Flekosteel България какво е, цена, поръчка: възобновете активния начин на живот!

By | September 24, 2019

Страдате от target болки в ставите? Какво е Flekosteel при остеохондроза

 • Облекчава болката
 • Ефективен продукт при остеохондроза, артроза и наранявания на ставите
 • Възстановява здравето на ставите

Имате нужда от Flekosteel, ако:

 • водите заседнал начин на живот
 • мускулите ви са напрегнати или наранени
 • изпитвате тъпа болка в костите или ставите ви се напукват
 • не сте в състояние и изпитвате дискомфорт, когато се изправяте и правите определени движения

Алкалиновият баланс е важен за вашето здраве

Киселините са химични съединения, които неутрализират основите. В нашето тяло те се появяват главно в резултат на консумация на определени храни и напитки, дишане на замърсен въздух, изпитване на тревожност и стрес и прилагане на физически усилия.

Алкална вода, обогатена с водородни нано мехурчета защитава вашето здраве.

Алкалните разтвори неутрализират и отстраняват киселините от тялото:

Flekosteel при остеохондроза

Flekosteel е богат на ефективни активни съставки!

Flekosteel бг мама
 • Екстракт от сладководна гъба
 • Екстракт от Калисия
 • Елено масло
 • Масло от ела
 • Евкалиптово масло
 • Етерични масла от розмарин и джинджифил
 • Етил ванилин
 • Етерично масло от канела
 • Камфор
 • Царевично олио
 • Урея
 • Бетаин

FLEKOSTEEL е продукт за грижа за тялото за облекчаване на дискомфорта и подобряване на мобилността, когато мускулите и ставите ви са под напрежение. Успокояващата му формула съдържа растителни екстракти (сладководна гъба и кализия) и етерични масла (ела, лют червен пипер, евкалипт, етерични масла от розмарин, джинджифил и канела), които създават синергичен ефект, когато се комбинират заедно. Продуктът помага за облекчаване на оксидативния стрес:

Flekosteel аптека
 • Нормална клетка
 • Клетка “атакувана” от от свободните радикали
 • Клетка под оксидативен стрес

Flekosteel: естествено, безопасно и бързо решение за проблеми, свързани със ставите. Как се използва Flekosteel, как работи

Начин на употреба: Нанасяйте 1-3 пъти дневно върху засегнатите части на тялото. Нанасяйте с леки масажни движения до пълното попиване на продукта.

Предпазва от остеохондроза благодарение на анестетичните си свойства

Flekosteel какво е

OrtoMed

Ортопедичен

медицински център, София

Днес няма нищо по-ефективно лекарство за остеохондроза от Flekosteel.

Това е чудесен продукт, който се използва при артроза и остеохондроза. Препоръчваме го на нашите пациенти, които страдат от болка в гръбначния стълб и ставите. Flekosteel облекчава болката и намалява отока за нула време. Освен това възстановява ставите и връзките, което ви позволява да възобновите активния начин на живот. Балсамът е ефективен и срещу промени, свързани с възрастта. Ако се използва редовно, това ще ви помогне да забравите за здравословните си проблеми веднъж завинаги!

Всички съставки са от абсолютно естествен произход.

Сравнение с популярни методи за лечение на остеохондроза

Flekosteel цена

Flekosteel форум бг мама, отзиви, мнения, коментари

Flekosteel българия

Иванка Тодорова, 58 год., продавач-консултант

Трябва да се грижа за внуците си, но страдах от дегенеративна дискова болест. Страдах от ужасна болка в краката, коленете ми постоянно се напукваха. Опитах ултразвуково лечение, всякакви топлинни пластири и т.н. Но Flekostee ми помогна. Спрете да губите времето си и започнете да използвате ефективни методи на лечение.

