O Caps България, цена, отзиви, инструкция – погледнете света по нов начин!

By | September 26, 2022

Капсули за подобряване на зрението с бета-каротин

 • За тези, които работят на компютър
 • За тези, които искат да живеят без очила и лещи
 • За тези, които четат много

Как ще се промени вашето зрение с O caps?

Преместете плъзгача, за да видите визуално резултата:

Преди O caps

 След 2 седмици

 След 3 седмици

След 1 месец

Как действа O caps – какво е

Капсули за подобряване на зрението с бета-каротин

 • Укрепват очнодвигателните мускули. Компонентите на O caps повишават тонуса на цилиарния мускул, който поддържа лещата на мястото й и я предпазва от пренапрежение img
 • Подобряват кръвоснабдяването на очите. Капсулите повишават еластичността на очните артерии и стимулират притока на кръв към ретината и роговицата img
 • Подобряват зрителната острота и яснота. След един курс O caps ще различавате по-добре цветовете, ще виждате по-ясно контурите на предметите, с лекота ще четете дребния шрифт и очите ви никога няма да се уморят от продължителна работа пред компютъра

Активни съставки на O caps – съдържание

Бета-каротин – Бета-каротин: мощен антиоксидант, който участва в механизмите на възприятие от очите и синтеза на зрителния пигмент родопсин. Предпазва роговицата. Намалява интензивността и степента на дегенеративните процеси в очната ябълка, свързани с възрастовите изменения, но също и глаукома, катаракта, вътрешно кървене и т.н.

 • изостря зрението;
 • укрепва мускулите и кръвоносните съдове на очите;
 • предотвратява дегенеративните изменения в ретината;
 • намалява риска от загуба на зрение.

Витамин E, витамин C – увеличава защитната функция на ретината. Те намаляват чувствителността на очите към екранното трептене:

 • намалява умората на очите след работа с компютър;
 • предпазва ретината от UV-лъчението;
 • повишава зрителната острота през нощта;
 • предотвратява развитието на катаракта.

Цинк – укрепва очните капиляри, премахва раздразнението и възпалението. Овлажнява. Елиминира неприятни симптоми: сухота, парене, възпаление, високо очно налягане:

 • изостря зрението и повишава яснотата;
 • възстановява способността да виждаме цветове, контури и малки предмети;
 • подобрява притока на кръв;
 • подхранва с хранителни вещества клетъчните структури;
 • 1 капсула O caps = 1кг пресни моркови.

Офталмолозите препоръчват O caps

„Загубата на зрението е проблем за тези, които четат много или работят на компютър. Очилата и лещите влошават ситуацията още повече, защото очите с тях се отпускат и свикват да виждат само с тяхна помощ. Лазерната корекция на зрението също не е вариант. Ако причината за проблеми със зрението (компютри, телевизор, смартфони) не бъде елиминирана, ефектът от корекцията ще продължава само 1-2 години. Можете да подобрите зрението си с O caps с натурален бета-каротин. Тайната на тези капсули е в оптималната дозировка на компонентите. Те съдържат точно толкова, колкото е необходимо за нашето зрение, за да стане по-ясно и по-остро, въпреки големите натоварвания“.

– Васил Иванов, експерт по възстановяване на зрението

O caps вече е възстановил зрението на 1763 540 души

Цял живот работя в офис. След 40-годишна възраст зрението ми започна бързо да се влошава. Започнах да нося очила. Толкова са неудобни. А с контактните лещи е още по-зле, очите постоянно ме болят и сърбят. Но това не беше най-лошото нещо. По-лошото беше, че колкото повече носех очила и лещи, толкова по-лошо виждах без тях. За да не ослепея напълно, по съвет на приятели започнах да пия капсулите O caps. Зрението ми започна да се възстановява постепенно. След няколко седмици виждах предметите не толкова размазано както преди и след месец можех да прочета рекламните табели на съседната сграда. Все още нося очила, но с по-тънки стъкла. Сигурен съм, че след 2-3 курса O caps, ще мога да ги сваля!

