GoSlim Bosna i Hercegovina iskustva, kako se koristi, cijena: inovativan proizvod za gubitak viška kilograma

By | February 28, 2020

historijski trenutak: studentkinja iz Tel Aviv-a slučajno naišla na revolucionarno rješenje-smršala 13kg u mjesec dana! Što je GoSlim čaj, sastav, korištenje, komentari, cijena, gdje kupiti

Svjetski nutricionisti u šoku nakon iznenadnog otkrića…

GoSlim cijena

(Sydney) Amanda Haughman, studentica iz Tel Aviva uspjela je izgubiti šokantnih 13 kilograma za samo mjesec dana bez ulaganja vlastitog novca. Naime, Amanda je student nutricionizma iz Tel Aviva koja je iskoristila budžet koji je dobila za istraživački rad kako bi pronašla najjednostavnije i ujedno najpraktičnije rješenje za skidanje masnih naslaga. Amanda navodi da je najskuplji dio bilo samo istraživanje a da je rješenje zapravo bilo najjefitniji dio. „Koštalo me samo $25, a ni to nisam platila svojim novcem“.

„Borila sam se sa svojom kilažom cijeli svoj život. Bukvalno ne postoji metoda koju nisam probala, no sve te metode su samo puno obećavale, a malo ispunjavale. Samohrana sam majka koja je maksimalno posvećena diplomiranju, pa baš i nemam nekog slobodnog vremena za teretanu.

Kada mi je dodjeljen ovaj projekat, bila sam sretna jer sam u tome vidjela priliku da dublje istražim gubljenje kilograma kao proces te da na taj način pronađem prirodan izvor za postizanje željene kilaže. Istraživajući materiju, naišla sam na GoSlim. Ostalo je historija. Ništa od toga me ne raduje više od činjenice da je čak i moja kćerka ponosna na mene.“ – Amanda Haughman

Posljedice Amandinog otkrića osjetile su se čak i nakon njenog istraživačkog rada jer je Amanda odlučila da podjeli svoju tajnju sa svojim prijateljicama koje su također imale problema sa kilažom. Da bi stvar bila još interesantnija, rezultati Amandinih prijateljica su znatno impresivniji nego Amandini.

GoSlim iskustva
Njena prijatiljeca je skinula preko 37kg u 4 mjeseca uz preporuke Amande!

Porazgovarali smo sa Amandom kako bismo saznali još detalja oko toga kako je tačno Amanda saznala za GoSlim i da li je to sve što je Amanda koristila za svoj zapanjujući rezultat.

CL: Sigurno su te ovo pitali mnogo puta do sada, ali, kako si znala odakle početi?

Amanda: Na moju sreću, nije uopće bio skup budući da sam, u trenutku kada sam saznala za GoSlim, imala otprilike nekih $30 od čitavog budžeta za istraživački rad. Srećom, GoSlim je potpuno prirodan biljni kompleks, pa i nije toliko skup. Na kraju ne samo da sam uspjela otkloniti višak kilograma, već sam i uspjela uštediti $5!

CL: To je jako impresivno, možeš li nam objasniti kako tačno djeluje GoSlim?

Amanda: Pa i nema tu baš neke mudrosti – to je upravo ono što mi se najviše dopada. Svako jutro pripremim šolju GoSlim čaja sa jednom do dvije kašičice GoSlima, i tako još jednom do dva puta u danu. Mimo toga ništa nisam niti izbacila niti dodala u svoju dnevnu rutinu. Kroz narednih 30 dana, izgubila sam 13 kilograma i sada sam u formi svog života.

Otkad je pomogla svom prijatelju Marku, Amanda je s mnogim durgim podjelila čaj za mršanje GoSlim!

Zašto je GoSlim čaj toliko učinkovit? GoSlim mršavljenje, kako se koristi, sastav

GoSlim sadrži prirodan biljni kompleks koji se sastoji od kima,cvijeta kamilice,ploda komorača,kore trušiljke, ploda smreke, korijena sladića i lista sene. Svi ovi sastojci svojim kombinovanim dejstvom podstiču eliminaciju toksina iz organizma, ubrzanje metabolizma, jačanje imunog sistema, eliminaciju potkožne vode odnosno „vodene težine“ iz organizma, te istovremeno pospješuju koncentraciju i produktivnost. Pored toga znatno se ubrzava i bazalni metabolizam, odnosno metabolizam koji održava vitalne fukncije čovjeka dok on odmara.

