Hotrifen Hrvatska, komentari, sastav, cijena – nakon 1. dana osjetit ćete olakšanje

By | June 28, 2023

GARANCIJA koju vam ne daje nijedan drugi proizvod.

Dobar dan, zovem se Branimir Kekez. Ja sam umirovljeni profesor biokemije i strastveni vrtlar. Reći ću vam kako sam otkrio Bioregenerativni tretman za zglobove. Već nakon 1. dana korištenja osjetit ćete olakšanje, a za 28 dana potpuno ćete regenerirati zglobove. Bit će elastični kao nikad prije. Svaki će pokret biti lagan i ugodan: bilo da se radi o hvatanju šalice čaja, plijevljenju gredica klečeći ili penjanju na planinske vrhove.

Zahvaljujući mojem Bioregenerativnom tretmanu za zglobove:

 • Definitivno ćete se riješiti bolova u zglobovima – već nakon 1. dana
 • Trajno ćete se riješiti krutosti zglobova – već za 28 dana
 • Radikalno ćete riješiti problem smanjene mobilnosti – vratit ćete 100 % pokretljivosti
 • Konačno ćete se riješiti problema degeneracije zglobova – 99,3 % učinkovitosti
 • U potpunosti ćete ugasiti upale – 100 % kondicija zglobova

Imate 100 % garancije da je sve prirodno

 • Biljni ekstrakti poznati po svom blagotvornom djelovanju na zglobove i koštani sustav.
 • Sastojak koji koristim izuzetno ubrzava bioregeneraciju zglobova.
 • Opuštajuće djeluje na vaše zglobove i mišiće kako bi se što više ubrzao proces regeneracije.
 • Temeljito istražena i ispitana formula (preko 1500 ispitanika).
 • Udobna formula za korištenje u kući i izvan nje.

Sastojke ove formule nisam tražio u kemijskim tvarima i epruvetama. Dolaze iz mog vlastitog biljnog vrta. Jedino što sam dodao je jedan sastojak koji vam zasad neću otkriti.

Moj biljni vrt pridonio je pridonio stvaranju Bioregenerativnog tretmana za zglobove

Učinkovitost Bioregenerativnog tretmana za zglobove otkrilo je već 86 tisuća ljudi. Među prvima je bio moj susjed Ivan. Korištenjem moje formule i vi ćete postići rezultate poput njega.

Hotrifen iskustva: spasio me od ogromne patnje

Unatoč artritisu, nisam mogao odustati od svojih omiljenih aktivnosti. Među njima je briga o vrtu. Uvijek sam volio „rovati” po zemlji. Znao sam s biljkama, uspijevalo mi je čak i cvijeće u teglama.

Jednoga sam dana, međutim, definitivno pretjerao sa svojom strašću prema vrtlarstvu. Imao sam takve bolove da sam ležao na zemlji i molio za pomoć.

Reći ću samo ovo – tada me je spasio Branimir. A sada svaki dan koristim njegovu sjajnu formulu. Totalno sam zaboravio što su bolovi u zglobovima. Štoviše, moj liječnik kaže da su promjene od artritisa na mojim koljenima i kukovima potpuno nestale. I mogu obrađivati vrt koliko god hoću, jer me ne boli ništa!

Ivan Leljak, 68 godina

Bol, krutost, smanjena pokretljivost?

– na to ne smijete pristati

Bol je odgovor tijela na upalu stanica i oštećenja uzrokovana drugim čimbenicima. Opširnije: vaše su stanice pod iznenadnim stresom. To je slično situaciji kada vidite ogroman kamion kako juri ravno na vas i ne možete pobjeći u stranu. Što bi se tada dogodilo? Osjetili biste stravu, ukočenost i bili biste praktički paralizirani od straha. S time se suočavaju vaši zglobovi svaki dan. Podvrgnuti su ogromnom stresu uzrokovanim raznim boljkama.

Stoga, prvo morate se pobrinuti za zglobove na razini stanica. Napetost kojoj su podvrgnuti mora potpuno nestati. Mada to neće učiniti svako sredstvo. Moja formula je po tome jedinstvena i jedina koja trajno eliminira stres u vašim zglobovima te ih tako regenerira i otklanja bol.

I dalje se pitate je li ovaj tretman pogodan za vas? Pročitajte Ivanovu priču. Ako je pomoglo njemu, pomoći će i vama.