Flekosteel поръчка

Стефан Димитров 55 год., счетоводител

Страдах от радикуларна болка в продължение на много години. Съпругата ми даваше болкоуспокояващи, но те изобщо не ми помогнаха. Те облекчават болката само временно. Тогава попаднах на този уебсайт и купих FLEKOSTEEL. Не забелязах какъвто и да е незабавен ефект, но след няколко дни лечение състоянието ми се подобри драстично.

Flekosteel резултат

Лили Карапанова, 52 год, готвач

До 50-годишна възраст изпитвах постоянна болка. Болката се усили още повече през последните две години. Мислех, че ще свърша в леглото. Внукът ми каза, че е чувал за наистина ефективно лекарство. Имаше много положителни отзиви и той го купи онлайн за мен. Минах пълен курс на лечение. Болката изчезна. Не изпитвам никаква болка в продължение на 2 месеца и наистина искам да споделя опита си.

Flekosteel цена, поръчка, аптека

Flekosteel колко струва

50% отстъпка

138 69 Лева

“Ако ви казват, че е невъзможно да излекувате гърба и ставите си след 50, тогава трябва да знаете, че това не е вярно!” Flekosteel резултат

Иван Стефанов

специалист, България. Основател на съвременната кинезиотерапия (неврология и ортопедия) – алтернативен метод за лечение на хронични заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Основният принцип на този нов метод е да не приемате лекарства или да носите корсети, по-скоро става въпрос за по-добро разбиране на собственото ви тяло и неговия потенциал.

практика: повече от 30 години

„Имайте предвид простата истина и никого не слушайте: ставните заболявания се лекуват дори в напреднала възраст“

Този специалист твърди, че може да излекува остеохондроза, която се е развивала в продължение на 18 години за няколко месеца. Може да излекува възрастна жена, която страда от най-тежкия случай на артрит за 78 дни. Що се отнася до болките в ставите, ако се лекуват правилно, те ще изчезнат в рамките на 4 дни! През 48 години от практиката си той продължава да потвърждава всяко свое твърдение, като показва как действа. Веднага след излъчването на живо по националната телевизия „СКАТ“ (предаване по темата „как да поддържаме ставите си здрави на всяка възраст“) господин Иван Стефанов се съгласи да ни даде интервю.

Как сте, господин Стефанов. Кажете ми, вярно ли е следното твърдение, че ставните заболявания и остеохондрозата са неизбежни за зрелите хора?

Здравей, Ани. Разбира се, това не е вярно. Прекомерното доверие към лекарите, които се стремят да ви излекуват в продължение на 10 години, но никога не успяват да го направят, това е неизбежно за зрелите хора. Всъщност ставите, хондрозата и цялата скелетна система могат да бъдат лекувани много добре на всяка възраст. И това не е чудо, а просто чиста наука.

Ако знаете тайната и положите малко усилия по отношение на самодисциплина, можете да излекувате заболяването у дома много бързо, хиляди мои пациенти правят това.

И каква е тайната?

Тайната е в разбирането защо имате болки. Като цяло има до 147 различни възможни причини за развитие на остеохондроза и артроза, изброени в медицинските енциклопедии, но последствието е едно и също – ставите, прешлените и хрущялите губят своята еластичност, следователно започвате да изпитвате болка. Те се износват поради лошо кръвообращение.

Това е цялата тайна, ние лекуваме ставите, като възстановяваме тяхното кръвоснабдяване.

Но не се ли признава като цяло, че е почти невъзможно да се възстанови кръвообращението след 45-годишна възраст?

Това е пълна глупост. Станах от инвалидна количка след контузия и това беше по-сериозно отколкото факте че просто навърших 45 години.

Спасихте ли други от инвалидна количка?

Да, и повече от един. Повечето ми пациенти са обикновени хора над 40 години, които развиват тези заболявания, докато остаряват. Идват при мен с подобни проблеми: остеохондроза, артроза, радикулит, прищипан нерв. Тези заболявания ви изтощават и не ви позволяват да водите нормален живот.

