Fehu Amulet България какво е, цена, поръчка: магическата сила на древните знаци на мъдрите скандинавци

By | April 26, 2019

Какво е Fehu Amulet привличане на щастие и богатство – форум, как се използва, колко струва

Магически рунически талисмани, подарък от Один, защитават хората по света от загуби, страдания и нещастия в продължение на стотици години.

 • Привличай парите към себе си
 • Разреши проблем
 • Повлияй на хода на събитията

Какво представляват руните?

fehu amulet привличане на щастие и богатство

Според легенда из богатата скандинавската митология руническите знания са познати в света още от първите му дни. Те са съхранявани в самото сърце на вселената – в Дървото на живота . За да разбере тайната сила на руните, повелителят на скандинавските богове и крал на Асгард Один направил саможертва. Той пронизал сърцето си със собствения си меч, приковавайки се към Дървото на живота, където е прекарал 9 дена и 9 нощи, увиснал надолу с главата, докато най-накрая руните се разкрили пред него. След като научил мощта и святостта на руните, и вече можел да ги чува, Один побързал да интерпретира всеки от свещените символи в графичен знак, който е ясен за хората.

Ако обърнеш поглед към средновековието на нашата ера, ще откриеш, че руническата азбука е гръбнакът, върху който се крепи германската писменост и се среща в много други територии из Централна Европа между 1-ви и 19-ти век.

Последователността на „буквите“ в руническа азбука условно се нарича „футарк“ (съкращение, съставено от първите букви на имената на първите шест руни).

Силата на Fehu – резултат

Fehu е първата руна от тези, които съставлява футарк. Тя е символ на постигане на духовно и материално благосъстояние и запазване и увеличаване на ценностите, които човек вече притежава. Руната е посветена на богинята на любовта Фрея и бога на плодородието и лятото Фрейер. В широк смисъл тя е символ на защита и запазване на всичко, което е получено и придобито честно. Също така служи за привличане на нови блага.

Талисманът с трите руни Fehu ще ти донесе:

fehu amulet къде да купите

Финансов успех

Благосъстояние и нарастване на спестявания и успеха в бизнеса

Духовно благосъстояние,

спокойствие, което ще гарантира доброто ти положение в живота и уважението на приятели и колеги

Защита срещу всякакви загуби

Твоята половинка няма да те напусне. Ще имаш успех във всякакви финансови начинания, ще те ценят на работа и ще напредваш в кариерата

Талисманът с трите руни на Fehu е могъщ амулет, който ще се превърне в незаменим помощник за решаването на финансови проблеми.

Нашите руни

Можеш да купиш от нас комбинацията от руни Fehu за материален и духовен растеж, както и голямо разнообразие от талисмани с други руни и комбинации между тях. За успех и самоутвърждаване, за здраве и дълголетие, за намиране на истинската любов и създаване на добро семейство, за защита срещу зли очи и талисман за дълго пътуване.

fehu amulet резултат

Fehu Amulet – обратна връзка, коментари

Ето какво казват нашите клиенти за руническите талисмани:

fehu amulet как работи

Димитър, 32 преди 3 дни

Ако трябва да съм честен, бях много скептичен за такива неща дълго време. Разбира се руните не са дошли да решат всичките ми проблеми. Но реших да купя такъв талисман… И знаете ли енергията, която пръскат започна ми влияе и ме промени към добро, все едно ме „поправи“. Зарежда добре и изглежда, че ставам по-смел. И мога да кажа че със сигурност талисманът, който купих, много промени живота ми. Случиха се няколко интересни неща в живота ми само в рамките на няколко седмици. Преместих се в нов апартамент, получих повишение и си хванах гадже. Точно това, което ми бяха обещали – подобрение в материален и духовен план. Но най-важното е човек да не пропуска такива възможности и да се придвижва напред към мечтата си. Какво да кажа? Много се радвам за покупката и препоръчвам на всички!

fehu amulet колко струва

Светла, 28 преди 3 дни

Накратко – има нещо мистериозно! Още не мога да разбера как работи, но работи!) Купих си един талисман от чисто любопитство и живота ми започна да се променя. Най-важното събитие, което се случи след като си купих талисмана беше че най-накрая имам работа в компания с много добра репутация! Сега ходя по бизнес пътувания, срещам се с нови интересни хора и имам нови възможности. Сега нося талисмана на врата си, където и да отивам. :)

Отърви се от нещастията и загубите с древната сила на скандинавските руни!

Не пропускай шанса си да постигнеш целите си и поемеш по пътя на парите, късмета и успехите.

Къде да купите Fehu Amulet – цена в България, поръчка

обичайна цена 190 ЛВ

днес с 50% отстъпка

Руни на скандинавските викинги. Как работи Fehu Amulet – отзиви, мнения

Руните на скандинавските викинги са магически талисмани, които предпазват от отрицателна енергия, урочасване, лоши магии и други проблеми. Талисманът помага да привличаш пари и богатство и ще направи живота ти много по-лесен, като премахне всички проблеми. Руните на скандинавските викинги притежават силата на Fehu, която да привлича хубавите неща в живота.

