ProDrops Hrvatska, što je, cijena, iskustva – upala prostate nije samo trenutna bol, muškarac može podleći zbog ove boli za 10-14 godina

By | February 16, 2023

Uvijek postoji rješenje, ali ono nije dostupno svima.

Tomislav Sorić: “Jamčim svim muškarcima koji pate od upale prostate da mogu dobiti najnoviji preparat koji će im pomoći kod liječenje ovog stanja.”

Na konferenciji za štampu, načelnik odjeljenja za urologiju na klinici, dr. Tomislav Sorić, rekao je: “Upala prostate nije samo neugodno medicinsko stanje. Bez ispravnog liječenja može se razviti u adenom. Među svim medicinskim stanjima, stepen mortaliteta koji uzrokuje adenom prostate je među najvišima. Nijedan muškarac koji pati od adenoma ne živi dulje od 10-14 godina.”

Ekskluzivni intervju s dr. Tomislavom Sorićem, iskusnim urologom: “Zašto je upala prostate tako opasna i što muškarac može uraditi da se zaštiti?

Novinar: Zašto se upala prostate smatra ozbiljnom bolešću?

Tomislav Sorić:   Znate li koliko je muškaraca umrlo od upale prostate prošle godine? Tisuće. A većina je umrla upravo do adenoma prostate. Više od polovice! Kada se u obzir uzmu statistike da 72% muškaraca starijih od 50 godina ima dijagnozu upale prostate (42% muškaraca mlađih od 40 godina). Najopasnija karakteristika ove bolesti je da njezino stanje ne prolazi s vremenom. Upala prostate se ne liječi i može se razviti u adenom prostate ili maligni tumor.

To znači da bilo koji muškarac koji pati od upale prostate može iznenada umrijeti kada se ovo stanje razvije u adenom. Adenom prostate je najčešća bolest kod muškaraca. Ako pacijent ne djeluje brzo, razvija se rak.

Upala prostate ili prostatitis predstavlja glavni uzrok smrti među muškom populacijom.

Zato smatram da je upala prostate ozbiljna bolest i da je jedan od glavnih uzročnika smrti kod muškaraca. A, kao što sam ranije rekao, 72% muškaraca starijih od 50 godina suočava se sa upalom prostate.

Novinar: Zašto liječnici nailaze na poteškoće prilikom liječenja ove bolesti? Zar učinkovit tretman ne bi spasio tisuće života?

Tomislav Sorić:  Najvažnija činjenica je to da muškarci obično odu liječniku kada je već kasno jer je jedna od tradicionalnih metoda za liječenje nepopularna masaža prostate. A kada konačno odluče otići liječniku, on im propiše neke lijekove i onda ih oni ne uzimaju redovito usprkos uputama.

A postoji i nedostatak osoblja na klinikama. Kako možemo naše vrijeme posvetiti svim pacijentima ako nema dovoljno liječnika, urologa i ostalog medicinskog osoblja? A, naravno, za liječenje određenih bolesti potrebni su nam specijalisti kojih, kao što sam već rekao, nema dovoljno. Ponekad liječnici propisuju potpuno neodgovarajuće tablete, ali to je druga priča. Svi liječnici imaju diplome, neki čak i specijalizacije i istinski se posvete svojim pacijentima, ali drugi mogu načiniti samo štetu i ništa dobro. Nemojte da počnem pričati o razini stresa na poslu. Već smo se oprostili od brojnih starijih liječnika, a mlađim zamjenama nedostaje iskustvo. Tako da ne samo da nam nedostaje osoblja, nego i kvalitetnog osoblja.

Novinar: Je li onda smrtnost zbog upale prostate visoka zbog manjka liječnika ili da kažem zbog manjka dobrih liječnika?

Tomislav Sorić:  To sigurno nije jedini razlog. Moramo uzeti u obzir i manjak dobrih i učinkovitih lijekova. Farmaceutske kompanije često prodaju svakakve lijekove osim onih djelotvornih. Problem je taj što je medicina zastarjela i postoje i falsifikati koji puno koštaju, ali nisu djelotvorni. Neki liječnici bi propisali bilo što. Često propisuju lijekove koji nude samo privremeno rješenje, liječe akutnu fazu upale prostate, ali u isto vrijeme nanose dosta štete organizmu i mogu dovesti do užasnih posljedica. A većina lijekova nije namijenjena za liječenje upale prostate, nego za trenutno olakšavanje upale.

