και όχι εικονικό). Δύο ώρες μετά την λήψη του προϊόντος, η πίεση επέστρεψε στα φυσιολογικά επίπεδα. Σταδιακά ένιωθα όλο και καλύτερα, τώρα η αρτηριακή μου πίεση είναι πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, που τότε συμμετείχα στην δοκιμή του Opticor.

Στέλιος, 44 ετών, Κόρινθος

Είμαι 51 ετών, πριν από 3 χρόνια διαγνώστηκε πως έχω υπέρταση. Είχα πρόβλημα με την καρδιά μου, υπέφερα, αλλά δεν έκανα τίποτα. Πριν από 6 μήνες έπαθα μικρο έμφραγμα, εννοείται πως φοβήθηκα! Δεν ήθελα όμως να χρησιμοποιήσω χημικά προϊόντα, που συνήθως συνιστώνται από τους γιατρούς. Είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό, όλοι το ξέρουν. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ευτυχώς, ένας φίλος μου (που ήξερε ότι το προϊόν βοηθάει), μου πρότεινε το Opticor. Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και τίποτα δεν με ενοχλεί. Η αρτηριακή μου πίεση είναι απολύτως φυσιολογική. Είμαι υγιής σαν ταύρος!

Γιώργος Π., 51 χρονών, Αθήνα

Πλεονεκτήματα του Opticor© – δουλευει

 • Γρήγορη βοήθεια. Στις πρώτες 6 ώρες μετά τη λήψη, η αρτηριακή σας πίεση θα επανέλθει στο φυσιολογικό.
 • Δεν προκαλεί απότομες αυξήσεις ή πτώσεις πίεσης. Ρυθμίζει με ακρίβεια τη λειτουργία της καρδιάς.
 • Πλήρης βελτίωση της υγείας. Εξαλείφει τη στηθάγχη, τις αρρυθμίες και τις νευρώσεις, βελτιώνει τη μνήμη, αποκαθιστά την ομιλία και τις κινήσεις μετά από τα εγκεφαλικά επεισόδια.
 • Αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες. Τα ζωντανά φυτικά κύτταρα ανταποκρίνονται πλήρως στα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος

Τρόπος εφαρμογής: Opticor χρηση, οδηγιες

Πάρτε 30 σταγόνες, με ενα ποτήρι νερό, μετά το γεύμα, 2 φορές την ημέρα. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, πρέπει να ακολουθήσετε θεραπεία 3 μηνών. Λεπτομερείς οδηγίες υπάρχουν στη συσκευασία.

Opticor φαρμακειο: έκπτωση -50%

-50%

Πώς αντιμετωπίζεται η υψηλή αρτηριακή πίεση στην Ελλάδα;

 Ο Ελβετός καρδιολόγος με ελληνικές ρίζες έδωσε συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση. Ο Δρ. Andreas Schulz είναι κορυφαίος ειδικός στο Κέντρο Κλινικής Καρδιολογίας στην Ελβετία.

Ο Δρ. Andreas Schulz είναι κορυφαίος ειδικός στο Κέντρο Κλινικής Καρδιολογίας στην Ελλάδα.

Δρ. Andreas Schulz : «Η υπέρταση στην Ελλάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται με απαρχαιωμένα και άχρηστα φάρμακα».

Ο Δρ. Andreas Schulz ήρθε στην Αθήνα, για να μοιραστεί την εμπειρία του με τους συναδέλφους του και να δει πώς αντιμετωπίζεται η υπέρταση στη χώρα μας. Στην Ελλάδα, η ιατρική εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Μετά από μια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Δρ. Andreas Schulz συμφώνησε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και να δώσει τις συστάσεις του. Ο γιατρός μας είπε, ποιο είναι το πρόβλημα στην ιατρική μας και είπε ότι οι ασθενείς με υπέρταση στη χώρα μας δεν θα αναρρώσουν ποτέ.

Σε συνέντευξή του, μίλησε για τα τρομερά προβλήματα της ιατρικής μας, όταν το ακούσαμε, εκπλαγήκαμε πολύ. Μπορείτε να το σχολιάσετε αυτό;

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, σέβομαι αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της, αλλά θέλω να επαναλάβω αυτό που έχω ήδη πει. Το μέγεθος του προβλήματος είναι τρομακτικό, αλλά για κάποιο λόγο, όλοι κλείνουν τα μάτια τους σε αυτό το γεγονός. Η ιατρική στην Ελλάδα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, όπως και πριν από 20 ή 30 χρόνια. Τουλάχιστον όσο αφορά τη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων και της υπέρτασης.