GoSlim klinički dokazano djelovanje:

 • Ubrzanje metabolizma i bazalnog metabolizma za 130%
 • Potpuna detoksikacija organizma (izbacivanje štetnih toksina)
 • Znatno poboljšanje energije i produktivnosti
 • Suzbijanje procesa nastanka masnih naslaga.
što je GoSlim

Amanda je za naše čitaoce pripremila sedmično izvješće svog vlastitog procesa mršavljenja uz GoSlim, te je čak uz to i podjelila svoj link za popust.

Rezultat – gubitak 13 kilograma čistog sala u samo mjesec dana uz GoSlim.

 • Dodati dvije kašičice GoSlim čaja, promiješati sa ključalom vodom, procijediti i ostaviti pola sata.
 • Konzumirati 2-3 puta dnevno.

Prva Sedmica:

Nakon prvih sedam dana primjene GoSlim čaja sam bila zapanjena drastičnim rezultatima. Imala sam puno više energije nego inače, a istovremeno i nisam bila nešto pretjerano gladna. Tada sam saznala da je jedan od efekata GoSlima zapravo smanjenje apetita.

Najvažnija prednost svega ovoga bilo mi je to što nisam morala mijenjati svoj dnevni raspored. Jela sam šta sam željela i unatoč tome 7 dan sam ostala šokirana kada sam stala na vagu. Izgubila sam punih 5 kilograma za samo 7 dana. No međutim, još uvijek nisam bila potpuno uvjerena, jer sam znala da se jako puno „vodene težine“ gubi u prvih par dana svake dijete, tako da sam odlučila dati još malo prostora GoSlimu

Treća Sedmica:

Nakon tri sedmice, sva sumnja i skepticizam su nestali. Mršavija sam za 2 konfekcijska broja i imam 8 kila manje, a uz to vrvim od energije! Vrlo često, nakon što uložim 3 sedmice svog života i udjem u dublji stadij dijete, postepeno počnem da gubim motivaciju. Primjetila sam da kod GoSlim nemam ovaj problem jer nema pada energije, konstantno sam produktivna i fokusirana tokom dana i to mi jako prija.

Četvrta Sedmica:

Nakon četri sedmice, moji finalni rezultati su me šokirali. Smršala sam nevjerovatnih 13 kilograma u 4 sedmice. Ponosna sam što sam u prilici da podjelim svoje iskustvo sa ostalim ljudima koji se suočavaju sa istim problemom. U konačnici, u toku 4 sedmice korištenja GoSlima, izgubila sam dodatnih 9 kilograma, što ukupno daje 13 kilograma u rasponu od mjesec dana. Zar može bolje?

GoSlim kako se koristi

GoSlim Bosna i Hercegovina cijena, gdje kupiti, ljekarne

Korisite ovaj ekskluzivni link & platite samo 55.00 km 110.00 km za jednu kutiju čaja


GoSlim gdje kupiti

Goca Tržan je izgubila 10 kg poslije porođaja u samo mjesec dana koristeći jedan jednostavni trik o kojem je porazgovarala sa nama! GoSlim iskustva, mišljenje, korištenje

GoSlim forum

Lea Kiš: U našem studiju večeras razgovaramo o šokantnim rezultatima mršavljenja koje je gotovo nemoguće zanemariti.

Naime, naša današnja gošća je slavna estradna umjetnica Goca Tržan, koja je na lice naslovnih strana dospijevala mnogo puta sa svojim bogatim repertoarom pop pjesama.

Sa visinom od 160 centimetara, Goca Tržan se uspjela popeti na šokantnih 66 kilograma nakon njenog porođaja, što je ukupno 10 kila više od njene uobičajene kilaže. Neočekivano za sve je bilo to što je Goca uspjela da se vrati na svoju uobičajenu kilažu munjevitom brzinom.

Goca je svoj jednostavni trik za mršavljenje čuvala samo za sebe sve do ovog trenutka!

