Hyperdrops България, отзиви, цена, употреба – кой е най-големият враг на холестерола и съсиреците и най-добрият приятел на вените?

By | April 13, 2022

Tabl of Content

Оток, мускулни болки и крампи: 3 индикации за блокирани вени. Как може да се излекувате сами у дома?

Краката ви подуват ли се вечер? Подути ли са стъпалата ви, има ли петна по глезените? Това може да са признаци на оток във вените, което означава, че в стените на вените се е образувала течност. Тъй като отокът влияе негативно на кръвообращението, той причинява мускулни болки и крампи.

Всеки знае, че сърдечният удар е резултат от блокирани от холестерол вени. Малко хора обаче осъзнават, че това е само върхът на айсберга. „Запушените вени“ са причината за девет от 10 хронични заболявания, които се считат за нелечими.

Главоболие, колебания в кръвното налягане. Болят ви ставите, не могат да издържат тежестта ви, едва успявате да се завъртите или да наведете врата си. Вечер се подуват краката, а сутрин – лицето. Имате шум в ушите. Ръцете и пръстите ви изтръпват. Краката ви са винаги студени. Започвате да имате зрителни нарушения. Паметта ви се влошава. Не можете да намерите енергия, за да направите нещо. Много хора го определят като остаряване, но това не е вярно.

 • Защо вените са отговорни за 90% от вашето здраве?
 • Какво друго се събира в стените на вените, освен холестерола?
 • 4 очевидни и 7 скрити признака на нездрави вени
 • Как можете безопасно да почистите вените си у дома?

Отговорите на тези въпроси получихме от ръководителя на отдела по съдова хирургия в Университета по медицина и фармация, професор неврохирург, доктор Христо Чолаков.

Доктор Чолаков е извършил над 1000 отворени мозъчни операции досега. Най-малкият му пациент е бебе на 2 години.

Д-р Чолаков има талант да обяснява най-сложните процедури с прости думи, които всеки може да разбере. Той има 47 книги и здравни ръководства, които е написал за хора, които не са учили медицина. Той вярва, че вените са отговорни за 90% от нашето здраве и че общото ни здраве зависи от това колко чисти са вените.

Защо вените представляват 90% от нашето здраве?

Уважаеми доктор Чолаков, много пъти сте заявявали, че вените в нашето тяло са отговорни за 90% от нашето здраве. Можете ли да обясните причината за това?

Кой е най-големият орган в човешкото тяло? Малко хора знаят отговора на това. Дори хората, които са учили медицина, понякога отговарят грешно, казвайки, че това е мозъкът или черният дроб. Някои по-мъдри може да кажат, че това е кожата. Всъщност най-големият орган в човешкото тяло е съдовата система.

Можем да обиколим с нея света 2,5 пъти

Съдовата система само на един човек би била достатъчна за това.

Опитайте се да си представите. Ако съберем всички вени в човешкото тяло заедно, дължината им ще е 100 хиляди километра.

По-просто казано, дължината на екватора е 40 хиляди километра. Цялото въже, което се състои от вените на един човек, може да обиколи света два пъти.

Какво мислите за това число?

Вените не са просто канали, през които тече кръв. Те са уникален и сложен орган. Всяко смущение кара тялото да развива болест.

 • Запушени вени на стъпалото: Подути крака с разширени вени, усещане за тежест, усещане за замръзнали крака или напротив – усещане за парене по стъпалата. Напуквания на кожата. Нарушения на кръвообращението: защитата срещу бактериите се разрушава, образуват се гъбични заболявания. Ноктите стават по-дебели и формата им се разваля.
 • Когато вените, които хранят черния дроб, са блокирани: чернодробна стеатоза. Когато ядете мазна храна, тя оставя горчив вкус в устата.
 • Когато вените в ставите губят сила и се блокират: Хрущялната тъкан изсъхва. Ставите започват да болят, развива се остеохондроза и херния.
 • Чревните вени губят своята еластичност: Развиват се хемороидни възли.
 • Вени на очите: Зрението намалява. Развива се катаракта. Много хора смятат, че причината за зачервяване на очите се дължи на умора, но всъщност това са малки кръвоизливи в очните капиляри.
 • Нарушение на кръвообращението в мозъка: Световъртеж, шум в ушите и регресия на паметта. Случвало ли ви се е да отидете в кухнята и да забравите защо сте отишли ​​там? Или не успявате да запомните нито една дума? Всичко това са признаци, че вените на мозъка се влошават.

Към този списък трябва да добавим и високо кръвно налягане. Високото кръвно налягане е майка на пристъпите и сестра на сърдечния удар.

Вените са нашият източник на енергия, жизнената сила преминава през тях. Ако важно кръстовище се блокира, животът спира.

Запушени вени: Всички органи гладуват

Наднорменото тегло влияе директно на вените. Органите ни гладуват поради холестерола, който блокира вените. Защото хранителните продукти не пристигат на местоназначението си. Мозъкът изпраща съобщението: „Трябва да ям“. Човекът яде. Органите обаче не могат да се хранят достатъчно, защото вените са блокирани. Мозъкът изпраща още едно съобщение да ядете отново и този порочен цикъл продължава.

От това възниква желанието за ядене на сладкиши и тестени изделия. Вашето тяло се нуждае от калории.

Когато моите колеги казват на пациентите си „Вие сте пациент с високо кръвно поради наднорменото си тегло“, те бъркат причинно-следствената връзка. Не високото кръвно налягане се развива в резултат на наднормено тегло, а обратното.

Казват, че “здравето е на първо място” с право, но трябва да добавим това: “не може да сме здрави, ако не поддържаме вените си чисти.”

Ето защо продължавам да повтарям едно и също нещо: ако искате да живеете нормален живот, трябва да поддържате вените си здрави. Чистата структура на вените ви защитава срещу 90% от болестите, някои от които са “нелечими”.

Освен холестерола, какво друго блокира вените?

Всички знаем колко опасен е холестеролът. Той блокира вените, стеснява коридорите и по този начин предотвратява притока на кръв. Но холестеролът не е единственото нещо, което причинява това.

6,1 кг е общото тегло на мазнините, натрупани във вените на човек, когато навърши 50 години

Холестерол

Точно така. Холестеролните плаки или “атеросклерозните плаки” са 65-70% причината за съдови нарушения.

Всеки човек натрупва до 5 килограма холестеролен слой в тялото си, когато достигне 50 години. Натрупаният холестерол стеснява съдовите лумени (празното пространство във вените, където тече кръвта) 4-5 пъти.

