Foot Trooper Κυπρος, τιμη, οδηγιες χρησης, κριτικες – μύκητας στο στόχο!

By | August 17, 2022

Tabl of Content

Ένας στρατιωτικός νοσηλευτής αποκάλυψε μια συνταγή που έσωσε τα πόδια χιλιάδων στρατιωτών.

Ένας συνταξιούχος νοσηλευτής μετέτρεψε ένα αρχαίο φάρμακο σε ένα ισχυρό όπλο κατά του μύκητα των ποδιών και της άσχημης οσμής του ιδρώτα. Ίσως το πιο ισχυρό που έχει υπάρξει ποτέ!

Ένα ξεχασμένο φυλλάδιο με μια παλιά συνταγή συγκλόνισε την παγκόσμια επιστήμη. Ο πρώην στρατιωτικός νοσηλευτής Έβαν Ντάραμ τακτοποιούσε τα αρχεία του και ξαφνικά βρήκε μια σελίδα από ένα παλιό σημειωματάριο – από την εποχή της ειρηνευτικής αποστολής στη ζούγκλα της Ασίας. Στη συνέχεια, οι στρατιώτες του λόχου του σχεδόν επέστρεψαν στο σπίτι ανάπηροι λόγω της επιδημίας ενός μύκητα στα πόδια. Αλλά ένας ντόπιος θεραπευτής του έδωσε μια συνταγή για ένα φάρμακο που έκανε τους στρατιώτες να σταθούν στα πόδια τους σε μερικές εβδομάδες. Χρόνια αργότερα, ο κ. Ντάραμ δημιούργησε έναν πολύ γρήγορο αντιμυκητιασικό παράγοντα με βάση αυτή τη συνταγή, η δύναμη του οποίου είναι ήδη θρυλική και οι φαρμακευτικές εταιρείες σχεδόν παλεύουν για το δικαίωμα να τον πουλήσουν υπό τη δική τους επωνυμία.

Είναι αλήθεια ότι αυτό το σπρέι βοηθά να απαλλαγούμε από τον μύκητα σε σχεδόν 1-2 μήνες και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές για μεγάλο χρονικό διάστημα; και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές για μεγάλο χρονικό διάστημα;

 Ας το μάθουμε αμέσως!

Η υπεριδρωσία και η μυκητίαση είναι η μάστιγα των στρατιωτών και των αξιωματικών. Τα παπούτσια του στρατού δεν επιτρέπουν στο πόδι να αναπνεύσει. Οι καθημερινές ασκήσεις και οι αναγκαστικές πορείες κάνουν τα πόδια των στρατιωτών να ιδρώνουν πολύ. Με την πάροδο του χρόνου, αναπτύσσεται ένας μύκητας που είναι δύσκολο να απομακρυνθεί, τα πόδια τρίβονται και σχηματίζουν αιματηρούς κάλους, πρήζονται, έχουν φαγούρα και μυρίζουν άσχημα, ειδικά σε θερμά και υγρά κλίματα. Έτσι, σε μια από τις ειρηνευτικές αποστολές στην Ασία, ο μύκητας σχεδόν εξολόθρευσε μια ολόκληρη ομάδα στρατιωτών. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν σε ανοιχτά έλκη και κάλους που ματώνουν στα πόδια των στρατιωτών.

Μια λαϊκή συνταγή από την άγρια ζούγκλα έκανε γρήγορα τους στρατιώτες να σταθούν στα πόδια τους

Ευτυχώς, οι ντόπιοι πρότειναν μια συνταγή για τις παθήσεις των ποδιών. Οι στρατιώτες λίπαναν τα πόδια τους και σύντομα η επιδημία των μυκήτων εξαφανίστηκε.

Αυτή η συνταγή βασίζεται σε έλαιο εσπεριδοειδών, κουκούλια μεταξοσκώληκα, φύλλα μέντας και μέλι. Στις σωστές αναλογίες, αυτά τα συστατικά:

 • Μειώνουν την εφίδρωση των ποδιών
 • Καταστρέφουν τους μύκητες
 • Φροντίζουν το δέρμα σας
 • Αφαιρούν τις οσμές
 • Ξηραίνουν
 • Προστατεύουν τα παπούτσια σας

Στο ιδιωτικό του εργαστήριο, ο Έβαν Ντάραμ αποφάσισε να ενισχύσει αυτό το φάρμακο συνδυάζοντας μια αρχαία συνταγή και τη σύγχρονη τεχνολογία. Αντικατέστησε τα κουκούλια του μεταξοσκώληκα με εκχύλισμα καθαρού μεταξιού και πρόσθεσε κλοτριμαζόλη, ένα ισχυρό αντιμυκητιακό συστατικό. Έτσι προέκυψε το σπρέι Foot Trooper-express για την εφίδρωση και τους μύκητες των ποδιών.