Večeras, u našoj emisiji, Goca Tržan je konačno odlučila otvoreno porazgovarati o tome kako je tačno uspjela da se riješi neželjenih kilograma.

Lea Kiš:Zdravo Goco, moram priznati izgledaš fantastično! Ne znam koliko si upućena, ali već uveliko kruže glasine o tome kako si naglo uspjela da se dovedeš do savršenstva. Ipak izgubiti 10 kilograma za mjesec dana nije mala stvar. Možeš li nam reći kako si uspjela postići takav rezultat za tako malo vremena?

Goca Tržan: Pozdrav za vas i za vaše verne gledatelje. Odmah da vam kažem, nikada nisam bila neka mršavica, a i nisam ni želela da budem. No međutim stvari su se u proteklih godinu dana otele kontroli. Imala sam taj porođaj i to sve i jednostavno sam zapostavila svoje telo. Nakon porođaja sam se pogledala u ogledalo i u najmanju ruku zaprepastila. Znala sam da moram tih kilograma da se rešim ako budem želela opet lepo da se osećam.

GoSlim ljekarne

Lea Kiš: Moram priznati da ti je rezultat impresivan, imaš potpuno pravo da se lijepo osjećaš, tako i izgledaš! Možeš li nam reći da li je tačno da si smršala bez ikakvog treninga i ishrane?

Goca Tržan: Hvala vam na predivnim rečima. Ovakvi komplimenti mi uvijek laskaju. Naravno da jeste, smršala sam bez upotrebe ikakvih hemikalija ili napornih treninga.

Lea Kiš:Pa čekajte, je li to neka nova dijeta ili je plastična operacija u pitanju ?

Goca Tržan: Ma naravno da ne, niti jedno niti drugo. Ja i dijete smo uvek bili na vi, a treninzi su nešto za što stvarno nemam vremena pored svog zauzetog rasporeda. Nekako sam se u jednom trenutku pomirila sa činjenicom da ću zauvek ostati debela jer bez treninga i ishrane nema rezultata. Najverovatnije bih ostala očajna da mi moja prijateljica nije preporučila alternativu – GoSlim. To je zapravo organski čaj namjenjen za mršavljenje. Kada mi je rekla da je ona svoj rezultat postigla korsiteći ovaj čaj, nasmijala sam se od srca. Bila sam potpuno skeptična i trebalo joj je sigurno nekih 10 dana da me nagovori da probam. Na kraju me konačno naterala da popustim i da probam. Od tada moj život više nije bio isti.

Lea Kiš:Šta se dalje događalo? Da li je taj GoSlim čaj zaista sam bio dovoljan?

Goca Tržan: : Zvuči čudno, ali da, sam GoSlim je bio dovoljan. Koliko sam ja shvatila, on svojim djelovanjem ubrzava metabolizam i na taj način olakšava gubitak kilograma. Nakon prve sedmice eksperimentisanja sa ovim bukvalno sam osjetila da sam lakša na neki način. Ishranu nikako nisam menjala, jela sam iste stvari kao i do sada, a nekako sam i dalje gubila kilažu. U prvih sedmicu dana uspela sam izgubiti 2,5 kg. Bila sam šokirana iskreno, ovakav efekat nakon ispijanja čaja 2-3 puta dnevno? Jednostavno nisam mogla da verujem.Kako je vreme odmicalo ,tako sam počela da istražujem ovaj čaj, i tako sam saznala da je ovo organski biljni kompleks pa mi je dosta stvari postalo jasnije. U sledećoj sedmici sam izgubila još 2,5 kg, što ukupno čini 5kg za dve sedmice, ni ja nisam mogla da verujem verujte mi. Osećala sam kako mi se samopouzdanje vraća i kako ponovno postajem ona stara ja. Na kraju meseca vaga je pokazivala 10 kilograma manje a ja u vrhuncu sreće je nisam morala da žvačem neukusnu piletinu i da dižem prljave tegove po znojavim teretanama.

Lea Kiš:Nevjerovatno! Stvarno moram priznati da je vaša promjena drastična, kao da uopšte niste ni bili trudni!