Опитайте се да си представите. Ако кажем, че съдовата ширина на човека е приблизително колкото пръст, вътре в една вена, която е блокирана от 5 килограма холестерол, ширината на празното пространство, през което може да тече кръвта, е около тази на 4 клечки кибрит.

Тези плаки може да не носят риск за живота, но качеството на живот намалява, кръвното налягане се повишава, появяват се главоболие, болки в гърба и изтръпване. Съсиреците, които се натрупват във вените, са много по-опасни.

Съсиреци

Съсиреците, които се натрупват във вените са толкова леки, че са “само” 800 грама до 1 кг. Но поради нестабилната си структура те са много опасни. Тромбът (съсирекът, който блокира вената) може да се откъсне от стената на вената, в която е забит, и всеки момент да започне да търси жертва.

Големите парчета тромби могат да блокират напълно вената на жертвите си. В такъв случай тъканта не може да получи достатъчно кръв.

Исхемичният пристъп е блокиране на мозъчните вени. Инфарктът е блокиране на сърдечните вени. Поради това се развива исхемия на черния дроб, белодробна и бъбречната недостатъчност. Хемороидите са исхемията, възникнала на ръба на ректума. Запушването на капилярите на краката може да доведе до некроза (гангрена).

Калциеви соли

Химичните остатъци от хранителните добавки и лекарствата причиняват натрупване на калциева сол във вените. Човек натрупва 300-400 грама през целия си живот за 50 години. Калциевите соли се натрупват най-много в мозъка.

Поради кристалната си структура те са опасни. Те стесняват вените и ако вените имат спазъм поради стрес, физическо движение или промяна на въздуха, острите кристални ръбове могат да пробият вената. Пробиването на мозъчна вена е известно като хеморагичен инсулт.

4 очевидни и 7 скрити признака на нездрави вени

Кои са симптомите, които ни показват, че вените ни са запушени?

Ако сте на възраст над 45 години и не сте използвали хранителни добавки за почистване на вените, мога да кажа, че имате проблем.

45-годишната възраст е крайъгълен камък за почистване на вените

Запушването на вените с холестерол и други отлагания е естествен резултат от стареенето. Днешната храна, лекарствата, тютюнопушенето, приемът на алкохол ускоряват този процес и увеличават количеството на блокиране с 5-8 пъти. Това е реалността на днешния свят и тя не може да се отрече.

Основният симптом, че вените са замърсени

Ако сте диагностицирани с високо кръвно налягане, може да спрете да четете тази статия, защото това означава, че имате краля на съдовите заболявания.

Страдате ли от колебания на кръвното налягане? Кръвното ви налягане постоянно ли е високо и приемате ли редовно лекарства? Ако отговорът на тези въпроси е да, това означава, че имате 30% свободно пространство във вените, за да циркулира кръвта. Останалите вени са пълни с холестеролни плаки, кръвни отлагания и калциева сол.

Така че дори най-малкото количество стрес, промяната в метеорологичните условия или магнитните бури ще повлияят незабавно на вашето здраве. В такъв случай кръвното ви налягане ще се повиши, слепоочията ви ще започнат да пулсират и ще се появят болки в ставите.

4 заболявания, причинени от запушени вени

 1. Хипертония (високо кръвно налягане). Трябва да намалите непостоянното или високо кръвно налягане, като приемате хапчета. Трябва да внимавате за основните симптоми. Били ли сте диагностицирани с високо кръвно налягане? Тогава е време да прочистите вените си.
 2. Разширени вени. Изглежда като грозни и подути вени по краката. Те причиняват тежест, болка и оток. Остатъците от холестерол и кръвни отлагания блокират венозните клапи. С времето се появяват варикозни “звезди”, които придобиват структура, подобна на паяжина. Така се развиват разширените вени.
 3. Хемороиди. Запушването на вените в ректума причинява подуване на хемороидни възли. Остатъците, идващи от кръвоносните вени, увеличават напукванията в ануса.
 4. Остеохондроза (калцификация). Развива се в хрущяла поради недостатъчно кръвообращение. Хрущялите стават твърди и не могат да функционират. Те нямат време да се лекуват. Изсъхват, тъй като не се подновяват. Губят своята хидратираща функция. Солите започват да се натрупват и не могат да бъдат пречистени и контролирани.

7 скрити симптома

 1. Оток. Запушените вени не могат да изпомпват водата в тялото. Тялото губи баланса на сол-вода. Вечер краката се подуват, чорапите оставят дебели и дълбоки следи по кожата. Трудно ви е да си свалите пръстена. Подуването на корема е знак за подуване на вътрешните органи.
 2. Шум в ушите. Звуците, които в началото са леки и стават по-силни с времето, ви пречат да се концентрирате. Причината за тези звуци е повишаване на кръвното налягане в мозъчните вени.
 3. Световъртеж. Човек се чувства като пиян. Внезапният световъртеж е знак, че вестибуларната система не работи добре.
 4. Безсъние. Не можете да заспите преди полунощ, въпреки че се чувствате неспокойни и нямате енергия? Причината за това е липсата на достатъчно кръв в хипофизната жлеза. Това нарушава производството на хормона на съня мелатонин.
 5. Липса на издръжливост. Чувствате се изтощени. Не ви се прави нищо. Всичко, което искате, е да останете в леглото и да ядете. Това се случва, когато тялото започне да пести енергия. Вените не могат да пренасят храната, необходима на органите. Така тялото трябва да сведе дейността си до минимум, за да оцелее.
 6. Зрителни нарушения. Пред очите ви летят малки “мухи”. Те са симптоми, които възникват от вените на очните лещи.
 7. Болки в ставите. При промяна на времето се появяват болки в ставите. Вместо да се събуди отпочинал и пълен със сила, човек се чувства като пребит. Оплаква се, че го болят костите. Причината за това е, че синовиалната течност губи своите свойства.

Имате ли някой от тези симптоми? Ако отговорът ви е да, тогава вените ви казват, че е време да ги почистите.

Хората обикновено може да имат повече от един от тези симптоми едновременно. Един човек може дори да има всичките.

Пациентите се опитват да лекуват всяка болест поотделно. Използват лекарства за кръвно налягане, мехлем за разширени вени по краката и гел за калцификация. И разбира се, много болкоуспокояващи, болкоуспокояващи, болкоуспокояващи…

Така те харчат тонове пари за лекарства. Но има само една причина за съдовите заболявания: блокиране. В този момент е необходимо да се започне цялостно прочистване на съдовата система.

И така, какво бихте могли да използвате, за да почистите остатъците от холестерол, кръвни отлагания и сол във вените?