Απλώς ακούστε τι προτείνουν οι γιατροί, για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης στην Ελλάδα: λισινοπρίλη, αμλοδιπίνη, χλωρτακλίδη, εναλαπρίλη, βαλσαρτάνη και άλλα παρόμοια φάρμακα.

Αυτά τα φάρμακα δεν θεραπεύουν την υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά μόνο τη μειώνουν προσωρινά. Τώρα φανταστείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας, μετά τη λήψη τόσο ισχυρών φαρμάκων. Ο ασθενής παίρνει το φάρμακο, η πίεσή του μειώνεται. Ωστόσο, μετά από λίγο, η πίεση ανεβαίνει ξανά. Τέτοιες αλλαγές προκαλούν μεγαλύτερη βλάβη στον οργανισμό, από τη σταθερή υψηλή αρτηριακή πίεση. Τα αιμοφόρα αγγεία καταστρέφονται πολύ γρήγορα και υπάρχει κίνδυνος της καρδιακής προσβολής ή του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Στην Ελβετία, αυτή η μέθοδος θεραπείας της υπέρτασης δεν χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια. Και οι γιατροί συνταγογραφούν χάπια για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης σε σπάνιες περιπτώσεις, και τέτοια φάρμακα δεν πρέπει να λαμβάνονται κάθε μέρα! Στην Ελβετία, τέτοια ισχυρά ανάλογα φαρμάκων πωλούνται μόνο με την ιατρική συνταγή και ο ασθενής προειδοποιείται για όλους τους κινδύνους από τη λήψη τέτοιων φαρμάκων.

Και οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί μας σκοτώνουν κόσμο! Είναι σαφές, ότι η συνεχής πώληση ακριβών φαρμάκων είναι πιο επικερδής, από ό,τι αν ο ασθενής αγόραζε το φάρμακο και θεραπευόταν οριστικά από την υπέρταση. Αυτό δεν είναι επωφελές για τις φαρμακευτικές εταιρείες. Φυσικά είναι τρομερό.

Πώς αντιμετωπίζεται η υψηλή αρτηριακή πίεση στην Ελβετία;

Ελβετοί επιστήμονες γνωρίζουν από καιρό, ότι είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν οι αιτίες της υψηλής αρτηριακής πίεσης και να μην καταπολεμηθούν μόνο τα συμπτώματα. Αυτό είναι το κλειδί για την πλήρη και ασφαλή θεραπεία. Ποια είναι η κύρια αιτία της υψηλής αρτηριακής πίεσης; Στένωση του αυλού των αιμοφόρων αγγείων! Η σχετιζόμενη με την ηλικία υπέρταση, εμφανίζεται στους ανθρώπους με την πάροδο του χρόνου και εμφανίζεται στο 96% όλων των περιπτώσεων. Η σύγχρονη ελβετική ιατρική αντιμετωπίζει αυτόν τον τύπο της υπέρτασης.

Φανταστείτε ότι τα αιμοφόρα αγγεία είναι οι σωλήνες. Τα τοιχώματα των σωλήνων είναι βρώμικα, είναι πιο δύσκολο να περάσει το νερό μέσα από αυτά. Ωστόσο, το νερό πρέπει να ρέει και να περνά μέσα από τους σωλήνες σε επαρκείς ποσότητες. Τι πρέπει να γίνει για να ρέει το νερό με επιτυχία; Σωστά, να αυξήσουμε την πίεση. Αυτό κάνει η καρδιά. Και αυτό οδηγεί σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης, που σημαίνει ταχεία αύξηση του καρδιακού μυός. Αλλά οι Ελβετοί επιστήμονες βρήκαν μια διαφορετική μέθοδο: να καθαρίσουν τα αιμοφόρα αγγεία από τη ρύπανση. Έτσι αντιμετωπίζεται η υπέρταση στην Ελβετία.