Goca Tržan:Moram priznati da niste prva osoba koja mi to govori, ali hvala vam u svakom slučaju. Stvarno je predivan osjećaj postići takvo nešto. Prošlo je već malo više od 3 meseca odkako sam smršala i od tada uopšte ne pijem GoSlim, a moja kilaža je i dalje normalna, nikakvi kilogrami mi se nisu „vratili“ ili nešto slično o čemu ljudi blebeću. Ovo je prvi put da od nekog proizvoda za mršavljene stvarno doživim pouzdan rezultat. Mada svakako držim par pakovanja kući za svaki slučaj.

GoSlim komentari

Lea Kiš: Pa dobro sve ste nam rekli osim gdje ste nabavili taj GoSlim, jel možemo i to znati ili je i to neka tajna?

Goca Tržan: Prvo pakovanje mi je donela drugarica, a drugo sam sama naručila sa zvaničnog sajta proizvođača, što bih preporučila svima da urade, naravno. Dostava je brza, poštarine nema a kvalitet je zagarantovan. Sve što mogu reći je jedno veliko hvala ovom proizvodu što me poštedio meseci i meseci napornog treninga zarad mesec dana lepog izgleda.

Pitali smo ovlaštenog nutricionistu šta misli o ovoj šokantnoj priči Goce Tržan:

GoSlim korištenje

Aleksandar Branković – doktor medicine, dijetetičar, professor i autor mnogbrojnih knjiga za mršavljenje.

„Specijalista sam sa preko 30 godina radnog iskustva i vjerujete kada vam kažem da popularizovane dijete kao što su niskokalorijske dijete, mono dijete i ostali metode torture ljudskog metabolizma samo nanose štetu i vama i vašem zdravlju. Neosporiva je činjenica da te dijete nude trenutačnu soluciju, ali za trajno rješenje potrebno je nešto mnogo drugačije.

Prirodni biljni kompleks „ GoSlim“ sadrži prirodne sastojke koji ubrzavaju metaboličke procese i do 5-7 puta. Upravo zbog toga tijelo jako brzo otpusti sve akumulirane rezerve masti i na taj način obustavlja razvoj novih. Trenutno GoSlim vidim kao jedini efektivan a i ujedno zdrav način za gubitak viška kilograma.

Rezultat jednomjesečne studije grupe od 17 pretilih ljudi pokazao je sljedeće:

 • Oštar pad u kilaži zabiljđen je kod čitave grupe subjekata.
 • Značajno poboljšanje metaboličkih funkcija jetre i gušteraće.
 • Značajno poboljšanje metaboličkih procesa u tijelu.

Pozitivan rezultat je i više nego zagarantovan bez obzira na dob, spol, ili starost. Prosječni gubitak kilograma na sedmičnoj bazi varira od 2,5-5 kg.

Za kraj također želim naglasiti da je mnogo jednostavnije eliminisati višak kilograma na prirodan i zdrav način nego se suočavati sa posljedicama nestablinih i nezdravih metoda mršavljenja kao što su hipertenzija, dijabetes, zakrčenje krvnih sudova i slično. Svakoj razumnoj osobi bi ovo po pravilu trebalo biti logično.

GoSlim bosna i hercegovina

Uživo: Ana Nikolić apsolutno šokirala sve! Magično je smršala čak 24 kilograma! GoSlim mršavljenje, što je, sastav, kako se koristi

Poznata srpska turbofolk estradna umjetnica i 42-godišnja majka, Ana Nikolić, od svog razvoda sa Stefanom Đurićem Rastom je vodila vrlo neuspješnu borbu sa težinom.. Iz mnogih izvora smo dobili informaciju da je isprobala mnoge metode gubitka kilograma, sve dok konačno nije pronašla način da ima vidljiv rezultat.

Sve vrste dijeta nisu pomogle Ani, uključujući terapijski post (koje je ona provodila strogo pod nadzorom liječnika!). Pjevačica je priznala nedostatak snage i volje u tom pogledu te vrlo često navodi da zbog toga su se gotovo svi pokušaji pridržavanja dijeta okončavali neuspjehom. Također, pjevačica iznosi da su joj noćne more bili suprotni rezultati od očekivanih – sa velikim yo-yo efektima i povećanjem kilograma do ekstremne mjere.