Muškarci zato ne dobivaju neophodno liječenje i zato se, nažalost, upala prostate često završava smrću.

Sve spomenuto doprinosi ovom ishodu i stopa mortaliteta je visoka. Ovaj nedjelotvorni tretman može biti praćen brojnim komplikacijama, opće stanje pacijenta se pogoršava i često se fatalno završi. Naravno, tu je i nekoliko privatnih klinika. Ali čak ni tamo ne možemo naći doktore koji se posvećuju pacijentu i onome što mu je doista potrebno. Ovo je čest slučaj kod mladih i neiskusnih liječnika. A tu je i cilj da se od ljudi uzme što više novaca. Nažalost, to je naša realnost.

Novinar: Što onda da rade muškarci koji pate od upale prostate? Da čekaju smrt? Pošto ste načelnik odjeljenja za urologiju, vjerujem da imate odgovor na ovo pitanje, je li tako?

Tomislav Sorić:  Da, radimo u smjeru da pomognemo svakom pacijentu koji pati od upale prostate. Ne možemo riješiti problem nedostatka osoblja preko noći. Ne ovisi to samo o klinikama, nego i o našem obrazovnom sustavu. Naravno da imamo liječnike, ali nema brzog rješenja ovog problema. Iste uvjete gledamo čak i u europskim zemljama i u svijetu. Kada razgovaram s kolegama u inozemstvu, vidim da se suočavamo s istim poteškoćama.

Također je točno, s druge strane, da se upala prostate ne može izliječiti kod svih muškaraca, ali ti slučajevi su rijetki.

Ali, hajde da ostanemo na pozitivnoj strani i dozvolite mi da vam pokažem svjetlo na kraju tunela. Uspio sam uspostaviti sustav za distribuciju novog preparata koji potpuno može olakšati upalu prostate i sve komplikacije koje nastaju zbog nje. Program će početi otprilike za narednih šest mjeseci, ali sam to uspio organizirati tako da je već dostupan muškarcima.

Novinar: Možete li nam reći nešto više o ovom preparatu?

Tomislav Sorić:  Proizvod o kome govorim potpuno olakšava upalu prostate u bilo kojoj fazi. Od prvih dana uporabe, ovaj proizvod također olakšava sve vrste rizika od nastanka adenoma i tumora. To znači da može smanjiti rizik od opasnih komplikacija i smrtnog ishoda na nulu. Muškarci s upalom prostate su izvan opasnosti čim počnu s tretmanom.

Mislim da ovaj preparat za olakšavanje upale prostate može spasiti tisuće života. Zato sam svu svoju energiju usmjerio u ovaj proizvod i ustrajao sa kliničkim ispitivanjima.

Novinar:  O kom proizvodu govorite? Kakva tajna leži iza ovog proizvoda?

Tomislav Sorić:  Proizvod se naziva “ProDrops” i potpuno je nov na tržištu. U suprotnosti s mnogim drugim preparatima i lijekovima za upalu prostate, ovaj proizvod su razvili stručnjaci u ovom polju, a ne velike farmaceutske kompanije. Proizvod su razvili u međusobnoj suradnji vodeći urolozi i znanstvenici.

Što je ProDrops, kako se koristi

Ima tri važna principa djelovanja: Prvo, normalizira cirkulaciju krvi u organima karlice. Drugo, eliminira otpadne materije iz organa karlice. I treće, obnavlja proizvodnju muških hormona. Ovaj treći princip također pojačava potenciju kod muškaraca. Možemo ga istovremeno nazvati i “prijatnom nuspojavom”.

Upala brzo nestaje nakon što osoba počne koristiti ovaj proizvod – muškarci koji su ga koristili prijavili su da su primijetili prve rezultate, tj. mokrenje bez boli i osjećaja peckanja, već sljedećeg jutra nakon početka uporabe preparata ProDrops. Obično je potrebna 14-dnevna terapija preparatom ProDrops za potpuno uklanjanje upale prostate. U blago ozbiljnijim situacijama ili uznapredovanim fazama upale, tretman se mora produžiti.

Još jedna prednost preparata ProDrops je uravnoteženi sastav s taninima, flavonoidima i drugim bioaktivnim materijama. On ima kompleksno olakšavajuće djelovanje na muški organizam.