Η ρύπανση των αιμοφόρων αγγείων με χοληστερόλη είναι η κύρια αιτία της υπέρτασης, που σχετίζεται με την ηλικία.

Το 800 μ.χ., οι θεραπευτές άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα ειδικό αφέψημα από σπάνια φαρμακευτικά βότανα. Αυτά τα βότανα μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης, με αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία να καθαρίζονται, η κυκλοφορία του αίματος ομαλοποιείται και η αρτηριακή πίεση επανέρχεται στο φυσιολογικό. Αυτή η μέθοδος βοήθησε πριν από πολλά χρόνια και βοηθά τώρα. Τα φαρμακευτικά βότανα είναι ο μόνος αξιόπιστος τρόπος για να διατηρήσετε την αρτηριακή πίεση υπό έλεγχο. Δεν χρειάζονται πλέον φάρμακα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία με αυτόν τον τρόπο, δεν θα φοβάστε πλέον ότι η υψηλή πίεση θα καταστρέψει τα εσωτερικά όργανα. Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν καλά.

Όταν είδα τα ιατρικά στατιστικά στην Ελλάδα, έπαθα σοκ. Η Ελλάδα έχει υψηλό αριθμό θανάτων (εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από το έμφραγμα και τα εγκεφαλικά επεισόδια), αλλά δεν είναι καρκίνος, δεν είναι AIDS, είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση! Το 80% των ασθενών με υπέρταση δεν ζουν μέχρι τα 60 χρόνια!

Στην Ελβετία, ωστόσο, η υπέρταση που σχετίζεται με την ηλικία και η υψηλή αρτηριακή πίεση, δεν θεωρούνται επικίνδυνες ασθένειες. Η αύξηση της αρτηριακής πίεσης δείχνει μόνο, ότι τα αιμοφόρα αγγεία είναι βρώμικα και πρέπει να καθαριστούν. Μετά από αυτό, η πίεση σταματά να αυξάνεται και το άτομο συνεχίζει να ζει μια φυσιολογική, υγιής ζωή.

Πώς καθαρίζονται τα αιμοφόρα αγγεία στην Ελβετία;

Σήμερα, υπάρχουν εξειδικευμένα σκευάσματα, που έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων από τη χοληστερόλη. Το καλύτερο από αυτά είναι το Opticor. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει καμία χημική ουσία. Το προϊόν είναι 100% φυσικό και περιέχει σπάνια φαρμακευτικά εκχυλίσματα βοτάνων και μούρων: λυκίσκο, μητρικό βαλσαμόχορτο, ιπποφαές, ελιά, σπόροι κουμκουάτ. Γι’ αυτό είναι τόσο χρήσιμο για τον οργανισμό.

Η σύνθεση του Opticor περιλαμβάνει περισσότερα από 40 συστατικά. Δεν θα τα αναφέρω όλα, θα αναφέρω μόνο μερικά.

 • Εκχύλισμα λυκίσκου. Μειώνει την αρτηριακή πίεση με φυσικό τρόπο. Αποτρέπει τη συσσώρευση των αλάτων νατρίου στα κύτταρα και τα αιμοφόρα αγγεία.
 • Εκχύλισμα ελιάς. Αφαιρεί τις τοξίνες από τα αιμοφόρα αγγεία.
 • Εκχύλισμα παναγιόχορτου ( Λεόνουρος ο καρδιακός). Καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερίνη. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει την αρτηριακή πίεση αμέσως μετά τη λήψη των σταγόνων.
 • Eκχύλισμα φρούτου κουμκουάτ. Αυξάνει την περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο αίμα. Σπόροι Κουμκουάτ. Θρέφει και τονώνει.

Πωλείται αυτό το προϊόν σε φαρμακεία στην Ελλάδα;

Όχι, και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Οι γιατροί μας προτιμούν να ταΐζουν τους ανθρώπους με χάπια της αρτηριακής πίεσης, αντί να θεραπεύουν την υπέρταση.