Situaciju je svakako pogoršavao vrlo turbulentan privatni život u zadnjih par godina, uzimajući u obzir slaganja i neslaganja sa bivšim mužem Rastom, iscrpljujućom trudnoćom i čestim nastupima… Ovaj način života definitivno nije kompatibilan sa pravilnim načinom života, jer se načela zdrave prehrane sastoje u redovitom unosu dijetalne hrane 4-5 puta dnevno u malim porcijama.

Ipak, Ana vrlo često mora jesti brzu i nezdravu hranu u pogledu hranjivih vrijednosti zbog brzog životnog tempa. Međutim, pjevačica je našla način da postigne rezultate i u tako teškim uslovima, da joj sada svi zavide!

EKSKLUZIVNO! Ana dijeli sa nama sliku koje se dugo stidila!!!

GoSlim mišljenje

Danas je u našem studiju izuzetno poznata i zanosna Ana Nikolić, srpska estradna umjetnica poznata po modernom zvuku, mnogobrojnim nagradama, atraktivnošću, ali i brakom sa također poznatim Stefanom Đurićem, još poznatijim pod imenom ‘Rasta’. Ipak, nijedno od navedenog nije tema našeg današnjeg showa! Naime, ova srpska zvijezda je uspjela smršati čak 24 kilograma u samo nekoliko mjeseci, nakon velikog truda i ulaganja! Ana, hvala vam najljepša što ste se odazvali na naš poziv i što ste spremni da pričate o vama izuzetno emotivnoj i privatnoj temi.

GoSlim sastav
Ana Nikolić u emsiji Amg Show sa Ognjenom Amidžićem dijeli tajnu svoje zadivljujuće transformacije

Dobar dan vama i svim mojim fanovima širom svijeta, kao i vašim gledateljima! Mnogi me vjerovatno već izuzetno dobro poznaju kao jednu od najboljih ikad sa naših prostora.. ‘Romale Romali’, ‘Mišo Moj’, ‘Labilna’.. mislim da nikog nisu zaobišli ovi hitovi. Ipak, za one koji me i dalje ne znaju, ću se malo bolje predstaviti – Ana Nikolić, imam 42 godine i trenutno živim u Beogradu. Uspjela sam smršati čak 24 kilograma koje sam dobila uslijed trudnoće i stresa.. Inače, visoka sam 170cm, a prije trudnoće sam imala 64 kilograma. Mislim da sam mnogo smršala te doživjela odličnu transformaciju. Sada je moje tijelo u top formi. Želim podijeliti svoju priču o uspješnom mršavljenju i zaista se nadam da ću pomoći mnogim ljudima da smršaju!

Otkad znam za sebe, oduvijek sam bila u vrlo dobroj fizičkoj formi te nisam imala problema sa debljinom. Ipak, uslijed različitih izvora stresa u mom životu, poput neslaganja sa mužem, trudnoće, aktivnog života na turbulentnoj estradnoj sceni, se nisam uspjela posvetiti sebi dugo vremena.. samim tim, to je rezultiralo u nagomilavanju viška kilograma. Naravno, nakon poroda i rastanka sa mužem, uspjela sam se grozno udebljati kroz par mjeseci. Jednostavno sam se osjećala preloše.

GoSlim mršavljenje

Veliki poticaj za debljanje, ali potom i mršavljenje je bio moj razvod od Stefana, kao i dolazak na svijet moje kćerkice.. tada sam se napokon odlučila da krenem prema svojim ličnim ciljevima. U početku, svi moji pokušaji su završili velikim neuspjehom gdje sam dodatno dobijala kile, ili su samo davali kratkoročni rezultat zbog kojeg bi se ponadala i razočarala nakon toga. Ali, postoji i pozitivna strana u ovom svemu – ovo iskustvo mi je bilo jedno od najjačih u životu! Toliki eksperimenti na mom tijelu su mi na kraju pomogli da dođem do tajne formule mog mršanja o kojoj vam pričam danas.. na što sam ja potrošila mnogo živaca, sredstava i vremena da bi došla do ove metode koja može da radi za svakog!