Моля, посочете вашето професионално предложение. Например Юлия Кочева, която е на 57 години и живее в Шумен, има наднормено тегло, хипертония и разширени вени. Госпожа Кочева усеща всяка промяна във времето като барометър, кото я болят ставите. Тя има главоболие, световъртеж и се чувства уморена.

Как можем да помогнем на госпожа Кочева? Как може тя да прочисти вените си? Не иска да отиде на лекар и да чува изречения, като „Трябва да отслабнете“, „Трябва да спортувате“, „Трябва да се храните здравословно“ или „Трябва да живеете по-внимателно на тази възраст“.

Повечето медицински и фармацевтични продукти не вършат нищо, освен да изпразнят банковата ви сметка и да ви направят пристрастени към хапчета.

За съжаление така работи здравната система в България.

Има само един продукт, който мога да кажа, че почиства вените безопасно: Hyperdops удължава живота с 11-17 години. Дава енергия и усещане за комфорт, спасява ви от страдание, не за сметка на вашата издръжливост.

Безвреден е, защото това са капки, състоящи се от здравословни билки. Той е вторият най-използван продукт за почистване на вените. Първото място принадлежи на хирургията. За разлика от методите, при които се използва хирургичен ланцет, този продукт не причинява никакви усложнения и няма странични ефекти. От най-дебелите артериални вени, до най-деликатните капиляри.

Hyperdops се състои от билкови есенции и когато попадне в контакт с вода, той активира живи молекули. Тези щателни почистващи препарати унищожават целия холестерол, отлагания, калциеви плаки и остатъци от лекарства, залепнали върху мембраните. Така почистваt всичко, което пречи на кръвообращението.

Цялата мръсотия, която се натрупва с години и съсипва живота ви, се почиства само с 1,5-2 месеца третиране с Hyperdops.

Hyperdops стопява и премахва 4 кг холестеролна плака само за 6 седмици. Омекотява отлагания от около 900 грама до 1 килограм и унищожава 350-400 грама калциев хлорид.

Благодарение на това главата ви спира да боли и шумът в ушите изчезва. Мозъкът започва да получава достатъчно храна и работи със скоростта на суперкомпютър. Мислите стават по-ясни.

Емоциите стават интензивни, започвате да чувате спокойните звуци, които не сте чували преди. Слухът се подобрява, можете дори да проследите разговора в съседната стая, който преди не сте чували.

Усещането за мирис придобива нови цветове. Запушването на носа изчезва. Вече нямате хронични възпаления на носа и алергии. Бронхите оздравяват. Дишането става по-леко. Свежестта, която изпълва дробовете ви, пътува из цялото тяло и създава усещане за щастие.

Усещането за вкус става по-силно и по-дълбоко. Започвате да се наслаждавате повече на обикновената храна. Ядете по-малко, но се чувствате по-сити. Жаждата ви за десерти и мазна храна изчезва.

Вашите стави са ви благодарни. Постоянните болки изчезват. Ставите не пукат и с възстановяването на синовиалната течност движението става по-лесно. Това е като смяна на маслото на кола. Вместо изгоряло, подобно на смола масло, слагате чисто и свежо масло, което кара всеки компонент да работи лесно.

Много впечатляващо. Никога не бях чувал за Hyperdops преди. Имах обща информация за хранителните добавки. Хранителните добавки се считат за основен метод за лечение в Япония и Израел. Но тук към тези продукти се подхожда с подозрение.

Сигурен съм, че госпожа Кочева е използвала стотици хранителни добавки и лекарства, за да не харчи пари за чудодейни продукти с подозрителна слава.

Подозренията ни предават. Те ни карат да се страхуваме и да губим това, което можем да постигнем.

Нека ви разкажа една история за липсата на увереност.

Първият антибиотик е изобретен през 1928 г. Пеницилин. Това средство лекува дизентерия и коремен тиф, които са причинили смъртта на много хора.

Повечето хора обаче не са вярвали, че пеницилинът ще им бъде от полза, защото са използвали хиляди безполезни методи за лечение. Но онези, които са преживели хиляди неуспехи, но все пак не са се страхували да опитат, са се излекували. Първата група пациенти са си мислели „Още един безполезен продукт“ и са платили цената с живота си. Но решението за тяхното изцеление е било точно пред очите им.

Точно както пеницилинът е унищожил дизентерията, коремния тиф и чумата, Hyperdops ще премахне съдовите заболявания. Първи стъпки към това са направени в Корея, Япония, Канада, Швейцария и Израел. В тези страни се формира правна рамка. Решено е, че за почистване на вените ще се предпочитат хранителни добавки пред медикаментозно лечение.

Съгласен съм, че недоверието е най-големият враг. Аз лично не се притеснявам да опитвам нови неща.

Да си представим, че купувам Hyperdops. Отварям кутията, вадя го и слагам една капка… Какво се случва тогава? Как работи Hyperdops?

Когато се приема продуктът, се задейства истинска природна лаборатория. Сода каустик: Тази естествена сода, произведена от минералните отлагания, влиза в реакция с водата и започва процеса на оксигенация на естествените билкови есенции в Hyperdops.

Пероксиден (оксигенационен) ефект: Усвояването на молекули се стимулира поради обогатяване с кислород.

Лечебните есенции, които се обогатяват с вода и кислород, придобиват свойствата на пероксид: Оксигениране.

Всъщност Hyperdops е като кислородна бомба благодарение на молекулите в него. Отваря пътя за кръвообращението, като разрушава холестеролните плаки във вените.

Тази тъмна течност Hyperdops има тъмножълт цвят. Може много фино да вкусите анасона и копъра отвъд изтънчения му кисел вкус.

Отнема 5 минути, за да работят молекулите на билковите есенции, докато влязат в реакция с кислорода и се активират. Друга причина, че Hyperdops е толкова ефективен, е защото консумирате живи билкови есенции. Повечето лекарства, от друга страна, съдържат мъртви и неактивни молекули.

Пероксидният ефект кара живите молекули незабавно да се асимилират. Билковите есенции, които обогатяват с кислород, се усвояват лесно от хранопровода. По този начин Hyperdops не предизвиква парене в стомаха, горчив вкус и газове. Не притиска червата и предпазва стомаха. Подходящ е дори за пациенти с язва. Hyperdops няма никакви странични ефекти.

