ProDrops България, отзиви, цена, инструкция – велика специалистка по урология споделя как е успяла да възстанови потентността на пациентите си на възраст 60-70 години

By | April 13, 2022

Tabl of Content

Най-ефективното лечение за възстановяване мъжката сила ProDrops може да се поръча сега с 50% отстъпка от официалния сайт на производителя – Частния център по урология. Прочетете за повече подробности.

Репортерът ни интервюира най-добрия специалист в Частния център по урология, Катя Бакърджиева. Тя е оценена най-високо и има сериозен подход при лечението на еректилна дисфункция.

Катя Бакърджиева, специалист в отдела за урология, ни разказва за съвременните методи за лечение на импотентност в Частния център по урология.

– Г-жо Бакърджиева, имате пациенти на възраст 60-70. Наистина ли е нужно да правим секс на тази възраст?

– Разбира се. Особено за мъжете. Сексуалният живот определя цялостното здраве, с други думи, това е биологичен часовник, който установява колко бързо човек остарява.

Пациентите, които страдат от простатит и аденом на простатата, идват при мен и когато ги питам, кога са правили секс за последен, се смеят и казват нещо като: „Не съм правил секс от 7 години.“ Разбира се, отговорът им ме изненадва. Това е причината за простатит, който по-късно може да се превърне в рак на простатата.

Липсата на секс уврежда организма, независимо дали се случва на възраст 30, 40, 50 или дори 70! Простатата е органът, в който се образува семенната течност. Ако не еякулира, започва да се уврежда. Настъпва процес на патологична стагнация в простатата (натрупване на опасни микроорганизми). Това води до възпаление на простатата (простатит). Възпалението на простатната жлеза за дълъг период води до аденом на простатата, увреждания на пикочните пътища и пиелонефрит. Следващият етап след аденома е рак. Пациентите, които имат проблеми със потентността, с подложени на 7 пъти по-висок риск да развият рака на простатата.

Това е само едно от многото последствия. С други думи продължителното въздържание може да доведе до бърза смърт. Хората са родени да се размножават. Но когато тази функция отиде на заден план, организмът започва да остарява много бързо. Кръвоносните съдове започват да се отслабват и се пукат, рискът от инсулт или сърдечен пристъп се увеличава, появяват се дисфункции на психосоматичните системи. Косата на пациентите побелява много скоро (ако вече не се е случило). Повяват се болки в ставите, пациентите губят форма. Дори безсънието, който измъчва по-възрастните хора, е свързано с липсата на секс и ниските нива на някои хормони.

– Някои пациенти казват, че във Вашата клиника използвате уникални лекарства за възстановяване на потентността, помагайки на мъжете да правят секс на всяка възраст? Вярно ли е?

– Нашата клиника винаги е имала висока степен на успеваемост в лечението на различни разстройства. Ние използваме уникални лекарства, разработени от нашите учени. Когато става въпрос за сексуалния живот на мъжете, прибягваме до лечение, разработено от нашия институт, което се нарича ProDrops.

Скоро след приема ProDrops увеличава възбуда (тя може да се приема като безвреден сексуален стимулант, вместо виагра), и при редовен прием укрепва естествената потенция. Това е единственият продукт, който действа по този начин, но не можете да го намерите в аптеките.

– Моля, разкажете ни повече за действието и ефективността на този продукт – ProDrops какво е, съдържание

– Това наистина е прекрасен продукт. Доказва се от факта, че свободните часове за преглед и консултация, които могат да се запишат сега, са с месеци напред. Аз предписвам само ProDrops, който можете да закупите от аптеката на института или да поръчате от сайта с 50% отстъпка.

По отношение на ефективността на ProDrops искам да Ви покажа резултатите от клиничните проучвания, проведени от специалистите на нашия институт в периода 2015-2016 г. 50 мъже на възраст над 50 години взеха участие в този експеримент. Повечето от участниците от години не са можели да правят секс.

Проучването стигна до следните резултати:

 • Пълно възстановяване на потентността (способността да се прави секс поне веднъж седмично) – 96% от участниците
 • Високо ниво на тестостерон – 94% от участниците
 • Нормализиране на уринирането (включително честотата) – 98% от участниците
 • Цялостно подобрение на състоянието – 99% от участниците
 • Липса на странични ефекти – 100% от участниците

Така че, лечението е перфектно.