Ranije sam pokušavala sa različitim dijetama.. uključujući keto dijetu, paleo, dijete bazirane na piletini, veganske… Ove stroge dijete, iako su bile efikasne u kratkom vremenskom periodu, su najčešće vodile do pada imuniteta i eventualnom yo-yo efektu naposlijetku svega. Ni gladovanje mi nije pomoglo – samo sam dobila dodatno na kilaži. Iskreno, i dalje se pridržavam određenih pravila ishrane i načina života, ali ima tu još stvari pored toga.. Sve u svemu, mislim da sada izgledam jako dobro!

GoSlim čaj

Potvrđujem to pred svima! Evo vidim da izgledate fantastično, jednostavno nevjerovatno! Ana, možete li nam reči zbog čega ste počeli da gubite kilograme i kako ste uopće započeli gubitak kilograma?

Hvala vam, sve je to uz trud, znanje i rad! Možda je san bilo koje djevojke da jede bilo šta i da se ne udeblja.. te da uz to uz sve to imaju i sjajnu figuru. Ipak, to je vrlo vjerovatno da je samo fikcija. Mali je broj žena koje nisu sklone debljanju. Evo ja sam prva mislila da se neću udebljati nikad obzirom da mi je figura uvijek bila na nivou. Ali, desilo se to što se desilo.. osjećala sam se izuzetno nesigurno u momentu gdje sam shvatila da sam pretjerala iskreno. Počela sam sa najpopularnijim dijetama koje sam mogla pronaći na internetu – keto dijete, proteinske dijete, povrtne.., pokušavala sam isključiti ugljikohidrate općenito, ali učinak takve prehrane je bio vrlo kratkotrajan. Kao što se moglo primjetiti, imala sam izuzetne poteškoće sa kretanjem, stalno sam se znojila na setovima.. izuzetno sam se stidila svog izgleda. Pokušavala sam sakriti svoje dvije brade konstantno hahaha.. Ipak u dosta navrata neuspješno.

Čim sam počela jesti kao i obično – kilogrami su se vraćali brzinom svjetlosti te nosili sa sobom i više kilograma nego prije. Ovakva dijeta je bila prilično teška za mene.. ponekad sam je prekidala, moram biti iskrena.. što je vrlo vjerovatno na kraju smanjilo rezultat. Pored toga, primijetila sam da su mi se nokti počeli ljuštiti, kosa mi je ispucala, lice mi je izgledalo umorno, a takođe sam imala ogromne podočnjake konstantno.. Često me bolila glava, a brzo sam se umarala iako nisam ništa radila. Nisam imala snage za bavljenje sportom. Ipak, tješila sam se time da su mi često govorili da je trčanje općenito štetno, jer postoji ogromno opterećenje na zglobovima i koljenima.

Šta se dalje dogodilo? Maloprije ste tvrdili da vaše famozno mršanje nije samo od dijete i treninga. Možete li nam reči o čemu je riječ.. Evo svi slušaju pozorno i sa velikim iščekivanjem kako vidim!

Nakon svih tih neuspjeha sam bila apsolutno obeshrabrena, a trebam početi sa radom na novom albumu. Iskreno, nisam htjela da izgledam debelo na naslovnici za album. Angažirala sam najboljeg nutricionistu u Srbiji kojeg ovim putem pozdravljam i ljubim! Upravo on mi je preporučio ovu tajnu o kojoj govorim.. Nakon što smo radili nalaze, rekao mi je da na moje tijelo hemijski preparati nemaju toliko utjecaja, te da neću moći smršati uz nešto neprirodno. Preporučio mi je GoSlim čaj na prirodnoj, organskoj bazi kombinacije trava i bilja. Jednostavno nevjerovatan proizvod. Nakon samo dvije sedmice konzumiranja ovog organskog čaja, smršala sam 10 kilograma. Nakon mjesec, malo jače, sam smršala evo 24 kilograma. Ponosna sam na sebe, kao i na svog nutricionistu koji mi je preporučio GoSlim!

GoSlim cijena

A šta je to tačno, neka nova dijeta? Kakav je to lijek – čini se da ste rekli “GoSlim”?