Επίσημο σχόλιο από τον κατασκευαστή του Foot Trooper, Έβαν Ντάραμ

Ο Έβαν Ντάραμ, δημιουργός του σπρέι Foot Trooper

Στο στρατό, είδα εγώ ο ίδιος τι κάνει ο μύκητας στα πόδια των στρατιωτών: σάπιζαν, καλύπτονταν με έλκη, αιμορραγούσαν. Αυτή η συνταγή έσωσε τους στρατιώτες μας. Τώρα έχω βελτιώσει τη σύνθεσή του. Η αποτελεσματικότητα του σπρέι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το Foot Trooper όχι απλώς στεγνώνει το δέρμα και επουλώνει σκασίματα και κάλους. Διασπά την πρωτεϊνική δομή του μύκητα, και επίσης απολυμαινει το δερμα και τα νυχια απο τουσ σπορουσ του. Είμαι περήφανος που το Foot Trooperέγινε το πρώτο φυσικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τη μυκητιασική λοίμωξη και την υπεριδρωσία σε 1-2 μήνες

Έβαν Ντάραμ

Οι δοκιμές του Foot Trooper πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητα εργαστήρια, διαφορετικά το προϊόν δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει προς πώληση. Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, μας εστάλη μια αναφορά με έναν συγκριτικό πίνακα, ο οποίος δείχνει ότι το Foot Trooperείναι πολύ πιο αποτελεσματικό από άλλα αντίστοιχα παρασκευάσματα.

Μπορείτε μόνοι σας να δείτε έναν συγκριτικό πίνακα γνωστών προϊόντων που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε φαρμακείο ή κατάστημα:

Foot Trooper

 • Αποτελεσματικότητα: 100% ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή
 • Ασφάλεια: Ασφαλές, υποαλλεργικό
 • Σταθερότητα του αποτελέσματος: Μακράς διαρκείας
 • Σύνθεση: Φυσικό, χωρίς προσθήκη συνθετικών ενώσεων, βαρέων μετάλλων και ορμονών
 • Αντενδείξεις: Καμία. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Αντιιδρωτικά/Αποσμητικά

 • Αποτελεσματικότητα: Αναποτελεσματικό. Καλύπτει τις οσμές με καλλυντικά αρώματα, δεν καταπολεμά τη μυκητίαση
 • Ασφάλεια: Είναι πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις, κνησμός, κάψιμο, τοξικότητα, συμφόρηση των ιδρωτοποιών αδένων
 • Σταθερότητα του αποτελέσματος: Προσωρινό (1-2 ώρες)
 • Σύνθεση: Περιέχει μεγάλη ποσότητα αλουμινίου, το οποίο φράζει τους σμηγματογόνους αδένες, μπορεί να προκαλέσει εξόγκωση και οίδημα
 • Αντενδείξεις: Άτομα που παρουσιάζουν υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος

Γνωστά προϊόντα μακράς δράσης κατά του ιδρώτα και των μυκήτων

 • Αποτελεσματικότητα: Δεν έχει καμία επίδραση στην αιτία του μύκητα και της έντονης εφίδρωσης.
 • Ασφάλεια: Είναι πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις, κνησμός, κάψιμο, συμφόρηση των ιδρωτοποιών αδένων.
 • Σταθερότητα του αποτελέσματος: Προσωρινό (αρκετές ώρες/ημέρες)
 • Σύνθεση: Περιέχει μεγάλη ποσότητα αλουμινίου, το οποίο φράζει τους σμηγματογόνους αδένες, μπορεί να προκαλέσει εξόγκωση και οίδημα. Άλλα επικίνδυνα στοιχεία που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και δερματικές παθήσεις.
 • Αντενδείξεις: Η χρήση αντενδείκνυται σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα κάτω των 16 ετών, άτομα που παρουσιάζουν υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος.