Zavijao je od bolova poput životinje

Moj Bioregenerativni tretman za zglobove nastao je iznenada i u uvjetima koji se ne čine prikladnim za to – u običnom vrtu na parceli.

Jednog sunčanog dana u lipnju bio sam na svojoj parceli. Kao i obično, motao sam se oko gredica, jer početak ljeta je vrijeme teških radova u vrtu. Odjednom sam začuo užasan jecaj. Kao da nekome režu noge ili vade zub bez anestezije. Zvuk je dolazio sa susjedne parcele. Bez pretjeranog razmišljanja potrčao sam u tom smjeru. Ugledao sam susjeda Ivana koji leži među grmovima jagoda i zavija kao ranjena životinja.

Njegovo tijelo je bilo prekriveno krvlju!

Dotrčao sam mu i pitao ga što se događa. Činilo mi se da je cijeli prekriven krvlju. Pomislio sam da možda ga je netko napao i ubo nožem.

– Booooooli! – jecao je. – O Bože, u pomoć!

– Ivane, Ivane, smiri se. Reci mi, gdje si povrijeđen? Tko ti je ovo napravio? – vikao sam. I tek tada sam uočio da to nije krv, nego zgnječene jagode. To nije mijenjalo činjenicu da je taj čovjek jako patio.

– Zglobovi, koljena i kukovi – plakao je.

„Želim umrijeti!”

Srceparajuće je vrisnuo susjed. „Hitna. Što prije moram nazvati hitnu.” To sam pomislio. Ali… u mom se telefonu prije sat vremena potrošila baterija, tako da je bio beskoristan.

– Ivane, gdje je tvoj mobitel? – pokušavao sam saznati, ali on je samo zavijao i naizmjence molio za pomoć i za smrt.

Morao sam se snaći sam. Ostavio sam susjeda koji je ležao među zgnječenim jagodama i otrčao natrag na svoju parcelu. Pristavio sam vodu i počeo skupljati listove i sjemenke biljaka za koje sam znao da su savršene za ublažavanje bolova i regeneraciju zglobova.

Kad bi to netko gledao sa strane, vjerojatno bi pomislio da sam poludio. Iza ograde čovjek vrišti od bolova, a ja si kuham biljni čaj. Ali nije bilo tako. Moje su akcije bile dobro promišljene. Sve sakupljene biljke sam bacio u mužar. Prelio sam ga kipućom vodom i napravio pastu. Dodao sam malo ulja da bolje prianja uz kožu.

Pokupio sam koktel i otrčao natrag susjedu. Stavio sam topli zeleni oblog na njegove bolne zglobove. Nakon minute ili dvije, Ivan je konačno prestao jecati. Vidio sam kako se na njegovom licu pojavilo olakšanje.

Nisu htjeli vjerovati da je bilje zaustavilo bol

Nakon nekog vremena susjed je sjeo i sa žaljenjem pogledao svoje uništeno grmlje. Počeo je brati plodove koji nisu bili zgnječeni. Pa je odustao, vidjevši da to nema smisla, mahnuo je rukom na sve.

– Hvala ti, Branimire. Ne znam što si napravio, ali bol je prošao kao rukom odnesen – zahvalio mi se s velikim olakšanjem.

Pokušavao je ustati, ali sam mu zabranio. Saznao sam gdje mu je telefon i nazvao hitnu. Unatoč tome što se Ivan osjećao dobro, nisam htio riskirati.

Kada je stigla hitna pomoć i bolničari zbrinuli susjeda, nisu htjeli vjerovati ni u strašne bolove ni u ekspresno djelovanje biljnog obloga koji sam pripremio. Ponašali su se prema nama kao prema dva starca koji zovu hitnu za zabavu. No, na kraju su odveli Ivana u bolnicu kad sam im rekao da sam profesor biokemije i da se ne igram s takvim stvarima.

Zglobovi su mu bili poput trulog drveta

Kad su mom susjedu snimali zglobove, doktor se uhvatio za glavu. Promjene su bile tolike da je specijalist bio iznenađen kako je Ivan uopće mogao samostalno hodati.

Međutim, nije samo to iznenadilo liječnika. Rekao je da se bolničarima moj biljni oblog možda činio smiješnim, ali zapravo je bio sjajan lijek protiv bolova.