Za početak, GoSlim nije lijek, to je prirodni organski čaj koji sadrži aktivnu i efektivnu kombinaciju trava – komorač, sena, kamilica, sladić, krkavina, kim i smreka.. evo čak sam ih i zapamtila. Nakon što mi je nutricionista preporučio GoSlim, prvo sam guglala sve sastojke koje GoSlim sadrži. Vidjela sam da su to ustvari sve biljke koje su pristupačne, te se mogu pronaći u Srbiji. To mi je bilo drago jer nisam željela da konzumiram nešto totalno nepoznato. Svakako sam bila skeptična oko prirodnih metoda.. većinom sam se oslanjala na hemijske proizvode. Ipak, dala sam priliku GoSlim čaju.. nutricionista mi je rekao da sadrži izuzetno kvalitetne trave koje ubrzavaju i pospješuju tjelesni metabolizam te probavu. Upravo vam ovo omogućava da u kratkom vremenu smršavite bez bolne dijete. I ono što je najvažnije, GoSlim je apsolutno siguran produkt! Nakon sedmice „eksperimentisanja“ sa GoSlim čajem, stvarno sam se osjećala bolje. Nisam apsolutno ništa mijenjala u obrocima.. jela sam bukvalno isto sve kao i prije, ali sam smršala. Vidjela sam to na sebi, ali se nisam odmah vagala. Mislila sam da je otprilike pomak nekih kilu do dvije od moje standardne kilaže. Ali nakon što sam stala na vagu, izbezumila sam se!!! MINUS 5 kg.! Zapitala sam se je li moguće da je GoSlim postigao takav efekat sa samo 2 šolje dnevno? Malo sam se uplašila te sam se spakovala i otišla do svog nutricioniste. On mi je potvrdio da je ovo normalan proces i da nema opasnosti. To me smirilo, ali sam i dalje bila usplahirena – ono, mršam, a skoro ništa ne radim.

Ukratko – nema ništa lakše: svakog dana ujutro prije doručka popijte šolju, a prije spavanja isto jednu. Ja inače GoSlim pijem umjesto običnog čaja 3 puta dnevno. Također, probala sam ga i hladnog, također je ukusan, a ima isti efekt – jedete šta želite, naravno bez pretjerivanja, a gubite masnoću i kilograme. Stvarno zvuči nemoguće! Ali je realno bilo u mom slučaju, što mi se izuzetno svidjelo!

Drugi put kada sam se mjerila i vagala, rezultati su bili još fascinantniji – minus 9 kilograma! Pila sam organski čaj “GoSlim” dva mjeseca i smršala 24 kg bez velikih napora, dijeta i treninga! Zanimljivo je da od kako sam smršala, prošlo je puno više od 2 mjeseca. Više ne pijem „GoSlim“, ali težina se ne vraća. Evo zaista pouzdanog rezultata, iako kod kuće držim nekoliko pakovanja, za svaki slučaj. Sada me nije sramota i pojaviti se u javnosti.

GoSlim iskustva

Izvrsno! Ana, sigurna sam da će mnoge gledatelje zanimati postoje li strije nakon ovako intenzivnog mršavljenja?

Ne, organski čaj „GoSlim“ značajno poboljšava elastičnost i zatezanje kože, nema nikakvih problema sa tim.

Šta je sa kožom? Kako se toliko zategnula?

Koža je zategnuta savršeno! I ja, kao i moji prijatelji, nisam imala nikakvih problema.

Šta je sa hranom? Koju dijetu savjetujete?

Sada sam protiv dijeta. Mnogo dijeta je organizmu jednostavno štetno! Dovoljno je ujutro prije doručka popiti šoljicu “GoSlim” čaja te ponoviti isto prije spavanja.

Da li je zaista potrebno prestati jesti uveče nakon 18:00?

To je velika laž!!! Možete jesti ako je vaše tijelo naviklo na to! Naravno, općenito, radi zdravlja morate jesti često, a malo! Ali, to je teško i u mom slučaju ne radim uvijek tako.

Ana, cijela dvorana je već nestrpljiva kako bi saznala kako naručiti ovaj čaj? Je li moguće da obični građani dođu do GoSlim čaja?

Ovaj organski čaj “GoSlim” možete naručiti samo na web stranici SLUŽBENOG dobavljača. Ovdje je link do njihove veb stranice..

Hvala, Ana. Nadam se da su svi uspeli da zapišu? Evo napisati ćemo i na ekranima. Ana, bilo je izuzetno zanimljivo čuti vašu priču! Možda želite nešto poručiti gledaocima?

