Mikoherb Hrvatska, cijena, iskustva, korištenje – brzo i povoljno uklanjanje gljivičnih infekcija

By | February 17, 2023

Specijalist za dermatološke i venerične bolesti

Ivan Ferić

Znanstvenici širom svijeta oglašavaju uzbunu: 57% stanovništva ima opasne gljivične infekcije.  To je više od polovice populacije! Zastrašujuće!

Gljivična infekcija mnogo je više od kozmetičkog problema ili neugodnog svraba.

Postoji oko 32.000 vrsta gljivica koje predstavljaju visok rizik sa nepovratnim posljedicama.

Budite spremni! Zaštitite vaše tijelo i život! Rano dijagnosticiranje prvih simptoma!

  • prekomjerno znojenje
  • bijele naslage na sluznici usta, grla i genitalija
  • loš miris ruku i stopala
  • promjena boje i deformacija pločice nokta
  • bijele mrlje na koži
  • osip
  • crvenilo kože
  • svrab u području genitalija i unutrašnjosti bedara
  • loš miris urina i genitalija
  • nokat na nozi postaje smeđe boje.

Što se događa ako brzo ne reagirate?

Tijekom životnog ciklusa, gljivice  oslobađaju toksine u tijelu, koji uništavaju imuni sustav  . Glavni su uzrok čestih prehlada, respiratornih bolesti i visceralnih poremećaja.

Infekcija noktiju može izazvati dermatitis po cijelom tijelu i  trovanje krvi. Dugotrajna infekcija uzrokovana kandidom može dovesti do impotencije kod muškaraca i neplodnosti kod žena  . Dakle, liječenje mora započeti odmah kako bi se izbjegle komplikacije opasne po život.

Ako se ništa ne poduzme u ranim fazama infekcije, gljivice se šire iz krvi u unutarnje organe. Sa slabim imunim sustavom, uzrokuju razvoj zaraznih komplikacija: toksično-alergijska oštećenja srca, jetre, želuca, bubrega i reproduktivnih organa.  Bez brzog liječenja smrt se može dogoditi u 95% slučajeva.

Dao sam dovoljno dokaza da su gljivice opasna infekcija čije liječenje ne bi trebalo odgađati. Slažete li se?

Ali naša klinika još uvijek ima pacijente koji misle da su gljivice samo kozmetički problem i zanemaruju liječenje. Neki koriste ocat i vodikov peroksid. To nema smisla. Ovaj postupak samo će pogoršati situaciju, stvara alkalno okruženje koje je povoljno za uzgoj gljivičnih spora. Ne radite to nikada!

Ljekarne ne nude učinkovite lijekove!

Opcija 1 – antibiotici

Antibiotici su neučinkoviti protiv gljivičnih bakterija – samo privremeno skrivaju simptome i bolest se ubrzo vraća.

Opcija 2 – kapi i kreme

Stvaraju alergije jer njihovi toksini truju tijelo nakon nanošenja antifungalnih sredstava na kožu – tako da problem i dalje postoji + nuspojave.

Stvarno učinkovit proizvod za gljivične infekcije – što je Mikoherb, sastav, kako se koristi

Detaljna ispitivanja gljivica, postojeći tretmani i farmaceutsko tržište omogućili su istraživačima iz hrvatske asocijacije za dermoskopiju kože da razviju novi antifungalni brend – MIKOHERB GEL.

Na ovom projektu su radili i znanstvenici sa Zagrebačkog instituta za mikologiju. 2018. godine potvrdili su učinkovitost Mikoherb gela. Proizvod je prošao test u 8 faza i dobio je sertifikat o kvaliteti. Trenutačno se Mikoherb Gel smatra najjačim vanjskim preparatom protiv većine gljivica, uključujući Candida albicans (uzročnik kandidijaze), Trichophiton (uzročnik gljivica noktiju i stopala) i Malassezia furfur (uzročnik seboreje).