Onda sam odlučio otresti prašinu s pregače i vratiti se u laboratorij. Imao sam plan: dotjerati formulu. Tako da svatko u potrebi, poput vas, može ne samo brzo otkloniti bol, već i doživjeti brzu bioregeneraciju zglobova. Kao rezultat toga, moći ćete potpuno zaboraviti na ukočenost, probleme s kretanjem i svu patnju koju zglobovi mogu uzrokovati kada ne funkcioniraju kako treba.

Hotrifen sastav, kako se koristi: moć biljaka trajno će popraviti vaše zglobove

Ako biljke imaju moć, zašto biste se krkali analgeticima? Ili trljali neke smrdljive kreme i gelove koji ne rade ništa i mogu samo nadražiti vašu kožu?

Htio sam stati na kraj tome i napraviti potpuno prirodan tretman za zglobove. Ma, što ću govoriti. Sam se borim s raznim problemima. Imam 66 godina. Imam visok krvni tlak, probleme s bubrezima i previsoku razinu šećera što me izlaže riziku od dijabetesa tipa 2. Uzimam šake lijekova, skoro kao da gutam bombone. Nažalost, u tim godinama ne postoji imunost na zdravstvene probleme. Zato još ne želim piti tablete za zglobove.

Hotrifen komentari: moji su zglobovi imali 100 godina!

Budući da sam cijeli život radila u trgovini, tj. stajala za pultom ili raspakiravala robu, uništili su mi se zglobovi. Kada sam se umirovila, veselila sam se što ću se konačno odmoriti, pobrinuti za unuke, raduckati oko kuće.

I samo godinu dana nakon toga prikovalo me je za krevet. Morala sam koristiti štap da hodam po kući. Izlazak vani samo s hodalicom. Pa ljudi, ja sam imala samo 61 godinu, a moji zglobovi kao da imaju 100. Kakav je to život.

Stručnjaci su samo nemoćno širili ruke. Propisivali su rehabilitaciju i lijekove. Jako mnogo lijekova. Toliko sam uzimala toga, a bol i krutost u zglobovima uopće nisu prolazili. Mučila sam se.

Dobro da je moj sin našao taj profesorov Biogenerativni tretman za zglobove. Mudar znanstvenik, jer je koristio biljke koje raste na parceli. A, i ne trebam piti ništa. A iskreno, već nakon 1. dana prestala sam osjećati bol. Nakon 5 dana počela sam izlaziti u šetnje u dvorište. A sada nakon 28 dana – bila sam s unukom na biciklu!

Branka Huzjak, 61 godina

Ovo je apsurdno!

Da trpam u sebe još više tableta. Stoga sam odlučio dotjerati moj Bioregenerativni tretman za zglobove. Htio sam da ima oblik udoban za korištenje koji će svatko moći koristiti u domaćim uvjetima. Osim toga, neće uništiti želudac i otrovati jetru. Umjesto toga, doći će do izvora problema – upale i oštećenih zglobova.

Već sam znao koje biljne tvari treba uključiti u tretman. Sve što sam trebao učiniti bilo je dodati zagrijavajući sastojak. Zašto? Sigurno ste više puta vidjeli kipuću vodu. Činilo vam se da ju je tada bilo više. To je zato što se molekule vode šire kada se zagrijavaju. Tada se sve lakše povezuje s njima. Pored toga, sigurno znate da se sol ili šećer brzo i lako tope u zagrijanoj vodi. Zatim se spoje s njom, zbog čega osjećate slatki ili slani okus, iako je to još voda.

Čovjek se sastoji od 70% vode. Zagrijane molekule vode se šire, a zahvaljujući tome biljne tvari prodiru u njih. Na taj način ovi ekstrakti dospijevaju u zglobove, gdje otvaraju stanične strukture i regeneriraju oštećenu hrskavicu i sinovijalnu tekućinu. To je poput autoceste koja vodi ravno do bolnih mjesta i radikalno uklanja stres povezan s bolom.

Ovaj jedan sastojak pretvara domaći biljni oblog u moderan lijek za bolove u zglobovima!

Zato sam razvio termalni biostimulans koji zagrijava kožu. Zahvaljujući tome, također prodire u molekule vode i izravno dolazi do tkiva zglobova. Zbog toga već nakon 1. minute osjećate olakšanje, a nakon 1. dana trajno se opraštate od bolova.