Osim ova tri glavna principa djelovanja, ProDrops također ima i druge učinke:

 • olakšava i ublažava kroničnu upalu prostate;
 • sprečava infekcije urinarnog trakta;
 • olakšava mokrenje;
 • obnavlja potenciju;
 • ojačava imunološki sistem u tijelu;
 • poboljšava cirkulaciju krvi u organima karlice;
 • osigurava vitamine i mikroelemente potrebne ljudskom tijelu.

Novinar: Ima li proizvod ProDrops kontraindikacija?

Tomislav Sorić:  Nema poznatih kontraindikacija. “ProDrops” se proizvodi samo od prirodnih sastojaka i nema alergijskih reakcija koje su povezane s njim. ProDrops mogu koristiti i osobe koje su alergične na druge lijekove. Potpuno je siguran za jetru, organ koji se nalazi pod najvećim pritiskom prilikom uzimanja lijekova s jakim djelovanjem.

Kao što sam ranije rekao, ovaj proizvod su razvili neovisni stručnjaci i trenutno se proizvodnja vrši u naučnom centru za zdravlje i medicinu u Hrvatskoj i ubrzo će se proširiti. Ovo je razlog zbog kojeg je proizvod dostupan samo preko posebnih programa.

Da su vlasnici velike farmaceutske kompanije, njegova cijena bi bila definitivno nekoliko puta veća od ovoga. Ali pošto je u vlasništvu znanstvenog sektora, dostupan je ljudima po pristupačnoj cijeni.

Prodaja je planirana za 6 mjeseci, ali ja sam uspio dogovoriti sa istraživačkim centrom i dobiti sredstva za financiranje u ranoj fazi stavljanja proizvoda u prodaju. Sada je svima dostupan sa 50% popusta. Sve zalihe u skladištu su trenutno namijenjene za prodaju preparata ProDrops preko posebnog programa prodaje.

Novinar: Kako muškarci sada mogu dobiti ovaj proizvod? Je li potreban recept ili sličan dokument?

Tomislav Sorić:  Glavni zahtjev je da muškarac mora biti stariji od 30 godina. Naručeni proizvod se onda izravno šalje osobi koja ga je naručila preko pošte. Mislimo da je ovo najbrži način za kupce da naruče i počnu tretman. Sve je prilično pojednostavljeno: naručite tako što ostavite svoje ime i broj telefona, sačekate poziv operatera, kažete mu svoju adresu i vrijeme dostave koje vama odgovara. Zatim preuzmete pošiljku u pošti.

ProDrops cijena, gdje kupiti u Hrvatskoj

Uvjeti za kupnju proizvoda “ProDrops” u okviru ovog programa:

 • Samo za osobnu uporabu
 • Ovo je neophodno da bi se spriječila preprodaja proizvoda, tj. kada pojedinci naruče velike količine proizvoda za preprodaju po većoj cijeni.
 • Naručivanje proizvoda preko službene stranice programa
 • Službena stranica programa jamči cijenu i originalnost proizvoda

Novinar: Hvala vam za odvojeno vrijeme i što ste nam odgovorili na sva pitanja. Ponudili ste nam mnogo korisnih informacija i mislim da će mnogi naši čitatelji odlučiti kupiti ovaj proizvod i zaštititi svoje zdravlje.

ProDrops forum: komentari

Anka P.

Moj muž je imao upalu prostate. Želi se izliječiti, ali ne zna kako. Ne mogu ga uvjeriti da ode liječniku. Bio je jednom i nije baš bio oduševljen masažom prostate kroz anus. I više ne želi ići. Naručila sam mu ProDrops dok je još na sniženju.

Ivana R.

Zdravstvo u Hrvatskoj je stvarno u užasnom stanju.

Kristijan C.

Svaka čast! “ProDrops” je stvarno djjelotvoran kada je u pitanju liječenje upale prostate! U mom slučaju je nestala i ne vraća se. Naručio sam prije mesec i pol dana i za 4 dana me je pošiljka čekala i sad mogu u toalet bez poteškoća! Hvala svima i hvala proizvođaču!

Ivica

Ovo je odlična stvar. Ja mogu potvrditi. Meni je ovo liječnik preporučio. Ne može se propisati u bolnici, ali mogu ga preporučiti. Meni je prilično pomogao, upala je potpuno nestala. Pomogao mi je i sa erekcijom…

Borna D.

