Joker България какво е, цена, поръчка: сексуалното ви желание е угаснало? JOKER ще го разпали!

By | May 23, 2019

Tabl of Content

Какво е Joker за жени – отзиви, резултат

 • Действа бързо
 • Натурални съставки
 • Без странични ефекти

Феромоните са естествени полови хормони, които синтезират телата ни. Не се активират с помощта на нашия чувствен аромат.

 • Феромоните определят сексуалното либидо на всеки човек
 • Повишено отделяне на индивидуални феромони
 • Адаптоген понижава стреса
 • Екстракти от тропически растения със свойства на афродизиак

Мнения на потребители

Георги Бориславов, 24

joker мнения

Взех JOKER за приятелката ми, тя беше много срамежлива и не проявяваше никакъв интерес към секса. Половият ни живот беше отчайващо скучен. Но тя е идеалната жена за мен, не исках да късам с нея. Уговорих я да взема този афродизиак и ефектът беше зашеметяващ. Сега тя наистина е страстна и гореща мацка. Дори се замислям да се оженя за нея.

Анета Соколова, 47

Бях изпаднала в много заплетена ситуация. Съпругът ми изискваше да получава максимум удовлетворение, когато правехме секс. Но по онова време аз бях в разкара на менопаузата и нейните проявления: изпотяване, горещи вълни, главоболия. Изобщо не бях в настроение за секс и за сексуално удовлетворение. И тогава забелязах, че мъжът ми започна да се заглежда по разни момичета, защото неговите хормонални нива бяха нормални. Затова реших да изпробвам JOKER и той промени всичко. Сега правим страхотен секс и аз дори не се сещам за менопаузата.

Биляна Герасимова, 32

Аз открай време имам проблеми със сексуалния си живот. Не изпитвах никакво удоволствие от него. Моето безразличие стана причина приятелят ми да ме зареже след 6-годишна връзка. Чувствах се ужасно самотна и загубих всякаква надежда да си намеря някого. Но тогава една приятелка ми препоръча JOKER и след като започнах да го ползвам, най-сетне разбрах какво е сексуална възбуда. Сега си имам и човек, с който искам за прекарам живота си.

Какво казват докторите?

“JOKER е отличен препарат, който помага да увеличаване на възбудата и стимулира сексуалната активност на жените. Препоръчвам това средство на всички мои пациентки, които имат проблеми с половия живот и либидото си. Освен това го предписвам на съпружески двойки, които имат проблеми със сексуалния си живот и страдат от сексуалната вялост на жената “

Доктор по медицина, сексолог

Мартин Койчев

Защо хората се доверяват на JOKER?

 • 100% гаранция връщане на парите. Ако продуктът не ви допадне, ще ви върнем цялата сума.
 • Доставка в цялата страна. Лична доставка, точки за получаване и пощенски клонове в цяла България.
 • Високо качество на ниска цена. Ние работим директно с производителите, затова поддържаме ниски цени.
 • Плащане наложен платеж. Никакви рискове: наложен платеж.

Какъв е процесът? Къде да купите Joker в България – поръчка, цена, колко струва, аптека

 • Вие попълвате заявката на нашия уебсайт
 • Наш представител се свързва с вас, за да потвърди поръчката
 • Доставяме поръчката бързо на посочения адрес
 • Вие получавате продукта и плащате на място

190 ЛВ

95 ЛВ

Как да накарате жена да прави любов с вас: уроци на порно режисьорите. Joker – коментари, мнения

Никой друг, освен режисьор, който е режисирал повече от сто филма 18+ и една актриса от филми за възрастни, която е получила световно признание – Сторми Даниълс – не може да ни помогне да разберем този процес по-добре!

Това момиче знае, че възбудената жена е много по-добра от всичко друго. Като търсена порно актриса и много успешен режисьор, тя вече е усвоила всички нюанси на правенето на любов на практика и не само пред камерата. Сега най-големите порно студия – всичките, без изключение – използват препоръките на тази жена. Много от тези препоръки са полезни и което е по-важно – работят!