ProDrops употреба – това лечение е иновативен механизъм за действие върху мъжката полово-отделителна система

Решихме да открием повече информация за действието на ProDrops върху полово-отделителната система на мъжете от едно от лицата, взели участие в разработването на продукта – професор, специалист по урология, член на института по медицина, директор на отдела по урология, Христо Стефанов.

„Не разбирам защо 50-60-годишни мъже се отказват от сексуалния си живот, уверени, че няма решение. Защо? Можеш да се радваш на удоволствието дори когато си стар!“

– Г-н Стефанов, как ProDrops успява да се бори ефективно с еректилна дисфункция при мъже на 60-70 години? Какъв е механизмът на действие?

Основната причина за импотентността е недостатъчното ниво на тестостерон. ProDrops работи именно в тази посока.

Тестостеронът е мъжкият хормон, отговорен за сексуалната възбуда. Колкото по-високо е нивото му, толкова по-силно привличане има мъжа към жените и колкото по-висока е неговата потентност. Максималното ниво на производство на тестостерон е на 18-22 г. След това нивото на хормона започва да намалява бавно, докато рязко спадне. Така ниските нива на тестостерон предопределят слабата потентност и стареенето на организма.

Спадът на нивото на тестостерона настъпва у всеки мъж рано или късно. Когато нивото на тестостерона е по-ниско от 13 nmol/l, потентността изчезва напълно.

Освен от възрастта производството на тестостерон се влияе от външни фактори – пороци, нездравословно хранене, фактори на околната среда (например, работа в нездравословна среда) и много други.

Тези фактори водят до по-бързо намаляване на нивото на тестостерона, поради което човекът губи мъжката си сила в ранна възраст.

Проверете симптомите, които индикират ниско ниво на тестостерон:

 • Усещане за слабост
 • Мускулна слабост
 • Чести главоболия
 • Проблеми с храносмилането
 • Постоянна сънливост
 • Липса на сексуално желание
 • Забавени реакции
 • Увреждания на паметта
 • Колебания на кръвното налягане
 • Слаба еластичност на мускулите и кожата
 • Апатия и раздразнителност
 • Косопад
 • Честа заболеваемост

Наличието дори на два от тези симптоми показва, че нивото на тестостерона е ниско. За да се възстанови потентността, трябва да се увеличи нивото на тестостерона.

ProDrops перфектно възстановява функцията на производството на тестостерон. Той действа директно върху Лайдиговите клетки на тестисите и подобрява техните функции. Това води до укрепване на тялото и потентността.

Както споменахме по-рано, пациентите, загубили всяка надежда, се завръщат към нормалния сексуален живот, след курс от 3-4 седмици с ProDrops. Първите резултати могат да се забележат след няколко дена. Продуктът възстановява потентността, но има благоприятен ефект върху цялото тяло, тъй като тестостеронът е основният мъжки хормон.

И решихте да продавате продукта с 50% отстъпка?

Точно така! Ще продавам този продукт на всички мъже, които искат да възстановят своята потентност. В момента има около 1000 пакета на склад и ние (моите колеги и аз) ще ги изпратим на първите лица, които пуснат заявка на специалния уебсайт,

Повтарям – това е цената наполовина

ProDrops е напълно естествен продукт – съдържа концентрирани екстракти от растения от целия свят, които са изключително полезни за мъжкото тяло. В резултат на това може да се приема без лекарско предписание, у дома.

За разлика от виагра ProDrops усилва естествено либидото и потентността.

Какво трябва да направите, за да поръчате ProDrops с 50% отстъпка?

 1. Трябва да живеете в България
 2. Трябва да пуснете заявка на официалния ни уеб сайт,
 3. В рамките на 5-7 дни (времето за транспортиране) ще получите известие за доставката и ще получите капсулите.

Вярно ли е, че ProDrops помага да се възстанови потентността в напреднала възраст? Резултати от проучването

На уебсайта на Частния център по урология (институцията, където е разработен ProDrops) е проведено проучване сред пациентите, които са използвали продукта.