Termalni biostimulans tajni je sastojak koji obični biljni oblog pretvara u pravu raketu koja prodire duboko u tkiva i jednostavno otklanja bol. Na mojoj parceli sam dodao kipuću vodu, ali to je bilo samo privremeno rješenje. U želji da pomognem svima koji imaju problema sa zglobovima i trebaju hitnu pomoć, morao sam podići Bioregenerativni tretman zglobova na višu razinu.

Hotrifen korištenje, što je: ublažavanje bolova traje 1 minutu

Bioregenerativni tretman za zglobove ima oblik masti koju sam nazvao Hotrifen. Ova formula ima djelovanje slično operaciji. Čudi vas takva usporedba?

Pogledajte: kada idete na operaciju, nitko vas ne reže uzduž i poprijeko, nego točno tamo gdje je potrebna kirurška intervencija.

Slično djeluje samo mast koju sam osmislio. Radikalno uklanja bol tamo gdje je to potrebno. I to zato što je utrljavate u točku zahvaćenu upalom ili nekim promjenama koje izazivaju nelagodu.

No, za razliku od operacije, izbjegavate proces cijeljenja, oporavak, rehabilitaciju i sve druge neugodnosti. Ne morate ići u bolnicu niti provesti tamo nijednu minutu.

Brzina djelovanja Hotrifen masti u usporedbi s tabletom protiv bolova

Osim toga, da biste namazali Hotrifen mast koju sam osmislio, potrebno je napraviti laganu masažu. U slučaju moje masti to je izuzetno važno, jer još brže počinje djelovati. I možete osjetiti potpuno opuštanje i nestanak bolova u samo 1 minutu! DA!

Učinkovitost Hotrifen masti u usporedbi s drugim popularnim lijekovima za zglobove

Na kakve tegobe djeluje Bioregenerativni tretman za zglobove Hotrifen

 • Reumatski i artritični bolovi
 • Upale zglobova
 • Degenerativne promjene
 • Degeneracija hrskavice i sinovijalne tekućine
 • Oštećeni zglobovi kao rezultat ozljede
 • Krutost u zglobovima
 • Smanjena pokretljivost
 • Umorni mišići nakon intenzivne fizičke aktivnosti

Znate li da…

Zglobovi su neobična „hidraulička” struktura koja nam omogućuje svaki pokret? Izloženi su velikim silama, tj. preopterećenjima: vašoj težini, prijeđenim udaljenostima, utezima koje podižete, hodanju (radi se pogotovo o silasku nizbrdo). Stoga se „habaju” i jako ih često zahvaćaju razne bolesti. A bez zglobova ne možete saviti ni prst.

Pobrinite se za svoje zglobove da vam koriste do kraja života!

Ne trebate patiti ni sekundu više!

Bol u zglobovima otežava život. Odjednom najobičnija aktivnost postaje problem. Nekad ste bez ikakvih poteškoća trčali, skakali, vozili bicikl. A sada ne možete niti ustati s kreveta jer su vaša koljena ukočena.

 • I dalje pristajete na to što vas ograničava u životu?
 • Želite uzimati tablete koje nakon 2 sata prestaju djelovati, a uz to uništavaju vaš želudac i jetru?
 • Želite li se mazati kremama i gelovima koji niti ne njeguju vašu kožu, a mirišu i koštaju pravo bogatstvo?

NE! Prestanite si štetiti.

Sami pogledajte što vam pruža Hotrifen:

 • Brzo djelovanje (čak u 1. minuti)
 • Lokalno djelovanje
 • Radikalno i potpuno otklanjanje bolova
 • Prirodna receptura
 • Gašenje upale
 • Učinkovitost potvrđena istraživanjima

Dokazano djelovanje

Naravno, najvažnija je vaša sigurnost. Stoga je moj Bioregenerativni tretman za zglobove Horifen bio podvrgnut nizu testova. Proveo ih je švicarski klinički institut Swiss Clinic „OrthoSpiners”. Više od 1500 dobrovoljaca (u dobi od 40 do 85 godina) prijavilo se i koristilo moju mast 28 dana. Rezultati su bili jako pozitivni.