– Проблемът е, че повечето мъже подреждат приоритетите по грешен начин, когато правят секс. Те вярват, че най-важното е едно момиче да се възбуди. Това далеч не е така. Позволете ми да ви задам един прост въпрос: как да се възбуди сладурана, която се страхува или се съмнява, която се колебае? По никакъв начин. Тя няма да се подмокри с галене или целувка. Напротив, ще се свие в черупката си и колкото повече настоявате, толкова повече ще се дърпа.

joker отзиви

– Ако наистина искате да запалите сексуалното желание на жената, трябва да я успокоите. Ако тя вече се чувства готова за сексуално удоволствие, вие сте късметлии. Но това не е така в 85% от случаите. Ще ви трябват малко време, правилни думи и действия. Но можете да пропуснете безполезната любовна игра с помощта на естествени стимулиращи средства, които използва сега целият порно свят. С тях жените забравят за колебанията и срама и разкриват истинската си красота.

joker цена

– В момента най-мощното и лесно достъпно средство за възбуждане е JOKER . Тази новаторска разработка се появи в началото на това хилядолетие. Сега тя се използва от всички уважаващи себе си порно студия в света.

Например, една амбициозна актриса отива на порно кастинг. Тя е развълнувана от първите опити в този вид изкуство, но припада, виждайки своя партньор и неговия чеп. За каква възбуда говорим, ако момичето просто се страхува? Тогава я оставяме да изпробва JOKER . Достатъчен е един-единствен пауч, а 15 минути по-късно срамежливото младо девойче язди мъж, като изпитва прекрасни множествени оргазми.

Преди известно време използвах такъв „допинг“. Отне само няколко минути и всички страхове и съмнения изчезнаха – просто исках да съм в кучешката поза и някой здраво да ме изчука. Това прави JOKER с жената.

За да обобщим, ще кажем също, че можете да поръчате JOKER на официален сайт на компания-представител. Пожелаваме ви да да получите каквото искате!

Безпогрешен начин за подлъгване на момичета за секс: съвет от уеб портала Maxim онлайн

На всички ни се случват такива дни, когато едно момиче НЕ иска да прави секс, независимо дали това е първа среща или става въпрос за жена ви с главоболие. Освен това вашата партньорка може да бъде твърде срамежлива по време на секс, но всички ние имаме различни неща, които ни възбуждат.

Както обещахме по-рано, сега искаме да ви разкажем за сигурен начин да правите секс с някое момиче. Най-готините алфа-мъже използват този метод от дълго време и той определено работи. Обърнете внимание и след като прочетете, не забравяйте да покажете страст и силно желание.

3 истински истории от нашите абонати!

Момичетата под действието на афродизиак с охота правеха секс на приятелско парти!

Здравей, MAXIM! Казвам се Мартин, студент съм. Момчета! Намерих нещо, което наистина помага ДА Я НАКАРАТЕ ДА СЕ НАХВЪРЛИ ВЪРХУ ВАС, така че да искате почивка!

Сега е по-лесно да превърнете всяко момиче в секс-богиня!

Никога не съм бил секс машина, момичета често ме пренебрегваха. Аз съм със средни показатели: 170 см висок, 15 см в панталоните, без плочки на корема или пари. Просто обикновен мъж. Веднъж аз и моят приятел бяхме в един нощен клуб. Напихме 3 момичета и тръгнахме към дома ми. Не мислех, че ще правим секс, защото момичетата ни казаха, че няма да скочат в леглото. Но все пак се забавлявахме. Бяхме много пияни. И така стигнахме до нас, отидох в кухнята, за да отворя бутилка вино, а моят приятел се появи и добави този АФРОДИЗИАК към напитките на момичетата. Той го беше купил тук <<<.

Пиехме вино и разговаряхме в продължение на 15 минути, дори забравих за афродизиака, който добавихме към напитките на момичетата. Реших да взема друга бутилка от кухнята, а когато се върнах в стаята, видях две от момичетата да се натискат, а третата ги гледаше, като с една от ръцете си беше бръкнала в дънките, а другата – в дънките на моя приятел. Не можех да повярвам на очите си и започнах да ги снимам с телефона! Тогава те ме видяха и полудяха, започнаха да разкопчават дънките ми, стигайки до бельото ми и да облизват врата ми, докато аз стоях в шок с телефон в ръце.

Беше рай! Ние всички вече бяхме голи и едно от момичетата седеше върху мен, докато целувах гърдите на другото момиче. Беше като в порно филми или в моите фантазии! Мислех, че сънувам. Правихме секс в продължение на 4 часа!

Бях толкова шокиран. Пенисът ми беше напълно изтъркан.

И каква е тайната? Алкохол? Наркотици може би?