Hvala Bogu što ima doktora koji stvarno brinu o svojim pacijentima! Ovo je odličan proizvod. Koristim ga 3 dana i mokrenje se značajno popravilo. A bol je nestala. Nastavljam s korištenjem. Hvala vam za savjet od srca! Bio sam malo skeptičan, ali rezultate sam primijetio nakon 3 dana.

Dino S.

Hvala za interesantan članak. Borim se protiv upale prostate već tri godine i bez uspjeha. Naručio sam ProDrops. Ostalo je još par pakiranja kako mi je operater objasnio jer se brzo prodaju.

Goran V.

Kako se naručuje ovaj “ProDrops”?

Stjepan A.

Ispunite obrazac. Prilika da testiram ovaj proizvod mi je puno pomogla!

Alan L.

Je li netko već probao? Koliko ste ga koristili?

Nikola E.

Ja sam naručio prije nekog vremena preko prijatelja, a tad nije bilo popusta. Platio sam puno više nego sad, ali vrijedilo je. U mom slučaju, kronična upala prostate nestala je za 2 tjedna i ne vraća se već 4 mjeseca. Pošiljka mi je stigla za 3 dana.

Nina L.

Moj otac je imao upalu prostate. Kupili smo mu ovaj proizvod prije 2 mjeseca. Koristio ga je 10 dana. U ovom periodu je upala potpuno nestala. Liječnik koji ga je liječio antibioticima nije mogao vjerovati kad je čuo za ovaj proizvod. Moj otac mu nije povjerovao da ne zna za njega, ali sve se dobro završilo!

Sanja B.

I ja ću naručiti za muža. Više nemam ideja kako da mu pomognem. Čini se da potpuno nestane, a onda se upala vrati. A da vam ne pričam koliko je prošlo od zadnjeg seksa…

Antonio B.

Ja se protiv upale borim nekoliko godina, a počela je sa 38 godina. Išao sam na svakakve tretmane, ali se upala samo pogoršavala. Posljednji je bio baš užasan. Rekli su mi da lako mogu dobiti rak prostate. Zato svima koji pate od upale prostate preporučujem da započnu liječenje što prije. Ovo je stvarno ozbiljna bolest.

Davorin S.

Ja sam jedan od mnogih koji pate od ove bolesti, ali hvala Bogu da sam otkrio ProDrops. Spasio me je od prostatitisa, a to nisu učinili mnogi lijekovi prije njega! Slučajno sam našao ovu stranicu, naručio i ne mogu biti sretniji…

Zoran M.

Je li vam stvarno pomogao? Liječnici i lijekovi su obično beskorisni…

Anto F.

Sigurno! Ima baš snažan učinak i ne šteti zdravlju! Samo naprijed i naruči! Meni je pomogao, adenom prostate je samo nestao.

Tena R.

Hvala vam, narode, mom mužu je puno pomogao. Želim poručiti muškarcima da ne odgađaju liječenje, nego da se pobrinu za svoje zdravlje!

Davor T.

Ja sam se godinama borio protiv upale prostate. Onda sam odlučio naručiti ProDrops i upala je oslabila već sljedećeg dana. Ukupno su bila potrebna 2 tjedna za ovo. Sad se osjećam kao mladić. Dobro je što se može naručiti preko službene stranice i da se ne mora nigdje ići po ovaj proizvod. Gdje je ovo bilo prije?

Damir J.

Ja sam kliknuo na poveznicu za stranicu i čini se da funkcionira. Naručio sam, operater me je pozvao i potvrdio narudžbu. Samo me je upozorio da su količine ograničene. Sad čekam da mi stigne paket. Jedva čekam! Hvala vam puno!

Mateo B.

Odličan proizvod, meni je pomogao za 2 tjedna. Učinkovit je, a uz ovaj popust je i pristupačan.

ProDrops korištenje, gdje kupiti – uspješna specijalistica urologije rekla nam je kako je uspjela vratiti potenciju svojih pacijenata u dobi od 60-70 godina

ProDrops je jedno od najsigurnijih i najučinkovitijih sredstava za liječenje i prevenciju prostatitisa. Može se naručiti s 50% popusta na službenoj web stranici Kliničkog zavoda za urologiju.