Хората се оплакват от болка, трудно им е дори да ходят. Те са просто обикновени хора, а не спортисти и не са инвалиди. Те питат „Защо аз? Какво съм направил?’ Отговарям ясно „спрете да хленчите и започнете да възстановявате кръвообращението“.

Как да възстановим кръвообращението на тази възраст?

Доскоро лекувах пациентите си с помощта на сложна програма за движение, състояща се от 96 упражнения, в които участваха треньори. Това е изключително ефективен метод, но много дълъг и сложен.

Боли, трудно е, хората нямат време да посещават спортана зала. Вярвах, че съществува по-лесен и по-модерен метод и го открих.

Колко интересно! Ще споделите ли с нашите читатели?

Разбира се. Нашият център беше първият в България, който получи сертифициран достъп до чисто ново средство за лечение на остеохондроза и болки в ставите. Трябва да призная, когато за първи път научих за това, аз просто се засмях, защото не вярвах в неговата ефективност. Но бях изумен от резултатите от нашите тестове – 4567 пациенти напълно се отърваха от болката и това е повече от 94% от всички пациенти. 5.6% усетиха значително подобрение и само 0.4% не забелязаха промени.

Какво лекарство е това?

Говоря за уникалното лекарство Flekosteel Този балсам дава възможност да забравите за болки в гърба и ставите практически за нула време, не повече от 4 дни, и да излекувате дори и най-пренебрегваните случаи за няколко месеца.

Над 1,3 милиона лева бяха изразходвани за разработването на неговата формула и почти 13 милиона лева бяха платени за правото да се разпространява този продукт в цялата страна.

Значи ли това означава, че Flekosteel може да се купи само в България?

В момента да. Но от 1 януари той ще бъде достъпен за всички граждани на Европа.

Как действа този чудотворен балсам?

Няма чудо, само чиста наука. Балсамът Flekosteel състои от 32 мощни компонента, които карат отслабените стари клетки да функционират 7 пъти по-бързо, когато влязат в контакт с тях, като по този начин клетките постепенно се подмладяват.

Само с едно нанасяне на балсама върху засегнатата зона ще активирате повече от 930000 клетки, което ще бъде от полза за вашия кръвен поток. Ето как протича това лечение. Основното тук е стабилността.

Звучи впечатляващо. Но на нас ни трябва друго обяснение, какво означава за хората с обикновени заболявания?

Това означава, че средновековната българска медицина най-накрая се превръща в минало и можете да излекувате заболяванията си у дома в рамките на 1-2 месеца. Балсамът Flekosteel няма замразяващ или анестезиращ ефекти, той “рестартира” тялото на клетъчно ниво. Той премахва основната причина за болки и връща ставите и гръбначния стълб обратно в първоначалното им, нормално състояние. Пациентът не само се отървава от симптомите, но и елиминира сърцевината на заболяването – отслабен кръвоток, причинен от бавно умиращи клетки.

Още на първия ден балсамът задейства функционирането на регенеративните системи на тялото. Освен това облекчава синдрома на болката, който ще почувствате веднага. След 2-3 седмици лечението ще приключи, но имайте предвид, че евентуално трябва да повторите курса, за да предотвратите рецидив.

Балсамът Flekosteel помага изключително за лечение на артроза и остеохондроза?

Не, това се опитвам да ви обясня: той действа на клетъчно ниво, възстановявайки кръвния поток. Лекува всякакъв вид заболяване, свързано със ставите и гръбначния стълб: артроза и артрит, ишиас, ревматизъм, радикулит, херния на прешлените. Травми, наранявания, натъртвания, счупвания, дори мазоли – балсамът е много ефективен във всички тези случаи.

Много интересно лекарство. Наистина ли премахва всички тези заболявания, а не само облекчава болката?

