Mikoherb Gel Bosna i Hercegovina, što je, kako se koristi, cijena – u Kini ne znaju šta su gljivice!

By | February 9, 2023

Kako Kinezi uspijevaju cijeli život održati zdrave nokte?

Dobar dan! Moje ime je Harun Maksimović, radim kao dermatolog-mikolog preko 30 godina i liječim gljivične infekcije ovdje u Bosni. Zamislite moje iznenađenje kada sam saznao za jedinstveni razvoj naših znanstvenika … na konferenciji u Šangaju!

Krenimo od činjenica. U Bosni je gljivična infekcija sada postala epidemija. Svaka druga osoba je zaražena gljivicom. Nedostatak adekvatnog liječenja dovodi do smanjenja kvalitete života, širenja zaraze i zaraze drugih ljudi. Često neliječena gljiva dovodi do najtežih posljedica – sepse i amputacije.

Proveli smo istraživanje na Institutu za mikologiju 2021. godine i utvrdili da 76% Bosanaca starijih od 50 godina ima gljivične infekcije (onikomikoze) noktiju.

 • Onikomikoza 1. stadij – 40%
 • Onikomikoza 2. stadij – 35%
 • Onikomikoza 3. stadij – 25%

Pritom većina ispitanika nije ni razmišljala o odlasku liječnicima. Neki su se pokušali liječiti narodnim metodama, drugi su koristili lijekove iz ljekarne, ali uvidjevši njihovu neučinkovitost, odustali su od liječenja.

Odajmo počast našim liječnicima, koji ne žure shvatiti problem, već pacijentima odmah propisuju skupe lijekove koje nemaju svi priliku kupiti.

Danas želim govoriti o tome kako brzo i sigurno riješiti problem gljivica bez pribjegavanja skupim lijekovima i bez rizika za svoje zdravlje.

Prvo, shvatimo glavni uzrok gljivične infekcije.

Gljivice na noktima je bolest koja se teško liječi, a njezine se posljedice često podcjenjuju. U međuvremenu, gljivica se širi velikom brzinom, napada susjedne nokte i kožu, a nositelj postaje opasan za druge jer se gljivica vrlo lako prenosi. Dovoljno je jednom prošetati tamo gdje je išao bolesnik, a sada su vam spore gljivica na nogama.

Mikoza noktiju može poslužiti kao pokazatelj razvoja unutarnjih bolesti. Rizična skupina uključuje bolesnike koji boluju od: hepatitisa B; disbakterioza; šećerna bolest; hormonska neravnoteža; bolesti kralježnice.

Gljiva uzrokuje komplekse, kvaliteta života pati. Čovjeka počinje biti neugodno zbog neugodnog mirisa, stanja noktiju i izgleda stopala.

No, najgore je što se kao posljedica oštećenja obližnjih tkiva može pridružiti sekundarna infekcija, što često dovodi do trovanja krvi (sepse) i amputacije prstiju, a u najtežim slučajevima i udova.

Ali ima i dobrih vijesti. Moderna medicina sposobna je za mnogo, uključujući potpuno i zauvijek izliječenje gljivica. Ali sada ne govorimo o reklamiranim popularnim ljekarničkim proizvodima.

Vratimo se mom putovanju na konferenciju u Šangaj.

Ulje čajevca protiv gljivične infekcije

Kad su moji kineski kolege čuli koje metode i lijekove koristimo za liječenje gljivica, gledali su me kao da sam divljak. Činjenica je da se u Kini ovaj problem više ne smatra tako ozbiljnim. Tamo gotovo nitko ne pati od gljivične infekcije.

Činjenica je da se u Kini ulje čajevca koristi za liječenje gljivica. Sadrži posebnu tvar – kordicepin, koji je u stanju prodrijeti duboko u stanice gljivice i uništiti je do temelja. Već stoljećima recept na bazi čajnog ulja prenosi se s koljena na koljeno i dolazi do naših dana. Na temelju toga stvaraju se najučinkovitiji lijekovi. Svaka kineska obitelj zna da ako je netko pokupio gljivicu, morate je liječiti uljem čajevca.