Скандинавските руни ще ти помогнат да решиш много от проблемите в семейството, ще станат твоя надежден помощник в работата и ще те спасят от финансови сътресения. Те ще те изпълнят с духовност и ще донесат спокойствието в живота ви, като ти позволят да извлечеш максимума от него. Осигуряват висока защита срещу загуби и страдания.

Руни на скандинавските викинги: преглед

В един момент, ме споходи лош късмет: всичко се изнизваше от пръстите ми и нищо не беше както трябва. Положих огромни усилия да оправя нещата, но те само се влошаваха. Постоянно ми правеха забележки на работа, въпреки че изпълнявах всичко правилно. Често се карахме със съпруга ми и парите изобщо не стигаха.

fehu amulet какво е

Бях нервна и не можех изобщо да се контролирам. Сестра ми ме посъветва да пробвам с викингски руни – ефективен талисман, който може да се предпази от бели и неприятности. Нямам вяра на такива работи и не мислех, че те могат да помогнат за каквито и да е проблеми.

Но сестра ми настояваше и ме убеди да си купя продукта, защото беше уверена, че руните ще ми помогнат. Купих си ги просто от любопитство. Но тайно се надявах, че талисманът ще помогне. Отначало, не усетих никакво подобрение, но след седмица получих повишение на работа, вкъщи положението се подобри, а финансовите проблеми намериха решение.

Дадох си сметка, че всичко това е благодарение на скандинавските руни: бях повярвала в силата им и те ми бяха помогнали.

След като няколко месеца използвах талисмана, смятам, че основните му качества са:

 • Руническият талисман помага за решаване на всички проблеми и несгоди;
 • Подобрява положението на работното място, подпомага кариерното развитие;
 • Привлича пари и решава финансовите проблеми;
 • С него започваш да се чувстваш много по-спокойно, отпускаш се и балансираш ума и тялото. Това влияе положително на отношенията със семейството и приятелите.

Какво печелиш, когато носиш руната

Талисманът с три руни ще гарантира благополучие и късмет във всичко. Винаги ще имаш защита от всякакви проблеми и неприятности.

Руническият талисман ще допринесе за следните положителни промени в живота:

 • Ще ти помогне да решиш всички финансови проблеми. Винаги ще имаш достатъчно пари за всичко, което искаш. Ще увеличиш спестяванията си и ще имаш повече късмет в бизнеса;
 • Духовно богатство. Ще намериш покой и благодат. Ще утвърдиш позицията си и авторитета си сред приятели и колеги;
 • Талисманът ще ти гарантира максимална защита срещу загуби. С него можеш да си сигурен, че никога няма да те напусне близък човек и винаги ще имаш късмет във всички финансови въпроси. Ще си ценен служител на работното място и шефовете ще те повишат във всяко отношение.

Основни предимства

Руни на скандинавските викинги

 • Решение на всички проблеми и неприятности;
 • Запазване на всичко, придобито и спечелено с честен труд;
 • Талисманът гарантира успех в бизнеса и на работното място;
 • Подпомага кариерното развитие;
 • Решава проблемите в семейството;
 • Премахва проблемите, свързани с финансите и семейния бюджет;
 • Осигурява благоденствие в семейството;
 • Изпълва те духовно, повишава самочувствието;
 • Подобрява семейните и работни отношения.

Дали руните ще ми помогнат?

Скандинавските викингски руни ще подходят на всеки, който има финансови проблеми, проблеми на работното място или в семейството. Руническият талисман може да направи живота ти много по-хубав и по-щастлив. Ще ти помогне да се от всички проблеми, да запазиш ценностите си и да възвърнеш духовната си енергия.

Руническият медальон ще бъде чудесен помощник за хората, които не са достатъчно уверени в своите способности. Той ще ти помогне да решиш проблемите в работата и да изгладиш отношенията с шефовете и колегите. Затова може да се използва от хора, които искат да градят успешна кариера.

Димитър, 33 години: „Винаги съм бил скептичен към талисманите. Но нещо ме накара да купя скандинавските викингски руни. Разбира се, те не решават проблемите, а насочват човека в правилната посока. Помогнаха ми да повиша самочувствието си и всичките ми проблеми се решиха от само себе си.“

Надежда, 38 години: „Руническият талисман беше истинско откритие за мен. Все още не разбирам как работи. След като започнах да го използвам, всички неприятности и проблеми изчезнаха. Животът ми се подобри, имам достатъчно пари за всичко и взаимоотношенията с колегите на работното място се оправиха. Нося талисмана постоянно.“

Мария, 27 години: „Една приятелка ми даде руническия медальон и ми каза, че ще помогне да реша проблемите на работното място и да преодолея финансовите ми затруднения. Отначало не вярвах, но не се отказах. След месец си смених работата, изплатих си дългове и настроението вкъщи се нормализира.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 11 =