– Красимир

Преподавам в университета повече от 40 години. Много обичам работата си и нямам желание да се пенсионирам. Но от постоянното натоварване заради учебниците и лаптопа, зрението ми започна да се влошава все повече и повече с всяка изминала година. Започнах да виждам по-лошо, не успявах да прочета дребният шрифт дори с очила. Страхувах се, че с такова темпо скоро ще трябва да се сбогувам с науката. Когато споделих проблемите си с една колежка, тя ми препоръча капсулите O caps. Само седмица по-късно започнах по-лесно да чета текстове от екрана на компютъра. Постепенно, след един месец, зрението ми се възстанови. Сега нося очила с минимални диоптри. И това е на 67 години!

– Цветелина

Разбрах за O caps от един лекар, когато отидох на лазерна корекция на зрението. Толкова се беше влошило, че дори очилата вече не ми помагаха. В клиниката ме разубедиха да се подлагам на операция. Казаха, че на моите 52 години анестезията е опасна за сърцето. Препоръчаха ми да започна да пия O caps. Казаха, че ако тези капсули не ми помогнат, ще ми предпишат по-силни лекарства. Но нямах нужда от тях. Капсулите си свършиха работата. Сега нося очила само когато чета или гледам телевизия. В обикновения живот се справям добре без тях.

– Радост

O Caps къде да купите, поръчка – доброто зрение е лукс за всички

-50%

O Caps употреба – против лазерната корекция на зрението

Откровения на експерт.

Учените са оценили влиянието на компютрите и джаджите върху резултатите от лазерната корекция на зрението. Веднага след операцията късогледството, далекогледството и астигматизмът напълно изчезват. Но колкото повече пациентът работи пред компютър, толкова по-слаб е ефектът от операцията. След 1-2 години някои от тях започват отново да носят очила и лещи.

В проучванията са участвали над 500 души, преминали през лазерна корекция на зрението. Всички те прекарват повече от 8 часа на ден пред компютър, телевизор и смартфон. Експерти, изучили техните диагнози, стигат до разочароващи заключения.

Ето какво казва за това директорът на центъра Стефан Иванов

Преди операцията всички участници са имали зрителни увреждания с лека до умерена тежест: късогледство, далекогледство, астигматизъм, трудно фокусиране и др. След лазерната корекция зрителната яснота се възстановява почти веднага. 80% от пациентите престават да носят очила и контактни лещи. Но за тези, които се занимават с умствен труд, в рамките на 1-2 години ефектът от операцията започва постепенно да намалява. А при някои зрението се влошава още повече.

Ето и типични случаи

Така вижда света една от участниците – жена на 39 години, счетоводителка, прекарваща по 7-11 часа на ден пред компютър. Преди корекцията на зрението тя носеше контактни лещи.

Преди една година тя дойде в нашата клиника за да се подложи на хирургична корекция на далекогледство. Но след 2 години тя отново започна да носи лещи.

Ето снимка на ретината на друг пациент – 27-годишен програмист, който дойде при нас за лазерна корекция на астигматизъм.

Операцията му помогна само за кратко време. Пациентът се научи да се справя без очила.

Но година по-късно той дойде при нас за втора корекция. Поради продължителна работа пред компютър, зрението му отново се влоши.

По-голямата част от историите са такива. Работата пред компютър постепенно намалява до нула ефекта от хирургичната корекция на зрението. Когато човек седи неподвижно и се взира в екрана няколко часа подред, цилиарният мускул, поддържащ лещата на мястото й, се напряга. Този мускул отговаря за акомодацията – способността да виждаме на различни разстояния. С течение на времето акомодацията отслабва, а зрението рязко се влошава.

При продължителна работа пред компютър кръвоснабдяването на лещата и ретината също отслабва, което провокира развитието на късогледство и далекогледство и с годините се увеличава риска от развитие на катаракта, глаукома и други опасни заболявания.

Ако нашите пациенти биха се отказали от компютъра и биха спрели да гледат телевизия, ефектът от лазерната корекция би бил по-траен. Но при 70% от участниците в проучването професията им е свързана с интелектуална работа и отказът от постиженията на цивилизацията би довел до много по-сериозни проблеми от лошото зрение: липса на пари, усещане за нереализация и т.н. В съвременния свят е невъзможно да се живее без джаджи. Да и няма нужда – в противен случай светът ще загуби милиони учени, програмисти, дизайнери, журналисти, финансови анализатори и т.н.