Cordycepin prodire duboko u najnepristupačnije slojeve ploče nokta i dermisa i ne samo da blokira širenje gljivice, već uništava njen DNK do temelja!

Nakon toga, ostaje samo pričekati da novi, zdravi nokti izrastu na mjesto uništenih noktiju.

Stvarno me zadivilo! Ali nešto drugo me još više pogodilo – od kineskih kolega sam saznao da u Bosni proizvodimo i lijek protiv gljivica na bazi ulja čajevca. Da, naši znanstvenici su saznali za ovaj fenomen i stvorili učinkovit lijek protiv gljivica na bazi ulja čajevca.

Možete li zamisliti koliko mi je bilo neugodno? Radim i živim u Bosni i o tome čujem od Kineza u Šangaju!

Preparat se zove Mikoherb Gel – što je, kako se koristi, sastav

Lično sam se uvjerio da je Mikoherb Gel nevjerojatno učinkovit protiv gljivica na noktima!

Šangajske kolege podijelili su sa mnom rezultate svojih kliničkih ispitivanja:

 • 97,7% pacijenata u potpunosti se riješilo gljivica pomoću Mikoherb Gela.
 • 97,8% pacijenata potvrdilo je da se gljiva nikada nije vratila.
 • 99,1% pacijenata bilo je zadovoljno rezultatima terapije.

Rezultati su nevjerojatni. U ovom slučaju, puni tijek primjene lijeka je samo 30-45 dana, ovisno o stupnju oštećenja.

Mikoherb Gel je certificiran u 38 zemalja i široko je popularan u Europi i Aziji. Ali u Bosni – rodnom mjestu lijeka – koristio se vrlo malo. Tek sada se, zahvaljujući vladinom programu, počelo pojavljivati više informacija o tome, ali, kao što sam rekao, ljekarnički i farmaceutski lobi pokušava zabraniti njegovu prodaju u Bosni.

Mikoherb Gel mišljenje, korištenje – po čemu se Mikoherb Gel razlikuje od drugih antifungalnih sredstava?

 • Rezultat se postiže nakon prve doze.
 • Dugotrajan učinak.
 • Prirodne komponente.
 • Nema nus pojava.
 • Certificitan proizvod.
 • Rezultati klinični dokazani.

Ishod:

Visoka učinkovitost nakon prve primjene, brzi rezultati sa samo 1 tretmanom i bez nuspojava.

VAŽNO! KAO REZULTAT ISTRAŽIVANJA UTVRĐENO JE DA JE ZIMA NAJBOLJE VRIJEME ZA POČETAK LIJEČENJA GLJIVICA. ZAHVALJUJUĆI STABILIZACIJI PROSJEČNE TEMPERATURE, UBRZAJU SE METABOLIČKI PROCESI U ORGANIZMU, POVEĆA SE UČINAK OD UPOTREBE SREDSTVA. LIJEČENJE JE 37% BRŽE OD DRUGIH GODIŠNJIH GODINA.

Ali zašto ovdje u Bosni nitko ne zna za Mikoherb Gel? Mikoherb Gel cijena, gdje kupiti

Počeo sad da istražujem o tome i došao do zaključka da našim ljekarnama nije isplativo prodavati takve proizvode. Zašto? Cijena Mikoherb Gela je niska u odnosu na reklamirane farmaceutske pripravke. No ono najvažnije što ljekarne ne vole Mikoherb Gel je to što zauvijek uklanja gljivice! To znači da osoba više neće ići u ljekarnu po još jednu porciju neučinkovitog lijeka i neće donijeti profit vlasniku ljekarne.

No, srećom, danas Mikoherb Gel možete nabaviti izravno od proizvođača: to je još bolje, jer je rizik od prevare minimalan i zajamčeno ćete dobiti pravi certificirani lijek, štoviše, na promotivnoj osnovi.

PAŽNJA! Trenutno je proizvođač Mikoherb Gela jedan od sudionika nacionalnog programa Zdrava zemlja.

Sada je potražnja za preparatom neviđeno visoka. Zbog toga je proizvođač bio prisiljen uspostaviti privremena ograničenja promocije.