Naš dopisnik intervjuirao je Mirjanu Pavković, najbolju specijalisticu Kliničkog instituta za urologiju za liječenje prostatitisa i erektilne disfunkcije.

Mirjana Pavković – urolog, profesorica Odjela za urologiju, otkrila je kako liječiti prostatitis i impotenciju

– Gospođo Pavković, imate pacijente u dobi od 60-70 godina. Je li doista potrebno imati seks u ovoj dobi?

– Naravno! Posebno za muškarce. Seksualni život određuje sveukupno zdravlje, drugim riječima, to je biološki sat koji utvrđuje koliko brzo postajete stara osoba.

Prilaze mi pacijenti koji pate od prostatitisa i adenoma prostate, a kad ih pitam kada su zadnji put imali seks, smiju se i kažu nešto poput: “Nisam se seksao već 7 godina.” Naravno, iznenađena sam njihovim odgovorom. To je uzrok prostatitisa koji se kasnije može pretvoriti u rak prostate.

Manjak seksa šteti organizmu, bez obzira da li se događa u 30., 40., 50. ili čak 70. godinama! Prostata je organ u kojem se formira sjemenska tekućina. Ako nije ejakulirana, počinje kvariti. U prostati se odvija proces patološke stagnacije (nakupljanje opasnih mikroorganizama). Dovode do upale prostate (prostatitis). Upala prostate kroz duže vrijeme dovodi do adenoma prostate, oštećenja mokraćnog sustava i pijelonefritisa. Sljedeća faza nakon adenoma je rak. Pacijenti koji imaju poteškoće s potencijom imaju 7 puta veći rizik za razvoj raka prostate.

Ovo je samo jedna od mnogih posljedica. Drugim riječima, produljena apstinencija može dovesti do brze smrti. Ljudima je suđeno da se razmnožavaju. Ali kad se ta funkcija smanji, organizam počinje vrlo brzo stariti. Krvne žile se počinju stanjivati i puknu, povećava se rizik od moždanog udara ili srčanog udara, pojavljuju se disfunkcije psihosomatskog sustava. Kosa pacijenata sijedi vrlo brzo (ako već nije sijeda). Bolovi u zglobovima se pojavljuju, pacijenti se ukoče. Čak je i nesanica koja muči starije ljude povezana s nedostatkom seksa i nedovoljnom razinom određenih hormona.

Još uvijek vjerujete da ne trebate imati seks? Seks donosi stabilnost u vezi. Nažalost, većina impotentnih muškaraca su samci. Žene mogu imati seks do dobi od 70-80 godina. Potreban im je seks. Pravilo kaže: što češće imate seks, to vam je veza stabilnija.

Govori se da u vašoj klinici koriste samo prirodne lijekove, zahvaljujući kojima muškarci mogu imati seks u bilo kojoj dobi. Je li to istina?

Da, u našoj klinici vrlo je visok postotak oporavka zahvaljujući prirodnim sredstvima liječenja i prevenciju. Posebno želim spomenuti proizvod ProDrops, koji je pomogao više od 100 naših pacijenata. Ako se uzima svakodnevno, ProDrops pojačava libido i potiče erekciju. Ali u ljekarnama se još ne prodaje. Sadrži:

ProDrops sastav, djelovanje

 • Ekstrakt čestoslavice. Poboljšava krvotok u predelu polnih organa što ubrzava uzbuđenje i povećava osetljivost. Stimuliše spermatogenezu
 • Ekstrakt medveđeg grožđa. Snažan prirodni afrodizijak. Brzo razbuđuje privlačnost i produžava erekciju. Skraćuje oporavak nakon ejakulacije na nekoliko minuta
 • Ekstrakt lišća breze. Uklanja simptom bola i pečenje tokom pogoršanja prostatitisa i čini da proces mokrenja bude manje bolan
 • Ekstrakt poljskog rastavića. Stabilizuje nivo testosterona. Povećava izdržljivost, pa i seksualnu, što produžava trajanje seksa. Ispunajva energijom i poboljšava raspoloženje
 • Ekstrakt koprive. Snažan antioksidans. Ima protivupalno delovanje. Obnavlja zdravlje prostate i sprečava povratak bolesti.

Ubrzo nakon primjene, ProDrops povećava uzbuđenje (može se uzimati kao bezopasni seksualni stimulans, umjesto Viagre), a redovitom primjenom jača prirodnu potenciju. To je jedini proizvod koji djeluje na ovaj način, ali ne možete ga pronaći u ljekarnama.