Mikoherb korištenje, djelovanje, mišljenje

Znanstvenici su na proizvodu Mikoherb gel radili tri godine, eksperimentirajući sa različitim komponentama i formulacijama – osmislivši sjajan organski sastav samo prirodnih sastojaka – prirodnih ekstrakata. Ponosan sam na moje kolege koji su zadržali organsku prirodu svake komponente i pročistili ju u laboratoriju.

Mikoherb gel je pokazao pozitivnu dinamiku u brzom liječenju više od 150 gljivičnih infekcija, uključujući širenje kožne kandidijaze i tineje versicolor  . Primjena ovog proizvoda pokazuje pozitivne promjene već trećeg dana tretmana, a potpuni oporavak zabilježen je kod 98% pacijenata. Takvi rezultati su potvrđeni patološkim testovima.

Mikoherb gdje kupiti u Hrvatskoj, cijena

Brend je na kraju uvršten u nacionalnu listu lijekova, ali pregovori oko distribucije proizvoda  Mikoherb gel  preko farmaceutskih mreža još nisu završeni. Dakle, svatko može kupiti  ovo učinkovito sredstvo protiv gljivica  samo sa službene web stranice proizvođača po posebnoj cijeni >>>

-50%

Mikoherb komentari, iskustva, forum

Sanja

Ako je ovaj brend dobar, zašto se ne prodaje u ljekarnama? Bila sam kod mnogih liječnika, ali ništa što su mi davali nije mi pomoglo. Moj suprug je proizvod Mikoherb gel naručio putem interneta…

Lea

Moj brat se prijavio za sudjelovanje u testu! Potvrđujem sve gore napisano. Skoro mu je cijelo tijelo bilo pod utjecajem gljivica, ali sada je opet dobro.

Ana

Svrbi me između nožnih prstiju. Jesu li to gljivice?

Dino

Bilo koji svrab, čak i mali, osnova je za zabrinutost. Kremama iz ljekarni i antibioticima uništio sam zdravlje i nisam se izliječio. Srećom pronašao sam  Mikoherb gel  . Mjesec dana i izliječio sam se.

Mario

Drago mi je što prodaju samo putem interneta. Novi lijekovi su dobri dok se licenca ne kupi – tada se formulacija mijenja i cijena raste. Njih nije briga za zdravlje ljudi, sve što žele je profit.

Branka

Slažem se. Ponekad ista formula pomaže da se riješite simptoma, ali ako kupite drugu, jednostavno ne funkcionira. Izbjegavajte ljekarne.

NinaBožić

Pokupila sam infekciju u kozmetičkom salonu… oštećena mi je pločica nokta. Dermatolog mi je preporučio ocat – ali užasno smrdi! Tako da više nema liječnika… Potražila sam na internetu i pronašla  Mikoherb gel  .  Sve je prošlo prilično dobro – i nema više problema.

Teo

Paket mi je stigao trećeg dana – započeo sam tretman, nadam se da će uspjeti… Javit ću vam kako je prošlo…

Marko

Trebalo mi je šest mjeseci da se otarasim kandide koju sam dobio od nezaštićenog seksa. Hvala na informacijama.

Maja

Bok, naručila sam drugo pakiranje – uklonio je gljivične infekcije kože u roku od 7 dana. Posao je završen!

Vesna

Pročitala sam članak… U opasnosti sam… nokti su mi žuti, nije samo u pitanju nedostatak vitamina… Bolje da naručim ovo.

Srce ljubavi

Naravno, to su gljivice! Kozmetički saloni nemaju najnovije zdravstvene informacije – barem su informacije ovdje provjerene.

Nino

Naručeno. Probao sam. Izliječio se. Sjajna stvar.

Goran

Naručio sam i dobio ga po posebnoj cijeni – kupite 2 i dobijete 1 besplatno.

Marija

Baš sam sretna !!!! Nadam se da ću izliječiti gljivice koje se šire od noktiju do laktova i ispod pazuha. Ništa ne pomaže.

Ivana

WOW! Ovo je kandida. Zašto niste započeli tretman ranije…?

Marijana

Super! Upravo ono što sam tražila kao prevenciju za djecu. Odlaze na bazen i izloženi su infekcijama.

Damir

Naručio sam. Hvala.