Почиства остатъците

Тибетски лофант премахва блокиранията, които холестеролът причинява. Молекулите на лофант работят като чук, за да премахнат парчетата холестерол, които полепват по вътрешните стени на вените. В резултат на това се отваря пространство за кръвообращението. Органите започват да “пият” храната си. Хрущялът, който намира кислород и вода, “намира живот” и автоматичният лечебен механизъм започва да работи. Еластичността се връща. Болката, която се появява в коленете и пръстите при промяна на времето, изчезва.

Отокът изчезва. Дори човек да стои прав цял ден, краката не се подуват.

Подобрява се кръвообращението на кожата. Паякообразните вени, видими отвън, изчезват. Варикозата изчезва с времето и хемороидните възли се изсушават.

Дава енергия

Молекули на есенция от елекампан. Холестерол липопротеин.

Hyperdops решава 2 проблема: Почиства остатъците от холестерол и изгаря мазнините по правилния начин. Започвате да се чувствате по-силни след употреба на продукта и изпитвате желание за движение.

Предотвратява спазмите

Есенцията от цвят на копър предотвратява спазмите на вените. Изглажда вените. И така предотвратява спазмите в тях. Отпуска вените, които страдат от нарушение на кръвообращението, и ги лекува. Главоболието и шумът в ушите изчезва, а белите дробове и бронхите започват да функционират по-добре. Не се чувствате задъхани.

Премахва тежестта в сърцето

Есенцията от Дяволска уста циркулира във вените и търси отлагания. Разрежда кръвта и подобрява кръвообращението. Тя премахва калциевата сол и остатъците от лекарства във вените.

Натискът, който усещате в гърдите, се облекчава, дишането става по-лесно. Сърдечната честота се връща към нормалното си ниво. Симптомите на аритмия и тахикардия и внезапните болки в сърцето изчезват.

Рискът от инфаркт става нулев.

Възстановява вените

Амарантовото семе ремонтира стените на вените. Молекулите на семената на амарант покриват малките пукнатини, сякаш правят пачуърк. Мозъкът е правилно защитен срещу пристъпи. Усещате главата си по-лека.

Hyperdrops какво е – ефектът на пеперудата

Hyperdops прилича на пеперуда, размахваща крилете си и причиняваща поредица от неща, които трудно се случват последователно. Когато започне да работи и почиства всички остатъци от вътрешността на вените, натрупани с години, Hyperdops стъпка по стъпка започва пътя към изцеление на цялото тяло.

увствате се преродени след едногодишно лечение с Hyperdops.

Събуждате се лесно

Събуждате се сутрин, без да ви е трудно да станете. Не е нужно да чакате краката, гърбът и шията ви да се отпуснат.

Тялото се изпълва със сила и енергия от сутринта, защото сега вените и всички органи могат да си набавят храната и кислорода, от които се нуждаят, през цялата нощ. Всяка част от тялото ви е получила достатъчно количество кръв, необходимо, за да събере сили за нов ден.

Вкусна закуска

Обичате да си топите хляба в сос от яйчен колбас на закуска. Стомахът ви го приема лесно. Вече няма безкрайна болка в стомаха. Hyperdops са почистили вените, които хранят стомаха. Той е станал толкова силен, че дори да глътнете камък, той може да го смели.

Силен като бик

Докато напускате дома си, не се притеснявате заради краката си. Дори и да ходите цял ден, те няма да ви навлекат проблеми, да се уморят или да се подуят. Обувките и чорапите ви вече не оставят следи по краката.

Абсолютно спокойствие

Чувствате се отпуснати и спокойни. Упоритата болка, която замъглява съзнанието ви и ви пречи да се съсредоточите, е изчезнала. Тъй като сега нямате болка, усещате по-дълбоко звуците и миризмите, с които не сте свикнали.

Завидна здравина

В края на натоварения работен ден се връщате у дома с бистър ум. Вашият мозък вече работи като точен часовник. Вече не се чувствате уморени.

Добър сън

Щом сложите главата си на възглавницата, заспивате. Не се мятате и въртите в леглото, както преди. Сега е много по-лесно. Вие решавате кога да спите и тялото ви се адаптира към това.

Hyperdrops къде да купите, поръчка – пазарен дефицит и програма за отстъпки

– Hyperdops изчезна от пазара, не може да се намери в никоя аптека. Защо?

За съжаление това е вярно. От началото на тази година Hyperdops вече не се продава в аптеките.

Това е заради алчността на фармацевтичните компании. Тези компании искаха от всяка продадена опаковка Hyperdops производителят да им плати 450 лв. Компаниите поискаха тази сума да бъде добавена към продукта при пускането му в аптеките (цената на продукта Hyperdops в някои аптеки в София достигна 1500 лв).

Представители на компаниите твърдят, че искането им е разумно. Така те биха могли да продължат дейността си. Hyperdops е средство, от което пациентите се нуждаят на всеки 7 до 10 години. Освен това след почистване на вените с Hyperdops пациентите не се нуждаят от медицинските лекарства, които са използвали. Никой не трябва да приема лекарства, за да намали кръвното си налягане или да облекчи болките в ставите. Търсенето на лекарства за астма и диабет значително намаля. Естествено това означава големи финансови щети за фармацевтичните компании. Ето защо те искаха да поставят толкова висок марж на печалба върху цената на Hyperdops.

В резултат на това производителят на Hyperdops анулира договора си с аптеките и започна да продава изцяло онлайн. Всъщност това е най-доброто решение. Те вече нямат проблеми, като плащане на наем или борба да получат място в аптеките. Така Hyperdops се намира по-лесно в сравнение с времето, когато се продаваше в аптеките.

Програма за отстъпки “Чисти вени”.

150 ЛЕВ

75 ЛЕВ

Нашата институция Университетът по медицина и фармация в София, Български пощи и производителят на Hyperdops си сътрудничат за стартиране на програма за отстъпки като част от проекта за телемедицина (онлайн медицина).

Всеки, който се включи в програмата, може да поръча Hyperdops и да го вземе за максимум 75 Лев.

Hyperdrops инструкция – какво да направите, за да се присъедините към програмата?

Тези, които искат да поръчат Hyperdops с програмата за отстъпки, трябва да отговарят на следните условия:

Условията на програмата Hyperdops

 • Човек трябва да купува продукта Hyperdops за лични цели. Лицето, което поръчва и купува продукта, трябва да е едно и също. По този начин корпорациите са възпрепятствани да го купуват на едро, да добавят марж на печалба към него и да продават Hyperdops на други хора.
 • Поръчката трябва да бъде направена чрез официалния формуляр на програмата. Използването на официалния формуляр ще ви позволи да го закупите на цената на производителя и ще ви предпази от посредници.

Колко време ще продължи програмата за отстъпки?