Проучването се състои само от един въпрос: „ProDrops помогна ли Ви да възстановите естествената си потентност?“

Резултати от проучването:

Проучване на частния център по урология

Резултати след приема на Prodrops:

 • Пълно възстановяване на потентността: 92%
 • Частично възстановяване: 4.50%
 • Продуктът не е ефективен: 0.60%
 • Не мога да отговоря: 1.20%

Побързайте да поръчате ProDrops, преди други да го направят. 1000 опаковки с 50% отстъпка – къде да купите, поръчка

Коментари

Калин

Поръчах ProDrops, благодаря за информацията. Консултантът обеща, че ще го получа след 5 дни в пощата.

Димо

И аз поръчах. Не мога да правя секс повече от година, но не възнамерявам да се предавам. Надявам се, че ProDrops ще ми помогне. Имам противопоказания за виагра, поради сърдечни проблеми.

Мартин Еленков

Потвърждавам! ProDrops е страхотен продукт. Аз съм 54 години и напоследък изобощо не се справях. Сега много рязко желанието ми се върна. Опитах много лекове. Натурални рецепти, хапчета, ходих при няколко уролога. Само този продукт ми помогна. Сега правя редовно секс – поне веднъж седмично. Дори общото ми състояние се подобри, тестостеронът е много вжен за мъжете.

Борис

След лечението с ProDrops се чувствах по-млад.

Леон

Поръчах си. Все още има налични с отстъпка. Доставка по пощата. Това е първият път, когато поръчвам нещо онлайн, нямаше нищо сложно. Трябваше просто да въведа телефонен номер. Обади ми се служител, за да потвърди адреса за доставка.

Бойко

Прочетох информацията за ProDrops на сайта. Впечатляващо! Изключително благоприятен продукт за възрастните мъже. Тестостеронът ви предпазва от стареене!

Елена

Искам да поръчам за мъжа ми. На 48 е, а е немощен, не може. Аз съм 41 и не възнамерявам да се отказвам от секса.

Людмил Тончев

Моят 65-годишен съсед води много активен сексуален живот. Той използва продукта. Виждал съм го у тях

Ангел Белев

Поръчах си.

Филип

Невероятно! Започнах да го взимам преди седмица, а вече се чувствам 10 години по-млад. Само виагра ми помагаше досега, но има много странични ефекти. Препоръчвам този продукт на всички!

Павел

Аз съм на 61 години и от 5 години не съм правил секс. Отидох на уролог (за друг въпрос), който ми предписа ProDrops за подобряване на общото състояние. След лечението започнах да усещам сексуално желание. Понякога се възбуждам и мога да правя секс. Сега се чувствам много по-добрже.

Иван Масларов

Получих моята поръчка в пощата вчера. Цената е много добра…

Лазар Методиев

След 3 седмици напълно забравих за еректилна дисфункция. Препоръчвам на всеки! Единственият продукт, който наистина работи. Аз съм на 59 години

Румен Зеленогорски

Поръчах си. Операторът каза, че са останали само 200 опаковки, но бързо се харчат.

Медицина на ниво от миналия век Уважаван български уролог обяснява как лекарите подмамват мъжете, които искат да лекуват простатит и аденом на простатата

Филип Даскалов – единственият носител на официалната награда „Най-добър уролог за 2022 г.”

„Хората оценяват нашата работа“, често обича да казва Филип Даскалов. Той е уролог от 35 години.

Филип Даскалов е един от малкото лекари, които не са съгласни с лъжите в областта на медицината и се опитва да помогне на нуждаещите се, без да им дере кожата.

Открийте защо изказванията му за съвременната медицина и лечението на урологичните дисфункции са тревожни. Пътувал е в много европейски страни. И е шокиран от видяното в клиниките. Филип Даскалов казва, че методите за лечение на простатит в българия са остаряли и не е чудно, че 95% от мъжете над 50 години страдат от този здравен проблем.

За сравнение, в Унгария например процентът на мъжете над 50 години, страдащи от простатит, е много по-малък – само 31%.

Въпреки натоварения си график, Филип Даскалов прие да отговори на въпросите на наш репортер и да обясни защо смята, че използваните навсякъде у нас методи за лечение на простатит и простатен аденом са неприемливи.