– Recite nam nešto više o djelovanju i učinkovitosti ovog proizvoda.

– Doista je odličan tretman. To možete vidjeti po činjenici da imamo zakazane sastanke za preglede za nekoliko tjedana. Propisujem samo ProDrops, koji možete kupiti u ljekarni našeg Instituta ili naručiti s posebne stranice s 50% popusta.

Što se tiče učinkovitosti kapi ProDrops, želim vam pokazati rezultate kliničkih studija koje su stručnjaci našeg Instituta obavili tijekom 2015.-2016. U ovom je eksperimentu sudjelovalo 50 muškaraca starijih od 50 godina. Većina ispitanika već je godinama impotentna.

Rezultati studije:

 • Potpuni oporavak potencije (sposobnost da se seksa barem jednom tjedno) – 96% ispitanika
 • Visoka razina testosterona – 94% ispitanika
 • Normalizacija mokrenja (uključujući učestalost) – 98% ispitanika
 • Ukupno poboljšanje stanja – 99% ispitanika
 • Nedostatak nuspojava – 100% ispitanika

Dakle, tretman je savršen.

Inovativni mehanizam djelovanja ovog tretmana na muški mokraćno-genitalni sustav

Odlučili smo saznati više informacija o djelovanju kapi ProDrops na muški mokraćno-genitalni sustav od jedne od osoba koje su sudjelovale u njegovom razvoju – profesora, glavnog specijaliste urologije, člana dopisnika Znanstvene akademije Hrvatske, šefa Odjela za urologiju, gospodina Marijana Dejanovića.

“Ne razumijem razloge zbog kojih se muškarci od 50 do 60 godina odriču seksualnog života, uvjereni da nema rješenja. Zašto? Možete uživati u tom zadovoljstvu dok ne budete jako stari!”

– Gospodine Dejanović, kako se ProDrops uspijeva učinkovito boriti protiv erektilne disfunkcije u dobi od 60-70 godina? Kakav je njegov postupak?

Glavni uzrok oštećenja potencije je nedovoljna razina testosterona. ProDrops djeluje u tom smjeru.

Testosteron je muški hormon koji je odgovoran za uzbuđenje. Što je njegova razina veća, to je veća privlačnost muškarca prema ženama i bolja je potencija. Maksimalna razina proizvodnje testosterona je između 18-22 godine. Nakon toga razina hormona se polako počinje smanjivati, sve dok se naglo ne smanji. Dakle, niska razina testosterona određuje nisku potenciju i starenje tijela.

Osim dobi, na proizvodnju testosterona utječu i vanjski čimbenici – poroci, nezdrava prehrana, faktori iz okoliša (na primjer, rad u nezdravom okruženju) i mnogi drugi.

Ti čimbenici dovode do ubrzanja smanjenja razine testosterona, stoga čovjek postaje impotentan u mlađoj dobi.

Provjerite simptome koji upućuju na nisku razinu testosterona:

 • Osjećate se slabo
 • Slabost u mišićima
 • Česte glavobolje
 • Disfunkcije probavnog sustava
 • Cijelo se vrijeme osjećate pospano
 • Nedostatak seksualne želje
 • Spore reakcije
 • Zaboravnost
 • Fluktuacije krvnog tlaka
 • Slaba elastičnost mišića i kože
 • Apatija i razdražljivost
 • Gubitak kose
 • Često razbolijevanje

Prisutnost barem 2 od ovih simptoma ukazuje na to da je razina testosterona niska. Da bi se vratila potencija, potrebno je povećati razinu testosterona.

ProDrops savršeno obnavlja funkciju proizvodnje testosterona. Djeluje izravno na Leydigove stanice testisa, poboljšavajući njihove funkcije do 20-30 godina. To dovodi do jačanja tijela i potencije.

Kao što smo ranije spomenuli, pacijenti koji su izgubili svaku nadu vraćaju se normalnom seksualnom životu nakon liječenja kapima ProDrops u trajanju od 3-4 tjedna. Potrebno je uzimati ih dva puta dnevno tijekom obroka. Prve promjene mogu se primijetiti već za nekoliko dana. Proizvod vraća potenciju, blagotvorno djeluje na cijelo tijelo, jer je testosteron glavni muški hormon.