Но как тогава да поддържаме зрението си, ако дълго време работим на компютър?

Веднага ще кажа: хирургическата намеса не е вашият метод. Грижата за очите трябва да идва отвътре. Това е възможно благодарение на биологично активни комплекси и добавки с микроелементи, които възстановяват зрението.

Какви средства трябва да вземаме за здравето на очите?

Най-ефективните микроелементи в подкрепа на зрението са бета-каротин, витамин Е, витамин C и цинк. Те укрепват цилиарния мускул, увеличават кръвоснабдяването на очната ябълка, намаляват умората на очите след продължително натоварване и намаляват риска от развитие на глаукома и катаракта с 40%. Тези елементи често се използват в продукти за здравето на очите. Но, за съжаление, производителите не винаги спазват правилната им дозировка.

Дисбалансът на бета-каротин и цинк в някои средства понякога води до обратен ефект. Особено в комбинация с витамини. Излишъкът им е вреден за кръвоснабдяването на очите, както и недостига им – зрителните мускули се претоварват, ресурсите на ретината и лещата се изчерпват още по-бързо.

Като химик мога да препоръчам отлично средство за подобряване на зрението с оптималното съдържание на посочените по-горе компоненти – капсулите O caps . Дозировката на бета-каротин, витамин Е, витамин C и цинк, е точно толкова, колкото е необходимо за зрението ни, за да премахнем ежедневната умора на очите, да възстановим кръвообращението и да поддържаме цилиарния мускул в добра форма.

За да виждате по-добре след един месец, приемайте всеки ден по 1 капсула O caps . Според нашите пациенти след 1-2 седмици зрението става по-ясно, способността да виждате дребен шрифт и да забелязвате цветни нюанси се връща.

Благодарение на O caps вече 342 пациенти с начална деформация на зрението намалиха носенето очила и контактни лещи, а над 2000 души подобриха зрението си и без тях.

Ефектът от O caps е кумулативен. Ще ви трябват 1-2 курса годишно, в зависимост от състоянието на очите ви. След 2-3 курса зрението ви ще се подобри с 60% – дори ако прекарвате повече от 7-8 часа на ден пред компютъра, а след края на работния ден сте свикнали да се отпускате пред телевизора.

Капсулите O caps имат един минус – те все още не се продават в аптеките. Но възможностите на интернет са безкрайни. На уебсайта на производителя можете да ги поръчате от всяка точка на света – без проблеми с доставката и плащането.

O Caps мнение, форум, мнения, коментари

Митко

Смятах да се запиша за корекция на зрението. Благодаря за съвета. Спестихте ми толкова пари.

Васил

Ако бях на твое място, все пак бих отишъл в клиниката. Може би страдаш от по-сериозно заболяване и имаш непоносимост към тези компоненти.

Милена

Веднъж пих тези капсули. Те нямат противопоказания. А зрението се възстановява много добре – след седене пред компютъра очите спряха да ме болят.

Диди

Да, капсулите са супер! Мисля, че сега започнах да виждам по-добре дори на тъмно.

Иван

Познат проблем. Работя като програмист. Вечер очите ме болят толкова силно, че искам да ги затворя и да не ги отварям цял ден.

Влади

Капсулите пристигнаха много бързо! Доставката се извършва своевременно!

Ацко

Много ви благодаря! Поръчах на себе си и жена си

sweet bubblegum

Надявам се, че с O caps зрението ми ще се възстанови след университета! Докато си писах дипломната работа, почти ослепях (((

Методий

Нося контактни лещи. Но са толкова неудобни! Лекарят каза, че ако продължа да нося контактни лещи, има опасност роговицата да се изтъни. Очилата са още по-лош вариант. Мислите ли, че тези капсули ще ми помогнат?

Лили

Опитай се да ги пиеш и да сваляш лещите за кратко всеки ден. Първо за час, после за 2 и т.н.

Борислав

O caps препоръчвам на всички! На последната проверка на зрението прочетох редовете в долната част на таблицата с лекота.