Д-р Даскалов, неотдавна Вие казахте, че всички уролози в България са шарлатани и методите за лечение на простатит в България нямат бъдеще. Можете ли да обясните?

Разбира се. Като начало искам да се извиня на хората, които са се почувствали обидени от тези твърдения. Този въпрос обаче трябва да излезе наяве. Всички трябва да открият истината. В противен случай нищо няма да се промени.

В областта на урологията в България се случват ужасни неща. Особено когато мислим за лечение на простатит и аденом на простатата. В България все още се използват лекарства, остарели от 20-30 години.

Това сигурно ще ви шокира, но никъде по света простатитът не се счита за хронично заболяване и може да се лекува лесно! Никъде, освен тук.

Нашите лекари тормозят пациентите с унизителни сеанси на ректален масаж на простатата, физиотерапевтични процедури – галванизация, електрофореза, ултразвук, магнитотерапия – и опасни антибиотици.

Тези болезнени, скъпи и опасни методи не лекуват простатита – той продължава да се развива. Антибиотиците убиват патогенните бактерии за кратък период от време. Те се размножават отново след 1-2 месеца. И след известно време простатитът се появява отново. Всъщност той никога не е изчезвал. Простатитът постепенно се развива от етап 1 до етап 2, 3, 4…

Проблемите с потентността могат да причинят проблеми във вашата връзка. Появяват се болка, дисфункции при уриниране, нарушения на репродуктивната функция и риск от развитие на рак на простатата. Ракът на простатата е едно от най-сериозните мъжки заболявания с висока смъртност.

Така, вместо да лекуват пациентите си, лекарите им причиняват мъчения и дори смърт.

Ситуацията е доста тревожна. Просто не мога да продължавам да мълча, както правят много лекари у нас, дори и тези, които дълбоко уважавам.

Четири етапа на развитие на простатит. Колкото по-голямо е възпалението, толкова по-висок е онкологичният риск. Без навременно лечение ракът се появява в 89% от случаите. Внимание! Простатитът трябва да се лекува!

Защо медицината у нас е толкова остаряла?

Защото на никой не му пука за това! В държавните клиники има стари лекари, на които не им пука, или млади лекари, които не знаят как да си вършат работата както трябва. Другите лекари са отишли в частни клиники. Те нямат интерес да лекуват пациентите си или да им позволят да се лекуват сами. Така те ще загубят печалбата си. По-изгодно е да се предписват ректален масаж, процедури с различни апарати, за да се получават повече пари, да се предписват антибиотици с временен ефект, така че пациентите да са принудени да се връщат отново и отново.

Всички лекари, които предписват правилно лечение, биват уволнявани. Но не е лесно да се намери ново работно място. Ето защо всички мълчат. Имат семейства, деца. Някои от тях дори не са любопитни за съвременните методи на лечение, предписват лекарства, наложени от техните началници, като вместо това получават, освен заплатата, и доста големи бонуси. Не им пука за хората.

За съжаление медицината стана много корумпирана. Пътувал съм в много страни, но не съм виждал такъв хаос като у нас… Просто е ужасно, жал ми е за хората и за ситуацията, в която трябва да живеят.

Как се лекува простатитът в други страни?

Първо трябва да разберете причината. През 2003 г. учени от Дания доказват, че основната причина за простатит е нарушаването на притока на кръв в тазовите органи. В тази област има много тънки капиляри. Те снабдяват простатата с кръв. С възрастта или поради вредни фактори тези капиляри се запушват и кръвта вече не може да тече.

На простатата (която произвежда 18 жизненоважни хормона) ѝ липсва необходимото количество хранителни вещества и кислород. Настъпва застой. Секретите се натрупват в тъканите на жлезата. Там се развиват бактерии. Жлезата набъбва. Възпалението на жлезата се нарича остър простатит. Натрупването на секрет – хроничен простатит.

Така разбираме какво трябва да направим, за да победим простатита. Не е нужно да убиваме бактериите с опасни антибиотици, както правят лекарите в България, а да спрем процеса на стагнация. С други думи, кръвоснабдяването на простатита трябва да се нормализира.

Сложната кръвоносна система на простатата. Блокирането на поне 5% от капилярите увеличава риска от простатит до 60%.