I odlučili ste prodavati ovaj proizvod s 50% POPUSTA?

Točno! Poslat ću ovaj proizvod svim muškarcima koji žele vratiti potenciju. Trenutno je na zalihama ostalo oko tisuću paketa, a mi (moji kolege i ja) ćemo ih poslati prvim osobama koje ostave zahtjev na posebnoj web stranici.

Ponavljam – UPOLA CIJENE

ProDrops je potpuno prirodan. Sadrži osušene ljekovite biljke iz cijelog svijeta. Možete piti ove kapi kod kuće. Nisu potrebni recepti od liječnika.

Za razliku od Viagre, ProDrops pojačava prirodni libido i potenciju, baš kao što se pojavljuju prirodno, bez stimulansa.

Što trebate učiniti kako biste naručili ProDrops s popustom od 50%?

 • Morate živjeti u Hrvatskoj.
 • Naručite na službenoj web stranici.
 • Za 5-7 dana (rok isporuke) otići ćete do pošte i preuzeti paket.

Je li istina da ProDrops pomaže vratiti potenciju u starosti? Rezultati istraživanja

Na web stranici privatnog centra za urologiju (gdje je razvijen ProDrops) provedeno je istraživanje među pacijentima koji su koristili ProDrops.

Istraživanje sadrži samo jedno pitanje: “Je li vam ProDrops pomogao da vratite PRIRODNU potenciju?”

Rezultati istraživanja:

Požurite da naručite ProDrops prije nego što to učine drugi. Prodano je tisuću paketa s 50% popusta!

ProDrops iskustva, mišljenje

Marko

Naručio sam ProDrops, hvala na tome. Savjetnik je obećao da ću ga primiti za 5 dana u pošti.

Damir O.

I ja sam ga naručio. Ne mogu se seksati više od godinu dana, ali ne namjeravam odustati. Nadam se da će mi ProDrops pomoći. Imam kontraindikacije za Viagru, zbog problema sa srcem.

Josip Z.

Potvrđujem! ProDrops je cool. Imam 54 godine i u posljednje vrijeme moja je potencija bila 0. Bio sam vrlo rijetko uzbuđen. Isprobao sam mnogo lijekova. Prirodni recepti, tablete, išao sam kod nekoliko urologa. Samo mi je ovaj proizvod pomogao. Sada imam redovan seks barem jednom tjedno. Čak se i opće stanje poboljšalo, testosteron je vrlo koristan za muškarce.

Lucijan

Nakon tretmana kapima ProDrops, osjećao sam se mlađe.

Emanuel

Naručio sam ga. Još je dostupan. Dostava poštom. Ovo je prvi put da sam naručio nešto putem interneta, ništa komplicirano. Trebate samo unijeti broj telefona. Zvao me je menadžer da potvrdim adresu za dostavu.

Andrej

Pročitao sam podatke o kapima ProDrops na stranici . Impresivno! Izuzetno koristan proizvod za starije muškarce. Testosteron vas štiti od starenja!

Helena

Mislim da ću ga naručiti za svog supruga. U 48. godini praktički je impotentan. Imam 41 godinu i ne namjeravam se odreći seksa.

Oliver

Moj 65-godišnji susjed ima vrlo aktivan seksualni život. On koristi ovaj proizvod. Vidio sam to kod njegove kuće.

Ivan T.

Naručio sam ga.

Philip

Nevjerojatno! Osjećam se bolje uz ove kapi nakon samo tjedan dana. A liječenje prostate mi nije potrebno. Osjećam da mogu bez njih

Petar

Imam 61 godinu i impotentan sam već 5 godina. Otišao sam kod urologa (iz drugog razloga), koji mi je propisao ProDrops za poboljšanje općeg stanja. Nakon tretmana počeo sam osjećati seksualnu želju. Ponekad sam uzbuđen i mogu se seksati. Osjećam se mnogo bolje.

Jovan

Jučer sam ga preuzeo u pošti. Cijena je dobra.

Leonardo

Prije 3 tjedna počeo sam piti ove kapi. Bolovi su nestali, erekcija se polako popravlja. Preporučujem svima. Ako ih pijete svaki dan, rezultat je dobar.

Zoran

Naručio sam ga. Operator je rekao da je ostalo samo 200 paketa, ali opskrba se brzo smanjuje.