Балсамът Flekosteel облекчава болката (в ранните етапи на лечението) и в крайна сметка напълно елиминира заболяването. Не ме разбирайте погрешно, обичам да правя упражнения и да спортувам и няма да се откажа от това , но за повечето от моите пациенти този балсам е най-лесният, най-ефективният и достъпен метод на лечение.

Предполагам, че мнозина биха искали да знаят къде могат да го купят?

Искахме да започнем да го продаваме в аптеките, но изглежда, че не се разбираме с фармацевтите, защото балсамът може да развали бизнеса им. Хората продължават да купуват лекарства с години, а все повече и повече хора се нуждаят от лечение – това е положението, изгодно за фармацевтите.

Затова сега го продаваме изключително на официалния сайт.

Има обаче някои предимства – ние продаваме директно, без посредници, което ни дава шанс да свалим цената, което го прави 4,7 по-евтино от цената на дребно.

Доставка се извършва по пощата, плащате при доставка, това е лечение у дома, така че няма да се нуждаете от наблюдение на специалист. Не бива обаче да вярвате само на думата ми. Опитайте лекарства от други производители, ако искате да сравните. Но съм сигурен, че няма да намерите нещо подобно на Flekosteel по отношение на неговата ефективност.

Благодаря, господин Стефанов, за интервюто! Има ли нещо, което бихте искали да добавите за нашите читатели, преди да приключим?

Да! Разбира се. Бих искал да обърна внимание на нашите читатели, че заболяванията на гърба и ставите стават „по-млади“, т.е. от тях страдат не само възрастните хора. Дори леките редовни болки са знак, който не трябва да пренебрегвате. Вашият специалист няма да ви убеждава да се лекувате.

И помнете: болестите, предизвикани от болки в ставите и гръбначния стълб, не носят само дискомфорт. Те също скъсяват живота ви с 10-15 години.

Flekosteel България – къде да купите, колко струва

P.S.: господин Стефанов реши да предложи на първите 50 купувачи Flekosteel с отстъпка! Преминете към официалния сайт и може би ще имате късмет!

интервюто взе Ани Костадинова

Снимките са направени от открити източници

Усещате ли болка в ставите или гръбнака?

 • Балсамът Flekosteel е ефективен продукт против остеохондроза, артроза и след травми!
 • Облекчава болката
 • Стимулира процеса на регенерация на хрущяла
 • Премахва мускулното напрежение
 • Бори се с отока
 • Премахва възпалението

FLEKOSTEEL е лек, който може бързо да елиминира болката при остеоартрит и остеохондроза. Освен това мускулните спазми и възпалението. Flekosteel също е ефективен при лечение на остеохондроза и артрози, защото забавя процеса на изтъняване на хрущялната тъкан и подобрява метаболизма, за да стимулира регенерацията на ставния хрущял.

Положителният ефект се вижда още след първото нанасяне. Ако се използва редовно, спира развитието на заболяванията на ставите и гръбнака.

Положителното въздействие на балсама Flekosteel върху гърба и ставите

Flekosteel при остеохондроза

Голямо разнообразие от действия

Лекува травматични заболявания на ставите и гръбначния стълб и такива, свързани с възрастта

Няма странични ефекти

Абсолютно безопасен за еднократна или редовна употреба

100% натурален състав

Само билкови активни компоненти

Висока ефективност

Подобрява здравословното състояние и намалява болката още след първото нанасяне

Тестван от експерти

Продуктът е сертифициран и отговаря на изискванията на стандартите*

Как се използва Flekosteel

 • Нанесете върху суха кожа и масажирайте, докато се абсорбира напълно
 • Използвайте 2 – 3 пъти на ден
 • Не се мийте с вода в рамките на първия час след нанасянето

Как можете да поръчате балсама за гръбнак и стави Flekosteel

 • Попълнете формуляра за поръчка
 • Изберете начин на доставка
 • Платете за продукта, когато го получите

69 ЛЕВА

138 ЛЕВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 16 =