През 2007 г. учените откриват, че специално производно на витамин А, наречено алфа-хидрокси ретинол, е способно да почиства малките капиляри от областта на таза. В природата то се намира в изобилие в структурата на растението Готу кола. Това вещество прониква в молекулите на холестерола (който запушва кръвоносните съдове и има консистенция на разтопено масло) и ги унищожава отвътре. В резултат на това съдовете се почистват. Особено малките капиляри от областта на таза.

На практика е доказано, включително и в нашата клиника, че лечението с алфа-хидрокси ретинол напълно лекува простатита (спира застоя, нормализира притока на кръв в простатата). Но какво означава пълно излекуване? Това означава, че в следващите години простатитът вече няма да се появява. Упоритата болка се облекчава, възпалението намалява, ерекцията и уринирането се нормализират. Пациентът е напълно излекуван.

Това е същността на съвременното лечение на простатит, което в момента се използва в повечето страни по света.

У нас няма ли средства, съдържащи алфа-хидрокси ретинол? Какъв съвет имате за мъжете?

Пак ще Ви изненадам. У нас има таково средство! Освен това то е създадено точно тук, в България, само че хората не знаят за него. Купуваме го от производителя. То е много по-евтино от американския си аналог и няколко пъти по-ефективно.

 • Това са капките ProDrops. Капките са разработени е в Медицинския университет. Те съдържат екстракти от няколко полезни за мъжкото здраве растения, комбинирани в перфектно съотношение. С други думи, това е цял комплекс за мъжко здраве. Капките се приемат два пъти на ден, по време на хранене. Препоръчителният курс е 30 дни, но при необходимост може да се повтори след 2-3 месеца. Ето някои от най-важните съставки.
 • Великденче (класовидно). Подобрява притока на кръв към тазовата област, което води до по-бърза възбуда и повишена чувствителност. Стимулира сперматогенезата.
 • Екстракт от червена боровинка. Мощен естествен афродизиак. Увеличава сексуалното желание и удължава продължителността на ерекцията. Намалява периода на паузата до няколко минути.
 • Екстракт от листа от бреза. Намалява болката и паренето, причинявани от уголемената простата, прави уринирането по-малко болезнено.
 • Екстракт от хвощ. Повишава нивата на тестостерона. Увеличава издръжливостта, включително сексуалната издръжливост, което удължава половия акт. Зарежда с енергия и подобрява настроението.
 • Екстракт от коприва. Мощен антиоксидант. Притежава противовъзпалителен ефект. Възстановява здравето на простатата и предотвратява повторната поява на заболяването.

Тези капки могат ли да се купят в България? Продават ли се в аптеките?

Въпреки че са българска разработка, капките се могат да се купят в аптеките. Невероятно! Бюрокрацията не може да бъде изкоренена. Доколкото знам, производителят се е опитал да качи продукта на рафтовете на аптеките, но те не са го допуснали. Никой не иска хората отново да станат здрави и да се справят самостоятелно, в домашни условия. Нито лекарите, нито аптеките.

Но имаме добри новини за българите. Можете да получите капките ProDrops онлайн с 50% ОТСТЪПКА! Целта на тази кампания е да помогне на мъжете. Доставя се навсякъде в България.

150 Лев

75 Лев

Ето какво трябва да направите, за да получите продукта.

 1. Направете заявка.
 2. Мениджър ще ви се обади, за да потвърдите поръчката. Ще посочите адреса за доставка.
 3. В рамките на 3-4 дни, необходими за обработка, куриерът ще достави вашата поръчка.

В момента на уебсайта можете да намерите анкета, посветена на мъжете, които са купили ProDrops с отстъпка и вече са завършили 30-дневния курс. Целта на анкетата е да се установи колко ефективен е продуктът. Повече от 2000 души вече са отговорили. Ето резултатите:

 • Болката в перинеума и по време на уриниране изчезна – 99% от анкетираните.
 • Уринирането се нормализира (честота и количество) – 99% от анкетираните.
 • Отокът на простатата е намален – 96% от анкетираните.
 • Потентността е възстановена – 93% от анкетираните.
 • Подобрява се общото здравословно състояние – 98% от анкетираните.