Από όσο γνωρίζω, οι κατασκευαστές του Opticor ήθελαν να εισέλθουν στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, αλλά η γραφειοκρατία στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτη και οι κατασκευαστές δεν έχουν λάβει ακόμη απάντηση. Αλλά υπάρχει μια εξήγηση για αυτό: εάν το Opticor κυκλοφορήσει στα φαρμακεία, οι φαρμακευτικές εταιρείες θα υποστούν τεράστιες ζημιές. Γιατί να αγοράσετε ακριβά χάπια για την αρτηριακή πίεση, όταν μπορείτε να θεραπεύσετε την υπέρταση μια για πάντα και σε λογική τιμή; Δυστυχώς, η φαρμακολογία σήμερα είναι μια επιχείρηση! Ακόμα και στην Ευρώπη.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους Έλληνες ασθενείς με υπέρταση;

Καταρχήν μην απελπίζεστε. Υπάρχει λύση. Έχουμε συνάψει συμφωνία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιολογίας, το οποίο θα πουλάει το Opticor σε όλους τους Έλληνες, που πάσχουν από την υπέρταση σε μειωμένη τιμή.

Τώρα θα σας πω τι πρέπει να κάνετε, για να παραγγείλετε το Opticor σε μειωμένη τιμή:

 • Συμπληρώστε τη φόρμα της παραγγελίας σε αυτόν τον ιστότοπο.
 • Μετά από αυτό, ένας ειδικός θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να επιβεβαιώσει τη διεύθυνση της παράδοσης.

Θα μπορείτε να λάβετε το Opticor με παράδοση κατ’ οίκον εντός 1-3 ημερών, η πληρωμή γίνεται μετά την παραλαβή του δέματος.

Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκείνων που δοκίμασαν το Opticor. Ο κατασκευαστής ζήτησε από όλους, όσους αγόρασαν αυτό το προϊόν να λάβουν μέρος σε μια έρευνα και να μας βοηθήσουν να μάθουμε, εάν το Opticor τους βοήθησε να νιώσουν καλύτερα. Περίπου 5.000 άτομα έχουν ήδη λάβει μέρος στην έρευνα.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία:

 • Η αρτηριακή πίεση σταθεροποιήθηκε πλήρως – η υπέρταση θεραπεύτηκε: 98% των ερωτηθέντων.
 • Ο παλμός επέστρεψε στο φυσιολογικό: 97% των ερωτηθέντων.
 • Οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν: 99% των ερωτηθέντων.
 • Βελτιωμένη όραση: 74% των ερωτηθέντων.
 • Η κατάσταση της υγείας έχει βελτιωθεί: 99% των ερωτηθέντων.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Opticor έχει βοηθήσει πολλούς Έλληνες να απαλλαγούν από μια θανατηφόρα ασθένεια, με λίγες μόνο θεραπείες.

Πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο το Opticor σε μειωμένη τιμή;

Το Ινστιτούτο θα διανέμει το Opticor σε μειωμένη τιμή για όσο υπάρχουν τα αποθέματα. Θέλω να σας προειδοποιήσω, ότι έχουν απομείνει πολύ λίγες συσκευασίες του Opticor. Οι άνθρωποι παρατηρούν γρήγορα την αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος, σε σύγκριση με άλλα ακριβά φάρμακα και παραγγέλνουν το Opticor σε μεγάλες ποσότητες.

Τα καθαρά αιμοφόρα αγγεία είναι το κλειδί για την υγεία.

-50%

Opticor κριτικες, σχολια

Ευάγγελος

Ευχαριστώ για το άρθρο, πολύ ενδιαφέρον. Έχω ήδη παραγγείλει το Opticor.

Γιώργος

Έχω ήδη αγοράσει και δοκιμάσει το Opticor. Υποφέρω από την υπέρταση εδώ και 7 χρόνια και δεν θυμάμαι πότε ένιωθα καλά. Μετά από την σύσταση του γιατρού, αποφάσισα να καθαρίσω τα αιμοφόρα αγγεία. Μετά από ένα μήνα της θεραπείας με το Opticor, η αρτηριακή μου πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό! Τώρα νιώθω καλά και ο συνεχής πόνος έχει φύγει! Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ζωή: νιώθω χίλιες φορές καλύτερα. Συνιστώ αυτό το υπέροχο προϊόν σε όλους – ειδικά με τέτοια έκπτωση, δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα!

Χάρης

Πέρασε ένας μήνας θεραπείας με το Opticor. Νιώθω πιο υγιής και δυνατός, σαν να είμαι 10 χρόνια νεότερος!