Програмата ще продължи, докато наличните бройки Hyperdops свършат. Смятаме, че ще имаме запаси за около 3-4 седмици. Въпреки че няма реклама, хората, които използват продукта, казват на своите близки. Наличностите от Hyperdops свършват толкова бързо, че за нас беше изненада.

Затова ви препоръчвам да поръчате Hyperdops възможно най-скоро. Тази година програмата няма да се повтаря.

Hyperdrops мнения, форум, мнение, коментари

Радослав Йорданов

Купих го миналата година и лечението ми струваше 2250 лв. тогава, защото Hyperdops се продаваше в аптеките. Истината е, че не съжалявам, че съм платил толкова много. Въпреки че днес има голяма разлика в цената му, аз спестих същата сума от лекарства. И се чувствам толкова добре, че не ми пука колко съм похарчил. Чувствах се стар, въпреки че бях само на 52. Постоянно взимах хапчета. Мислех, че няма да дочакам пенсионирането си. Имах чувството, че главата ми ще се разцепи на две. Дори си мислех, че е по-добре да съм мъртъв. Но благодарение на този продукт забравих какво е високо кръвно за 2 месеца. Сега продължавам живота си като млад и здрав МЪЖ (предполагам, че разбирате какво имам предвид). Така че не ме интересува дали ще пропусна отстъпката. Чувствам, че Hyperdops скоро може да бъде забранен на пазара. Той унищожи печалбата на толкова много компании.

Емилия

Hyperdops това е най-добрият продукт! Преди приемах аделфан, после използвах еринит. Наясно съм, че на тези лекарства се приписва повече, отколкото заслужават. Аз не обичам да ходя на лекар и си мислех, че проблема ми не е толкова сериозен. Приемах тези хапчета от време на време, когато имах високо кръвно и болки в гърдите. В един момент те спряха да действат. Накрая се наложи да отида на лекар и той ми предложи Hyperdops (той беше млад лекар идеалист. Един от лекарите, които вярват, че целта на медицината е да помага на хората, а не да им взима парите). Hyperdops беше добър за мен от първия ден, когато го използвах. Кръвното ми налягане се понижи, но продължих да го използвам редовно, както ми предложи лекарят. 3 седмици по-късно вече нямах проблема, наречен високо кръвно налягане. Излекуваха и разширените ми вени, от които страдах от 10 години. Имах гинекологични проблеми и те изчезнаха. Чувствам се като младо момиче.

Милена Косева

благодаря!!! успях да го купя с отстъпката. ще го пробвам веднага.

Милен Костадинов

30 хиляди опаковки? не е достатъчно…

Ася

Какво да кажа? Винаги съм се чудила на хората, които все мрънкат!!! Те смятат, че света се върти около тях. Не се поколебах, когато разбрах, че имам нужда от Hyperdops. Взех пари назаем и го поръчах. Похарчих около 2000 лева. А някои хора се оплакват, че не могат да намерят 75 Лев и очакват отстъпка. Засрамете се!

Севда

Не бива да съдите другите толкова строго. Вие не знаете какво е тяхното състояние. Може би са инвалиди или безработни. Откъде да намерят пари?

Красимира Йорданова

Майка ми наскоро започна да се оплаква, че пръстите й са изтръпнали. Един наш приятел лекар предложи почистване на вените. Той предписа лекарство, наречено “Статини”. Но по-късно разбрах, че тези лекарства могат да причинят рак на дебелото черво. Разбира се не искахме да рискуваме. По стечение на обстоятелствата разбрах за Hyperdops. Поръчах Hyperdops чрез продавач и платих 2500 лева. Видяхме положителен ефект за кратко време. След няколко дни косата, ноктите на майка ми и като цяло всяка част от тялото й станаха по-здрави. Тя вече не се оплакваше от пръстите си. Изтръпването изчезна за около месец и половина. Кръвното налягане се върна към нормалното. Тя се чувства много добре. Стана по-енергичен човек. Болките в ставите изчезнаха, не се оплаква дори, когато вали. Това е страхотен продукт. Наистина го препоръчвам.

Даниела Ибришимова

Веднага щом разбрах, че е добър за високо кръвно, купих Hyperdops защото всяка вечер имах ужасно главоболие и болкоуспокояващите вече не помагаха. По-късно разбрах, че тези болки се дължат на хипертония. Един мой колега ми препоръча да използвам Hyperdops. Хванах го на намаление. За 2 месеца станах съвсем друг човек. Разбрах, че всъщност не съм живяла, преди да си прочистя вените. Главоболието ми изчезна, разширените ми вени изчезнаха и най-важното свалих 18 кила. Стигнах от 85 до 67. Успях да отслабна, тъй като кръвното ми налягане беше в норма. Сега мога да препоръчам на всеки да използва Hyperdops.

Мария Михова

Благодаря за вашите коментари. Мразя да ходя на лекар. Те или са твърде скъпи, или предписват лекарства, които не можете да намерите (помня, че един път търсих “необичайни” капки навсякъде в големия град и не успях да ги намеря). Мисля, че лекарите не полагат никакви усилия да открият корена на проблема. Имах изтръпване на пръстите. По твое предложение започнах да използвам Hyperdops. Въпреки че причината за изтръпването беше друга, няма да навреди да си почистя вените. В крайна сметка това е напълно натурален продукт и има много предимства. Благодаря!!!

Надя Каранова

Благодаря ви за тази статия! Попаднах на нея в точния момент. Наскоро си направих кръвни изследвания за холестерол. Лекарят ми предписа статини. Преди да започна това лекарство ще опитам Hyperdops. Това, че съставките са естествени ме кара да се чувствам по-сигурна.

Силвия Йосифова

Знам за почистването на вените отдавна, но така и не го направих. Тъй като има намаление е време да го пробвам :)

Атанаска Шулева

Не се страхувах да рискувам и не съжалявам за това. Ако имате проблеми с вените, препоръчвам и на вас. Резултатите са повече от задоволителни.

Севдалина

Нивото на холестерола ми е високо. Лекарят ми предписа ливазо, но аз не го използвах и 1 седмица, защото лимфните възли ми се подуха. Особено тези на врата. Не можех да въртя главата си наляво и надясно. Зрението ми се замъгли, не виждах какво има пред мен. 4 дни след като започнах да използвам лекарството целият свят ми беше размазан. Лекарят каза, че лекарството може да има такива странични ефекти. Изписа ми и крестор, но аз се колебая да го вземам. Вместо него ще опитам да използвам Hyperdops. Тъй като е естествено, не мисля, че ще има странични ефекти.