Както можете да видите, капките ProDrops помагат на повечето мъже. Вече споменах, че курсът се провежда в домашни условия. Достатъчно е да приемате капките 2 пъти на ден по време на хранене в продължение на 30 дни.

Колко ще продължи промоцията на тези капки?

Разбрах, че Медицинският университет е отделил значителен запас от ProDrops. Въпреки това продуктът е почти напълно изчерпан. Напоследък ProDrops става все по-популярен. Мисля, че хората са разбрали за ползата от тези капки и ги препоръчват и на други.

Ето защо препоръчвам да поръчат този продукт за всички, които искат да се избавят от простатита (включително хроничен) с помощта на съвременен продукт и да спестят пари.

ProDrops мнения, форум, мнение, коментари

Николай Колев

Благодаря ви за тази интересна статия. От 3 години се опитвам да се избавя от простатита, не успях да се отърва от него. Поръчах си капките ProDrops. Все още ги има в наличност, но казаха, че количествата са ограничени.

Александър Брусарски

И аз оставих заявка. Взех продукта с отстъпка, 75 Лев Беше чудесно. Лечението на простатит в България струва много. Ако този продукт действа така, както казват, това е страхотно.

Виктор_99

ProDrops са много добри. Потвърждавам! Един мой приятел ми препоръча тези капки. Нямат право да ги назначават в клиниките. ProDrops ми помогна изключително много, вече забравих какво е простатит. Имам желязна ерекция, въпреки че вече съм на 59!

Красимир Адамов

Вярно е, че лекарствата в България са остарели. Благодарение на този доктор, който се осмели да говори, разбрахме истината

Милена Добрева

Съпругът ми страда от простатит. Той би искал да го лекува, но отказва да отиде на лекар. Преди време ходи на лекар и му предписаха ректален масаж. Той отказа. Сега поръчахме ProDrops.

Кирил Дамянов

Аз проведох 30-дневния курс с тези капки. Всичко бързо премина. Вече не ходя толкова често до тоалетната, не усещам болка по време на уриниране. Препоръчвам продукта на всички. Поръчах си капките от този сайт с отстъпка. Не можете да ги намерите в аптеките, аз търсих навсякъде.

Тодор Ноев

Аз съм на 63 години и имам аденом на простатата. Капките ProDrops могат ли да ми помогнат?

Христина Ф.

Тодоре, разбира се. Помогнаха на дядо ми. Той също имаше аденом на простатата на 71-годишна възраст. Моят дядо приема капките в продължение на един месец. Мина му, както потвърди ултразвукът.

Милен Петров

Имаме късмет, че имаме такива лекари, които се грижат за пациентите! Капките са страхотни! Приемам ги само от 3 дни, но успяха да нормализират уринирането. Вече не ме боли. Ще продължа курса. Благодаря за препоръките! Не можех да повярвам, но ги пия само от 3 дни и вече се чувствам по-добре.

Стефан Борисов

Простатитът не трябва да се пренебрегва. Приятелят ми не му обърна внимание, страхуваше се от лекари и масаж. В резултат на това той получи рак и почина…

Борис Давитков

Благодаря! Поръчах продукта. Обещаха, че доставката ще отнеме 2 дни. Приятно съм изненадан.

Здравка Младенова

Баща ми имаше простатит. Преди два месеца поръчахме ProDrops. Взима ги 10 дни. И се оправи на 100%. Лекарят, който му препоръча да пие антибиотици, беше шокиран, никога не беше чувал за този продукт. Баща ми не му вярваше. Всички лекари са лъжци.

Андрей Горанов

Послушайте съвета ми, тъй като лекувах простатит 7 пъти! Изхвърлете всички хапчета и поръчайте ProDrops. Единственият продукт, който наистина помага!!! Другите са просто безполезни. Лекарите всъщност са бизнесмени. Хората оставят здравето и живота си в ръцете на лекарите, а те само печелят от нас!!!

Дани Емилов

Приемам ProDrops от 7 дни. Това средство е ефективно. След 2-3 дни болката отшумя, но ще проведа целия курс за възстановяване на простатата!

Мартин Димитров

Благодаря! Оставих заявка. Мениджърът ми каза, че запасите бързо се изчерпват. Побързайте и поръчайте!