TestoY България, цена, коментари, инструкция – искаш ли да получаваш от секса повече?

By | April 13, 2022

Максимално удоволствие с TestoY

  • Всички жени обичат това:
  • Продължителност на секса до 2 часа
  • Множествени оргазми
  • Кратки прекъсвания до 10 минути
  • Много сперма

В анкетата взеха участие 1384 жени на възраст от 18 до 56 години.

Дайте на жените онова, което те искат с TestoY – какво е, съдържание

Капсулите с натурални растителни екстракти премахват еректилната дисфункция във всяка възраст и във всеки стадий. Подходящи за профилактика на проблеми с ерекцията.

Активните вещества подобряват кръвоснабдяването на тъканите на пениса, стимулират производството на тестостерон, усилват сексуалното желание, повишават сперматогенезата и осигуряват продължителна ерекция.

TestoY употреба – спазвайте простите указания

  • Вземайте TestoY редовно. За стабилен ефект, отстраняване на всички проблеми с ерекцията и подобряване на мъжкото здраве приемайте по една капсула на ден след хранене.
  • Максималната продължителност на курса е 2 седмици. По-нататък за профилактика на проблемите с ерекцията и влечението препоръчване повтаряне на курса с капсулите TestoY на всеки 4-6 месеца.
  • Забравете за проблемите с потентността! Резултатът от приема на TestoY — устойчива, продължителна ерекция, никакви провали в леглото, бърза готовност за повторен полов акт.

TestoY поръчка, къде да купите – експеримент

Разкрий своя сексуален потенциал!

Готовност за секс по всяко време и на всяко място. На масата, в колата, в киното или в леглото вкъщи.

Твоята партньорка ще каже:

Скъпи, искам още!

Твърд! Як! Голям!

150Лев

75Лев

1 капсула = 7 часа секс

Съпругът ми прави секс мен 7 часа без прекъсване и не се изморява!

– Ох, боже, защо изобщо го купих? Не издържам да правя толкова много секс

Сега размерът му е нещо невероятно!

Здравейте, хора! Помните ли моята публикация, в която се оплаквах, че мъжът ми вече не ме удовлетворява сексуално и че не помня кога за последен път съм стигала до оргазъм? Той не получаваше ерекция дори след фелацио!

Опитахме всичко: от виагра и други стимулиращи продукти до йога и тантра. Всичко беше напразно! Той не можеше да го вдигне и дори да получеше ерекция, тя не издържаше повече от 2-3 минути.. 😞😥.

Започнахме да си мислим, че проблемът се корени в гените или че е симптом на някакво заболяване, но изследванията не показаха никакви сериозни опасения. В този момент вече се бяхме отказали дори да опитваме, а аз не издържах…

Аз съм млада и красива жена и щях да го оставя, ако беше друг мъж… Но моят съпруг е невероятен човек, идеалният мъж! Искам децата ми да са от него! Следователно трябваше да намеря начин.

И аз го направих!

Попаднах на някакво телевизионно предаване, където интервюираха Хю Хефнер – основателят на списание „Плейбой“ (мир на праха му). Всеки знае, че той водеше активен сексуален живот почти до смъртта си. Когато го попитаха „Как успявате да го правите?“, той отговори „Всеки мъж има едно и също количество сексуална енергия в началото на живота си, важното е да не допуснеш да избледнее през годините. Аз се тренирам и ако енергията ми започне да „унива“, разбуждам я с помощта на (TestoY)!

Аз замръзнах пред екрана, докато Хефнер продължаваше: „Какво е TestoY? Това е натурален стимулант, страхотно средство за подобряване на потентността и мъжките хормони. Аз знам за него от дълго време…

В този момент аз взех телефона си, намерих уебсайта на TestoY и поръчах една опаковка без да губя време.

Специалистите казват, че TestoY подобрява работата на пикочната система, повишава нивото на тестостерона – главният мъжки хормон. Редовният прием на капсулите повишава сексуалното желание, подобрява ерекцията, удължава и усилва оргазмите.

Сега да поговорим за нашите резултати

Поръчката беше доставена доста бързо. Същата вечер аз, както пишеше в информацията с указанията, разтворих една капсула в чаша вода и я дадох на съпруга ми да я изпие.

Ефектът не закъсня. Хъм, не се чувствам много удобно да разказвам на всеослушание за това, но аз ще го направя))

Аз не можех дори да мечтая за такъв мощен ефект! Не допусках, че моят Михаил е способен на такова нещо!

След половин час той скочи от леглото. Беше получил невероятно силна ерекция и очите му горяха с дива страст. Аз тайничко включих таймера и ние се заехме да правим секс.

Ако искате вярвайте, но аналният секс, с който той настоя да започнем, продължи 47 минути! И това е след 2-годишна липса на секс в живота ни! Дълбок, груб секс без почивка! Най-после се почувствах отново жива.

Неизпитвано удоволствие! Потях се и стенех като актрисите в най-добрите порно филми. Имах чувството, че правя секс с 3 мъже едновременно!