Мартин Кънчев

Hyperdops е най-добрият начин за намаляване на холестерола. Той няма никакви странични ефекти, тъй като е направен от естествени съставки. Може би много рядко може да предизвика алергична реакция при някои хора.

Стоян

Най-добрият начин за намаляване на холестерола е ДИЕТАТА!

Кристина

Диетата предотвратява натрупването на холестерол, но не помага за вече образуваните слоеве. Можете да ми вярвате, защото спазвах стриктна диета.

Бисерка Кирякова

Общият ми холестерол беше 6,8. Това е твърде високо за мен. Винаги имах световъртеж, кръвното ми беше високо и настроението ми не беше добро. В рамките на два месеца той намаля до 3,4. Чувствам се наистина добре. Сега дори не ми се налага да си правя кръвни изследвания. Започнах да усещам разликата, защото умът ми работи правилно :)) Приятелите ми казват, че дори речта ми се е подобрила. Виждам, че имам положителни подобрения във всеки аспект от живота си.

Христина Динчева

Благодаря за информацията. Бих искала да го пробвам. Високото кръвно съсипа животът ни.

Емилия Василева

Съгласна съм! Hyperdops е перфектен продукт. Това е най-достъпното и ефективно средство. Той е 10 пъти по-достъпен в сравнение с други лекарства. Дори и без отстъпката. Освен това ефекта му е десет пъти по-голям. И няма никакви странични ефекти.

“Планирам да живея 120 години.” 92-годишният световен шампион ни каза как е удължил живота си и се е отървал от високото кръвно налягане, без да пие хапчета

Павел Орлов има 2 златни медала и световен рекорд по плуване на 50 метра на международния шампионат по плуване за ветерани, проведен в Лондон. Павел Орлов е на 92 години, но що се отнася до неговата издръжливост, ниво на активност и здраве, той оставя много 40-годишни зад гърба си.

Въпреки това, Павел Орлов не винаги е бил толкова здрав. След като навършва 50, той се разболява лошо, претърпява сериозен сърдечен удар на 60-годишна възраст и получава решение на ТЕЛК за инвалидност на 68-годишна възраст.

Искрицата на живота на Павел Орлов едва мъждука, когато той решава да се отнесе сериозно към здравето си. В резултат на това решение той се възстановява напълно за 2 години. И на 80-годишна възраст при лекарския преглед на пенсионера, медиците са изненадани от здравето му на такава възраст: „Здравословното ми състояние позволяваше да изтеля в космоса.“ (*тоест неговото физическо състояние е като на астронавтите).

Когато навършва 92 години, Павел Орлов станава световен шампион по плуване: всичко това на пък на факта че г-н Орлов едва свързва двата края като пенсионер в Берковица с доход, който едва стига, за да си купува скъпи лекарства.

Как е успял да укрепи здравето си и да удължи живота си, така че да стане световен шампион?

Павел Орлов сподели тайната на дългия си живот с нашия кореспондент.

Павел Орлов е възрастен гражданин, който на 92 г. става световен шампион по плуване за ветерани.

Кореспондент: Г-н Орлов, най-важният ми въпрос е: как е възможно да водите такъв весел, здравословен и жизнен начин на такава възраст и да печелите медали в турнири? Каква е тайната Ви?

Аз не винаги съм живял така. Цял живот съм работил на строителни площадки, първо като надзор, а след това в бетонов възел. Тази вид работа е много стресираща и тежка. Когато минах 50, кръвното ми се качваше все повече и повече, в началото по-рядко, повече и по-често, даже не падаше обратно до нормалните нива. Така че постоянно се борех с високо кръвно налягане в този момент. Диагностицираха ме със старческа хипертония.

Лекарите ми предписаха лекарства за понижаване на кръвното налягане. Вече не помня точно какви. Те ми помагаха, но когато случайно пропусна да си изпия хапчето, кръвното ми скачаше веднага. Доколкото знам, високото кръвно налягане все още се третира по същия начин и за 20 години нищо не се е променило. Може би всичко, което е станало е, че има нови лекарствени разработки.

В същото време, продължавах да работя, въпреки че се чувствах много стар. Веднъж се наложи да идва линейка до строителната площадка, защото получих инфаркт. Всъщност, лекарите ме върнаха от отвъдното и прекарах месец в болницата. След това ме изписаха от болницата и ми дадоха час за преглед.

Лекарят ми предписа още повече лекарства за понижаване на кръвното в допълнение към тези, които вече пиех. Мога ясно да си спомня, като че ли беше вчера: на практика трябваше да вземам по цяла шепа хапчета всеки ден. Освен това те са доста пари. Ходех в аптеката толкова по-често, отколкото ходех до магазина.

Дозата на таблетките трябваше да се увеличава с течение на времето. Но тази терапия не ни помогна да се възстановя. Дори беше невъзможно с тези лекарства. Бях обявен за инвалид на 68-годишна възраст.

Практически ме изпратиха у дома да доизживея последните си 3-4, може би 5 години у дома. Да, бях наясно, че животът ми е към края си. Не се чувствах добре. Ако случайно се почувствам добре, когато се събудя, и нищо не ме болеше, беше все едно съм на почивка.

Може би щях да си умра така, ако не бях попаднал на познат. Брат му работи като изследовател в Института по кардиология. Той веднага отсече, че вените ми са калцирани и стеснени. И ако ги почистя, ще мога да живея. Той ми обясни следното: кръвоносните съдове са като тръби, единствено тези тръби са разположени в човешкото тяло. Кръвта тече през тези тръби и снабдява органите с хранителни вещества и премахва отпадъчните продукти от тях.

С напредване на възрастта, холестеролът и други вещества се натрупват в кръвоносните съдове, тъй като ние често не се храним здравословно, пием твърде много алкохол, пушим, се ядосваме излишно. Кръвоносните съдове се затлачват като ръждясали тръби. Холестеролът се отлага с дебел слой по стените на кръвоносните съдове, както и по местата, където кръвоносните съдове се извиват в различна посока. В резултат на това обемът на кръвоносните съдове се стеснява и все по-малко кръв преминава през тях, за да захранва органите. По този начин органите получават по-малко хранителни вещества и това влошава здравословното им състояние. Само си представете какво би било да ядете 3 – 5 пъти по-малко, отколкото ядете сега. Ще бъдете невероятно уморени и същото се случва и с вътрешните ви органи.

За да компенсира този проблем, сърцето ви се опитва да изпомпва все повече и повече кръв. Това има естествено последствие – повишено артериално налягане.