Γιατί είναι το Foot Trooper τόσο αποτελεσματικό – τι είναι, δουλευει

Τα ενεργά συστατικά του σπρέι δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα στο οποίο ο μύκητας απλά δεν μπορεί να ζήσει και να πολλαπλασιαστεί – ακόμη και στα πιο στενά και άβολα παπούτσια.

Το Foot Trooper απολυμαίνει και καταστρέφει τη δομή μιας μυκητιασικής λοίμωξης, εξαλείφει τον κνησμό, την ενόχληση, επιταχύνει την επούλωση πληγών και σκασιμάτων. Λόγω της υψηλής διεισδυτικής του ικανότητας, μειώνει την ποσότητα του ιδρώτα που παράγεται. Επίσης, αυτό το σπρέι ενισχύει την πλάκα των νυχιών, ενυδατώνει και αναζωογονεί ευχάριστα το δέρμα χάρη στα φυσικά αντισηπτικά και μια ισχυρή βάση βιταμινών.

Το Foot Trooper λειτουργεί με 4 τρόπους: παρενεργειεσ, συστατικα

 • Ανακουφίζει από την υπερβολική εφίδρωση των ποδιών.
 • Παγώνει και καταστρέφει τα κύτταρα του μύκητα.
 • Παρέχει συνδυασμένη επίδραση στους ιστούς που επηρεάζονται από σπόρους μυκήτων: σταματά την ανάπτυξη αποικιών, καταστρέφει ενήλικες μύκητες, ανακουφίζει από τη φλεγμονή, απολυμαίνει, μαλακώνει και αποκαθιστά το κατεστραμμένο δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της πλάκας των νυχιών.
 • Λόγω της δροσιστικής δράσης του, αφαιρεί γρήγορα τα συμπτώματα του μύκητα – κνησμό, ξεφλούδισμα, αίσθηση ξηρότητας και σκληρότητας του δέρματος.

Παραμένει μόνο ένα ερώτημα: γιατί ένα τόσο αποτελεσματικό και απλό σπέι εξακολουθεί να μην πωλείται στα φαρμακεία;

Μόλις έμαθαν οι επιστήμονες σχετικά με το Foot Trooper, γνωστές ιατρικές εταιρείες άρχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον κύριο Ντάραμ. Αυτός όμως αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους. Το γεγονός είναι ότι κατασκεύασε το προϊόν για απλούς ανθρώπους. Και κάτω από μια γνωστή μάρκα, ένα τέτοιο σπρέι θα κόστιζε πολλά χρήματα. Η ομάδα του Έβαν Ντάραμ αποφάσισε ότι δεν θα συνεργαστεί με φαρμακευτικές εταιρείες και αλυσίδες φαρμακείων και εφάρμοσε μόνη της το Foot Trooper. Χάρη σε αυτήν την πολιτική, το σούπερ σπρέι για μύκητες είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους.

Παραγωγή Foot Trooper

Παραγωγή Foot Trooper

Ρωτάτε: πού μπορώ να αγοράσω το Foot Trooper; Προς το παρόν, μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, για να αποφευχθούν οι απομιμήσεις.

Η παράδοση θα γίνει σε περίπου 2-3 ημέρες, αλλά η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη από ό,τι θα μπορούσε να είναι σε ένα φαρμακείο, αφού δεν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς και σημάνσεις στα εμπορεύματα.

Foot Trooper φαρμακειο – θυμηθείτε: οι μυκητεσ ειναι μεταδοτικοι!

Για να αποφύγετε επιπλοκές και να μην μολύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ξεκινήστε τη θεραπεία με τα πρώτα σημάδια υπερβολικής εφίδρωσης των ποδιών ή μυκητιασικής λοίμωξης. Το Foot Trooper είναι εύκολο να εφαρμοστεί: Εφαρμόστε το προϊόν 1-3 φορές την ημέρα σε λεπτή στρώση σε καθαρές και στεγνές πληγείσες περιοχές και αφήστε το να απορροφηθεί.

Καλά νέα: η πρώτη παρτίδα του Foot Trooper θα πωλείται με έκπτωση 50%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρώτες ύλες για την παραγωγή αγοράστηκαν σε μειωμένες τιμές. Άλλες παρτίδες θα πωληθούν στην πλήρη τιμή.

Foot Trooper γνωμες, σχολια

Αλκιβιάδης

Δεν καταλαβαίνω γιατί μας κρύβουν συνέχεια τέτοια πράγματα; Έχω ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα για τη θεραπεία των μυκήτων, αλλά θα μπορούσα να αγοράσω αυτό το σπρέι και να σταματήσω να υποφέρω!