Ευάγγελος

Το δέμα έφτασε χθες! Ευχαριστώ! Άρχισα να νιώθω απαίσια, ελπίζω αυτό το προϊόν να βοηθήσει! Βοήθησε τον φίλο μου.

Παύλος

Είμαι 61 ετών και πριν από 5 χρόνια ξεκίνησα τις αγγειοθεραπείες. Το Opticor με βοηθά να διατηρώ την υγεία και μου δίνει δύναμη. Αισθάνομαι απλά υπέροχα και πολλοί από τους συναδέλφους μου έχουν ήδη πεθάνει. Για να μην πω, ότι ακόμα κάνω σεξ! Ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι 100% απαραίτητος!

Μαρία

Πριν από ένα μήνα ξεκίνησα θεραπεία με το Opticor. Μερικές φορές η αρτηριακή μου πίεση ανέβαινε και δεν είχα τη δύναμη να πλύνω τα πιάτα. Το βουητό στα αυτιά μου και η δύσπνοια με τρέλαναν… Τώρα όλα είναι κανονικά, και ήμουν έτοιμη να πληρώσω για την υγεία μου και 10.000 ευρώ, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν χρειάστηκε να το κάνω αυτό! Το προϊόν είναι πολύ φθηνό και βοηθάει! Αυτό είναι απλώς ένα θαύμα! Τώρα νιώθω απόλυτα υγιής και γεμάτη ενέργεια».

Κώστας

Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, το επιβεβαιώνω! Είχα πίεση 140/90 για πολλά χρόνια, αλλά μετά τη θεραπεία η αρτηριακή μου πίεση επανήλθε πίσω στο 125/80. Είμαι πολύ καλά!

Λένα

Χάρη σε αυτό το προϊόν, θεράπευσα την υπέρτασή μου, από την οποία υπέφερα για πολλά χρόνια. Είχα διαγνωστεί με διαβήτη και ανέπτυξα προβλήματα με τα νεφρά, τη μνήμη και την όρασή μου. Έκανα ότι μπορούσα, υποβλήθηκα σε ακριβές διαδικασίες που δεν έδωσαν κανένα αποτέλεσμα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω το Opticor. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλα προϊόν μέσω του Διαδικτύου, αλλά όλα αποδείχθηκαν πολύ απλά. Ευχαριστώ!

Μαρίνα

Ευχαριστώ! Είδα ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση για αυτό το προϊόν και όλοι οι γιατροί το συνιστούσαν. Είπαν ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι απολύτως απαραίτητος για όλους.

Στέλιος

Μπόρεσα να επωφεληθώ από την έκπτωση!

Ειρήνη

Διάβασα όλες τις πληροφορίες για το Opticor στο Διαδίκτυο! Καλό προϊόν και αποτελεσματικό! Έκανα μερικές θεραπείες και νιώθω υπέροχα.

Πέτρος

Συμπλήρωσα ένα μήνα της θεραπείας (κατά διαστήματα) και τώρα νιώθω καλύτερα. Είμαι γεμάτος δύναμη και ενέργεια, έχω ενισχύσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Νιώθω 10-15 χρόνια νεότερος και είμαι 72 χρονών.

Ανδρέας

Πήρα το Opticor πριν 2 μήνες. Όταν άρχισα να αισθάνομαι άσχημα, ήμουν συνεχώς κουρασμένος και ληθαργικός, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Και τώρα έχω πολλή ενέργεια. Μπορώ να κάνω περισσότερες δουλειές του σπιτιού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι πονοκέφαλοι και οι μυϊκοί σπασμοί έχουν φύγει. Και κοιμάμαι καλύτερα. Θα συστήσω αυτό το προϊόν σε φίλους και συναδέλφους!

Ευγενία

Σας ευχαριστώ. Παρήγγειλα αυτό το προϊόν για τον σύζυγό μου. Ρώτησα τον σύμβουλο αν υπήρχαν πολλά πακέτα για την προώθηση και μου είπε όχι, όχι περισσότερα από 500 πακέτα. Όσοι θέλουν να κάνουν μια παραγγελία, θα πρέπει να σπεύσουν να λάβουν μέρος στην προσφορά.