Mikoherb Gel forum: komentari, iskustva

Maki, Sarajevo

Jučer sam dobio Mikoherb Gel, imao sam sreće – dobio sam 50% popusta. Još trebate okušati sreću, odjednom će opet uspjeti.

Andrija, Tuzla

Toliko godina patim od ove gljivica. Ništa mi nije pomoglo – Exoderil, Lotseril – samo novac u vodu. Našao sam članak o Mikoherb Gelu, pišu da gljivica mutira i prilagođava se na sva ta sredstva, pa se ne može ukloniti farmaceutskim pripravcima, od njih samo postaje jača.

Vladimir, Banja Luka

Mikoherb Gel pomaže! Stanje noktiju postalo je puno bolje. Ovo je rezultat za samo nekoliko sedmica!

Ivica, Doboj

Odlučio okušati sreću i uspjelo je! 50% popusta. Naručeno, probat ću na djelu.

Igor, Bijeljina

Odličan preparat, nakon samo sedam dana vidio sam rezulatate.

Olga, Bihać

Moj muž ima strašnu gljivicu! Bojim se da će to zaraziti mene i mog sina. Peremo se u istoj kadi, spavamo zajedno. Puno novca je potrošeno na liječenje, ali se nikada nismo uspjeli riješiti ove gljivice. Novac u vodu, smatrajte ga bačenim. Vrlo razočaravajuće. Nadam se da će Mikoherb Gel pomoći i poručujem ga da probamo!

Milan, Teslić

Ovaj preparat daje odlične rezultate, nokti mi rastu zdravi, a stare sam odrezala!

Ljudmila, Banja Luka

Imam i gljivice. A gdje sam samo mogla pokupiti ovu infekciju, nikad neću znati.. Ne znam kako da ga izvučem. Već sam isprobala sve narodne lijekove, i kupila mast u ljekarni i ništa ne pomaže. Nemam više šta da izgubim, okušala sam sreću i dobila Mikoherb Gel sa 50% popusta! Sretno svima

Anica, Trebinje

Gljivice, vrlo ih je teško ukloniti. Moj muž je prvo dobio, a onda je to prešlo na mene. Ovo je užasno. Nokti su deformirani, požutjeli i što je najvažnije nemoguće ih je riješiti. Samo noćna mora!

Artur, Kladanj

Imam baš jake i trvde nokte, hoćel meni pomoći ovaj Mikoherb Gel?

Anto, Živinice

Imala sam zapuštenu gljivicu, bolujem od nje od mladosti, ali Mikoherb Gel se snašao, drago mi je da sam saznala za to i sad barem nokte dovela u božanstveni oblik, inače ne bih mogla van bez čarape ljeti i otići u kupalište.

Galina, Kiseljak

Ma, što si, gljiva je takva infekcija, nemoguće ju je ničim ukloniti. Sve su ti lijekovi gluposti, ništa od njih ne ide, kupila sam one najskuplje, sve bezuspješno.

Alina, Cazin

Poruči Mikoherb Gel sa popustom!

Oleg, Sarajevo

Pomaže! Ništa nije pomoglo, ali Mikoherb Gel pomaže. Tako je stvarno tako s ovim uljem čajevca, jer ljekarnički proizvodi ne djeluju, već sam sve probala.

Ivan, Stolac

Želim vam se zahvaliti na korisnim informacijama za mene. To mi je spasilo zdravlje. Nisam se nikako mogao nositi s ovim problemom, liječnici su također bili nemoćni. Gljivica je narasla i potpuno zahvatila moje nokte. Boljele su me noge, urasli su mi nokti, bio je problem pokupiti cipele. No Mikoherb Gel me doslovno spasio, jako sam vam zahvalan, hvala vam puno!

Andrej, I. Sarajevo

Odličan preparat! Najefikasnije sredstvo protiv gljivica koje sam ikada probao – a probao sam mnoge prije Mikoherba!

Aleksandra, Zvornik

Ostvaren popust od 50%! Zaista imam nadu!

Juka, Mostar

Hvala za objavu, sada konačno znam kako da se riješim dosadnih gljivica!

