Electricity saving box България, употреба, цена, коментари – енергоспестяващо устройство

By | July 11, 2022

Tabl of Content

Electricity saving box мнения, съдържание, коментари

Electricity saving box форум, България, къде да купите

Electricity saving box отзиви, мнение, инструкция

Electricity saving box цена, употреба, поръчка, какво е

Пестенето на ресурси е много актуална тенденция в съвременния свят. И ако се поддържа от постоянно увеличаване на тарифите, тогава спестяването на енергия става просто жизнена необходимост. Въвеждането на сериозни енергоспестяващи технологии струва много пари: смяната на всички крушки на домакините, закупуването на нов хладилник или пералня е доста скъпо удоволствие. Сега обаче устройство за пестене на електроенергия се популяризира активно в Интернет Electricity saving box. Струва си да го разгледаме по-отблизо.

В статията ще анализирате какво е Electricity saving box, как работи устройството, за какво служи, какви са предимствата му, как да използвате Electricity saving box според инструкция за употреба, къде да купите Electricity saving box в България и каква е цената му. Също така във форумите можете да прочетете отзиви, мнение, коментари и мнения за Electricity saving box.

Принципът на работа на економайзера

Производителите на енергоспестяващия Electricity saving box базират принципа на работа на устройството върху наличието на два вида мощност във всяка електрическа мрежа – активна и реактивна. Разликата между тези видове енергия е много значителна, но и двете са компоненти на общата мощност:

 • Активната (полезна) мощност е енергията, която се консумира директно от електрическите устройства и се преобразува в други видове енергия, като светлина или топлина
 • Реактивната мощност увеличава съпротивлението на мрежата и създава електромагнитни полета. Това негово свойство може да се използва в завод или фабрика, когато работят промишлени електромагнити или електрически двигатели, но е напълно безполезно и дори вредно в ежедневието

Устройството Electricity saving box, според неговите разработчици, премахва ненужен реактивен компонент от мрежата. Това намалява общото натоварване на мрежата, което от своя страна намалява консумацията на ток. В резултат на това домакинските уреди използват 30-50% по-малко електроенергия, така че сумите за плащане за нея стават по-приемливи. Ефективността на устройството е особено ясно видима при наличие на значително индуктивно натоварване на обекта.

С други думи, спестяванията възникват чрез прилагането на такива процеси:

 • Своевременно поглъщане от кондензатора и динамично освобождаване в точното време на реактивната мощност
 • Намаляване на загубите за преодоляване на съпротивлението на веригата
 • Елиминиране на падове на напрежение в мрежата, изглаждане на пиковите натоварвания
 • Нормализиране на електрическия поток и неговата структура, което намалява вибрациите и шума на електрическите устройства

В обикновена къща или апартамент има и джаджи, които създават реактивна мощност, може да бъде хладилник, прахосмукачка, сешоар, бормашина или кухненски робот. В същото време компютърните монитори или телевизорите се нуждаят от постоянен ток. Някои занаятчии, изучавайки Electricity saving box принципа на работа, се опитват да направят устройства със собствените си ръце, които да преобразуват реактивната енергия в активна. Въпреки факта, че схематична диаграма на такова устройство отдавна е публикувана в интернет, никой не е напреднал далеч в неговото развитие. Често експериментите завършват със смяна на брояча, голяма глоба или обаждане до пожарната. Ето защо е по-добре да се доверите на експертите и да закупите енергоспестяващо устройство Electricity saving box.

Ползи от използването на устройството

Схемата на свързване Electricity saving box, както подсказва името им, е предназначена да намали консумацията на електроенергия от домакинските уреди. В същото време, по време на процеса на тестване, той показа други качества, които са много приятни за купувачите.

Нивото на спестяване при използване на економайзер, според неговите дизайнери, е от 30 до 50% в зависимост от устройството, което консумира електроенергия:

 • Дисков ел. Котлон, прободен трион, перфоратор, бормашина – 30%
 • Лампа с нажежаема жичка, тостер, кафемашина, ел. Кана – 35%
 • Газов котел с електродвигател, хладилник – 40%
 • Микровълнова печка, печка, ютия, индукционна готварска печка, телевизор – 45%
 • Пералня, сешоар, персонален компютър, домашен климатик – 50%

Трябва да обърнете внимание на качеството на окабеляването в стаята. Ако е стар и не е сменян дълго време, тогава ефектът на економайзера може да намалее. Това се дължи на факта, че в съветско време окабеляването е положено на базата на много по-малък брой електрически уреди, отколкото се използва в наше време. Поради това е възможно повишено нагряване на проводниците със съответната допълнителна консумация на електроенергия.

Допълнителни предимства на енергоспестяващия съдържание Electricity saving box са:

 • Намаляване нивото на вредната за човешкото здраве радиация, която се излъчва от електрически уреди и кабели
 • Удължаване на експлоатационния живот на осветителни лампи и различни домакински уреди
 • Участие в процеса на мълния и мълниезащита
 • Безопасност на кухи тела

Най-изгодно е да закупите и инсталирате енергоспестяващ в такива съоръжения:

 • Частни къщи и вили
 • Апартаменти във високи сгради
 • Офиси и магазини
 • Ресторанти, барове, кафенета, столове
 • Фризьорски, козметични салони
 • Фитнес зали, фитнес центрове
 • Автомивки и автосервизи

Как да си купя економайзер

В интернет има много оферти за продажба на всякакви енергоспестяващи устройства. Трябва обаче да разберете, че сред тях голяма част са фалшификати на неизвестни компании, които копират външния вид на реални устройства, но всъщност не дават никакъв ефект.

Можете да избегнете съдбата да бъдете измамени от измамници, като закупите необходимото устройство на уебсайта на официалния дистрибутор, който се свързва директно с производителя без допълнителни фирми и допълнителни разходи. Механизмът за покупка е изключително прост и прозрачен:

 • Клиентът посещава официалния сайт на дистрибутора и въвежда своето име и телефон за връзка в маркираните полета
 • В рамките на кратък период от време мениджърът ще се обади обратно на посочения номер, за да потвърди и направи поръчката. В същото време можете да се консултирате по въпроси от интерес относно характеристиките на економайзера
 • Пратката се изпраща по пощата и се доставя до седмица след поръчката

Купувачът заплаща пратката само след получаването й. Не е нужно да попадате в мрежата на безскрупулни бизнесмени, които предлагат авансово плащане към банкова карта, след което мамят клиенти.

Цена: само 190 Лева

95 Лева