TestoY, чиято цена се равнява на билет за кино, възкреси сексуалния ни живот. Михаил се превърна не в секс-гигант, а в кралят на секс-гигантите!

Аз бих дала и 200 лева за такъв резултат. Ние можем да правим груб секс по 2-3 часа. Ако не бях заета с други неща, щях да правя секс по цял ден! С почивки за похапване. Животът е толкова кратък, че човек не бива да се лишава от удоволствия!

Михаил взема по една капсула на ден и ние сме по-щастливи от всякога. Той от доста време ходеше на фитнес, още преди да започне да взема TestoY, но мускулната му маса не беше нараснала много. Сега мускулите му започнаха да се очертават привлекателно. Казват, че се дължи да по-високото ниво на тестостерона. Благодаря на TestoY, че направи моя мъж толкова атлетичен!

Сега Мишо не взема TestoY от 3 месеца, но сексът все така продължава с часове. Аз съм напълно задоволена! Тялото на мъжа ми е по-красиво от телата на спортистите – тестостеронът прави чудеса 🙂

Работата е там, че последният път, когато се свързах с производителя на TestoY, за да поръчам продукта, те ми казаха, че ефектът е дълготраен и не е необходимо човек да приема капсулите постоянно. Както виждате, изминаха 3 месеца, а продуктът все още действа 🙂

И имам една опаковка в запас, в случай, че ми се наложи.

Препоръчвам този продукт на мъжете, които имат проблеми с потентността. Ако искате да подобрите сексуалния си живот без виагра, TestoY е най-добрият избор!

Посетете официалния уебсайт!

TestoY отзиви, мнения, форум, мнение

Айше

„Аз живях с бившия ми приятел 5 години и през цялото това време не харесвах секса заради слабата му ерекция. В крайна сметка скъсахме и аз срещнах мъжа на моите мечти. Той ме шокира в леглото: той може да прави секс с часове и пенисът му остава твърд като камък! Неотдавна той ми довери, че източникът на тази неизчерпаема енергия се нарича TestoY) 💪👍😎

Гриша

Това е магия! Аз вземам капсулите TestoY само от един месец и резултатите вече надминават очакванията ми. Започнах да привличам вниманието на жените – моята ерекция ги побърква. По-рано едва издържа няколко минути, а сега мога да правя секс часове наред). БЛАГОДАРЯ! 😁

Йордан

Използвам го от един месец. Честно казано, винаги съм смятал, че този тип продукти за мошеничество, с което ограбват хората, но тук видях добри мнения и ниска цена, затова реших да му дам шанс. Ерекцията ми стана значително по-мощна и се запазва дори сред еякулацията. Тези капсули трябва да помагат на мъжете, които имат проблеми с потентността.

Румен

Брат ми, който живее в САЩ, ми каза, че там е много популярен сред мъжете. Аз не съм го изпробвал, обаче виждам само положителни мнения

Елена

Чудесна история) Прочетох я и реших да си го поръчам) Обаче ще чакам да направят намаление 👍😱

Кристиян

Аз от две седмици вземам капсулите TestoY, така че мога да потвърдя, че са супер ефикасни. Бях с диагноза еректилна дисфункция, но TestoY я пребори! 😎😎😎

David

Поръчах си 3 опаковки, чакам доставката … Надявам се да помогне

Павел

Е, това се казва история! И аз искам такава съпруга ;)”,

Илияна

„Един мой приятел си го поръча и е много доволен от резултата 😍

Шани

Благодаря за информацията, поръчах една опаковка за съпруга ми. Получихме пратката вчера и вече сме удивени от резултата. Ефектът е видим още след първия прием!

Алекс

С това нещо не искам да свършвам въобще) Аз мога да правя секс нон-стоп

Велко

Наистина действа) По-рано ерекцията ми беше доста вяла, но сега всичко се промени)

Петър

Ако не греша, TestoY се произвежда в Германия, а пък там всичко се прави с отлично качество!

Сашо

Жена ми не може да разбере какво се е случило) Много ѝ харесва! Дори престанахме да се караме по цял ден) Поръчах го на официалния уебсайт, доставката винаги е навреме.

Константин

Получих доставката, сега ще го изпробвам

Жоро

Страхотен ефект за ниска цена, освен това имат разпродажби! Доставката е бърза и без никакви проблеми

Тодор

Надявам се, че тези капсули ще помогнат на всички така, както ми помогнаха на мен!

Детелина

Аз знам за тези капсули… Мъжът ми ги изпробва преди известно време. Сега не ги взема, но ние все така правим секс по 2 часа)

Timothy

Аз реших да си направя експеримент) Веднага щом получих пратката, аз взех една капсула и отидох при моята приятелка. Правихме секс в продължение на 3 часа! Шокиран съм! Досега такова нещо не ми се беше случвало

Евтим

Аз не мога да разбера къде да го поръча

Стефка

Линкът е посочен по-нагоре. Ето го, в случай, че не можете да го откриете – официален уебсайт . По-добре недейте да поръчвате от друго място, защото е пълно с мошеници.