Leonid, Zvornik

Mikoherb Gel sam koristila nešto više od mjesec dana – rezultat je premašio sva očekivanja! Nokti su mi postali normalni, zdravi i sada mogu ići u kupalište.

Danijel, Tešanj

Ne znam, čini mi se da se gljivica ne može ukloniti. Ova se nesreća ne liječi, zadnjih 15 godina nisam je se uspio riješiti.

Marinko, Bihać

Danijel, probaj Mikoherb Gel – i ja sam mislio da mi zaista ništa ne može pomoći, ali rezutati poslije ovog gela su odlični!

Viktor, Mostar

Hvala ti prijatelju što si podjelio sa nama svoje utiske! Rado ću probati kada ti tako kažeš. Ostvario sam 50% popusta i besplatnu dostavu.

Vera, Teslić

Za ženu je gljiva mnogo gora nego za muškarca. Ne izlazi u sandalama, ne idi na pedikuru. S njim se mučim toliko godina, toliko sam novaca potrošio na beskorisna sredstva. Samo neko vrijeme dolazi do poboljšanja, a onda se sve vraća. Već sam naručio Mikoherb Gel, hvala na članku!

Nikola, Sarajevo

Koristio sam mjesec dana Mikoherb Gel i gljivice su nestale! Ja sam zadovoljan.

Timo, Tešanj

Slažem se – i meni je isto pomogao Mikoherb Gel!

Samir, Tuzla

Imam gljivicu iz vojske, supruga i ja smo isprobali mnogo raznih lijekova, i narodnih i ljekarničkih, ali ništa nije izliječilo gljivicu. Toliko potrošeno novca… Sada sam sudjelovao u izvlačenju – ispao je 50% popust! Sada ću isprobati Mikoherb Gel.

Evgen, Ilidža

Vau, dečki, to je Mikoherb Gel! Otpušten sam iz privatne klinike. Znate li koliko sam ga tamo platio? Duplo skuplje nego ovdje! A ovdje ga možete dobii sa 50% popusta i besplatnom dostavom, šokirana sam! Alat je odličan, uzmite ga, nećete požaliti! Gljivice su nestale, nokti su kao novi!

Marica, Vlakovo

Gljivice su se pojavile iznenada. Prvo jedan prst, a zatim prešao na druge. Išla sam liječniku, prepisala razne lijekove, ali mi nijedan nije pomogao. Za Mikoherb Gel sam slučajno saznala od jednog liječnika. Odmah je dao naslutiti da je jedini način da to dobije preko njega i ponudio svoju pomoć. Ali odlučio sam potražiti sebe i pronašao ovu stranicu. Sudjelovao u izvlačenju i osvojio 50% popusta. Jako sam zadovoljan i čekam svoju narudžbu!

Vlado, Breške

Sjajaj preparat, potpuno se slažem i preporučujem! Vidio sam rezultate – pozitivne

Konstantin, Bijeljina

Imam gljivice već tri godine. Prije sam se borio, ali sad sam samo odustao, ništa mi ne pomaže. Ali ne razumijem jednu stvar, zašto ne prodaju učinkovite lijekove ljekarnama, nego prodaju sve vrste sranja skupo?

Ilija, Mostar

Konstantin, jer živimo u takvoj zemlji, a šta hoćeš, ne mogu se napiti, nije im sve dovoljno, misliš, neko misli na ljude…

Roman, Bijeljina

Hvala vam! Osvojio sam popust i besplatu dostavu!

Niko, Travnik

Zaista mi je potrebno ovo! Kako da dobijem popust!?

Tamara, Busovača

Niko, imas iznad obrazac – okušaj sreću!

Sergej, Sarajevo

Dobio sam Mikoherb Gel jučer, počeo sa upotrebom odmah! Vidjet ćemo rezultate za mjesec – očekujem da će nestati.

Irena, Doboj

Imao sam gljivice na rukama. Nisam ga se mogao riješiti, pomogao mi je samo Mikoherb Gel, fotografija pokazuje rezultat za samo mjesec dana. Jako mi je drago da sam saznala za to i dobila popust u izvlačenju!