Да, високото кръвно налягане определено е опасно за кръвоносните съдове, тъй като те могат да се разкъсат или може да се откъсне кръвен съсирек, който може да доведе до инфаркт или инсулт. Следователно, лекарите предписват лекарства за понижаване на кръвното налягане. От друга страна, спадът в кръвното налягане води до недостиг на достатъчно хранителни вещества отново. Така се описва безкраен порочен кръг.

Освен хипертонията, много други заболявания са последствията от стесняването на кръвоносните съдове и това е причината за повече от 87% от заболяванията сред хората на 50-60-70 годишна възраст.

Има малко хора обаче, които са наясно, че има и други начини за лечение на този здравословен проблем – трябва да почистите кръвоносните си съдове, ако искате да свалите кръвното си налягане и да възстановите кръвообращението във вътрешните си органи. Това е голямата тайна. Веднага след като започнах да прочиствам вените си, кръвообращението ми се възстанови напълно. Сърцето ми отново биеше като по часовник и кръвното ми също се върна към нормалното. Освен това, вътрешните ми органи също бяха възстановени.

Вече нямах болки в бъбреците и дори предишните ми болки в ставите изчезнаха заедно с ужасното ми главоболие. Чувствах се жизнерадостен и силен. Когато за първи път почистих вените си, започнах да спортувам. Започнах с бягане и след това продължих с плуване в басейна. А сега вече имам два медала. Ако някой ми беше казал, когато бях на 50, че ще стана световен шампион по плуване на 92 години, нямаше да повярвам. Планирам да живея поне 120 години.

Кореспондент: Защо мислите, че лекарите говорят толкова малко за този метод за понижаване на кръвното налягане, въпреки че удължава живота?

Кажи ми, на кого са нужни старите хора? Старите хора са бреме за всички. Не са от полза за икономиката, ако се лекуват и животът им се удължава, защото колкото по-дълго живеем, толкова по-дълго се налага да ни плащат пенсия. Възрастните хора са в тежест на всяка икономика. Следователно, никой не се интересува от удължаването на живота ни.

В допълнение, лечението на заболявания (особено сърдечни заболявания) е бизнес за няколко милиона долара днес. Просто сметнете колко харчите за хапчета и доктори. След това се замислете колко от тези пациенти са все още там. И всеки от тях означава допълнителни приходи. За фармацевтичните компании не е изгодно да успяват да излекуват хората. Те ще спечелят много повече, ако продават неефективни лекарства, които се използват само временно.

Само ние искаме да живеем по-дълго, но на другите не им пука, така че само ние сме тези, които можем да се излекуваме. Очевидно е, че приемът на таблетки не е вариант за понижаване на кръвното налягане. Ако искаш да живееш дълго, трябва да си изчистиш вените. Това е единственото възможно решение.

Кореспондент: Можете ли да ни кажете как точно да почистим кръвоносните си съдове?

“Всъщност това е много лесно в днешно време. По-рано трябваше да се поръчват специални билки и тинктури от Алпите и прочистването отнемаше месеци (в моя случай първия път отне почти 6 месеца!). В днешно време вече не е нужно да се занимавате с нищо и процесът на почистване отнема само 2 седмици!

Предлага се чудесен продукт под формата на капки – Hyperdops. Той е разработен специално прочистване на съдовете. Просто пиете капките два пъти на ден и това е.

Препоръчвам ви да прочиствате вените си на всеки 2–3 години. Ако правите това, ще живеете 80 или 100 години, а може би дори 120 години. Вие няма да боледувате, а ще можете да водите активен и весел живот. Повярвайте ми, много по-добре е така, отколкото да се опитвам да кретам ден на ден като старец, който с единия крак е в гроба!

Методът на този нашенски пенсионер-спортист изглежда да работи добре. Наистина ли е така? Преди да публикуваме тази статия за нашите читатели, решихме да се консултираме с известния столичен кардиолог Мартин Георгиев, който работи като главен лекар в Отделението по хирургично лечение на аортни заболявания към Националния кардиологичен институт.

Мартин Георгиев, главен кардиолог, посветил живота си на лечението на пациенти със сърдечни заболявания. Автор е на няколко научни статии за изцелението на кръвоносните съдове и сърцето.

Кореспондент: Чудесно, мислите ли, че методът за почистване на кръвоносните съдове наистина лекува тялото?

Точно така е! Чистите кръвоносни съдове са много важни за здравето. Разбира се, като лаик, Павел Орлов значително опростил начина, по който процесите работят в човешкото тяло, но същността им е наистина вярна.

Методите за прочистване на кръвоносните съдове са били използвани и от водещите политици в соца – те редовно са се грижили за вените си в санаториуми. Оттам идват нашите познания за прочистването на съдовете. Да не забравяме, че познатият на Павел Орлов е изследовател в институт.

Като цяло, мога да кажа, че тези капки са наистина необходими. Нещо повече, все повече и повече лекари смятат, че трябва да станат задължителна добавка за всички хора над 50-годишна възраст. Този метод помага за удължаване на живота и предотвратяване на високо кръвно налягане в напреднала възраст. Всъщност стеснените кръвоносни съдове причиняват високо кръвно налягане в 96% от случаите – това е научно доказан факт.

Кореспондент: Можете ли да ни кажете повече за добавката Hyperdops? Каква е тази добавка?

Hyperdops се произвежда местно и капките са разработени от изследователския институт на нашия отдел по клинична кардиология. Това е водещият институт в страната. Доколкото ми е известно по-рано тази добавка е била разработвана въз основа на препаратите, използвани за лечение на политиците и елита. Формулата, разбира се, е значително подобрена от учените, тъй като днешните технологии са много по-напреднали, отколкото са били преди 50-60 години. Така че добавката сега е още по-ефективна, въпреки че отдавна е установено, че е изключително ефективна, и отдавна се смята, че реално може да “подмлади хората “.

Основното активно вещество в състава на Hyperdops е специална формула на витамин Е, наречена алфа-токоферол. Това активно вещество успява да проникне в молекулите на холестерола и да ги разгради отвътре.

Изучавахме тази добавка в Кардиологичния изследователски институт и установихме, че тя почиства кръвоносните съдове много добре дори и след почти 1-2 седмици от приема ѝ. Нека ви покажа резултатите от проучванията. Общо 300 доброволци взеха участие в проучването.