Hvala i tebi! Mogu samo reći da nemojte odlagaju gubitak kilograma, jer sami nećete primijetiti kako za godinu dana dodajete još deset kilograma.. Biti će nažalost prekasno za bilo kakvu reakciju! Preporučujem da se odmah aktivirate, kao i da poručite GoSlim koji će vam stvari umnogome olakšati odmah! Sretno sa mršanjem!

što je GoSlim
GoSlim kako se koristi
GoSlim gdje kupiti

Ministarstvo zdravstva: – 15 kilograma manje za samo 4 sedmice bez hemijskih primjesa, gladi, i značajnije fizičike aktivnosti! Za samo 55,00km! GoSlim forum, komentari, mišljenje, cijena, gdje kupiti

Naglašava doktorica Sanela Mulabdić.

Dijeta, tjelovježba, raznorazne pilule ili liposukcija, sve su to metode koje se u današnjici tretiraju kao vodeći borci protiv viška kilograma. No, međutim, sudeći po rastućim brojevima pretilih ljudi, niti jednu od ovih metoda ne možemo definiriati kao potpuno učinkovitu.

Pravila igre su se potpuno promjenila nakon pojave GoSlim a – Organskog proizvoda jedinstvenog biljnog kompleksa namijenjenom za stimuliranje prirodnog gubitka kilograma.

GoSlim komentari

Sanela Mulabdić

Doktor, nutricionista i direktor Nacionalnog Znastvenog Instituta i učesnik mnogih državnih programa.

Šta je zapravo GoSlim?

Ako ste čvrsto odlučili odstraniti višak kilograma, a pri tome želite primjeniti neku rigoroznu dijetu, odmah morate biti svjesni činjenice da nećete unijeti dovono vitamina. Shodno tome, vaše tijelo izlažete ogromnom stresu. Nagomilavanje istog narušava prirodne metaboličke procese te se samim time povećava vjerovatnoća za taloženje masnih naslaga. Aktivne supstance GoSlim a ubrzavaju metaboličke procese te na taj način spriječavaju ovaj problem.

GoSlim – odnosno prirodni biljni kompleks namijenjen za gubitak viška kilograma postiže željeni efekat zahvaljujući svom jedinstvenom dejstvu. Kim, cvijet kamilice, plod komorača, kora trušiljke, plod smreke, korijen sladića i list sene su aktivne komponente zahvaljujući kojim GoSlim učinkovito ubrzava metabolizam, jača imuni sistem, suzbija osjećaj gladi, pospješuje peristaltiku crijeva, detoksikaciju i gubitak „vodene“ težine iz organizma te samu koncentraciju i produktivnost.

Njegovo potpuno prirodno porijeklo osigurava stimulaciju prirodnih procesa u čovjekovom tijelu. Budući da su vodeći okidači za gubitak viška kilograma umanjen apetit i ubrzanje metabolizma, striktan plan dijete nije neophodan. Za podsticanje ovih okidača sasvim je dovoljna adekvatno raspoređena primjena GoSlim čaja. Intenzivan fizički napor uopće nije neophodan.

Glavne odlike GoSlim čaja:

 • Zdrav i rapidan gubitak viška kilograma
 • Suzbijanje apetita
 • Kontrola tjelesne mase
 • Ubrzanje metabolizma i metaboličkih procesa
 • Efektivna detoksikacija organizma

Isključivo zbog ovako temeljitog pristupa samom procesu mršavljenja, GoSlim je u položaju da osigura gubitak i do 500 grama dnevno u određenim subkutanim područjima. Pored toga, izrazito je efektivan čak i u slučajevima pretilosti izazvanih hormonalnim poremećajima. U svakom slučaju, ako imate tendenciju za pretilost, ovaj proizvod je definitivno za vas.

Iako je ovaj proizvod relativno nov na tržištu, on se unatoč tome uspio uspostaviti kao jedan od najjučinkovitijih metoda za zdravo i rapidno mršavljenje.

GoSlim forum

Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 30 dana

GoSlim ljekarne

Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 20 dana

GoSlim ljekarne

Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 18 dana

GoSlim iskustva

Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 15 dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 4 =