По-добре е да сложите афродизиак в някое питие (дори алкохол), той започва да работи след 10-15 минути и за 3-4 часа всяко момиче ще ви позволи да правите с нея всичко, което поискате. И на нея дори ще ѝ хареса.

Най-добре е да го купите директно от производителите, но сега можете да си купите този афродизиак от партньори в Европа. Те купуват продукта на едро и го продават на дребно с доставка във всички региони.

Ползата е безспорна, този продукт може да замени ходенето на клуб, а резултатът е страхотен.

Ето сайтът за закупуване на продукта. Оставете коментари, ако вече сте опитали този афродизиак. Секс за всички!

Няма да го намерите в магазините, купувайте директно от производители на по-ниска цена.

Как опитах афродизиак за жени! Моят преглед

Здравейте, списание MAXIM! Аз съм Елена. Момичета, моят пост е за вас, ако се чувствате несигурни и срамежливи, ако не получавате удовлетворение от секса и се налага да го избягвате.

Правих секс с брата на моя съпруг!

Калин дойде да посети брат си и остана при нас 3 дни. Един ден съпругът ми отиде на работа, а аз и Калин бяхме у дома сами. Същата вечер гледахме телевизия и разговаряхме. Тогава Калин ми предложи чаша кафе. Всичко беше както обикновено – пиех кафе и разговарях с Калин. След 10 минути отидох в тоалетната и докато вършех някакви неща, почти получих ОРГАЗЪМ! Стана ми толкова хубаво, че исках да правя секс с когото и да е.

Върнах се в стаята гола. Калин не се изненада, усмихваше се! Той дойде при мен и веднага започна да ме докосва навсякъде! Получих оргазъм веднага щом той ме целуна. Изгарях отвътре и наистина се подмокрих много! Правихме секс през цялата нощ, беше като в сладък сън. Той направи всичко, което искаше с мен (това беше първият ми опит за анален секс и наистина ми хареса!). Оргазмите бяха толкова силни и неудържими.

На сутринта го попитах как се е случило всичко това, защото Калин изобщо не ме привличаше и никога не съм мислила да имам нещо с него, дори спонтанно. Очевидно беше ТОЗИ АФРОДИЗАК, който той изсипа в кафето ми! Но не му бях ядосана, това беше най-магическата нощ в живота ми. Научих, че има специални добавки за жени от всякаква възраст, които експоненциално повишават либидото и сексуалния нагон. Ще ви дам линк към официален доставчик.

Натуралните съставки на JOKER засилват усещанията, повишават чувствителността на ерогенните зони, увеличават жизнената енергия. Жената усеща силна възбуда след 10 минути, продуктът активира ЖИВОТИНСКИТЕ ИНСТИНКТИ. Жената изпитва ПОСТОЯННО СЕКСУАЛНО ЖЕЛАНИЕ, което продължава до получаването на множество оргазми!

Освен това приемането на JOKER е полезно за всяка жена:

 • без дискомфорт по време на секс, вагината е винаги влажна
 • продуктът намалява стреса и увеличава либидото
 • афродизиакът осигурява добър приток на кръв към гениталиите
 • естествените екстракти са полезни за здравето на жените, всяка жена може да го приема

Мъжете ще ви поставят на пиедестал заради страхотния секс!

Купих няколко броя и сега го вземам всеки път преди секс с моя съпруг. Чудесно е, нашият скучен и неприятен секс стана толкова луд! Веднъж съседите дори ни помолиха да бъдем по-тихи.

Така че, момичета, ако искате ЯРКИ, ДЪЛГИ И СИЛНИ ОРГАЗМИ ВСЕКИ ПЪТ и да бъдете най-доброто за мъжете, силно препоръчвам да опитате този продукт !!!

Спонтанен секс на открито или как да изчукате всяко момиче в рамките на 10 минути, на всяко място, което искате!

Здравейте на читателите на MAXIM! Казвам се Мартин, на 27 съм. Искам да ви кажа едно нещо, което всеки мъж трябва да знае. Става въпрос за жени и добър секс без предварителна любовна игра.

Това е проверена информация. Надявам се, че ще ви помогне, прочетете всичко и не се колебайте!

Беше един прекрасен летен ден, когато аз, приятелят ми с неговата приятелка и приятелката ѝ решихме да отидем до местното езеро.

Намерихме тихо и хубаво място и започнахме да разопаковаме и приготвяме храна. Забавлявахме се цял ден. Вечерта приятелят ми и приятелката му отидоха в колата, за да се усамотят и аз останах с Катя.