 • Холестеролът и другите замърсители напълно изчезват от кръвоносните съдове – 96% от участниците
 • Нивото на лошия холестерол намалява – 98% от участниците
 • Кръвното налягане спадна до нормално ниво – 94% от пациентите
 • Главоболието изчезва – 99% от пациентите
 • Зрението се подобрява – 74% от участниците
 • Лечението на хроничните заболявания става по-ефективно – 99% от участниците

Hyperdrops съдържание

В допълнение към активната съставка, наречена алфа-токоферол, Hyperdops съдържа около 50 вида витамини, макро- и микроелементи, които имат добър ефект върху сърцето и кръвоносните съдове. Няма да изброявам всички, ще спомена само няколко от тях.

 • Витамин С. Той укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява тонуса им. Намалява шансовете за развитие на атеросклероза и хипертонична криза.
 • Витамин А. Възстановява пропускливостта на малките капиляри.
 • Витамин В1. Укрепва сърдечния мускул. Той помага за предотвратяване на сърдечни удари.
 • Витамин В2. Увеличава нивото на кислород в кръвта.
 • Витамин В3. Той разширява кръвоносните съдове и незабавно понижава кръвното налягане.
 • Витамин В12. Подобрява кръвосъсирването.
 • Екстракт от жълт кантарион. Премахва излишната течност от тялото.
 • Глог. Облекчава отока, който често се среща при пациенти с хипертония.
 • Шипка. Подобрява тонуса на стените на кръвоносните съдове и стабилизира нервната система.
 • Невен. Намалява шансовете за развитие на хипертонична криза и инсулт.

Така че съставът на тази добавка е много сложен. Има за цел да подобри цялостното състояние на сърдечно-съдовата система при хора над 50-годишна възраст.

Кореспондент: Как можете да се купи Hyperdops и колко стурват тези капки?

За съжаление, трябва да призная, че закупуването не е съвсем лесно. Оказа се, че аптечните вериги, лекарите и дори здравната каса не са благоразположени към добавката. У нас има хора, които са опитали какво ли не (включително незаконни методи), за да заличат Hyperdops от пазара и частично имат успех. Научноизследователският институт по клинична кардиология вече е декларирал, че няма енергия, време и възможност да се бори с властите и по този начин те са заявили, че няма да участват в производството на Hyperdops през следващите 2 -3 години.

Но въпреки всичко това ние имаме добри новини за българските пенсионери: взе се решение да бъдат продадени останалите запаси на Hyperdops, произведени от Института по кардиология за клинични изследвания, с намаление за населението. В допълнение, добавката може да бъде поръчана от всяка точка на страната и ще бъде доставена по пощата.

Ще опиша стъпка по стъпка какво трябва да направите, ако искате да купите Hyperdops.

Трябва да направите следното:

 • Да участвате в в официалните разигравания на добавката.
 • След това лекар-консултант ще се свърже с вас и ще поиска адреса за доставка.
 • В рамките на 3 -5 дни трябва да отидете до пощата, където можете да вземете пакета.

За капките не нужна рецепта и те се изпращат по пощата на всички, които са поръчали, по поредност на поръчките.

Нека ви предупредя, че на склад има ограничен брой опаковки. Така че, ако го поръчате утре, количествата може и да са изчерпани. Ако искате да почистите кръвоносните си съдове, да се отървете от високото кръвно налягане и да удължите живота си, поръчайте Hyperdops още сега, докато е в наличност. Може да няма друга възможност.

150 Лев

75 Лев

Коментари

Дими Колев

Това си струва да се опита! Досега Hyperdops ми помогна най-добре за високото кръвно налягане. Взимам го само от 5 дни, но днес се събудих с нормално кръвно налягане. Освен това, днес не съм взимал други хапчета, освен Hyperdops. Наистина се надявам, че ще ми помогне да се отърва от високо кръвно налягане напълно!

Филка Рекелова

Благодаря за интересната информация. Поръчах си. Казаха ми, че човек може да купи най-много 3 кутии наведнъж.

Ваньо Градинарски

Аз също си поръчах. Чувал съм и предки за Hyperdops. Хвалеха го много че помага , аама не знаех откъде да го купа. Сега и това разбрХ И има отстъпка от цената!

Руслан Франков

Благодарим ви!

Ленко Онбашиев

Тази добавка е наистина прекрасна. Имам високо кръвно налягане от 10 години. Симптомите ми се появиха за първи път, когато бях на 42 години. Нищо не помогна, кръвното ми налягане остана високо. Откакто започнах да пия капките Hyperdops, забравих какво е високо кръвно налягане! Значи и нашите специалисти могат да направят добри добавки.

Кристина Грекова

Пих капките две седмици. Преди да започна да ги приемам, нивото на холестерола ми беше 7,8 и след две седмици спадна до 4,6. Започнах да се чувствам много по – добре. Поръчах още две кутии за съпруга си за всеки случай. Препоръчвам го на всички!

Делчо Фетфаджиев

Чух за тази добавка от съседа ми и той я похвали много. Лекарят му препоръчал да ги пие. Той обаче е поръчал чрез друг уебсайт, където е по – скъпо. Ще му покажа този сайт.

Ива Райчева

Списъкът на съставките в Hyperdops е наистина впечатляващ!

Рени Ванчева

Имах следните симптоми: колебания в кръвното налягане, слабост, ускорен пулс, постоянно замайване, не можех да работя заради опостояното бръмчене и бумтене в главата ми. Опитах Hyperdops и всичките ми симптоми изчезнаха. Жалко, че тази прекрасна добавка вече няма да бъде на разположение. Къде и е акъла на тия?!?

Грета Генчева

Имах холестерол в сънната артерия. Hyperdops помогна много. В крайна сметка не се наложи операция за мен. Лекарят ми препоръча тази добавка. Аз бях един от първите, които го поръчаха от този сайт.

Велко Дренчев

Благодаря за информацията. Поръчах добавката. Казаха ми, че няма много, но все още се намират.

Габриела Христова

И аз редовно си чистя вените. Чувствам се силна и здрава. Много мои връстници вече отдавна си отидоха.

Ирина Белчева

Поръчах Hyperdops от посочения сайт. Страдам от наследствено високо кръвно налягане, вече в напреднала фаза. Трябваше да вземам лекарства непрекъснато. А кръвното ми налягане рядко падаше под 180/110. Сега обаче е напълно нормално, тъй като аз се опитах Hyperdops. Това наистина ме спаси!

Тони Белев

Един приятел се оплака, че страда от много заболявания, че с всичко има проблеми – от корема до сърцето си. Но миналия месец той видимо стана по-весел и активен. Каза, че взима Hyperdops. Сега е на 72 години.

Преслава Димитрова

Благодаря. Успях да поръчам.

Юлия Нейкова

Купете го, докато е с отстъпка. На скъпата цена изобщо няма да има възмжност да го купите.