Samo pogledajte što je istraživanje neosporivo dokazalo:

Osim toga, tijekom istraživanja švicarski znanstvenici primijetili su da mast Hotrifen ima visoka svojstva opuštanja mišića, što dodatno potiče regeneraciju zglobova. Jednostavnim smirivanjem mišića oko zglobova smanjuje se ukupni stres u tijelu, a time i olakšavaju procesi regeneracije.

Hotrifen mišljenje, forum: bila sam na rubu bankrota

Izgubila sam bogatstvo na tablete protiv bolova. Čak sam kupila posebni madrac za nekoliko tisuća eura. Unatoč tome, kada sam ustajala, nisam mogla izravnati koljena niti prste na rukama. Čak sam nekoliko puta otišla na akupunkturu koja je trebala učiniti čuda, ali jedino čudo je bila njezina cijena. I sve to uzalud. Pa evo, nekoliko lipa dnevno i moji zglobovi rade kao dobro podmazan stroj. Sada svaki dan vozim bicikl na posao, 10 km u jednom smjeru!

Nadodat ću da je već nakon 1. upotrebe masti Hotrifen bilo bolje. Sada se osjećam kao da sam 30 godina mlađa. U dobroj sam formi, ništa me ne boli, ništa me ne bocka, nema krckanja u zglobovima. Ove sam godine bila na biciklističkom skupu. Svaki dan po 100 km. Bilo me je strah da neću uspjeti. Ali pozitivno sam se iznenadila! Bilo je sjajno. I sve to zahvaljujući masti Hotrifen. Mogu vam reći da se tek zagrijavam, i to ne samo za vožnju biciklom.

A najvažnije mi je to što ova mast ne košta puno, jer ne zarađujem previše. Mogu si ga bez problema priuštiti. Tako da je sve 2u1– sjajno djeluje i ne prazni moj novčanik.

Antonija Bernabić, 52 godine

Velike farmaceutske tvrtke žele samo vaš novac

Veliki farmaceutski koncerni natječu se u sve novijim lijekovima za razne tegobe, uključujući i probleme sa zglobovima. No, njihov cilj nije stvarno pomoći, već zaraditi. Uostalom, to su ogromne tvrtke s tisućama ljudi koje treba platiti.

Međutim, ja sam već stariji gospodin. Imam sasvim dobru mirovinu, a novac neću uzeti sa sobom u grob. Stoga Bioregenerativni tretman za zglobove Hotrifen nije za mene samo sredstvo za zaradu novca. Napravljen je zbog istinske želje pružanja pomoći.

Jeftiniji od kave

Današnja vremena nisu jednostavna za život. Svatko računa svaku lipu. Kad sam pripremao tretman Hotrifen, želio sam ispuniti tri uvjeta:

 • Niska cijena – ne smije opteretiti budžet i mora biti dostupan bez obzira na prihode.
 • Udobni oblik – Hotrifen je mast u udobnom pakiranju. Možete je uvijek imati sa sobom. Koristiti je doma, na parceli, tijekom šetnje, a čak i u crkvi.
 • Laka dostupnost – bez potrebe za hodanjem specijalistu po recept. Ne trebate tražiti mast Hotrifen u ljekarnama. Dobit ćete je pred svoja vrata!

Oslobodite se bolova jednom zauvijek!

Zadnje što bih vam htio napisati jest da NE SMIJETE više trpjeti, boriti se s bolovima, nepokretljivošću, ukočenim zglobovima. Zašto želite uništiti svoj život i postati teret? Želite da se vaš život pretvori u vegetaciju?

Naručivanje masti Hotrifen traje samo 2 minute. Te 2 minute čine odluku koja vas može osloboditi bolova u zglobovima i pružiti vam sjajni život. Sve je u vašim rukama.

Vrijeme je za vašu odluku. Imate 2 mogućnosti:

 • NE! Možda ću se nekako snaći s tim bolovima. U najgorem slučaju provest ću ostatak života u krevetu.
 • DA! Želim uživati u životu i živjeti punim plućima. Ne želim da me ograničava bol zglobova. Želim imati Hotrifen!

Donesite pravu odluku i spasite svoje zglobove.

Zaslužujete biti u formi i život bez bolova.

Pozdrav!

Profesor Branimir Kekez

Hotrifen cijena, gdje kupiti u Hrvatskoj

-50%