На 27 години осъзнах, че сексуалният ми живот е скучен: един нещастен брак и няколко момичета. Имаше момичета, които харесвах, но всеки път, когато бяхме сами, осъзнавах, че няма да правим секс сега и те не се интересуват от мен. И този път не беше изключение, докато…

Разбира се, забелязах Катя, но не се разбирахме. Опитах се толкова усърдно, но тя всеки път ме отхвърляше и ме пренебрегваше, когато флиртувах с нея!

Всеки мъж е бил отхвърлян от момиче, което харесва поне веднъж, нали?

Реших да променя това!

Бях разговарял с колегата ми преди пътуването ни. Той беше много популярен сред момичетата и аз наистина му завиждах. Успяваше да си тръгне от парти с две момичета! Разказа ми няколко тайни и ми даде нещо …

Той каза, че трябва да използвам този афродизиак с момичетата.

И така, обратно към моята история… Когато Катя отиде да “използва храстите”, аз си спомних, че колегата ми ми даде този афродизиак! Реших да го използвам на Катя, която продължаваше да ме отхвърля, и да се уверя, че работеше точно както ми каза колегата. Налях го в кафе и изчаках тя да се върне. Тя се върна след 5 минути и ѝ предложих една чаша.

Надявах се, че ще проработи, но определено не очаквах такъв ефект! След 10 минути забелязах как очите ѝ започнаха да блестят, а зърната ѝ да се втвърдяват. Изведнъж тя седна на коленете ми и ме целуна. Не можех да чакам повече. Натискахме се и тя ми направи най-хубавата свирка в живота ми.

Нещата, които правеше по време на секса, бяха невероятни! Не искам да ви казвам всичко, което направихме там. Но ще ви кажа следното – бях абсолютно щастлив. Първо, най-накрая я изчуках с помощта на този АФРОДИЗИАК ЗА ЖЕНИ. И второ, облекчих стреса.

Тя беше толкова възбудена, след като взе афродизиак, дори говорихме за неща, които никога не беше правила в леглото и искаше да направи с мен! Сексът беше невероятен, а не бяхме пили алкохол.

(благодарение на този афродизак)

Забавлявахме се цяла нощ. На сутринта тя ме попита за тази силна възбуда! Не можеше да повярва, че е била толкова възбудена и сме правили спонтанен секс!

Определено беше най-добрата нощ в живота ми.

Така че, момчета!

С този продукт можете да имате ВСЯКО МОМИЧЕ! И Е ЗАКОНЕН!

На свой ред репортер на MAXIM направи свой експеримент.

Открихме всичко за този афродизиак, нарича се “JOKER” . Беше лесно да си купим продукта, намерихме ОФИЦИАЛЕН САЙТ. Производителите са обмислили всичко – можете да влезете в сайта АКО СТЕ 18+.

Афродизиакът ни шокира: 10 от 10 жени се съгласяват да правят секс с мъж, когото виждат за ПЪРВИ ПЪТ по време на експеримента! Всички жени са омъжени или имат дългогодишна връзка.

Мнение на медицински специалист:

JOKER е продукт, който активира ЖИВОТИНСКИТЕ ИНСТИНКТИ и действа на жените подсъзнателно. След като вземете афродизиак, рационалното мислене и здравият разум отстъпват място на силната СЕКСУАЛНА ВЪЗБУДА.

И жената няма представа, че ѝ е повлияно, чувства ПОСТОЯННО СЕКСУАЛНО ЖЕЛАНИЕ, което продължава няколко часа. Често тя ПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА, като иска да прави секс.

“JOKER” трябва да се използва внимателно! Производителите казват на официалния си уебсайт, ВНИМАНИЕ:

 • НЕ трябва да използвате афродизиак с момичета под 18 години
 • НЕ трябва да използвате афродизиак с жени, които са ви подчинени (служителки, студентки и т.н.)
 • НЕ трябва да казвате на жените за този афродизиак

Но трябва да имаме предвид, че някои хора може да ЗЛОУПОТРЕБЯТ с продукта!

Димитър Димов за MAXIM

Как работи Joker – форум БГ мама, как се използва

 • започва да действа 5 минути след приема
 • съдържа само природни съставки
 • има много бързо и мощно арусално действие
joker за жени

Вашата половинка винаги ви казва не?