Ερμής

Θα σας πω γιατί – γιατί θα σταματήσουν να βγάζουν χρήματα από εμάς, αυτό είναι. Γιατί να πουλάνε ένα πραγματικά αποτελεσματικό φάρμακο που βοηθά μετά από μια αγωγή, καθιστώντας περιττό να το αγοράσετε ξανά;

Μαρία

Όταν ο άντρας μου γυρίζει σπίτι το βράδυ, τα πόδια του μυρίζουν πάρα πολύ άσχημα. Έχω βαρεθεί να πλένω το πάτωμα στο διάδρομο κάθε μέρα. Όταν του το λέω, φρικάρει))) Δεν το νιώθει. Αγόρασα διάφορα αποσμητικά, τζελ, κρέμες και αλοιφές, χωρίς αποτέλεσμα ((δεν ξέρω καν τι να κάνω.

Ρούλα

Και του δικού μου ίδρωναν τρομερά. Οι παρατηρήσεις μου για αυτό τελείωναν με καβγά :)

Οπότε καλύτερα να το αγοράσεις για να γλυτώσεις τα νεύρα σου. Το Foot Trooper βοήθησε πολύ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μαντώ

Ο σύζυγός μου πλένει τα πόδια του μόλις επιστρέψει σπίτι, αλλά για να το κάνει αυτό, πρέπει να περπατήσει από την πόρτα στο μπάνιο, και αυτό σημαίνει ότι περνά μπροστά από όλα τα δωμάτια! Αγοράζει μόνο επώνυμα δερμάτινα παπούτσια, φοράει κάλτσες από φυσικά υλικά, χρησιμοποιεί αποσμητικά και αλοιφές, αλλά δεν έχει νόημα. Θα δοκιμάσουμε αυτό το σπρέι…

Πέτρος

Παλιά είχα το ίδιο πρόβλημα. Τα πόδια μου μύριζαν άσχημα, τα νύχια μου έσπαγαν, τα πόδια μου είχαν μόνιμα φαγούρα. Ο μύκητας ήταν εκεί και η φρικτή μυρωδιά αποτελείωνε τους πάντες όταν έβγαζα τα παπούτσια μου. Τι κι αν έπλενα τα πόδια μου και άλλαζα παπούτσια; Δεν βοηθάει! Όπως και τα φάρμακα από τα φαρμακεία, δοκίμασα τα πάντα. Αλλά το Foot Trooper με βοήθησε να ξεχάσω αυτό το πρόβλημα μια για πάντα. Μάλλον είπαν στους επιστήμονες να βοηθήσουν τον στρατό και το έκαναν. Μπορούσαν μόνο να κερδίσουν από εμάς…

Ευγένιος

Τα κορίτσια είναι τυχερά, δεν έχουν τέτοια προβλήματα…

Μαργαρίτα

Ναι, καλά! Φορούσα και ακριβά και φθηνά, υψηλής ποιότητας και όλων των ειδών παπούτσια, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα, δεν βοηθούσε τίποτα!!! Τα πόδια μου μόνο ξεραινόταν, αλλά δεν έχασα την ελπίδα μου. Το σπρέι Foot Trooper ήταν η μόνη μου σωτηρία. Παρεμπιπτόντως, μου το σύστησε ο άντρας της φίλης μου, είναι πρώην στρατιωτικός και το χρησιμοποιούσε όταν ήταν στην υπηρεσία. Χάρη σε αυτόν, τώρα δεν ντρέπομαι να βγάλω τα παπούτσια μου σε ένα πάρτι. Το προτείνω λοιπόν σε όλους.

Γιώργος

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο που βγήκε ποτέ. Το χρησιμοποιούσα και στο στρατό. Όταν αποστρατεύτηκα και γύρισα σπίτι, ένα χρόνο μετά υπέφερα και πάλι από μύκητες. Και μετά είδα αυτό το άρθρο τυχαία και χάρηκα πολύ. Παρήγγειλα μερικά πακέτα στον επίσημο ιστότοπο με καλή έκπτωση.

Στάθης

γ*μώ το, πάντα μας κρύβουν τα πάντα!!!

Ντανιέλα

Πρέπει επίσης να παραγγείλω αυτό το σπρέι για τον πατέρα, τον γιο και τον σύζυγό μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, παιδιά.