Уморен ли си от извинения? Не можете да се отпуснете и да помислите за партньора си? Опитайте уникалната бързо разтваряща се напитка за жени. Събудете тигрицата в себе си и изненадайте партньора си в леглото! По-ниско либидо и сексуално привличане към партньора ви? Изпитвате дискомфорт по време на секс? Борба за оргазъм?

Забравете за проблемите в сексуалния ви живот. JOKER ще помогне да се справите с всички горепосочени проблеми. Ще се чувствате спокойни, секси и изпълнени с вътрешна енергия – това са резултатите от използването на JOKER.

Имате проблеми? Харесвате момиче, но тя не отговаря на чуствата ви по същия начин? Не чакайте! Време е да действате!

JOKER ще помогне на момичето да се почувства отпуснато, да я постави в правилното настроение и да премахне всичките й пегради.

Мнение на специалист

Научната общност е запозната с невероятните свойства на растенията, съдържащи се в JOKER, в продължение на много години . Въпреки това, преди няколко години да се обединят всички компоненти на растения, растящи в различни части на света, заедно и за да се започне масово производство на продукта беше доста скъпо. Фармацевтичните компании нямаха друг избор, освен да съсредоточат изследванията си върху създаването на химически заместители на компонентите, съдържащи се в JOKER. Резултатът от изследването стана известен на целия свят като водещ продукт за подобряване на либидото при жените.

Обаче, когато тялото се нуждае от помощ, аз разчитам единствено на естествени компоненти и препоръчвам JOKER на моите пациенти

Доктор по медицина

Д-р Иванов от Центъра за изследване на храненето

Те вече го опитаха

joker как се използва

Преди около шест месеца забелязах, че жена ми няма сексуално влечение към мен. Първоначално подозирах, че ми изневерява и дори исках да наема частен детектив. Реших да поговоря с нея направо и научих за много интересни факти. Решихме да отидем заедно на специалист за сексуално здраве. Той препоръча на жена ми да опита JOKER – напълно натурален продукт, който не предизвиква странични ефекти. Сега нашият секс е толкова страхотен, какъвто трябва да бъде, и съпругата ми дори проявява инициатива да ме вкара в леглото. Нашият сексуален живот получи втори шанс. Благодаря ви, JOKER!

Васил, 30 години

Една моя приятелка, която веднъж промени репутацията си на мишка сред жените на опитна владетелка на мъжете, ми разказа за JOKER . Когато го опитах, разбрах, че усещанията ми по време на секс без JOKER са поне 10% по-малки, отколкото с JOKER. За да бъда честена, бих била щастлива да взема пълен пакет от него. По-голямата ми сестра е биохимик и тя потвърди това, че всички компоненти са естествени и за разлика от таблетките, те са безопасни. Хората ги използват от хиляди години)))

Цвети Йорданова, 23

Аз съм на 58 г. и повярвай ми, моите проблеми със секса са по-стари от повечето от вас . Вярвайте ли ми или не, но аз опитах 95% от всички продукти за женско здраве, включително този. Нищо чудно, че го направих. Естествени компоненти без химикали в днешно време е рядкост. Обикновено не губя времето си за писане на обратна връзка, но трябваше да изразя своята благодарност. Това чувство на невероятно доверие, сексуално желание и страст, плюс никакви странични ефекти. Чувствам се отново като на 18 години. Най-важното е, че ефектът е много по-дълготраен и по-естествен Така че, моля, приемете моята искрена благодарност.

Сиси, 58

Безопасен ли е?

JOKER не е лекарство. Продуктът е сертифициран и няма противопоказания. Освен това, в допълнение към естествените активни компоненти (кофеин, екстракт от корен от див сладък картоф (Dioscorea), екстракт от корен на kudzu (Pueraria montana), екстракт от корен от муира-пуама (Muira puama), черен пипер (Piper nigrum) JOKER съдържа витамини и минерали подобрявайки цялостното ви самочутсвие.

Как действа Joker?

Разтворимата напитка JOKER помага при решаването на широк кръг от проблеми. Намалява тревожността и личното оттегляне от лечението, кара ви да се чувствате спокойни в леглото, подобрява либидото и помага за по-бързото постигане на оргазъм. Само един продукт, съдържащ естествени компоненти, ще ви даде възможност значително да подобрите качеството на вашия сексуален живот!

95 ЛВ

Стара цена 190 ЛВ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =